Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οχι δε εχω παρει,πρεπει να ειναι θηλασμου,αν βαλω ενα μαξιλαρι μεγαλο σαν αυτα που κοιμομαστε???

Κάνει και αυτό αρκεί να σηκώνεται το μωρό και να φτάνει στο ύψος της θηλής σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εγω ενα βραδυ, τοτε που ουσιαστικα ξεκινησα και τις αντλησεις με θηλαστρο, δοκιμασα ενα ηλεκτρικο της Nuk που μου ειχανε δωσει (πριν αρχισω να χρησιμοποιω της AMEDA). Δεν το αντεξα ουτε 5 δευτερολεπτα στο στηθος μου. με εκανε να υποφερω απο την πρωτη στιγμη.

Εγώ αυτό το χρησιμοποιούσα 3 ολόκληρες μέρες και μάλιστα για αποκλειστική άντληση!!!Ακόμη το βλέπω στο κουτί του και μου ρχεται να του δώσω μπουνιά!!!Οι θηλές μου είχαν ματώσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγω εκεινο το βραδυ, δεν ταισα ουτε το μωρο, γιατι δεν επιανε το στηθος μου με τιποτα, και ουτε φυσικα εκατσα να κανω αυτο το πραγμα στον εαυτο μου. εγινα τουμπανο και το εβγαλα την επομενη μερα το πρωι που διαβασα τις οδηγιες του αλλου (και που για καλη μου τυχη το ειχα σπιτι). και με αυτο εμεινα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

εγω εκεινο το βραδυ, δεν ταισα ουτε το μωρο, γιατι δεν επιανε το στηθος μου με τιποτα, και ουτε φυσικα εκατσα να κανω αυτο το πραγμα στον εαυτο μου. εγινα τουμπανο και το εβγαλα την επομενη μερα το πρωι που διαβασα τις οδηγιες του αλλου (και που για καλη μου τυχη το ειχα σπιτι). και με αυτο εμεινα

Εγώ δεν είχα τίποτα άλλο όμως και ο μικρός αρνιόταν πεισματικά το στήθος. Έπρεπε ή να χρησιμοποιήσω αυτό το βάρβαρο μηχάνημα ή να πάθω μαστίτιδα. Ε προτίμησα το πρώτο.

Κορίτσια σας χαιρετώ. Αύριο πάλι. Φιλιά πολλά και καλό απόγευμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

130 Ευρώ το πήρα εγώ από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο. Θα το βρεις στα Φαρμακεία (περίπου 150 Ευρώ είχε όταν είχα ρωτήσει) ή από ηλεκτρονικό κατάστημα.

θα το ψαξω,μαλλον απο το ιντερνετ θα το παρω

76IGp3.png

κι εμενα το ιδιο εκανε η μικρη, κατι την επιασε, και δεν καθοταν με τιποτα στο στηθος. ευτυχως ο θεος βοηθησε και δεν επαθα μαστιτιδα, αλλα το αλλο πρωι εβγαλα 360 ml γαλα σε μια αντληση. καταλαβαινεις πως ημουν?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια , βλεπω λετε για θηλαστρα , εγω δεν το πολυχρησιμοποιω γιατι ακομα και ενα γευμα να αφησω αν και τουμπανιαζει λιγο το στηθος το αδειαζει με ενα γευμα η μικρη .Κριμα ρε γμτ που δεν εχω πολυ γαλα παντως οσο και να εχω θα της το δινω .

Πηγα και αγορασα και ενα μαρσιπο γιατι το σλινκ που πηρα δεν πολυβολευει την μπεμπα , νιωθει σαν να πιεζεται εκει μεσα .Εχω δωσει τελικα σε τετοια ενα σωρο λεφτα .Ηθελα να της παρω και ενα γυμναστηριο αλλα το αφησα για αλλη φορα .Εσεις τα βαζετε σε γυμναστηριο ?

Σμουτς ποτε εχεις την βαφτιση ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ειναι λιγο ομως δεν την φτανει αυτο με στεναχωρει .Ηθελα να κανω αποκλειστικο θηλασμο αλλα δεν χορταινει το παιδι .Η γιατρος μου ειπε οτι και 10 Ml να της δινω ειναι φαρμακο , ακομα και αυτο να εχω μην το σταματησω .Ισως να ειναι ταλαιπωρια αλλα το κανω για το παιδακι μου.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

.Ηθελα να της παρω και ενα γυμναστηριο αλλα το αφησα για αλλη φορα .Εσεις τα βαζετε σε γυμναστηριο ?

Σμουτς ποτε εχεις την βαφτιση ?

εγω την εβαζα απο 3-4 μηνων μεχρι 6-7 και της αρεσε πολυ, δεν το βαριοταν καθολου.

στις 18 σεπτεμβριου φαιρυ μου εχω κανονισει τη βαφτιση. εσυ μια εβδομαδα νωριτερα νομιζω ε?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...