Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω του την εχω δωσει καποιες φορες ...για λιγη ωρα μονο...

αλλη μια ερωτηση,ελπιζω να μην σε ζαλιζω...

σκεφτομαι να παρω θηλαστρο και να βγαζω το γαλα για οταν ειναι να βγαινουμε εξω βολτουλα αλλα αν το κανω ετσι πως μπορω να το μετεφερω χωρις να χαλασει....και ποση ωρα κραταει εκτος ψυγειου?

εγω ειχα παρει ενα μικρο τσαντακι που υποτιθεται κραταει θερμοκρασια και 2 παγοκυστες που οταν ενωνονται κανουν 3 θεσεις για στρογγυλο αντικειμενο οποτε εκει εβαζα και τα μπιμπερο. οποτε μπορουσα να βγω εξω με περισσοτερα απο ενα γευμα. αλλα κουβαλουσα και θερμος με καυτο νερο και ενα μπολακι για να το ζεσταινω οπου και να ειμαι.

καλημέρα κορίτσια, σήμερα είμαι πρωινή

ο μικρός είναι στο πόδι από τις 7

για τον ύπνο που λέτε εγώ δεν ξεχωρίζω τα μέρη που θα κοιμάται αλλά πάντα τηρώ την νύχτα με την μέρα. Δηλαδή κατά την διάρκεια της μέρας υπάρχει φως και φασαρία μέσα στο σπίτι σε όλους τους χώρους και την νύχτα το αντίθετο. Το τελευταίο του γεύμα πριν κοιμηθεί είναι γύρω στις 9 μετά το μπάνιο και τρώει σε σκοτάδι με ένα μικρό λαμπάκι και απόλυτη σιωπή. Μέχρι τώρα πάμε καλά . Το βράδυ κοιμάται και όταν ξυπνάει για φαγητό τρώει και πάλι ύπνο. Τις περισσότερες φορές τρώει κοιμισμένος.

Να ρωτήσω κάτι, οι γονείς μου έχουν το παρκοκρέβατο της chicco το play and nap και όταν το πήραμε δεν μας είπαν τίποτα για στρώμα , προχθές τυχαία ρώτησα και μου είπαν από τα λητώ ότι πρέπει να μπει στρώμα. Εσείς τι πιστεύεται ? Το πάνω επίπεδο έχει ένα στρωματάκι αλλά όχι κανονικό.

ναι ροζ μου το στρωματακι ειναι απαραιτητο αν προκειται να του κανεις συχνη χρηση. ασε που μπορει να το παρεις και σε τιποτα διακοπες και εκει το χρειαζεσαι οπωσδηποτε. εμας η μικρη ενα μηνα τωρα κοιμαται στο παρκοκρεβατο.

4Rnfp3.png

θα παρω κι εγω ενα θηλαστρο....και θα παρω ολα τα απαραιτητα για τα μπορω να τον ταιζω εξω...γιατι ο καλος μου εχει κολλημα να μην τον ταιζω και με βλεπουν....

αληθεια πιο θηλαστρο ειχες παρει??

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ειχα της ameda το lactaline personal, διπλης αντλησης, αλλα εγω ταιζα αποκλειστικα το παιδι με μητρικο γαλα με μπιμπερο. Το ειχα δηλαδη για αποκλειστικη αντληση. εσυ πρεπει να συμβουλευτεις τι θηλαστρο πρεπει να παρεις, αναλογα με τη χρηση που προκειται να κανεις.

παντως πρεπει να πεις του αντρα σου οτι δεν σταματαει η ζωη επειδη θηλαζεις. πρεπει να μαθετε να κινειστε κανονικα.

Αλλα αν παλι ειναι τοσο αντιθετος, που νομιζω οτι δεν θα επρεπε, γιατι ο θηλασμος ειναι το φυσιολογικοτερο πραγμα στον κοσμο, ειχα δει μια φιλη μου που θηλαζε, ειχε παραγγειλει απο το e-bay (νομιζω) μια "καλυψη" θηλασμού. Ήταν δηλαδη σαν "ποδια" που τη φοραγες στο λαιμο, και ειχε υφασμα για να καλυπτει και το παιδι και εσενα αλλα εσυ να μπορεις να δεις τι γινεται κατω απο το υφασμα. Ηταν μια χαρα λυση αυτη.

φυσικα στην ελλαδα, δεν υπαρχει αυτο το σξεσουαρ, γιατι εδω βλεπεις δεν θηλαζουμε

4Rnfp3.png

εννοειται...δεν με νοιαζει κι ας μην κοιμηθηκα ολη νυχτα,που ξυπνουσε καθε μια ωρα ...αξιζει τον κοπο

Α πουλάκι μου να έχεις υπομονή και επιμονή. Πριν 15 μέρες έκοψε το εγερτήριο ανά 1 ώρα. Τώρα ξυπνάει 2-3 φορές την νύχτα και συνήθως 6 το πρωί είμαστε όλοι στο πόδι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι έχετε δίκιο , αυτό έλεγα και εγώ. Το μωρό κοιμάται αρκετές ώρες οπότε θα το πάρουμε. Απλά στο μέγεθος του δεν έχει παντού. Στα λητώ έχει σίγουρα δεν ξέρω και τα τζάμπο. Γιατί είναι ειδική παραγγελία από τα λητώ μόνο γιαυτό το παρκοκρέβατο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

θα παρω κι εγω ενα θηλαστρο....και θα παρω ολα τα απαραιτητα για τα μπορω να τον ταιζω εξω...γιατι ο καλος μου εχει κολλημα να μην τον ταιζω και με βλεπουν....

αληθεια πιο θηλαστρο ειχες παρει??

Έχω δοκιμάσει διάφορα. Εξαρτάται για τι πράγμα το θέλεις. Να ξέρεις ό,τι περισσότερη φασαρία θα έχεις με αποστειρώσεις και ζέσταμα του γάλατος παρά να το θηλάζεις πχ. στο αυτοκίνητο. Το ίδιο κόλλημα έχει και ο δικός μου. Επίσης η μεταφορά του μητρικού γάλατος θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

χαπι μου μια χαρα τα παει ο μικρος.απο τα κακα του θα βλεπεις αν τρωει καλα. μετα τον πρωτο μηνα βεβαια να ξερεις μπορει να κανει λιγοτερες φορες κ ειδικα αν θηλαζει αποκληστικα μπορει να μεινει κ χωρις κακα κ 3 κ 4 μερες η να κανει 1 φορα τη μερα.αλλα να μη σε ανησυχει γιατι στα μπεμπε που θηλαζουν αυτο δε φερνει καμια ενοχληση ουτε ειναι κακο,.μονο αν επινε ξενο η αν θηλαζες κ επαιρνε κ συμπληρωμα θα ηταν προβλημα.

εφοσον στα κανονικα γευματα τρωει 8 φορες κ στα 5λεπτα παραπανω τοτε οκ.απλα θελει να τρωει συχνα κ απο λιγο

Holy Diver

ειχα της ameda το lactaline personal, διπλης αντλησης, αλλα εγω ταιζα αποκλειστικα το παιδι με μητρικο γαλα με μπιμπερο. Το ειχα δηλαδη για αποκλειστικη αντληση. εσυ πρεπει να συμβουλευτεις τι θηλαστρο πρεπει να παρεις, αναλογα με τη χρηση που προκειται να κανεις.

παντως πρεπει να πεις του αντρα σου οτι δεν σταματαει η ζωη επειδη θηλαζεις. πρεπει να μαθετε να κινειστε κανονικα.

Αλλα αν παλι ειναι τοσο αντιθετος, που νομιζω οτι δεν θα επρεπε, γιατι ο θηλασμος ειναι το φυσιολογικοτερο πραγμα στον κοσμο, ειχα δει μια φιλη μου που θηλαζε, ειχε παραγγειλει απο το e-bay (νομιζω) μια "καλυψη" θηλασμού. Ήταν δηλαδη σαν "ποδια" που τη φοραγες στο λαιμο, και ειχε υφασμα για να καλυπτει και το παιδι και εσενα αλλα εσυ να μπορεις να δεις τι γινεται κατω απο το υφασμα. Ηταν μια χαρα λυση αυτη.

φυσικα στην ελλαδα, δεν υπαρχει αυτο το σξεσουαρ, γιατι εδω βλεπεις δεν θηλαζουμε

να σου πω προχθεςνπου το συζηταγαμε μου ειπε θα θηλαζεις στο αμαξι,ε τι θα βγαζεις το βυζι εξω να σε βλεπουν ολοι,δεν μ'αρεσει...του εξηγησα οτι δεν το κανεις μπροστα σε ολους πας σε μια ακρη και καλυπτεσαι με ενα σεντονακι ή μια πανα...τωρα δεν ξερω πως θα αντιδρασει οταν θα ειμαστε εξω...αν δεν θελει θα πηγαινω στο αμαξι...

θα δω τι θα κανω,ας φτασει η στιγμη να πηγαινουμε βολτουλες και θα δω

76IGp3.png

Α πουλάκι μου να έχεις υπομονή και επιμονή. Πριν 15 μέρες έκοψε το εγερτήριο ανά 1 ώρα. Τώρα ξυπνάει 2-3 φορές την νύχτα και συνήθως 6 το πρωί είμαστε όλοι στο πόδι!

κι εμενα τωρα δυο μερες οταν ξυπναει κατα τις 6-7 δεν θελει να κοιμηθει αμεσως...δεν το κανει συνεχεια συνηθως κοιμαται τετραωρα το βραδυ..χθες γενικα ηταν αναστατος το βραδυ,αφου και οταν κοιμοτανε εκλαιγε το ζουζουνι μου στον υπνο του...μπορει να ζεσταινοτανε κιολας...ηταν ανησυχος...

76IGp3.png

Εγώ με πάνα και σεντονάκι δεν κατάφερα ποτέ να τον σκεπάσω. Δεν το άφηνε, πάντα το τραβούσε πέρα! Όπου πηγαίναμε προσπαθούσα να έχω κοντά το αυτοκίνητο. Και τώρα το ίδιο κάνω δηλαδή γιατί ο μικρός έιναι απρόβλεπτος. Άμα του μυρίσει βυζί το θέλει επιτόπου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχω δοκιμάσει διάφορα. Εξαρτάται για τι πράγμα το θέλεις. Να ξέρεις ό,τι περισσότερη φασαρία θα έχεις με αποστειρώσεις και ζέσταμα του γάλατος παρά να το θηλάζεις πχ. στο αυτοκίνητο. Το ίδιο κόλλημα έχει και ο δικός μου. Επίσης η μεταφορά του μητρικού γάλατος θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

οποτε εσυ προτεινεις αμαξι ε???

ρε κολληματα που εχεις αυτοι οι αντρες...δεν νοιαζει εμενα που θα θηλαζω και ενοχλει εκεινον...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...