Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

3 νοεμβ.εχω ΠΗΤ αλλα εχω ενα προαισθημα για 18 οκτωβριου!μου κολλησε κ δε ξερω γιατι!στην κορη μου ειχα ΠΗΤ 17 οκτ κ ελεγα οτι θα γεννησω 12.τελικα γεννησα 10.στο γιο ειχα ΠΗΤ 2 φεβρ.κ επεμενα οτι θα γεννησω 23 ιανουαριου.τελικα γεννησα 22!αν πεσω παλι τοσο κοντα στην ημερομηνια προβλεψης θα παω να παιξω λοττο!κ στα φυλα των παιδιων μεσα ειχα πεσει.κ στα 3!πριν το πει ο γιατρος.μηπως να το παιξω αυτο το ρημαδολοττο?:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατιιιιιι γιατι μου το θυμιζεις!λοιπον ξεκινησα 48 και ειμαι 60:rolleyes: κ αλλα 3 θα τα κοπανησω στανταρ οποτε 15 θα εχω παει στο συνολο μεχρι να γεννησω!

ουφ!στον γιο μου ειχα παρει μονο 9!στην κορη...23!!!!!!!!!!!!σαν βουδας ειχα γινει!:tongue:

Holy Diver

έλα ρε συ Δήμητρα τι είναι 15 κιλά . εγώ πήρα κοντά στα 17-20 κάπου εκεί γιατί προς το τέλος έπαψα να μετράω. Είχα βαρεθεί και είπα δεν πάει στο κόρακα , εδώ που φτάσαμε ένα κιλό πάνω ένα κάτω δε έγινε και τίποτα. Τώρα έχω ακόμα 6 κιλά να χάσω από την εγκυμοσύνη μου και άλλα 3 γιατί πριν μείνω έγκυος η διακοπές του καλοκαιριού με ευνόησαν. Αυγουστο έμεινα έγκυος και ξεκίνησα 53 ενώ κανονικά πάντα είμαι 50. Τώρα είμαι 59 και ελπίζω μέχρι την βάφτιση 3-10 να έχω χάσει τουλάχιστον τα 5.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσουδια μου

τι μου κανετε?

φαιρυ οχι δεν ειμαστε γειτονισες, αλλα αν θυμαμαι καλα ειπες οτι μενεις κοντα στο δημιουργουμε μαζι. αν ναι, τοτε εισαι γειτονισσα με τους νονους της μικρης.

κι εγω αυτο ελεγα πριν απο λιγο στον νικο, οτι εχω αρχισει και αγχωνομαι για το θεμα της βαπτισης, γιατι λογω ανακαινισης και λογω διακοπων τα εχουμε αφησει ολα στην τυχη τους. νομιζω απο δευτερα ο νικος θα ασχολειται με το σπιτι κι εγω με τη βαπτιση.

ευτυχως αγορασα φορεμα και ο νικος κοστουμι και παπουτσια. τωρα πρεπει να αγορασω κι εγω παπουτσια και ειμαι ετοιμη απο ρουχισμο.

πω πω αγχωθηκα πολυ τωρα

εσεις ολα καλα?

εμεις πηγαμε στη θαλασσα σημερα το απογευμα και κατσαμε μεχρι που νυχτωσε. τι ωραια που ηταν. και η παραλια γεματη κοσμο ε? και τη μικρη με κλαματα την πηραμε κι εφυγε.

πολυ σταρουμπα ομως, καθεται μεσα στο σωσιβιο της και χαιρεταει τους αγνωστους

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα!σμουτσακι!ωραια περνατε ε?η μικρη γοργονα πιο καλα απο ολους μαλλον!:tongue:τι αγχωνεσαι βρε!θα γινει η βαπτιση,μια ωρα μυστηριο κ μετα θα λες τοσο τρεξιμο κ αγχος για μια ωρα.

Holy Diver

ρε συ σμουτς βλέπω την φωτό στο προφίλ σου και βλέπω αυτή που έχεις δίπλα στο τίκερ σου. απίστευτο πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός, πόσο μηνών ήταν όταν γνωριστήκαμε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε...σημερα με τις δουλειες και τις επισκεψεις δεν προλαβα να μιλησω καθολου μαζι σας...λοιπον για αυτο που λεγατε με τα μωρακια εγω θα τον βαλω στην κουνια του να κοιμαται και το βραδυ μολις σαραντισουμε....

τον εχω αφησει ηδη μια φορα και κοιμηθηκε εκει αλλα αρχισαν να μου φωναζουν ολοι...

εμεις για τη βαπτιση λεμε μαλλον το μαρτιο,να ειμαστε καλα...

εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 12 κιλα εχω χασει 5 περιπου και θελω α χασω τα υπολοιπα + 5κιλα που ειχα προ εγκυμοσυνης...να δω πως θα τα καταφερω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εχει τυχει ποτε στα μωρακια σας να κοιμουνται και να κανουν διαφορους ηχους ...σαν να κλαινε ...ο μικρουλης μου κοιμαται και εκει που κοιμαται κλαιει λιγακι για δευτερολεπτα...λετε να βλεπει κανενα κακο ονειρο το μωρουλινι μου???

76IGp3.png

εχει τυχει ποτε στα μωρακια σας να κοιμουνται και να κανουν διαφορους ηχους ...σαν να κλαινε ...ο μικρουλης μου κοιμαται και εκει που κοιμαται κλαιει λιγακι για δευτερολεπτα...λετε να βλεπει κανενα κακο ονειρο το μωρουλινι μου???

ναι ουυυυυυ παρα πολλες φορες!κ με μεγαλο καημο μαλιστα!

Holy Diver

καλα βεβαια καποιες φορες τον εχω δει να χαμογελαει κιολας....αλλα νομιζω οτι το κανει ασυναισθητα,δεν νομιζω οτι ξερει να χαμογελαει...και οταν τον ταιζω μερικες φορες εκει που τρωει χαμογελαει....

76IGp3.png

κοριτσια θα σας βαλω φωτος απο την βαφτιση , φτιαχνω και τις παιδικες μπουμπουνιερες μονη μου και θελω πολυ να τις δειτε.

Εγω πηρα παρκοκρεβατο μηπως την εχω μεχρι να παει 6 μηνων διπλα μου , να σας ρωτησω τα αρκουδακια που γυρνανε με την μουσικη αραγε μπαινουν στο παρκοκρεβατο ?? Τα μεσημερια την βαζω στην κουνια της και χαζευει αυτα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...