Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσια θα σας βαλω φωτος απο την βαφτιση , φτιαχνω και τις παιδικες μπουμπουνιερες μονη μου και θελω πολυ να τις δειτε.

Εγω πηρα παρκοκρεβατο μηπως την εχω μεχρι να παει 6 μηνων διπλα μου , να σας ρωτησω τα αρκουδακια που γυρνανε με την μουσικη αραγε μπαινουν στο παρκοκρεβατο ?? Τα μεσημερια την βαζω στην κουνια της και χαζευει αυτα .

ναι να μας βαλεις να τις δουμε....

τελικα εγω ειμαι αναισθητη μανα...που θελω να τον βαλω τοσο γρηγορα να κοιμαται μοναχουλης του

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι το κανουν αυτο????

τα μωρα βλεπουν ονειρα!μη φανταστεις ολοκληρες ιστοριες.αλλα επειδη καθε μερα μαθαινουν βλεπουν ακουν κατι καινουριο γιαυτα ειναι πολυ εντονα ερεθισματα,μπορει πχ να βλεπει ονειρο οτι αργεις να του δωσεις το γαλα:tongue:

η οτι κλαιει κ ετσι κλαιει σταληθεια!

καλα μη πω για τις μπαρουφες ππου λενε οι παλιες οτι στα αβαπτιστα πηγαινουν τα δαιμονια κ τα φοβεριζουν:tongue::tongue::tongue: αν ειναι δυνατον!

Holy Diver

ναι να μας βαλεις να τις δουμε....

τελικα εγω ειμαι αναισθητη μανα...που θελω να τον βαλω τοσο γρηγορα να κοιμαται μοναχουλης του

τι λες παιδι μου!χαζομαρουλες λες.δεν εισαι καθολου αναισθητη,μηπως τι θα το κανεις?θα το εχεις κλεισμενο σε ενα δωματιο να κλαιει?αν κανει ηρεμο υπνο το μωρο κ αφου λες οτι δεν χωραει κ μαζι σας το κρεβατακι τι αλλο να κανεις!να κοιμαται μαζι σας στο κρεβατι?εγω εκει θα φοβομουν μη το πλακωσουμε στον υπνο!

Holy Diver

τα μωρα βλεπουν ονειρα!μη φανταστεις ολοκληρες ιστοριες.αλλα επειδη καθε μερα μαθαινουν βλεπουν ακουν κατι καινουριο γιαυτα ειναι πολυ εντονα ερεθισματα,μπορει πχ να βλεπει ονειρο οτι αργεις να του δωσεις το γαλα:tongue:

η οτι κλαιει κ ετσι κλαιει σταληθεια!

καλα μη πω για τις μπαρουφες ππου λενε οι παλιες οτι στα αβαπτιστα πηγαινουν τα δαιμονια κ τα φοβεριζουν:tongue::tongue::tongue: αν ειναι δυνατον!

καλα οι παλιες ολο ιστοριες ειναι......

κι εμενα ο πατερας μου ,μου λεει οτι μη βγαινεις τη νυχτα εξω...

76IGp3.png

τι λες παιδι μου!χαζομαρουλες λες.δεν εισαι καθολου αναισθητη,μηπως τι θα το κανεις?θα το εχεις κλεισμενο σε ενα δωματιο να κλαιει?αν κανει ηρεμο υπνο το μωρο κ αφου λες οτι δεν χωραει κ μαζι σας το κρεβατακι τι αλλο να κανεις!να κοιμαται μαζι σας στο κρεβατι?εγω εκει θα φοβομουν μη το πλακωσουμε στον υπνο!

η κουνια του δεν χωραει στο δωματιο μας..και τωρα τον βαζω στο πορτ μπεμπε για να τον εχω διπλα μου το βραδυ....

ενταξει και το δωματιο του ειναι διπλα στο δικο μας και βαζω και την ενδοεπικοινωνια ....

αλλα λεω οτι ειμαι αναισθητη γιατι ολες λετε οτι τα κρατατε πιο πολυ καιρο ενω εγω λεω θα τον βγαλω αμεσως

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα να σου πω εγω τα ειχα 12 μηνες κ 10 μηνες αντιστοιχα αλλα ειχα κ χωρο μεσα στο δωματιο.τωρα αμα δε χωρουσε θα επαιρνα κ εγω ενδοεπικοινωνια.γιαυτο σου ειπα οτι δε τη χρειαστικα.αλλα αν ηταν 2-3 μηνων αναγκαστικα θα επαιρνα.κ τι να κανεις ρε κοπελα μου αν δε χοραει?να αλλαξεις σπιτι μονο κ μονο γιαυτο?μη στεναχωριεσαι.απλα θα εχεις ενδοεπικοινωνια κ αφτο το angel care ειναι πολυ καλο οντως.εντοπιζει κ την απνοια.αυτο θα σου προτεινα εγω

Holy Diver

http://www.angelcare-monitor.com/International/en/products/angelcare-monitor-AC401

αυτο ειναι.αν το μωρο κανει 20 δευτερα χωρις να αναπνευσει χτυπαει αλαρμ.κ γενικα αν κλαψει γκρινιαζει τα εντοπιζει ολα,δουλευει με ρευμα αλλα εχει κ μπαταρια σε ετοιμοτητα σε περιπτωση διακοπης ρευματος

Holy Diver

κοιτα να σου πω εγω τα ειχα 12 μηνες κ 10 μηνες αντιστοιχα αλλα ειχα κ χωρο μεσα στο δωματιο.τωρα αμα δε χωρουσε θα επαιρνα κ εγω ενδοεπικοινωνια.γιαυτο σου ειπα οτι δε τη χρειαστικα.αλλα αν ηταν 2-3 μηνων αναγκαστικα θα επαιρνα.κ τι να κανεις ρε κοπελα μου αν δε χοραει?να αλλαξεις σπιτι μονο κ μονο γιαυτο?μη στεναχωριεσαι.απλα θα εχεις ενδοεπικοινωνια κ αφτο το angel care ειναι πολυ καλο οντως.εντοπιζει κ την απνοια.αυτο θα σου προτεινα εγω

εγω εχω μια της avent...θα δω αν εχει και αυτο ,τη λειτουργια της απνοιας,αλλιως θα παω να παρω αυτη που λες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα για τα ρουχαλάκια εγώ έχω μια ανησυχία για το νούμερο γιατί ο μικρός φοράει λίγο μεγαλύτερα νούμερα από την ηλικία του. Δηλαδή στον 2 μήνα άρχισε να φοράει δειλά δειλά ρούχα 3-6. Οπότε κανονικά θα έπρεπε να πάρω 6-9 που σημαίνει ότι από τον Νοέμβριο που θα είναι 6 θα μπορεί να τα βάλει μέχρι και τον Δεκέμβριο. Αλλά αν δεν του κάνουν? Αν στα μισά του τριμήνου του στενέψουν όπως τα 1-3 ? Τι να κάνω να πάρω 9-12 δεν θα είναι πολύ μεγάλα ?

Καλημέρα ρόουζ. Το ίδιο θέμα με τα ρούχα είχαμε και εμείς. 1 μηνός φορούσε το 3-6 και 3 μηνών φορούσε το 6-9. Είναι συνεχώς δυο νούμερα μπροστά αλλά όπως λέει και η Δήμητρα κάποια στιγμή κόβουν.

Πάντως γενικός κανόνας είναι ό,τι το μεγαλύτερο ρούχο θα μπει κάποια στιγμή, το μικρότερο μπορέι να μην μπει ποτέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας κοριτσια ..τι γινεστε??εμεις μαμ κακα και νανι και λιγο γκρινιτσα!!!

κανει πολυ ζεστη ρε γμτ και χρησιμοποιυμε συνεχεια το κλιματιστικο!!!

κοντευουμε να γινουμε 2 μηνων και ειμαστε χαρουμενοι!!!!

θελουμε και μεις να τον βαπτισουμε μεχρι τα χριστουγεννα και λεμε για την ημερα των Φωτων!!θα δουμε ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας και χαρα σας!!!

ελπιζω να μη με ξεχασατε...εγω δεν σας ξεχνω!!!!

ειχαμε παει διακοπουλες και περασαμε σουπερ....η δε μπεμπα στα καλυτερα της....πραγματικα αν και ειχα ενδοιασμους οτι ειναι πολυ μικρη και τετοια...μια χαρα τα πηγαμε....την καταβρηκε σας λεω..ολη μερα με ενα χαμογελο ηταν !!!!

καναμε και το πρωτο μας εμβολιο χθες και εχουμε λιγη γκρινια σημερα αλλα ειναι αναμενομενο...εχει και φριχτη ζεστη....

εσεις πως τα περνατε;;;

ειναι καμια μεσα;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Καλημερα σε ολες!!!

εμεις σημερα φευγουμε για χωριο,αργοτερα βεβαια,γυρω στις 4 θα ξεκινησουμε μαζι με ολη την πραματεια!!!Εχω αρχισει σιγα-σιγα να μαζευω τα της μπεμπας και μετα τα δικα μας.Κανει αφορητη ζεστη ναι,ιδιως το βραδυ ειναι δραμ η κατασταση.Και στο χωριο δεν εχουμε βαλει κλιματισμο και θα βρασουμε-κυριως για το παιδι με νοιαζει-εμεις αν ζεσταινομαστε εκει μπροστα ειναι η θαλασσα.Ευτυχως εκει τα βραδια εχει δροσια,με σεντονακι κοιμασαι αλλα τι τα θες...Αυγουστος ειναι,στην Ελλαδα ειμαστε,αναμενομενες οι ζεστες.

Θα τα λεμε παρολ'αυτα.Να ειναι καλα το on the go!!φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...