Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια , σίγουρα είμαι μόνη σαν το λεμόνι πάλι

ερώτηση : με την ενδοεπικοινωνία και την ακτινοβολία ξέρει καμία τίποτα ? θέλω να πάρω με κάμερα αλλά φοβάμαι γιατί έχει ακτινοβολία 2,4ghz δηλαδή όσο ένα ασύρματο ρούτερ. τι να κάνω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rose το ασυρματο ρουτερ εκπεμπει σε ενα χρονο την ιδια ακτινοβολια που εκπεμπει ενα κινητο σε 20 λεπτα.οποτε μαλλον πιο επικυνδινο ειναι οταν μιλας στο κινητο διπλα στο μωρο:tongue:

αν διαβασεις νεες ερευνες θα δεις οτι πλεον δε θεωρειται βλαβερη η ακτινοβολια του ρουτερ γιατι ειναι ελαχιστη.αρα κ της ενδοεπικοινωνιας αφου ειναι η ιδια.αν πραγματικα το χρειαζεσαι παρτο.

εγω δε πηρα σε κανενα παιδι γιατι δε το χρειαζομουν.αλλα αν κολλας σαυτο δεν ειναι λογος βρε:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημέρα, σήμερα πρωινή πρωινή

Δήμητρα ο γιατρός μου είπε να μην πάρω γιατί θα τρελαθώ λέει αλλά εγώ έχω σκοπό να βάλω το μωρό στο κρεβατάκι του γιατί δεν χωράει πλέων στην καλαθούνα και στην κρεβατοκάμαρα μου δεν μπαίνει τίποτα άλλο. Ούτε παρκοκρέβατο ούτε τίποτα. Οπότε η μόνη λύση είναι το κρεβάτι του. Αυτό που θέλω είναι να ξυπνάω με τις πρώτες αντιδράσεις του μωρού που δείχνουν ότι σε λίγο θα έχουμε αφύπνιση για να προλαβαίνω να ετοιμάσω το γάλα του χωρίς να μας ακούσει η γειτονιά. Μέσα στο δωμάτιο του δεν θα τον ακούω έγκαιρα. Τώρα για την ακτινοβολία εγώ δεν χρησιμοποιώ κινητό όταν είναι το μωρό στο δωμάτιο και έχω κλειστό στο ασύρματο ρούτερ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια .]

Καλως ηρθες rose τελειες οι φωτος σου .Πρεπει να περασες υπεροχα απο οτι φαινεται .

Εγω κοριτσια αρχιζω να αγχωνομαι για την βαπτιση .

Την αλλη βδομαδα θα παμε εκδρομουλα σκ μαζι με μπεμπουλα με το αυτοκινητο γιατι ειμαστε καλεσμενοι ελπιζω να μην την κουρασω πολυ.Απλα σκεφτομαι με την αποστειρωση τι θα κανω αν μεινω σε ξενοδοχειο ενα βραδυ .

Που παραγγειλατε βρε κοριτσια να δω και εγω.

Αν και της ψωνισα τωρα με εκπτωσεις μακρυμανικα απο mothercare σε νουμερο ομως 6-9 αφου μακρυμανικο στην ουσια θα αρχισει να φοραει απο οκτωμβριο εκει θα της πεσει λιγο μεγαλο αλλα θα βγαλει ολο τον χειμωνα μετα με αυτα.

Θελω να ρωτησω και εγω ποτε να την βαλω στο δωματιο της , εβαλα καμερα που αγορασα απο ΛΗΤΩ αλλα δεν μπορω με τιποτα να την αποχωριστω απο διπλα μου .Φοβαμαι πολυ βρε κοριτσια , ειναι φυσιολογικο?μα τοσο φοβο πια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ΣΜΟΥΤΣΑΚΙ για την ερωτηση που εκανες , μπηκα στο φεις στην σελιδα της και ειδα οτι την εχουμε κοινη φιλη .Φιλακια

Υ.Γ τι γλυκο θα βαλεις στην εκκλησια ? Βρε να σου πω μηπως ειμαστε γειτονισες >

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπερα κουκλιτσες...τι κανετε???

εγω ροουζ εχω ενδοεπικοινωνια,ενταξει δεν την χρησιμοποιω συχνα,αλλα καμια φορα που τον αφηνω και κοιμαται στην κουνια του και κοιμαμαι εγω στο δωματιο μας την ανοιγω(μην αρχισετε να φωναζετε,αυτο γινεται συνηθως τις πρωινες ωρες...)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

φαιρυ μου τρεχεις εεε???αντε,με το καλο τα βαφτισια και ολα θα πανε καλα!γιατι παιδι μου σκας??οπως νιωθεις να κανεις με το μωρο.Αν εσυ νιωθεις καλυτερα να εχεις το κοριτσι σου κοντα σου,δεν υπαρχει κανενας λογος να πιεζεσαι να την βγαλεις απο το δωματιο σου.Αλλωστε και μεχρι 1 ετους δεν υπαρχει προβλημα να ειναι κοντα στους γονεις.

Η καθε μαμα πραττει οπως νομιζει καλυτερα,σε αυτα δεν υπαρχει κανονας.

Εγω ας πουμε για πολλους και διαφορους λογους θα την εχω μεχρι να χρονισει στην κουνια της στο δωματιο της.

οσο για τα ρουχακια εγω της τα πηρα ολα στα νουμερα που πρεπει,αλλωστε απο Σεπτεμβριο και μετα ολο και κατι παραπανω θα φορανε,δεν θα μεινουν με τα φορμακια οπως τωρα με τον καυσωνα.Ασε που αυτα τα ρημαδορουχαλακια λερωνουν με το παραμικρο και θελουν αλλαγη συνεχεια!

Ενδοεπικοινωνια εχω αυτη της angelcare,δεν εχει καμερα αλλα λειτουργει και ως αισθητηρας για ανιχνευση απνοιας.Δεν την εχω βαλει ακομη αλλα σιγουρα θα την τοποθετησω μολις βαλουμε την κουνια μας.Δεν εκπεμπει ακτινοβολια,το εχω ψαξει ειναι απο τις πιο ακινδυνες.

Μακαρι να μπορουσαμε να κλεισουμε τα παιδια μας σε μια γυαλα και να μην τα επηρρεαζει τιποτε.Δυστυχως αυτο ειναι αδυνατον.Εννοειται κανουμε οτι μπορουμε καλυτερο αλλα καποια πραγματα δεν τα γλυτωνουμε!και υπολογιστη θα λειτουργησουμε,και στο κινητο θα μιλησουμε,και τηλεοραση θα εχουμε ανοιχτη και μπορει να κολλησει το βλεμμα του μωρου αλλα το ζητημα ειναι να προσεχουμε και να μην βαζουμε το κινητο στο αυτι του παιδιου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι βρε κοριτσια η καθε μανα βλεπει ποτε ειναι ετοιμο το μωρο της να παει στο δωματιο του.εγω την μεγαλη την εβαλα 1 χρονων στο παιδικο της κ τον μικρο 10 μηνων.τουλαχιστον γνωμη μου παντα ,ειναι μεχρι 6 μηνων τουλαχιστον που υπαρχει ο κινδυνος αιφνιδιου θανατου να κοιμαται το μωρο με τους γονεις.απο κει κ περα η καθε μια οπως νιωθει πραττει!

Holy Diver

καλησπέρα, συμφωνώ απόλυτα , κάθε μαμά ξέρει και μπορεί να καταλάβει πότε είναι καιρός να πάει το μωρό στο δωμάτιο του. Εκτός από περιπτώσεις παθολογικής αδυναμίας που δεν νομίζω να έχει καμιά μας. Τα μωρά είναι όλα μικρά και είναι φυσιολογική η αγωνία. Εγώ έλεγα να τον πάω μέσα γιατί δεν χωρούσε πουθενά αλλού να τον βάλω. Παρκοκρέβατο δεν χωράει ούτε στην καλαθούνα πλέον χωράει ο μικρός. ΤΟ λίκνο είχε τα μαξιλάρια γύρω γύρω και έσκαγε και όταν τα έβγαλα χτυπούσε τα χεράκια του στα κάγκελα. Είχα απογοητευτεί γιαυτό έλεγα τι να κάνω ας τον βάλω. Τελικά πήρα μία πάντα για το λίκνο πολύ πιο κοντή στην μέση περίπου των κάγκελων και με σχήμα Π που αφήνει τα πόδια ανοιχτά και έτσι σώθηκα. Για λίγους μήνες ακόμα μέχρι να αρχίσει ο μικρός να πατάει στα πόδια του θα κοιμάται εκεί στο δωμάτιο μας.

Τώρα για τα ρουχαλάκια εγώ έχω μια ανησυχία για το νούμερο γιατί ο μικρός φοράει λίγο μεγαλύτερα νούμερα από την ηλικία του. Δηλαδή στον 2 μήνα άρχισε να φοράει δειλά δειλά ρούχα 3-6. Οπότε κανονικά θα έπρεπε να πάρω 6-9 που σημαίνει ότι από τον Νοέμβριο που θα είναι 6 θα μπορεί να τα βάλει μέχρι και τον Δεκέμβριο. Αλλά αν δεν του κάνουν? Αν στα μισά του τριμήνου του στενέψουν όπως τα 1-3 ? Τι να κάνω να πάρω 9-12 δεν θα είναι πολύ μεγάλα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μην ανησυχεις βρε ροουζ μου!μεχρι 4 μηνων παιρνουν πολυ γρηγορα βαρος κ υψος.απο κει κ περα θα δεις κ μονη σου οτι απο κει που επερνε σε ενα μηνα 4-5 εκ κ 800-1000 γραμμαρια θα αρχισει να περνει 2 εκ κ 500 γραμμ κ σιγα σιγα θα ελλατωνεται.οποτε μη νομιζεις οτι θα εχει στον ιδιο ρυθμο την αναπτυξη,μη σκιαζεσαι:tongue: οντως το 9-12 ειναι πολυ μεγαλο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...