Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε? εμεις περιμενουμε την ιλιανα να ξυπνησει για να παμε για μπανακι

καλο αυτο ....ναι κατι τετοιο θα ηταν αψογο νομιζω να μην εχει και θεμα ο συζυξ

στο λαιμο ειναι σταθερο με ενα σαν μαλακο σιδερακι για να μπορεις να κοιτας απο κατω χωρις να το σηκωνεις και σου αφηνει και τα δυο χερια ελευθερα για να θηλαζεις ανενοχλητα.

Κορίτσια καλησπέρα και να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!!

Αν και περιμένω το τρίτο μου παιδάκι, έχω ξεχάσει κάποια πράγματα και έτσι θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να αποστειρώνουμε εκτός από τις πιπίλες και τις αλυσίδες αλλά και τις θήκες τους.Πρέπει;

τις αλυσιδες οχι, εγω στις θηκες, μια στο τοσο εριχνα λιγο βραστο νερο και μεχρι εκει

4Rnfp3.png

προς το παρων δεν μπορω να θηλασω χωρις να κραταω το στηθος μου....οσο κι αν θηλαζει η θηλη δεν ειναι τοσο μεγαλη οποτε του φευγει ευκολα απο το στομα...φαντασου οτι δεν τον κρατω αγκαλια για να φαει του κραταω το κεφαλακι με το αντιθετο χερι απο την πλευρα που θηλαζει και με το αλλο κραταω το στηθος

76IGp3.png

οσο για το θηλαστρο ειναι απαραιτητο να το παρω αν εχω δουλεια και αφησω το μικρο με τον μπαμπα του δεν θα εχει να τον ταισει,αλλιως πρεπει να τον εχω συνεχεια μαζι μου

76IGp3.png

αυτο σου λεω κι εγω, οτι σου αφηνει και τα δυο χερια ελευθερα, και μπορεις να βλεπεις ολη την ωρα τι γινεται. σου λεω το ειχα δει και ειχα ενθουσιαστει κι ας μη θηλαζα.

αυτο που λες παντως, κι εγω ετσι εκανα, και κουραζομουν παρα πολυ, δεν ειναι πολυ βολικη θεση αυτη. το χερι μου δε, που κραταγα το κεφαλακι του, τα επαιζε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Το καλύτερο θήλαστρο για περιστασιακή άντληση είναι το swing thw medela. Μετά από δοκιμές σε 2 νοσοκομειακά και άλλα 2 ηλεκτρικά (τα οποία τα έχω ακόμη στα αζήτητα) πήρα το swing και σώθηκα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αυτο σου λεω κι εγω, οτι σου αφηνει και τα δυο χερια ελευθερα, και μπορεις να βλεπεις ολη την ωρα τι γινεται. σου λεω το ειχα δει και ειχα ενθουσιαστει κι ας μη θηλαζα.

αυτο που λες παντως, κι εγω ετσι εκανα, και κουραζομουν παρα πολυ, δεν ειναι πολυ βολικη θεση αυτη. το χερι μου δε, που κραταγα το κεφαλακι του, τα επαιζε

κι εμενα τα παιζει και το χερι μου και η πλατη μου γιατι σκυβω λιγο προς τα μπροστα...τωρα προσπαθω σιγα σιγα να μαθουμε να τον κραταω αγκαλια για να τρωει

76IGp3.png

Χάπι μαξιλάρι θηλασμού έχεις??Σωτήριο!! Ακόμη το χρησιμοποιώ και εννοείται ό,τι ο μικρός δεν χωράει εκεί πάνω. Ο μισός είναι κρέμεται!

Πάντως να ξέρεις ό,τι το μωρό πρέπει να το φέρνεις στο στήθος και όχι το στήθος στο μωρό. Με τον καιρό θα καταπονηθεί η μέση σου. Επίσης δοκίμαζε να θηλάζεις ξαπλωμένη. Με τον καιρό θα βρεις ποιες στάσεις σε βολεύουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ναι ετσι εχω ακουσει κι εγω, για περιστασιακη χρηση αυτο που λες. ολοι αυτο λενε. ΤΥΧΑΙΟ? Δε νομιζω? χχαχαχα

Καθόλου τυχαίο. Είναι το μοναδικό απλό θήλαστρο που δεν πονάει όταν αντλεί και κάνει καλή δουλειά σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χάπι μαξιλάρι θηλασμού έχεις??Σωτήριο!! Ακόμη το χρησιμοποιώ και εννοείται ό,τι ο μικρός δεν χωράει εκεί πάνω. Ο μισός είναι κρέμεται!

Πάντως να ξέρεις ό,τι το μωρό πρέπει να το φέρνεις στο στήθος και όχι το στήθος στο μωρό. Με τον καιρό θα καταπονηθεί η μέση σου. Επίσης δοκίμαζε να θηλάζεις ξαπλωμένη. Με τον καιρό θα βρεις ποιες στάσεις σε βολεύουν.

οχι δε εχω παρει,πρεπει να ειναι θηλασμου,αν βαλω ενα μαξιλαρι μεγαλο σαν αυτα που κοιμομαστε???

76IGp3.png

καλα εγω ενα βραδυ, τοτε που ουσιαστικα ξεκινησα και τις αντλησεις με θηλαστρο, δοκιμασα ενα ηλεκτρικο της Nuk που μου ειχανε δωσει (πριν αρχισω να χρησιμοποιω της AMEDA). Δεν το αντεξα ουτε 5 δευτερολεπτα στο στηθος μου. με εκανε να υποφερω απο την πρωτη στιγμη.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...