Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

η κουνια του δεν χωραει στο δωματιο μας..και τωρα τον βαζω στο πορτ μπεμπε για να τον εχω διπλα μου το βραδυ....

ενταξει και το δωματιο του ειναι διπλα στο δικο μας και βαζω και την ενδοεπικοινωνια ....

αλλα λεω οτι ειμαι αναισθητη γιατι ολες λετε οτι τα κρατατε πιο πολυ καιρο ενω εγω λεω θα τον βγαλω αμεσως

καθολου αναισθητη δεν εισαι

εγω την πηγα στο δωματιο της στις 15 ημερες, και οσο την ειχα μαζι μου δεν αισθανομουν και πολυ ανετα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καθολου αναισθητη δεν εισαι

εγω την πηγα στο δωματιο της στις 15 ημερες, και οσο την ειχα μαζι μου δεν αισθανομουν και πολυ ανετα

κι εγω θελω να τον βαλω απο τωρα γιατι αυτο που κανω τωρα ειναι χειροτερο....ολη μερα στο δωματιο του και μετα το βραδυ στο αλλο δωματιο και νομιζω οτι επηρεαζεται (ξερω οτι πρεπει να τα εχεις σε ενα δωματιο να κοιμουνται),αλλα ολοι μου λενε να περιμενω να σαραντισουμε ,να μεγαλωσει και λιγο....παντως κι οταν τον εχω στο δωματιο του δεν αγχωνομαι νοιωθω πιο καλα.....

76IGp3.png

παιδι μου μην ακους κανεναν, ακολουθησε το ενστικτο σου. Σιγουρα ξερει καλυτερα απο του γειτονα.

κι εμενα μου ειχε πει μια ξαδελφη μου, οτι το μωρο το εβαλε απο την πρωτη μερα στο δωματιο του (εγω δεν ειχα γεννησει ακομα). Το σκεφτομουν, πιεζομουν απο δω, πιεζομουν απο κει, μεχρι που το συζητησα με μια φιλη μου που μου ειπε το εξης σοφο.

Για ολα τα πραγματα που αφορουν στο μωρο, μην λες θα κανω αυτο, θα κανω εκεινο. Δεστα εκεινη την ωρα πως θα σου βγουν και μην καταπιεζεσαι.

π.χ. εγω δεν ημουν υπερ της πιιπιλας. Και της το ελεγα. Μπορει μου λεει το παιδι να τη θελει. και τι αγχωνεσαι? λες να μην την κοψει? Εχεις δει κανεναν 35χρονο να κυκλοφορει στο δρομο με πιπιλα? με αποστομωσε, δεν ειχα να πω κατι αλλο. και ετσι κινηθηκα απο τοτε και στο εξης

4Rnfp3.png

δικιο εχεις σμουτσακι μου....κι εγω τις περισσοτερες φορες ακολουθω το ενστικτο μου αλλα αυτο με το βραδυ με φοβισανε...οτι μπορει να παθει κατι και να μην τον παρω χαμπαρι.... οταν τον εβαλα και κοιμηθηκε το 1ο βραδυ που ειχανε φερει τη κουνια μια χαρα ειμασταν....

να σε ρωτησω και κατι αλλο εσυ θηλαζες ,ποτε ξεκινησες να δινεις της μικρης πιπιλα?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω θηλασα μεσω θηλαστρου, οποτε απο τη μερα που ξεκινησα μπιμπερο της εδωσα και πιπιλα. οσο θηλαζα με το στηθος δεν της ειχα δωσει καθολου γιατι φοβομουν αυτο που λες κι εσυ, τη συγχηση θηλων

4Rnfp3.png

εγω θηλασα μεσω θηλαστρου, οποτε απο τη μερα που ξεκινησα μπιμπερο της εδωσα και πιπιλα. οσο θηλαζα με το στηθος δεν της ειχα δωσει καθολου γιατι φοβομουν αυτο που λες κι εσυ, τη συγχηση θηλων

εγω του την εχω δωσει καποιες φορες ...για λιγη ωρα μονο...

αλλη μια ερωτηση,ελπιζω να μην σε ζαλιζω...

σκεφτομαι να παρω θηλαστρο και να βγαζω το γαλα για οταν ειναι να βγαινουμε εξω βολτουλα αλλα αν το κανω ετσι πως μπορω να το μετεφερω χωρις να χαλασει....και ποση ωρα κραταει εκτος ψυγειου?

76IGp3.png

το ξερω female μου την αποφευγουμε οσο γινεται αλλα χρειαστηκε να τη δωσω ευτυχως ελαχιστες φορες και για ελαχιστη ωρα....

οταν ζεσταινονται τα μωρακια τρωνε πιο λιγο ???

στο τελευταιο γευμα μου εφαγε μονο 4 λεπτα και μετα δεν ανοιγε το στομα του....και οταν το ανοιξε δεν εκανε καθολου θηλαστικες κινησεις,μονο θελει να κοιμαται....

κλαιει ενδιαμεσα γιατι πειναει αλλα οταν τον σηκωνω να φαει ξανακοιμαται...και μ'αρεσει καιει ολη μερα το αιρκοντισιον φαντασου να το ειχα κλειστο...

76IGp3.png

Το μωρό είναι μικρό ακόμη και κουράζεται γι'αυτό κοιμάται. Μόλις μάθει τις θηλαστικές κινήσεις θα μειώσει την ώρα που θηλάζει. Εμένα τώρα δεν τρώει πάνω από 5 λεπτά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ειναι μικρος ομως...αλλα απο εχθες τα περισσοτερα γευματα του ειναι 5 λεπτα...μονο 1-2 γευματα εκανε γυρω στα 10 λεπτα...ειναι φυσιολογικο αυτο...πρεπει να παρει και κιλα και αν τρωει λιγο μηπως ειναι κακο???αυριο θα παμε παλι να τον ζυγισουμε,οποτε θα δω τι γινεται

76IGp3.png

καλησπερα φιλεναδες μου...πως πατε με την ζεστη???

εμεις ολο μπανακι κανουμε τον μπεμπακο γιατι ιδρωνει ο μικρουλης μας μωρε!!!

βρε κοριτσια εμενα το προβλημα μου ειναι πως ο μπομπηρας οταν παμε καμια βολτουλτα (πορτο-ραφτη-ραφηνα κτλ) δεν ειναι και πολυ ησυχουλης!!ενω ειναι φαγωμενος αλλαγμενος και ολα τα σχετικα αρχιζει κουναει ποδια χερια πεταει την κουνουπιερα μυρλιζει...και βαζει τα κλαματα...τι να τον κανω...για να ευχαριστηθουμε και μεις την ατα???

happy μου και μενα δεν μου αρεσει που τον εχω στο δωματιο μας αλλα τι νακανεις???ειναι πολυ μικρουλια μωρε για την κουνια τους!!!αγχονομαι περισσοτερο που ειναι μαζι μας με το παραμικρο πεταγομαι και ετσι δεν κοιμαμαι με αποτελεσμα ολη μερα να ειμαι κομματια!!!:roll::rolleyes:

αφου αναρωτιεμαι μερικες φορες ....θα ξανακοιμηθω ποτε οπως παλια ...ανεμελα και συνεχομενο 8ωρο?????????????:confused::o

με εχει τρελανει το αγχος λεμε!!!γιατι κοιμηθηκε τοσο ??και αν ξυπνησει ενω εχει φαει και ειναι κομπλε...τι να συμβαινει???μηπως ειναι κρυωμενος μηπως ποναει εκει ....κτλ κτλ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

Είδα ότι εδώ μοιράζεστε τις πρώτες αγωνίες σας και έτσι είπα κι εγώ να συμμετέχω στην συζήτησή σας ως νέα και άπειρη μανούλα! :)

Τα μωράκια μου προσπαθώ όσο μπορώ να τα θηλάζω! Ο ένας θηλάζει σχεδόν αποκλειστικά και απ' ότι φαίνεται και από το βάρος του, αποτελεσματικά (πήρε 800γρ μέσα σε δύο εβδομάδες). Ο άλλος πάλι, δυσκολεύεται αρκετά στον θηλασμό κι έτσι αφού αγανακτήσουμε και οι δύο του δίνω ξένο. Συμπεριφέρεται σαν να μην έχω γάλα! Το παλεύω βέβαια όσο μπορώ.

Επίσης όσο πάνε και κοιμούνται λιγότερο.

RKdwp3.png

jasmini ευχομαι να σου ζησουν τα μωρακια σου

βανιλιτσα μου μηπως οταν πατε βολτουλα εισαι αγχωμενη γι'αυτο το μωρακι σου αντιδραει ετσι....????

δημητρα τι γινεται ....τι κανουν τα ζουζουνια σου....και η μικρη στην κοιλια κλωτσαει???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...