Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κι εμενα τωρα δυο μερες οταν ξυπναει κατα τις 6-7 δεν θελει να κοιμηθει αμεσως...δεν το κανει συνεχεια συνηθως κοιμαται τετραωρα το βραδυ..χθες γενικα ηταν αναστατος το βραδυ,αφου και οταν κοιμοτανε εκλαιγε το ζουζουνι μου στον υπνο του...μπορει να ζεσταινοτανε κιολας...ηταν ανησυχος...

Μπορεί να ζεσταινόταν, να πεινούσε, να πονούσε, να έβλεπε κακό όνειρο, να ήθελε αγκαλίτσα και χίλια δυο άλλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε εσυ προτεινεις αμαξι ε???

ρε κολληματα που εχεις αυτοι οι αντρες...δεν νοιαζει εμενα που θα θηλαζω και ενοχλει εκεινον...

Μα να βλέπει το τζιτζί σου όλος ο κόσμος??Τι λες καλή μου?? Εγώ μια φορά έχω θηλάσει δημόσια. Πριν 1 μήνα στην παραλία και απουσίαζε ο σύγυξ! Αν και πλέον νομίζω έχει συμβιβαστεί με την εικόνα και την ιδέα, ε του έχω κάνει και χιλιάδες κηρύγματα. Σε πληροφορώ κανείς δεν με πήρε χαμπάρι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χαπι μου μια χαρα τα παει ο μικρος.απο τα κακα του θα βλεπεις αν τρωει καλα. μετα τον πρωτο μηνα βεβαια να ξερεις μπορει να κανει λιγοτερες φορες κ ειδικα αν θηλαζει αποκληστικα μπορει να μεινει κ χωρις κακα κ 3 κ 4 μερες η να κανει 1 φορα τη μερα.αλλα να μη σε ανησυχει γιατι στα μπεμπε που θηλαζουν αυτο δε φερνει καμια ενοχληση ουτε ειναι κακο,.μονο αν επινε ξενο η αν θηλαζες κ επαιρνε κ συμπληρωμα θα ηταν προβλημα.

εφοσον στα κανονικα γευματα τρωει 8 φορες κ στα 5λεπτα παραπανω τοτε οκ.απλα θελει να τρωει συχνα κ απο λιγο

ναι στην αρχη εκανε πιο πολλες φορες,τωρα μου κανει μονο τοσες...

αφου ειδα οτι παιρνει και γραμμαρια ,ειμαι πολυ ευχαριστημενη

76IGp3.png

Εγώ με πάνα και σεντονάκι δεν κατάφερα ποτέ να τον σκεπάσω. Δεν το άφηνε, πάντα το τραβούσε πέρα! Όπου πηγαίναμε προσπαθούσα να έχω κοντά το αυτοκίνητο. Και τώρα το ίδιο κάνω δηλαδή γιατί ο μικρός έιναι απρόβλεπτος. Άμα του μυρίσει βυζί το θέλει επιτόπου!

:D:D:D:D:D

76IGp3.png

αααα εδώ μου είσαι πουλάκι μου? σε βλέπω κι εγώ μέσα ψάχνω ψάχνω :)

γεια σας κορίτσια - έχω κι εγώ ένα μπεμπόνι μικρούλι και με αγχώνουν χίλια δυο πράγματα και ο γιατρός κάθε φορά γελάει μαζί μου και με κουρδίζει περισσότερο!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Μα να βλέπει το τζιτζί σου όλος ο κόσμος??Τι λες καλή μου?? Εγώ μια φορά έχω θηλάσει δημόσια. Πριν 1 μήνα στην παραλία και απουσίαζε ο σύγυξ! Αν και πλέον νομίζω έχει συμβιβαστεί με την εικόνα και την ιδέα, ε του έχω κάνει και χιλιάδες κηρύγματα. Σε πληροφορώ κανείς δεν με πήρε χαμπάρι!

:shock::shock::shock: ακομα θηλάζεις????? Θηρίο είσαι!!!! εμένα μου έχει λιγοστέψει. πήρα θήλαστρο να δω τί γίνεται και βγάζω με το ζόρι ένα 120ml την ημέρα και λέω άντε να τελειώνουμε δεν μπορώ άλλο

U6Vip2.png

αααα εδώ μου είσαι πουλάκι μου? σε βλέπω κι εγώ μέσα ψάχνω ψάχνω :)

γεια σας κορίτσια - έχω κι εγώ ένα μπεμπόνι μικρούλι και με αγχώνουν χίλια δυο πράγματα και ο γιατρός κάθε φορά γελάει μαζί μου και με κουρδίζει περισσότερο!!!

εμενα εψαχνες:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα δεν εχει αρχισει να γελαει ακομα μαζι μου....

εγραψα και στο καφε μας

76IGp3.png

:shock::shock::shock: ακομα θηλάζεις????? Θηρίο είσαι!!!! εμένα μου έχει λιγοστέψει. πήρα θήλαστρο να δω τί γίνεται και βγάζω με το ζόρι ένα 120ml την ημέρα και λέω άντε να τελειώνουμε δεν μπορώ άλλο

οταν το βγαζεις με θηλαστρο νομιζω δεν εχεις την ιδια παραγωγη οπως οταν θηλαζεις

76IGp3.png

εμενα εψαχνες:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα δεν εχει αρχισει να γελαει ακομα μαζι μου....

εγραψα και στο καφε μας

το ξέρω χαχαχα σε κυνήγησα και εκεί :-D :grin: :-D:tongue: :tongue: :tongue:

οταν το βγαζεις με θηλαστρο νομιζω δεν εχεις την ιδια παραγωγη οπως οταν θηλαζεις

πάντως όπως και να χει δεν χορταίνει πια - την θηλάζω κανα 20λεπτο και μετά κατεβάζει και ενα 120άρι γάλα μέχρι πάτο και καμμιά φορά κλαίει κιόλας.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ελπιδακι σ'αρεσει να με κυνηγας εεε???

εσυ χρειαστηκε να βαψεις τα μαλλια σου οσο θηλαζες...????

δεν ξερω με τι να τα βαψω...ξερετε αν υπαρχει σαμπουαν με χρωμα να τα λουζω με αυτο και να μην φαινονται τα ασπρα...???

76IGp3.png

γεια σας κοριτσια

και μενα παρολο που της δινω στηθος κατεβαζει 120 ml γαλα απο μπουκαλι , δεν την χορταινει , τι θα κανετε θα το σταματησετε? εγω νομιζω οτι και αυτο που πινει καλο ειναι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Θα σας πω κάτι κορίτσια. Μετά τους 6 μήνες που εισάγονται οι στέρεες τροφές ο θηλασμός είναι απόλαυση. Δεν είναι τόσο κουραστικός και απαιτητικός και όσο μεγαλώνει το παιδί οι συγκινήσεις είναι απίστευες. Καταλαβαίνεις τότε ό,τι το στήθος για το παιδί δεν είναι μόνο τροφή αλλά αγκαλιά, χάδι, μυρωδιά, μαμίλα.

Ή ποσότητα που βγάζει το θήλαστρο δείχνει την ποσότητα που μπορεί το συγκεκριμένο θήλαστρο να αντλήσει όχι πόσο εσύ παράγεις. Μην μπερδεύεσαι...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το μωράκια μέχρι 4-5 μηνών δεν έχουν αίσθημα κορεσμού και μπορεί να πίνουν όχι επειδή πεινάνε αλλά επειδή δεν ξέρουν ό,τι χόρτασαν.

Αυτό το 'δεν χορταίνει' είναι το πιο αστείο πράγμα που υπάρχει. Η φύση έχει προνοήσει ο άνθρωπος να μεγαλώνει τα μικρά του με το στήθος και η φύση δεν σφάλει ποτέ σχεδόν. Αλήθεια πριν κάποια χρόνια που δεν υπήρχε αγελαδινό γάλα και γαλακτοβιομηχανίες πως μεγάλωσαν τόσα μωρά μόνο με το στήθος της μητέρας τους?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θα σας πω κάτι κορίτσια. Μετά τους 6 μήνες που εισάγονται οι στέρεες τροφές ο θηλασμός είναι απόλαυση. Δεν είναι τόσο κουραστικός και απαιτητικός και όσο μεγαλώνει το παιδί οι συγκινήσεις είναι απίστευες. Καταλαβαίνεις τότε ό,τι το στήθος για το παιδί δεν είναι μόνο τροφή αλλά αγκαλιά, χάδι, μυρωδιά, μαμίλα.

Ή ποσότητα που βγάζει το θήλαστρο δείχνει την ποσότητα που μπορεί το συγκεκριμένο θήλαστρο να αντλήσει όχι πόσο εσύ παράγεις. Μην μπερδεύεσαι...

οταν μπαινουν οι στερεες τροφες,τι γινεται με τα γευματα που χανονται,δεν ποναει το στηθος,υπαρχει περιπτωση να μειωθει η παραγωγη αν κανεις πιο λιγα γευματα?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...