Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Δεν ξερω βρε κοριτσια , φταιει και το γεγονος οτι δεν τρωω καλα και η γιατρος μου ειπε οτι το γαλα μου ειναι φτωχο σε θερμιδες ,δηλαδη δεν χορταινει .Πειναει το φουκαριαρικο.

Εν το μεταξυ μου παρολο τον θηλασμο ειχα τους προηγουμενους δυο μηνες κανονικα περιοδο , αυτο τον μηνα δεν βλεπω να εχω .Εχω ανησυχησει μηπως ειμαι εγκυος .Να παω να κανω κανα τεστ τι να κανω?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω βρε κοριτσια , φταιει και το γεγονος οτι δεν τρωω καλα και η γιατρος μου ειπε οτι το γαλα μου ειναι φτωχο σε θερμιδες ,δηλαδη δεν χορταινει .Πειναει το φουκαριαρικο.

Εν το μεταξυ μου παρολο τον θηλασμο ειχα τους προηγουμενους δυο μηνες κανονικα περιοδο , αυτο τον μηνα δεν βλεπω να εχω .Εχω ανησυχησει μηπως ειμαι εγκυος .Να παω να κανω κανα τεστ τι να κανω?

Πρώτον και κύριο ο παιδίατρος μάλλον βγάζει αβίαστα συμπεράσματα. Επειδή εσύ δεν τρως καλά δεν σημαίνει ό,τι το γάλα σου είναι φτωχό και μη θρεπτικό. Μόνο σε περιπτώσεις υποσιτισμού (που ευτυχώς δεν έχουμε εδώ στην Ελλάδα) υπάρχει θέμα. Αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να πεινάει ναι και να μην χορταίνει επίσης γιατί δεν παράγεις αρκετό γάλα αλλά το ξένο γάλα δεν σε βοηθάει να θηλάσεις αποκλειστικά.

Η περίοδος μπορεί να είναι άστατη για κάποιο διάστημα μέχρι να σταθεροποιηθεί πάλι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας κουκλιτσες...εμεις το καψαμε χθες βραδυ...ο μικρουλης ξυπνησε στις 4 και ειχε ορεξουλες για παρεουλα....τελικα αυτο το παιδι κοιμαται τοσες ωρες ολη μερα που το βραδυ εχει ορεξεις ...δεν το κανει βεβαια συνεχεια ,αλλα τελευταια ολο νουμερα μου κανει καθε βραδυ...τη μια ειναι ανυσηχος,την αλλη θελει αγκαλιες...μια χαρα μας βρισκω

εσεις τι κανετε???

μιας και αναφερατε το εξαμηνο του οαεδ,εμενα στα χαρτια απο το ικα γραφει οτι εχω αδεια μεχρι 26/10...αφου μεχρι τοτε με πληρωνουν...εγω ποτε πρεπει να ετοιμασω τα χαρτια για τον οαεδ???

μετα απο ποσο καιρο πληρωνομαστε,απο τη στιγμη που θα καταθεσουμε τα χαρτια???

ααα,οσες κανατε καισαρικη,πηρατε λεφτα απο το ικα,κι αν ναι ποσα πηρατε...εγω θα παω απο βδομαδα να δω αν μου τα δωσουν και ποσα θα δωσουν

76IGp3.png

Καλησπέρα, να σας ρωτήσω με την ευκαιρία που είπες χάπι για τα λεφτά της καισαρικής

εμείς πληρώσαμε την κλινική φθηνότερα γιατί το ικα είναι συμβεβλημένο με τα τετράκλινα που είναι για καισαρικές. τώρα αυτό που είπες τι είναι ? είναι κανένα έξτρα επίδομα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμεις ροουζ δεν πληρωσαμε φθηνοτερα,εμας η κλινικη ειχε και 11% αυξηση.....μετα τη γεννα μας εδωσαν μια βεβαιωση με τη οποια πηγε στο ικα(στα κεντρικα) ο αντρας μου και δηλωσε οτι εκανα καισαρικη και μας ειπαν οτι σε 20 μερες να παμε στο ικα που ανηκω να μου δωσουν απο τις παροχες τα λεφτα της καισαρικης...απλα δεν ξερω ποσα θα μου δωσουν

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Πρώτον και κύριο ο παιδίατρος μάλλον βγάζει αβίαστα συμπεράσματα. Επειδή εσύ δεν τρως καλά δεν σημαίνει ό,τι το γάλα σου είναι φτωχό και μη θρεπτικό. Μόνο σε περιπτώσεις υποσιτισμού (που ευτυχώς δεν έχουμε εδώ στην Ελλάδα) υπάρχει θέμα. Αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να πεινάει ναι και να μην χορταίνει επίσης γιατί δεν παράγεις αρκετό γάλα αλλά το ξένο γάλα δεν σε βοηθάει να θηλάσεις αποκλειστικά.

Η περίοδος μπορεί να είναι άστατη για κάποιο διάστημα μέχρι να σταθεροποιηθεί πάλι.

καλα τα λες κοριτσι.εδω στην αφρικη που οντως υποσιτιζονται κ οι γυναικες θηλαζουν 3 χρονια!

αχ βρε fairy baby σε καταλαβαινω.κ γω στα 2 παιδια ειχα μαυρα μεσανυχτα.αυτο ομως θα το θηλασω οσο μπορω.οκ δε λεω κ 3 χρονια αλλα εχω βαλει στοχο 6 μηνες κ μετα βλεπουμε.το θεμα ειναι οτι στο θηλασμο οσο θηλαζεις τοσο πιο πολυ γαλα εχεις.αν δινεις συμπληρωμα αυτοματα μειωνεται η παραγωγη σου.αν βαζεις το μωρο ανα 2 ωρες στο στηθος η ανα 1 ωρα σε 3 μερες θα εχει αυξηθει το γαλα σου κατα παρα πολυ.

κ να πινεις υγρα.τσαι απο μελισσοχορτο ειναι πολυ καλο κ για την παραγωγη κ για τους κολικους του μωρου.ακουσε με εκανα το λαθος στον μικρο κ πηρα ξενο.του εδινα συμπληρωμα κ μεσα σε μια βδομαδα το στηθος ειχε μεινει μισο!

μη ξεροντας οτι γινεται να το αυξησω νομιζοντας οτι ολο κ πιο πολυ θα ελατωνεται ,εκοψα εντελως το θηλασμο!την μεγαλη τη θηλασα 3 μηνες κ κατι

αλλα κ εκει ετσι την πατησα.αρχισα να δεινω ξενο.κ το ενα γευμα εγινε 2 κ τα 2 εγιναν 4 κ σε 15 μερες παλι τα ιδια!ειχα τη μιση παραγωγη!κ παλι σταματησα να θηλαζω αντι η χαζη να πεταξω το ξενο κ να βαζω το μωρο στο στηθος ολο κ συχνοτερα!αλλα ειπαμε μαυρα μεσανυχτα ειχα

Holy Diver

καλημερα, εμεις πακεταρουμε την προικα μας για αθηνα σημερα. κριμαααα και περναγαμε τοσο ωραια. του χρονου παλι. το θεμα ειναι οτι θα την αφησουμε ακομα μια εβδομαδα στην πεθερα μου γιατι θα βαψουμε το σπιτι και θα στεναχωρηθω πολυ. θα μου λειψει το ζουζουνακι μου. αλλα πρεπει κι εμεις να τελειωσουμε με τις δουλειες μας. αντε να ασχοληθουμε και λιγο με τα της βαπτισης.

κοριτσια που ρωτατε για την καισαρικη, η καισαρικη ειναι χειρουργιο, γι αυτο το ικα δινει πισω χρηματα, δεν εχει σχεση με δωματια τρικλινα ή τετρακλινα. στον φυσιολογικο δεν παιρνεις φραγκο πισω.

εγω για παραδειγμα στο μαιευτηριο πληρωσα 800 ευρω που γεννησα φυσιολογικα, η κολλητη μου στο ιδιο μαιευτηριο με τον ιδιο γιατρο 45 μερες αργοτερα, σε ιδιο δωματιο, αλλα με καισαρικη, πληρωσε 420 ευρω.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Δήμητρα Αφρική βρίσκεσαι? Πώς είναι η ζωή εκεί??? Θα συμφωνήσω με όσα λες για τον θηλασμό αλλά μια παρατήρηση. Ο θηλασμός δεν θέλει ρολόι. Μόλις κλάψει το μωρό το βάζεις στο στήθος, αυτός είναι ο κανόνας. Ξέρω είναι κουραστικό και σε καμιά περίπτωση δεν έχει πρόγραμμα αλλά κάποια στιγμή ανταμοίβεσαι γι'αυτό.

Τι εννοείτε βρε κορίτσια ό,τι δεν πήραν τίποτα από το ΙΚΑ όσες γέννησαν φυσιολογικά???Όσες δουλεύατε δεν πήρατε χρήματα πίσω? Εγώ πήρα περίπου 4000 Ευρώ και γέννησα φυσιολογικότατα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σημερα το πρωι ηπιε μονο απο μενα γαλατακι και δεν ζητησε αλλο ..τι καλα.

και εγω πηρα χρηματα απο το ικα που γεννησα φυσιολογικα .Και για τον τοκετο και για τα λοχεια .Εσεις δεν πηρατε τετοια χρηματα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...φαιρυ καλα εκανες,μπραβο ...αν συνεχισεις ετσι σε λιγο θα της δινεις μονο το δικο σου γαλατακι...

κι εγω πηρα τα λεφτα για τη γεννα και το επιδομα λοχειας,αλλα θα παρω και λεφτα γιατι εκανα καισαρικη....

76IGp3.png

εμενα ο μπεμπουλης μου τελικα νομιζω εχει ποναλακια στην κοιλιτσα του(κολικους) και ζοριζεται ....και χθες ηρθε και η κουμπαρα μου και ειδε πως συμπεριφερεται το βραδυ ...(αυτο που σας ελεγα απο τις 9 μεχρι τις 11 περιπου ) και ειπε οτι κανει ετσι γιατι ποναει και αν δεν σταματησει να ποναει δεν θα μπορει να ηρεμησει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...