Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τα εβαλα για υπνο.ο μικρος ολο αψου κ αψου.ε βεβαια αφου ολη μερα γυρναει μονο με το βρακι!τον ντυνω κ ξεντυνεται!εμεις δεν εχουμε ζεστες!σημερα ειχαμε 15 βαθμους κ εδω κ 4 μερες βρεχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ.κ ετσι θα συνεχισει :tongue:

βανιλιτσα βαλε κανενα μπιχλιμπιδι να κρεμετε μπροστα του στο καροτσι.κανενα με μουσικη η να κανει κανενα θορυβο.κ μη κανεις το λαθος κ τον παρεις αγκαλια ενω κλαιει στο καροτσι.θα στο κανει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ κ μετα ξεχνα το:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που μενεις καλε και εχετε 15 βαθμους???

κι εγω μολις τον εβαλα για υπνο,σημερα τον εκανα πιο αργα μπανακι,τον αφησα και λιγο να χαζεψει κατα τις 9 που τον πιανει η γκρινια...να δω τωρα πως θα τα παμε.....

76IGp3.png

GERMANY HALLOOOOO:tongue::tongue:

αχ νυσταζω ρε παιδια!ξυπνησα απο τις 6 σημερα κ 3 το μεσημερι ο μικρος κοιμηθηκε.ως τις 4 .κανονικα δε κοιμαται κ πεφτει για υπνο ξερος απο τις 8.αλλα τωρα επειδη κοιμηθηκε μεσημερι ειναι μεσα στη χαρα!κλεινουν τα ματια μου!

εντομεταξυ το σκατοπαιδο οτι ωρα κ να κοιμηθει απο τιε 6-7 ξυπναει!κ 8 κ 9 κ 11 το βραδυ να κοιμηθει 6 το πολυ 7 το πρωι σηκωνεται!εχω κατι νευρα εκεινη την ωρα απιστευτα!αντε να παει σχολειο να κοιμαμαι τα μεσημερια!ποσος χρονος μου μενει πια!2 μηνες κ κατι!μετα θα περπαταω κ θα κοιμαμαι παλι!πωπω αγχωθηκα τωρα!

Holy Diver

GERMANY HALLOOOOO:tongue::tongue:

αχ νυσταζω ρε παιδια!ξυπνησα απο τις 6 σημερα κ 3 το μεσημερι ο μικρος κοιμηθηκε.ως τις 4 .κανονικα δε κοιμαται κ πεφτει για υπνο ξερος απο τις 8.αλλα τωρα επειδη κοιμηθηκε μεσημερι ειναι μεσα στη χαρα!κλεινουν τα ματια μου!

εντομεταξυ το σκατοπαιδο οτι ωρα κ να κοιμηθει απο τιε 6-7 ξυπναει!κ 8 κ 9 κ 11 το βραδυ να κοιμηθει 6 το πολυ 7 το πρωι σηκωνεται!εχω κατι νευρα εκεινη την ωρα απιστευτα!αντε να παει σχολειο να κοιμαμαι τα μεσημερια!ποσος χρονος μου μενει πια!2 μηνες κ κατι!μετα θα περπαταω κ θα κοιμαμαι παλι!πωπω αγχωθηκα τωρα!

γιατι σου ξυπναει τοσο πρωι....???

και τωρα με το μωρο θα κουτουλας ....κι εμενα ο δικος μου σημερα στις 6 το πρωι ειχε ορεξη για κουβεντουλα και αφου ειδε οτι δεν του δινουμε σημασια εβαλε τα κλαμματα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπι μπερδευει τη νυχτα με τη μερα.γιαυτο τη μερα πρεπει να κοιμουνται σε αλλο χωρο με ανοιχτα πατζουρια κ το βραδυ στο κρεβατι τους με ενα μικρο φωτακι.πρεπει να καταλαβει τη διαφορα.ειναιμικρουλης ακομη γιαυτο.απλα ετσι καταλαβαινει οτι στο κρεβατακι κοιμομαστε πολλες ωρες ενω στον καναπε πχ η καπου αλλου παιρνουμε εναν υπνακο:tongue:

Holy Diver

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Εύχομαι όλες να είστε καλά! Εμείς εδώ στο σπιτάκι μας κλασικά, την κάνουμε μόνο για τα σκ. Βαφτιζόμαστε στις 17 Οκτώβρη αλλά δεν ασχολούμε καθόλου με την βάφτιση. Κλείσαμε την εκκλησία και το μαγαζί για μετά και τίποτε άλλο. Δεν έχω σκοπό να ξοδέψω πολλά οπότε γι αυτό θα ασχοληθώ τελευταία στιγμή. Τώρα ανυπομωνώ να κατέβω Αθήνα να δω τους φίλους μου. Εχω τρελαθεί κυριολεκτικά. Από εδώ και πέρα επιτέλους θα το κάνω και πιο συχνά. 13 χρόνια ζούσα εκεί και απότομα έφυγα και ένα χρόνο δεν έχω κατέβει καθόλου. Καταλαβαίνετε πως νιώθω τώρα...

Εστειλα τον άντρα μου για ποτάκι με τους φίλους του και εγώ πίνω την μπυρίτσα μου στο μπαλκόνι. Το νινί μας κάνει νάνι.

Σήμερα ήμουνα και Θεσσαλονικη και της ψώνισα τρία καταπληκτικά φορεματάκια. Ανυπομωνώ να τα φορέσει. Το πιστεύετε ότι πρώτη φορά της ψωνίζω!!! Προς το παρόν έχω κάνει μόνο αλλαγές και γενικά φοράει μόνο δώρα.

χαπι μπερδευει τη νυχτα με τη μερα.γιαυτο τη μερα πρεπει να κοιμουνται σε αλλο χωρο με ανοιχτα πατζουρια κ το βραδυ στο κρεβατι τους με ενα μικρο φωτακι.πρεπει να καταλαβει τη διαφορα.ειναιμικρουλης ακομη γιαυτο.απλα ετσι καταλαβαινει οτι στο κρεβατακι κοιμομαστε πολλες ωρες ενω στον καναπε πχ η καπου αλλου παιρνουμε εναν υπνακο:tongue:

τελικα πεινουσε και εφαγε και ξανακοιμηθηκε....μπορει να φταει που τον βαζω και κοιμαται συνεχεια στην κουνια του....απο αυριο θα τον εχω περισσοτερες ωρες μεσα στο σαλονι και θα τον βαζω μονο το μεσημερι και το βραδακι στην κουνια του...θελω να τον αφηνω να κοιμαται στο traveller αλλα ειναι μικρουλης και δεν στηριζετε πολυ καλα το σωματακι του και ειδικα το κεφαλακι,του αρεσει εκει αλλα δεν ειναι για πολυ ωρα....και δεν εχω ρηλαξ να ειναι λιγο πιο ξαπλωτο

76IGp3.png

νεφελη μου σε ειχαμε χασει...με το καλο να τη βαπτισετε ...

καλοφορετα και τα φορεματακια σας...

να σου πω κι εγω για τη βαπτιση δεν θελω να ξοδεψουμε πολλα γι'αυτο θα την κανουμε και στο χωριο,λεμε για το μαρτιο καλως εχοντων των πραγματων

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια ειναι καμια μεσα?

Νεφελιτσα με γεια τα φορεματα και εγω ψωνιζω τωρα με τις εκπτωσεις , το εχουμε ριξει και λιγο εξω και κοιταμε να ντυνομαστε ομορφα χιχιχιχιχι . Παντως με την μπεμπουλα εχω αρχισει πλεον να εχω επαφη , της μιλαω και ανταποκρινεται , αφηστε που παμε βολτες και μιλαω συνεχεια στην μπεμπα στο καροτσι , θα με περασουν για τρελη !!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...