Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε ρε σμουτσακι εχω απιστευτα νευρα ολα μου φταινε.καλημερα μου λενε κ θελω να τους βρισω τι ορμονες ειναι αυτες!μονο στα παιδια μου κανω υπομονη!!!κ με τον αντρα μου μαλωνω κ με συγγενεις κ με ολους!!μιλαμε ακομα κ τωρα εχω νευρα κ δε ξερω το γιατι!!νομιζω οτι θα εκραγω!

Holy Diver

να σου πω καληνυχτα ή θα με βρισεις κι εμενα? χαχα

υπομονη, ειναι και η κουραση μαλλον που παιζει το ρολο της.

ολη μερα να σου σπανε τα νευρα τα πιτσιρικια δεν ειναι και λιγο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Smoutsακι ναι μια βδομαδα νωριτερα τα εχω .

Δημητρουλα υπομονη να σκεφτεσαι οτι σε λιγο καιρο τι ομορφα θα ειναι που παλι θα εχεις ενα μωρακι στην αγκαλια σου !!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

απο χωρο πως ειστε στο σπιτι? πως θα τα βολεψεις τωρα απο θεμα δωματιων των παιδιων?

εχουμε μονο ενα παιδικο.αλλα το μαρτιο με αρχες απριλιου μετακομιζουμε σε αλλο σπιτι με 3 υπνοδωματια.μεχρι τοτε τα μεγαλα στο ιδιο παιδικο οπως τωρα κ η μπεμπα μαζι μας στην κρεβατοκαμαρα,οταν παμε στο αλλο σπιτι θα την βαλω μια κ μια στο δικο της δωματιο περιπου 6 μηνων θα ειναι.

Holy Diver

Smoutsακι ναι μια βδομαδα νωριτερα τα εχω .

Δημητρουλα υπομονη να σκεφτεσαι οτι σε λιγο καιρο τι ομορφα θα ειναι που παλι θα εχεις ενα μωρακι στην αγκαλια σου !!!

δε ξερω αυτη τη φορα κουραστικα πιο γρηγορα απο τις προηγουμενες.δεν αντεχω αλλο να ειμαι δυσκινητη κ φουσκωτη!αφου κανω οτι εκανα κ πριν μεινω εγκυος κ μου τη σπαει που δε μπορω να σηκωσω οσο βαρος θελω να τρεξω με τα παιδια στο σπιτι να πεξουμε να παω για ψωνια οση ωρα θελω να παω βολτες οπου θελω γιατι οπου παω πρεπει να εχει ευκαιρη τουαλετα!εγω πλανταξει στην συχνοουρια!καθε 15-20 λεπτα!ευτυχως στα σουπερ που παω εχει κ τουαλετες!τι κακο κ αυτο!!!!!!!!!!!!θελω να ξυπνησω κ να ειμαι 9 μηνων!ουφ!!!

Holy Diver

Δημητρα μου καταλαβαινω τι λες.Και εγω νιωθω λιγο κλεισμενη γιατι την μπεμπα δεν την παιρνω ακομα μονη μου στο αυτοκινητο , φοβαμαι οποτε αναγκαζομαι ή να την κρατησει καποιος ή να μεινω μεσα :(

Βρε κοριτσια οσες πηρατε το 6μηνο μετα θα παρετε και το μειωμενο ?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια , βλεπω λετε για θηλαστρα , εγω δεν το πολυχρησιμοποιω γιατι ακομα και ενα γευμα να αφησω αν και τουμπανιαζει λιγο το στηθος το αδειαζει με ενα γευμα η μικρη .Κριμα ρε γμτ που δεν εχω πολυ γαλα παντως οσο και να εχω θα της το δινω .

Πηγα και αγορασα και ενα μαρσιπο γιατι το σλινκ που πηρα δεν πολυβολευει την μπεμπα , νιωθει σαν να πιεζεται εκει μεσα .Εχω δωσει τελικα σε τετοια ενα σωρο λεφτα .Ηθελα να της παρω και ενα γυμναστηριο αλλα το αφησα για αλλη φορα .Εσεις τα βαζετε σε γυμναστηριο ?

Σμουτς ποτε εχεις την βαφτιση ?

Γιατί πιστεύεις ό,τι έχεις λίγο γάλα? Θηλάζει αποκλειστικά η μπέμπα σου?

Καλημέρα κορίτσια!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ πήρα και 6μηνο και μειωμένο για κάποιους μήνες αλλά αυτό ήταν δική μου επιλογή σε συνεννόηση με τον εργοδότη μου. Το 6ηνο του ΟΑΕΔ δεν σου στερεί το δικαίωμα του μειωμένου ωραρίου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Oχι δεν θηλαζω αποκλειστικα , μακαρι να μπορουσα , φαντασου οτι και στηθος να δωσω τωρα κατεβαζει και 120 μλ γαλα απο μπουκαλι .Πειναει θελει και αλλο αμα την αφηνω .

Αν αφησω ενα γευμα απο το στηθος τοτε στο επομενο μαζευει πιο πολυ γαλα και τοτε μονο μπορει να χορτασει η μικρη .

Για το εξαμηνο και το μειωμενο ρωτησα γιατι στην αιτηση λεει να συμπληρωσουμε τους μηνες του μειωμενου.

Εννοειται οτι θα παρω ολο το μειωμενο που δικαιουμαι!! Σιγα μην μπορω να αφησω το μωρο μου ολοκληρο 8ωρο αλλου

Fairy αν σε ενδιαφέρει να κόψεις το συμπήρωμα υπάρχει ειδική ενότητα που δίνει οδηγίες. Και εγώ για 1 μήνα έδινα συμπλήρωμα αλλά το κόψαμε και θηλάζει αποκλειστικά από 40 ημερών. Όλα γίνονται αρκεί να έχεις διάθεση και γνώσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Fairy αν σε ενδιαφέρει να κόψεις το συμπήρωμα υπάρχει ειδική ενότητα που δίνει οδηγίες. Και εγώ για 1 μήνα έδινα συμπλήρωμα αλλά το κόψαμε και θηλάζει αποκλειστικά από 40 ημερών. Όλα γίνονται αρκεί να έχεις διάθεση και γνώσεις.

οντως ετσι ειναι.γιατι κ γω ετσι νομιζα αλλα εδω στο φορουμ ξεστραβωθηκα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...