Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπέρα και πάλι , τι μου κάνετε ? μαρσολαν μου από ότι είδες και στις φωτο ήταν μοναδική εμπειρία. πραγματικά είναι λαός που ζει έξω από τον πολιτισμό , μιλάμε για 200 χρόνια πίσω. Οι καμήλες ήταν όλα τα λεφτά και η έρημο.

τώρα για το πως ένιωσα αντικρίζοντας τον μικρούλη μου ? τι να σας πω , μια εβδομάδα δεν έπαψα στιγμή να τον σκέφτομαι. αλλά είναι ακόμα πολύ μικρός για να αισθανθεί την έλλειψη μου. από τον 7 νομίζω αρχίζουν και δένονται με την μαμά,

με την παραγγελία τι έκανες μαρσολαν ? ήρθαν ? γιατί και εγώ θα κάνω μια από τις μέρες. φιλια σε όλες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ροουζ,την παραγγελια την ολοκληρωσα την Πεμπτη,οποτε μεχρι να ερθουν τα ρουχαλακια στην κοπελα θα περασουν λιγες μερες...της ειπα αν δεν μπορει να μου τα στειλει μεχρι τις 17.08 να τα κρατησει εκει και να μου τα στειλει μετα τις 29 που θα γυρισω απο διακοπες.Θα με ενημερωσει ομως,οποτε θα σου πω τι παιζει!!!

έχω αγωνία να τα δω και εγώ λέω να το τολμήσω αυτή την εβδομάδα

πιο πολύ με προβληματίζει το μέγεθος γιατί ο μικρός φοράει ρούχα για το επόμενο τρίμηνο από το δικό του δηλαδή 3-6 από αρκετά νωρίς. πριν μπεί στον 3 φορούσε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τα νεξτ ειναι σαν τα νουμερα του μαδερκερ.Στην δικια μου ειναι μια χαρα.Ειναι 6900 και 65 ποντους κι ομως της κανουν ακομη τα φορμακια 0-3!!!τι να πω??ειναι το καλουπι της???

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!βλεπω ολα καλα με τα μωρουλια σας!!! μπραβο πολυ ευχαριστο.να περνατε τελεια.οσο για το δεσιμο μετα τον 7ο δεν ξερω αν ισχυει.αυτο που καταλαβα ειναι οτι τον μικρο μου μαλλον θα τον κανω μαμακια αφου εδω και πολυ καιρο θελει να κοιμομαστε αγκαλιτσα.αφηστε την πατησα και μαλλον θα το πληρωνω,αλλα χαλαλι του.αυτο που διαβασα σε ενα σαιτ ειναι οτι απο τον εβδομο γυρω στην 29 εβδομαδα αρχιζουν να αντιδρανε και να κλαινε οταν αποχωριζονται την μανουλα για να πανε σε αλλη αγκαλια.οποτε σαν να εχεις δικιο rose

4ywWp2.png

καλημερα σε ολους!

χρονια πολλα για την ημερα,να ειμαστε καλα και να χαιρομαστε τα αγαπημενα προσωπα που γιορταζουν σημερα!!!Κι εννοειται να χαιρομαστε οποια απο εσας γιορταζει σημερα!!!

εμεις ειμαστε στην ουσια μονοι σημερα.Θα παμε να φαμε στην πεθερα μου που ειναι κι αυτη εδω!ολοι οι υπολοιποι διακοπευουν...κι εμεις σε λιγες μερες!!

Ροζουλα,οι φορμες των Μαδερκερ ειναι πολυ ανετες ισως γι 'αυτο της κανουν ακομη...βεβαια μολις λαβω τα καινουργια θα της ειναι ακομη πιο ανετα!Καλα σε αλλες εταιρειες που εχουμε ρουχακια πχ απο Λητω ή απο Ζαρα ακομη κι απο Lapin ηδη φοραμε το 3-6 απο καιρο.Αλλα βρε παιδι μου,ιδιως για το επομενο 3μηνο θελουμε και μακρυ μανικι και κοντο στα ρουχακια-φορμακια..Πεφτουμε σε μεταβατικη περιοδο.

Κατα τα αλλα ολα καλα!Κι εγω αυτες τις ημερες αναρωτιομουν να καταλαβαινουν αραγε τα μωρα μας οτι εμεις που τα φροντιζουμε ειμαστε η μαμα και ο μπαμπας,να μας γνωριζουν σε σχεση με αλλους ανθρωπους ή οποιος και να τα φροντισει ή τα παρει αγκαλια θα του γελανε το ιδιο????Σιγουρα μεγαλωνοντας θα ξεχωριζουν περισσοτερο αλλα τωρα???Τι να νιωθουν??

Παντως εγω βλεπω την διαφορα οσο περιεργο κι αν φαινεται στο ταισμα.Οταν την ταιζει ο πατερας της...αφηνει και 40 μλ στο μπουκαλι,χαζολογαει.Οταν την πιανω εγω για ταισμα,το ρουφαει...Λες και ξερει οτι δεν εχει πολλα-πολλα με την μαμα:rolleyes::rolleyes:πολυ γελιο

Εριαντον,απολαυσε το μπεμπεκι αφου θελει μανουλα.Φοβαμαι οτι και η δικια μου τα ιδια θα κανει στο μελλον,μολις γυρισουμε απο διακοπες θα μπει στην κουνια της αλλα νομιζω οτι θα με θελει εκει διπλα τουλαχιστον μεχρι να την παρει ο υπνος!!!

μαρσολάν μου χρόνια πολλά και από εδώ

εγώ από λητώ που έχω πάρει ρούχα και από chicco και γενικά διάφορα από μαγαζιά παίρνουμε το 3-6. ναι είμαστε σε μεταβατική περίοδο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν....και να χαιρονται και τα αγαπημενα προσωπα που γιορταζουν...

εμεις τελικα δεν ειχαμε προβλημα χθες ,κοιμηθηκε κιολας 6 ωρες συνεχομενες και αγχωθηκα οταν ξυπνησαμε γιατι περασαμε το τετραωρο και ο παιδιατρος μας ειπε οτι λογω κιλων δεν πρεπει να ξεπερναμε τις 4 ωρες χωρις να φαμε...

σημερα ειναι υπερβολικη η ζεστη δεν παλευεται,1η φορα ειδα το ζουζουνο μου να ιδρωνει...

δημητρα κι εγω θελω 3 -4 παιδακια να κανω ελπιζω να τα καταφερω....

ροουζ ,μαρσολαν απο που αγοραζετε ρουχαλακια ...να στειλτε το σαιτ να δω μηπως παρω κι εγω κατι απο εκει για το χειμωνα

76IGp3.png

κοριτσια ερωτηση: ποτε ξεκινησατε να δινεται την πιπιλα στα μωρακια...εγω του την εχω δωσει καποιες φορες (οχι αρκετες,οταν ειναι πολυ ανησυχος.....οχι πανω απο 5 φορες)

αλλα φοβαμαι μην μου παρουσιασει θεμα μετα με το θηλασμο γιατι εχω διαβασει οτι μπορει να παθει συγχηση θηλων...βεβαια δεν του την αφηνω πολυ μολις ηρεμησει και κοιμηθει του την παιρνω....να του τη δινω ή θα εχω προβλημα με το θηλασμο ξερετε???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπι μου αν θηλαζεις ειναι νωρις για πιπιλα οντως.θα παθει συγχηση πολυ πιθανον αλλα ξοδευει κ θηλαστικες κινησεις στην πιπιλα κ ετσι αραιωνουν οι θηλασμοι κ λιγοστευει κ το γαλα.καλυτερα μετα τον σαραντισμο δωσε.ξερω πως ειναι αμα γκρινιαζει κ του δινεις μια πιπιλα κ ξαφνικα ηρεμει!

Holy Diver

χαπι μου αν θηλαζεις ειναι νωρις για πιπιλα οντως.θα παθει συγχηση πολυ πιθανον αλλα ξοδευει κ θηλαστικες κινησεις στην πιπιλα κ ετσι αραιωνουν οι θηλασμοι κ λιγοστευει κ το γαλα.καλυτερα μετα τον σαραντισμο δωσε.ξερω πως ειναι αμα γκρινιαζει κ του δινεις μια πιπιλα κ ξαφνικα ηρεμει!

δεν του τη δινω συνεχεια....την εχω δωσει ελαχιστες φορες και αυτο για πολυ λιγη ωρα και μολις τον παρει ο υπνος του την παιρνω,να για παραγειγμα σημερα δεν κοιμοτανε με τιποτα απο τις 8 που ειχε ξυπνησει κοιμηθηκε για λιγο στο ρηλαξ κατα τις 10 μετα τον εβαλα στην κουνια του (γιατι εχω traveller οχι ρηλαξ και δεν στηριζει πολυ καλα το κεφαλακι εκει) και μετα απο 2 λεπτα αρχισε να κλαιει..τον ταισα καμποσες φορες κοιμοτανε στα χερια μου και μολις τον εβαζα να κοιμηθει στη κουνια ή στο πορτ μπεμπε εκλαιγε....οποτε του εδωσα την πιπιλα για 5-10 λεπτα κοιμηθηκε και του την πηρα....λες να μου δημιουργησει προβλημα...συγνωμη που μακρυγορω αλλα να σας εξηγησω γιατι μου φαινεται παραξενο το θεμα με τον υπνο απο τις 9 μεχρι το τελευταιο γευμα μας....(11 με 12 εκει μεσα)....δεν ξερω τι εχει παθει κοιμαται στο ρηλαξ ...κοιμαται στην αγκαλια αλλα δεν θελει την κουνια ή το πορτ μπεμπε...ενω ολη μερα ειμαστε αψογοι με τοθεμα του υπνου....

συγνωμη αν σε ζαλισα δημητρα

76IGp3.png

δε με ζαλισες βρε!κοιτα αν του τη βγαζεις μετα οκ!το θεμα ειναι να μη την εχει στο στομα ολη νυχτα.η και κατα τη διαρκεια της ημερας γιατι δεν εχει εδραιωθει ακομα ο θηλασμος σας.πρεπει να σαραντισει το μωρο κ τοτε θα εχει εδραιωθει ο θηλασμος.εισαι σε φαση που ακομα ο οργανισμος προσπαθει να παραγει το γαλα που εχει αναγκη το μωρο.εφοσον λοιπον την αφηνεις για κανενα 10λεπτο 15λεπτο δε πιστευω να παιζει προβλημα!το κολλημα με το ριλαξ το ξερω.δε μουλες...ο δικος μου το ειχε αυτο κ τελικα κοιμοταν στο κρεβατι του μονο φασκιωμενος!αλλα εχετε κ ζεστη γμτ!με ενα σεντονακι τον τυλιγα ελαφρα.μη φανταστεις σαν μουμια!μονο τα χερακια να ειναι μεσα.νιωθουν ασφαλεια ετσι.οσο κ να εκλαιγε μολις τον τυλιγα στο σεντονακι.τσουπ σταματουσε!αλλα με τετοια ζεστη που εχετε θα σκασει το καημενο!

Holy Diver

αν παλι κοιμαται στο κρεβατακι του με τη βοηθεια της πιπιλας χωρις να κλαιει τοτε μπορει να την εχει για λιγο.δε γινεται τιποτα για 10-20 λεπτα με πιπιλα!

Holy Diver

οχι βεβαια δεν την αφηνω ολη νυχτα...σου λεω ελαχιστα μιλαμε το πολυ για 10λεπτο....

απλα δεν μπορω να καταλαβω αφου ολη μερα και ολη νυχτα ειμαστε οκ...τι τον πιανει εκεινη την ωρα...και φαντασου την ημερα θα κοιμηθει στην κουνια και πολλες φορες θα κατσει εκει και δεν θα κλαιει τη συγκεκριμενη ωρα εχουμε θεμα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...