Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οταν μπαινουν οι στερεες τροφες,τι γινεται με τα γευματα που χανονται,δεν ποναει το στηθος,υπαρχει περιπτωση να μειωθει η παραγωγη αν κανεις πιο λιγα γευματα?

Η παραγωγή θα μειωθεί γιατί δεν χρειάζεται πλέον τόσο γάλα το μωρό. Αλλά γίνεται σταδιακά. Το στήθος πρήζεται αλλά δεν είναι ενοχλητικό το πρήξιμο και έτσι μειώνεται η παραγωγή. Όμως μην φανταστείς ό,τι στους 6 μήνες το μωρό αρχίζει απευθείας να τρώει στέρεες. Ο μικρός μου αντικατέστησε πλήρως γεύμα θηλασμού 8,5 μηνών...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η παραγωγή θα μειωθεί γιατί δεν χρειάζεται πλέον τόσο γάλα το μωρό. Αλλά γίνεται σταδιακά. Το στήθος πρήζεται αλλά δεν είναι ενοχλητικό το πρήξιμο και έτσι μειώνεται η παραγωγή. Όμως μην φανταστείς ό,τι στους 6 μήνες το μωρό αρχίζει απευθείας να τρώει στέρεες. Ο μικρός μου αντικατέστησε πλήρως γεύμα θηλασμού 8,5 μηνών...

ααα,δλδ τους δινεις φαγητο,αλλα και γαλα ταυτοχρονα???

76IGp3.png

ααα,δλδ τους δινεις φαγητο,αλλα και γαλα ταυτοχρονα???

Αρχικά του δίνεις γάλα και μετά συμπληρώνεις με στέρεες. 1-2 μετά 2-3 κουταλάκια και πάει λέγοντας. Το μωρό δεν μπορεί από την μια μέρα στην άλλη να φάει ολόκληρο γεύμα. Το ίδιο συμβαίνει και για τα μωράκια που δεν θηλάζουν.

Αν δεν δεχτεί εύκολα τις στέρεες (συχνό στα βρέφη που θηλάζουν) το θηλάζεις 1 ώρα πριν το γεύμα (για την απορρόφηση του σιδήρου γίνεται αυτό) και μετά το γεύμα.

Μην σε αγχώνουν όμως αυτά και δεν υπάρχουν και στάνταρτ. Εγώ δεν κρατούσα και δεν κρατάω ρολόι. Όποτε ήθελε και όσο ήθελε. Επίσης έπρεπε να εισαχθούν οι στέρεες στην διατροφή για να καταλάβω ό,τι το στήθος δεν το ζητούσε μόνο για να φάει. Ακόμη και τώρα μπορεί να φάει ένα πιάτο φαγητό μέχρι πάνω και σε 10 λεπτά να θέλει να θηλάσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ειναι πολυ καλο να του αρεσει να πινει γαλα κι ας εχει φαει...και ειδικα να θηλαζει...κι εγω θα τον θηλασω οσο πιο πολυ μπορω....

οταν τον κραταω και θηλαζει ειναι η καλυτερη στιγμη μας....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ καλο να του αρεσει να πινει γαλα κι ας εχει φαει...και ειδικα να θηλαζει...κι εγω θα τον θηλασω οσο πιο πολυ μπορω....

οταν τον κραταω και θηλαζει ειναι η καλυτερη στιγμη μας....

Να ξερες πως αναπολώ αυτούς τους μακροχρόνιους θηλασμούς...Διάβαζα τότε πόσο πολύ αναπολούσαν οι άλλες κοπέλες τις αμέτρητες ώρες θηλασμού και δεν το πίστευα ό,τι το λένε...Και όμως...είναι ο καλύτερος τρόπος να έρθεις κοντά με το παιδάκι σου. Και μόνο που ζει από το σώμα σου είναι ισχυρό το δέσιμο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγώ σχολάω σε λίγο. Χάπι αν θέλεις κάτι κοπέλα μου στείλε μου πμ. Μην κουράζουμε και τις υπόλοιπες κοπέλες εδώ μέσα. Καλή ξεκούραση!

ok....θα τα πουμε πιο μετα....ευχαριστω παντως που με ενημερωνεις σε καποια πραγματα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ελπιδακι σ'αρεσει να με κυνηγας εεε???

εσυ χρειαστηκε να βαψεις τα μαλλια σου οσο θηλαζες...????

δεν ξερω με τι να τα βαψω...ξερετε αν υπαρχει σαμπουαν με χρωμα να τα λουζω με αυτο και να μην φαινονται τα ασπρα...???

ναι ναι θα σε κυνηγώ όπου και να σαι :mrgreen::tongue: :tongue:

όχι δεν χρειάστηκε να τα βάψω τα μαλλιά μου αν και είναι λίγο δίχρωμα από παλαιότερες βαφές (έπρεπε να καλύψω το ξανθό) το καλό της υπόθεσης είναι οτι άσπρες έχω μόνο 1-2 σκόρπιες που κρύβονται οπότε δεν χρειάστηκε. πάντως υπάρχουν βαφές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. είναι λίγο ακριβότερες και θα τις βρεις σε είδη κομμωτηρίου αλλά εν πάσει περιπτώσει υπάρχουν. εγώ έβαψα τα μαλλιά μου όσο ημουν έγγυος.

γεια σας κοριτσια

και μενα παρολο που της δινω στηθος κατεβαζει 120 ml γαλα απο μπουκαλι , δεν την χορταινει , τι θα κανετε θα το σταματησετε? εγω νομιζω οτι και αυτο που πινει καλο ειναι

έτσι νομίζω κι εγώ γι αυτό συνεχίζω

Να ξερες πως αναπολώ αυτούς τους μακροχρόνιους θηλασμούς...Διάβαζα τότε πόσο πολύ αναπολούσαν οι άλλες κοπέλες τις αμέτρητες ώρες θηλασμού και δεν το πίστευα ό,τι το λένε...Και όμως...είναι ο καλύτερος τρόπος να έρθεις κοντά με το παιδάκι σου. Και μόνο που ζει από το σώμα σου είναι ισχυρό το δέσιμο.

να σου πω κάθε φορά λέω αμάν κουράστηκα και θα πάρω τον γιατρό να το κόψω και μπουρ μπουρ αλλά δεν το κάνω - δεν θέλω να το κάνω τελικά

Και εγώ σχολάω σε λίγο. Χάπι αν θέλεις κάτι κοπέλα μου στείλε μου πμ. Μην κουράζουμε και τις υπόλοιπες κοπέλες εδώ μέσα. Καλή ξεκούραση!

πάντως δεν μας κουράζεις μαθαίνουμε κι εμείς πράγματα που ενδεχομένως να μην έχουν περάσει από το μυαλό μας να τα ρωτήσουμε

U6Vip2.png

Κορίτσια καλησπέρα και να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!!

Αν και περιμένω το τρίτο μου παιδάκι, έχω ξεχάσει κάποια πράγματα και έτσι θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να αποστειρώνουμε εκτός από τις πιπίλες και τις αλυσίδες αλλά και τις θήκες τους.Πρέπει;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

happines αυτο σου ελεγα για καλυψη θηλασμου. το εχει και στο site του mothercare αγγλιας

http://www.mothercare.com/richContent/B002BEID7K

για δες το

καλο αυτο ....ναι κατι τετοιο θα ηταν αψογο νομιζω να μην εχει και θεμα ο συζυξ

76IGp3.png

Κορίτσια καλησπέρα και να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!!

Αν και περιμένω το τρίτο μου παιδάκι, έχω ξεχάσει κάποια πράγματα και έτσι θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να αποστειρώνουμε εκτός από τις πιπίλες και τις αλυσίδες αλλά και τις θήκες τους.Πρέπει;

οι περισσοτερες θηκες ειναι μαλακο πλαστικο και θελει ψυχρη αποστειρωση...εγω δεν την αποστειρωσα τη θηκη...αλυσιδα θα του βαλεις απο τωρα ειναι νωρις και επικινδυνο....

76IGp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε σήμερα? Ζέστην πολύ, έχουμε ψηθεί αλλά κάνει απίστευτο καιρό για θάλασσα.Αν δεν δουλεύαμε κιόλας θα πηγαίναμε πιο συχνά.

Χάπι αν θέλεις sling ή Mei Tai ρίξε μια μιατιά και εδώ

http://www.babywearing.gr/

Η κοπέλα που τα έχει λέγεται Στέλλα και μπαίνει εδώ στο πάρεντς. Οι περισσότερες κοπέλες που έχουν πάρει καλύψεις θηλασμού τα έχουν πάρει από εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...