Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Δήμητρα Αφρική βρίσκεσαι? Πώς είναι η ζωή εκεί??? Θα συμφωνήσω με όσα λες για τον θηλασμό αλλά μια παρατήρηση. Ο θηλασμός δεν θέλει ρολόι. Μόλις κλάψει το μωρό το βάζεις στο στήθος, αυτός είναι ο κανόνας. Ξέρω είναι κουραστικό και σε καμιά περίπτωση δεν έχει πρόγραμμα αλλά κάποια στιγμή ανταμοίβεσαι γι'αυτό.

Τι εννοείτε βρε κορίτσια ό,τι δεν πήραν τίποτα από το ΙΚΑ όσες γέννησαν φυσιολογικά???Όσες δουλεύατε δεν πήρατε χρήματα πίσω? Εγώ πήρα περίπου 4000 Ευρώ και γέννησα φυσιολογικότατα!

:lol::lol::lol::lol::lol: οχι βρε!γερμανια μενω!απλα ειπα οτι στην αφρικη που οντως υποσιτιζονται οι γυναικες καταφερνουν κ θηλαζουν γιατι δεν εχουν κ αλλη επιλογη οι καημενες οπως εχουμε εμεις αμεσως το ξενο.κ γω ετσι εκανα οπως ειπα.οντως δε θελει ρολοι σωστα το λες.ειδικα τους πρωτους 2 μηνες.μετα συντονιζεται καπως το πραγμα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είμαι κακό παράδειγμα. Ποτέ δεν κατάφερα να το συντονίσω. Ο μικρός από χθες έχει θηλάσει 7 φορές, μερικές με διαφορά μισής ώρας. Εμείς με το βυζί τα κάνουμε όλα παιδί μου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

διαβάζω αυτά που γράφετε και έχω να σχολιάσω 2 πράγματα : κρίμα γιατί κι εγώ ξεκίνησα με συμπλήρωμα απο την αρχή και τώρα το στήθος μου το έχει μόνο για να πιει λίγο όταν νυστάζει να κοιμηθεί. βέβαια αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησα συμπλήρωμα - δεν έτρωγε, κοιμόταν με αποτέλεσμα να μενει νυστική. το 2ο ουσιαστικά είναι ερώτηση - απ' ό,τι κατάλαβα παρόλο που θηλάζετε έχετε και περίοδο? εγώ 5 μήνες μετά δεν έχω δει ούτε μια σταλίτσα ροζ - μήπως πρέπει να το πώ στο γιατρό μου? ....... ή να κάνω κανα τεστ (πλάκα θα χει!!!!!!)

U6Vip2.png

κοριτσακια,καλημεραααα

διακοπευουμε στο χωριο μας απο την Τριτη και ελπιζουμε να συνεχισουμε να περναμε καλα μεχρι τις 29 του μηνα που επιστρεφουμε στη βαση μας.

Η μπεμπα ειναι λιγο εξω απο τα νερα της η καημενη,ζεσταινεται,εχει αλλαξει το προγραμμα της ελαφρως αλλα ευτυχως συνεχιζει να κοιμαται καλα τα βραδια.Εχει γινει πιο απαιτητικη η κυρια και θελει ολο και πιο πολλες βολτες.

Εμεις δε,ειμαστε τα κομματια μας...να σκεφτειτε το σπιτι ειναι μπροστα στη θαλασσα και 4 μερες που ειμαστε εδω εκανα μονο 1 μπανιο.Προτιμω να την βλεπω πινοντας καφεδακι η να αραζω και να κοιμαμαι οποτε μπορω,δεν εχουμε ουτε τηλεοραση οποτε καταλαβαινετε τι χαλαρα ειναι τα πραγματα.

Σημερα ανεβηκαμε και στο πανω χωριο και η μπεμπα καταευχαριστηθηκε,δεν εκλαψε καθολου παρα μονο γουργουρητα ακουγαμε και αγκου ευχαριστησης.

Σμουτς,αν δεις την ερωτηση για διαφωτισε με μιας κι εχουμε το ιδιο καροτσι,απο ποια ηλικια μπορω να ανσηκωσω λιγο την πλατη του καροτσιου...εστω μια σκαλα και να μην ειναι εντελως ξαπλα το μωρο????

Κι επισης η μπανιεριτσα που εχεις με τους βραχιονες που φαινεται και στις φωτο να ειναι ξαπλωμενη η Ηλιαννα ποιας μαρκας ειναι και που την πηρες???

Διαφημίσεις

HAPPY μου μηπως πειναει το μωρο ? εμενα ας πουμε οταν κοιμαται και την δω οτι αρχιζει να τραβαει μαλια να γρατζουναει το προσωπο της και να χτυπιεται σημαινει οτι πειναει και θελει να φαει .Δεν ειναι πονος .Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου ?

Ελπιδα εγω ειχα περιοδο κανονικα ως η μπεμπα ηταν 2 μηνων , αυτο τον μηνα δεν ειδα περιοδο .Λεω να κανω ενα τεστ ,ξερω γω τι να πω .Πιστευω οτι ακομα και λιγο να θηλαζεις κυκλο κανονικο δεν εχεις .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μαρσολαν καλημερα και εγω εδω ξενυχτησα .

Εγω το ειχα παντα ανασηκωμενο γιατι φοβομουν τις γουλιες απλα βαζω και μια πετσετα διπλωμενη οπως μου ειχε πει η γιατρος για να μην κανει μεγαλη κλιση .Πετσετα διπλωμενη βαζω και στην κουνια -ριλαξ.

Παντως καμια φορα που την εχω αγκαλια μου καθεται ρε γμτ μηπως δεν πρεπει ουτε λιγο ?

Το μπανακι ιδιο το πηρα και εγω απο τα λητω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσακια ...φαιρυ μου οταν το κανει αυτο εχει φαει και αν δω οτι κλαιει πολυ του ξαναδινω,αλλα εκεινος δεν τρωει...

ασε που μολις κανει αερια ηρεμει,οποτε δεν νομιζω οτι ειναι απο πεινα...

76IGp3.png

χαπυ μου μαλλον θελει να ρευτει.σηκωσε τον εκεινη την ωρα σε ορθια σταση.ακομα κ αν εχει ρευτει απο πριν μαλλον θα θελει παλι

η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολος στο ρεψιμο και καποιες φορες δεν μου ρευεται...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου, η ζέστη με έχει τρελάνει τελείως

το ίδιο και τον μικρό, τι θα γίνει αυτό το χάλι.

χάπι μου και εμείς στο ρέψιμο τους πρώτους 2 μήνες ήμασταν έτσι , είναι και η αγωνία η δική σου περισσότερο. Με τον καιρό θα δεις ότι θα χαλαρώσεις αρκετά. Να ξέρεις ότι αν δεν ρευτεί μέσα στα 10 λεπτά σημαίνει ότι δεν έχει πάρει αέρα και δεν θα ρευτεί. Η μπορεί να ρευτεί σε άσχετη στιγμή μετά από ώρα. Οπότε βάλε τον να κοιμηθεί άνετα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου, η ζέστη με έχει τρελάνει τελείως

το ίδιο και τον μικρό, τι θα γίνει αυτό το χάλι.

χάπι μου και εμείς στο ρέψιμο τους πρώτους 2 μήνες ήμασταν έτσι , είναι και η αγωνία η δική σου περισσότερο. Με τον καιρό θα δεις ότι θα χαλαρώσεις αρκετά. Να ξέρεις ότι αν δεν ρευτεί μέσα στα 10 λεπτά σημαίνει ότι δεν έχει πάρει αέρα και δεν θα ρευτεί. Η μπορεί να ρευτεί σε άσχετη στιγμή μετά από ώρα. Οπότε βάλε τον να κοιμηθεί άνετα.

το ξερω αυτο ,μου το ειπαν και στην κλινικη...αλλα φαντασου οτι πολλες φορες μπορει να ρευτει και μετα που θα ξυπνησει στο ασχετο...αυτο το παιδι καποιες φορες δεν θελει να καθεται καθολου στο κρεββατι του...τον εβαλα τωρα να κοιμηθει εκει και εκλαιγε και τωρα τον εχω στο ρηλαξ και κοιμηθηκε χωρις κουνημα,χωρις τιποτα

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσια τι γινεστε??ολα καλα??

εμεις καλα κλεινουμε και τα δυο πρωτα μηνακια της ζωουλας μας και καπως βρισκουμε τους ρυθμους μας!!με το γαλατακι εχουμε μια σχεση αγαπης και ερωτα θα ελεγα ...ζωη να εχει η καρδουλα μου πινει 250 σε 6 γευματα!!!τι να πω....στους 4 μηνες τι θα γινει αραγε??

προχθες φαγαμε στην παραλια κατω στην αμμο και το καταευχαριστηθηκε λεμε!!!!

την αλλη βδομαδα παμε για το πρωτο μας εμβολιο............:roll::rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

πηγαμε και σε μια βαπτιση χθες ...περισσοτερο κλαιγαμε εμεις παρα η μπεμπα που βαπτιζοταν!!!

εμεις τελικα θα τον βαπτισουμε τελος απριλιου μετα το Πασχα...και το περιμενω πως και πως!!ο μπεμπης μας τοτε θα ειναι 10 μηνων περιπου οποτε μια χαρα θα κραταει κεφαλακι ....

κοριτσια εσεις ποτε θα χρησιμοποιησετε καροτσακι??το πορτ μπεμπε μαλλον πια δεν τον βολευει γιατι δεν χωραει αλλα φοβαμαι ακομη γιατι το κεφαλακι του δεν το στηριζει.μετα τον 3ο δεν στηριζουν κεφαλακι??

στερεα τροφη ποτε σας ειπε ο παιδιατρος??τον 4ο ή 5ο??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...