Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες μου διακοπαρω ανελεητα..περασα να σας πω ενα γει και οτι μου λειψατεεεεεεεεεεε...αγνωστο το ποτε θα επιστρεψουμε, παντως περναμε ζαχαρη λέμε και ο μικρός μας ολο χαμογελα και αγκου...

σας φιλω γλυκαααααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημέρα κορίτσια, σήμερα είμαι πρωινή

ο μικρός είναι στο πόδι από τις 7

για τον ύπνο που λέτε εγώ δεν ξεχωρίζω τα μέρη που θα κοιμάται αλλά πάντα τηρώ την νύχτα με την μέρα. Δηλαδή κατά την διάρκεια της μέρας υπάρχει φως και φασαρία μέσα στο σπίτι σε όλους τους χώρους και την νύχτα το αντίθετο. Το τελευταίο του γεύμα πριν κοιμηθεί είναι γύρω στις 9 μετά το μπάνιο και τρώει σε σκοτάδι με ένα μικρό λαμπάκι και απόλυτη σιωπή. Μέχρι τώρα πάμε καλά . Το βράδυ κοιμάται και όταν ξυπνάει για φαγητό τρώει και πάλι ύπνο. Τις περισσότερες φορές τρώει κοιμισμένος.

Να ρωτήσω κάτι, οι γονείς μου έχουν το παρκοκρέβατο της chicco το play and nap και όταν το πήραμε δεν μας είπαν τίποτα για στρώμα , προχθές τυχαία ρώτησα και μου είπαν από τα λητώ ότι πρέπει να μπει στρώμα. Εσείς τι πιστεύεται ? Το πάνω επίπεδο έχει ένα στρωματάκι αλλά όχι κανονικό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

υπαρχουν στρωματα για παρκοκρεβατα.κ οι γονεις μου ειχαν παρει στην ελλαδα οταν κατεβηκαμε προπερσι αλλα χωρις στρωμα.κ μετα πηγαμε κ πηραμε.ξερω πως ειναι το στρωμα που εχει.ειναι καπως σκληρο.δε ξερω αν βολευει τα μωρα αλλα εγω νομιζα οτι θα πιανοταν η πλατη του γιαυτο ειχαμε παρει αλλο:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Είναι σκληρό αλλά λεπτό, ο μικρός βολεύεται φοβερά αλλά το θέμα είναι να μην του κάνουμε και ζημιά γιατί κοιμάται αρκετά εκεί και όταν αρχίσω να δουλεύω θα κοιμάται περισσότερο. Καλά δεν θα κολλήσω στα 80 ευρώ που έχει το στρώμα αλλά να είναι απαραίτητο. Το συγκεκριμένο παρκοκρέβατο είναι μικρό και δεν έχουν στρώμα στο μέγεθος του. Μονο τα λητώ μου είπαν ότι έδωσαν παραγγελία σε μια εταιρία την Graco και τους φέρνει αποκλειστικά οπότε βαράνε σε τιμές.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμενα ειναι μικρος ομως...αλλα απο εχθες τα περισσοτερα γευματα του ειναι 5 λεπτα...μονο 1-2 γευματα εκανε γυρω στα 10 λεπτα...ειναι φυσιολογικο αυτο...πρεπει να παρει και κιλα και αν τρωει λιγο μηπως ειναι κακο???αυριο θα παμε παλι να τον ζυγισουμε,οποτε θα δω τι γινεται

Πόσες φορές τρώει το 24ωρο?Τα συχνά και μικρά γεύματα αυξάνουν την παραγωγή σου,ξέρει τι κάνει! Αν βρέχει 5-6 πάνες είστε οκ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Ρόουζ. Τα στρώμα είναι απαραίτητο αν το παιδί κοιμάται εκεί πολλές ώρες. Εγώ έχω ένα από το Τζάμπο. Τόσο μικρό δεν τον κοίμιζα εκεί, περίπου 4-5 μηνών τον κοίμιζα την ημέρα για λίγο στο επάνω επίπεδο. Όταν βάρυνε ο μικρός έβγαλα το πάνω επίπεδο και έβαλα μόνιμα στο κάτω το στρώμα του παρκοκρέβατου και το έξτρα που πήρα. Όταν πάμε στο εξοχικό τον κοιμίζω εκεί αλλά βάζω και μια κουβερτούλα για να είναι πιο μαλακά κάτω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

happiness κ γω αυτο ηθελα να ρωτησω,ποσα γευματα κανει την ημερα?επισης θηλαζεις αποκλειστικα η δινεις κ συμπληρωμα?κ τελος ποσες φορες κανει κακα κ ποσες πανες βρεχει?

ροουζ οντως αφου θα κοιμαται πολλες ωρες τοτε πρεπει να παρεις στρωμα.κ γω γιαυτο το ειχα παρει γιατι ο μικρος ηταν 7 μηνων τοτε κ ειχαμε παει για 40 μερες στην ελλαδα.οποτε 40 μερες εκει θα κοιμοταν συνεχεια αρα χρειαζοταν.αν ηταν για 2-3 φορες το μηνα θα σου ελεγα πως δεν ειναι απαραιτητο αλλα αν ειναι για καθε μερα τοτε πρεπει να το παρεις

Holy Diver

Διαφημίσεις

happiness εχθες εφυγα δεν βρηκα καμια μεσα και βγηκα.

Καλημερουδια κοριτσια . Εμας ξυπναει στανταρ 5.30 με 6 για φαγητο και μετα ξανακοιμομαστε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε??????

χθες πηγαμε ατα και ειμασταν ησυχουληδες μπορω να πω....στο αυτοκινητο παιρνουμε κατι υπνους αλλο πραμα!!!

βρε κοριτσια πως μπορειτε και διακοπαρετε με τα μπεμπε??δεν κουραζεστε?

και στην παραλια ας πουμε τα παιρνετε μαζι η τα αφηνετε σε συγγενεις???γιατι δεν μπορω να φανταστω ενα μπεμπε 2-3 μηνων εκει???μεγαλη απορια το εχω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ειναι διφθερτιριδα τετανος κ κοκκιτη κ πρεπει να το κανει 3 φορες.δηλαδη μια καθε εναμισι περιπου μηνα.να ξερεις μπορει να σου κανει πυρετο κ γκρινια γιαυτο ρωτα αν μπορεις να του δωσεις κανενα αντιπυρετικο σε περιπτωση που κανει πανω απο 38.5 δινουμε.

Holy Diver

Πόσες φορές τρώει το 24ωρο?Τα συχνά και μικρά γεύματα αυξάνουν την παραγωγή σου,ξέρει τι κάνει! Αν βρέχει 5-6 πάνες είστε οκ.

καλησπερα κοριτσακια...

αν τρωει κανονικα συ νηθως κανει περιπου 8 γευματα....

αν τρωει πιο λιγη ωρα κανει περισσοτερα γευματα,μπορει να φαει και καθε μια ωρα...

λοιπον πηγαμε στο γιατρο να μας ζυγισει,ο μπεμπουλης εφτασε 2650 ...ευτυχως πηρε καλα αυτη τη βδομαδα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...