Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια μου , επέστρεψα

μόλις ξεμπέρδεψα με τις βαλίτσες, το χειρότερο μου

τι κάνετε ? εμείς μια χαρά. ο μπεμπάκος μου μεγάλωσε τόοοοοοοοσο πολύ σε μια εβδομάδα. ολόκληρος άντρας έγινε λέμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπι μου για 2 εβδ μια χαρα ειναι.τα δικα μου κ τα 2 εκοψαν εντελως το βραδυνο γαλα απο 3 μηνων.δηλαδη τα ταιζα μια κατα τις 9 το βραδυ κ μετα ξανα στις 7 το πρωι.ο μικρος βεβαια απο 6 μηνων που αρχισε να πιανεται κ να σηκωνεται ορθιος αρχισε κ να ξυπναει απο τις 5 για να παιξει!:evil::twisted: μεχρι περσι αυτα ειχαμε.φετος εστρωσε.ξυπναει απο τις 6.30-7.00!:twisted: αστα!

υπαρχουν κ χειροτερα βεβαια.μιας φιλης μου ξυπνουσε μεχρι 3 χρονων2 φορες τη νυχτα για να πιει γαλα!μια στις 12 το βραδυ κ μια στις 4 τα ξημερωματα!κ μετα μια κ καλη ξυπνουσε στις 6 το πρωι για να παιξει!ελεοοος!

Holy Diver

χαπι μου για 2 εβδ μια χαρα ειναι.τα δικα μου κ τα 2 εκοψαν εντελως το βραδυνο γαλα απο 3 μηνων.δηλαδη τα ταιζα μια κατα τις 9 το βραδυ κ μετα ξανα στις 7 το πρωι.ο μικρος βεβαια απο 6 μηνων που αρχισε να πιανεται κ να σηκωνεται ορθιος αρχισε κ να ξυπναει απο τις 5 για να παιξει!:evil::twisted: μεχρι περσι αυτα ειχαμε.φετος εστρωσε.ξυπναει απο τις 6.30-7.00!:twisted: αστα!

υπαρχουν κ χειροτερα βεβαια.μιας φιλης μου ξυπνουσε μεχρι 3 χρονων2 φορες τη νυχτα για να πιει γαλα!μια στις 12 το βραδυ κ μια στις 4 τα ξημερωματα!κ μετα μια κ καλη ξυπνουσε στις 6 το πρωι για να παιξει!ελεοοος!

οχι δεν παραπονιεμαι σε γενικες γραμμες καλος ειναι....εμενα αν ξυπνησει 4 θα ξυπνησει μετα 7 και μετα 10 ...εχει βεβαια και τις κακες του σπανια αλλα τις εχουμε....να σημερα απο τις 9 μεχρι της 10 :45 εκλαιγε και ειμασταν αγκαλιτσα ....κοιμηθηκε λιγο και ξυπνησε εφαγε και τωρα κοιμαται βεβαια ....

πικρα ομως και 3 χρονων να ξυπναει τοσσες φορες τη νυχτα..

76IGp3.png

καλωστηνα τη Ροουζ,την εξωτικη!!!:P:p

πως περασατε,ολα καλα????να μας πεις εντυπωσεις αλλα περιμενω πως και πως να ακουσω πως ενιωσες που ειδες το αγορι σου μετα απο τοσες μερες!!!

Διαφημίσεις

καλα μικρουλι ειναι ακομα μωρε.μεχρι 2 μηνων θελει για να κανουν προγραμμα.κ παλι μη περιμενεις κ στανταρ ωρες.θα εχει τις ανησυχιες του.ειδικα οταν βγαζει δοντακια.εγω ημουν τυχερη βεβαια γιατι κ τα 2 εβγαλαν δοντια χωρις πονο κ γκρινια.ο μικρος εκανε μονο διαροια 2 μερες πριν σκασει το δοντι.αλλα κατα τα αλλα μια χαρα ηταν.ειδικα στην μεγαλη ουτε καταλαβαιναμε ποτε εβγαινε.κ τα εβγαλε κ μικρη σχετικα.4.5 μηνων το πρωτο.ο μικρος κανονικα 7.5 μηνων.

ελπιζω στο 3ο να ειμαι το ιδιο τυχερη!λες να ζηταω πολλα?3 στα 3!:tongue:αχ τι να πεις.οσο καλα κ να ηταν μωρα...τωρα ειναι θηρια με ολη τη σημασια της λεξης!ολη μερα μαλωνουν τα σκασμενα!με σκασανε!

καλα της φιλης μου που ξυπνουσε για γαλα στις 12 κ στις 3 δε το συζητω!αφου της ελεγα δωστου νερο 2-3 μερες να δει οτι δεν εχει γαλα.το ειχε παρει συνηθειο!τελικα το εκανε κ σε μια βδομαδα σταματησε να ξυπναει!αυτο το ειχε συνηθισει.να ξυπναει για γαλα.κ αφου καταλαβε οτι γαλα στοπ...σταματησε κ να ξυπναει!ειναι πολυ ατιμα τα σκατουλια!κ κυριως....πονηρα!μη..τα βλεπεις ετσι :P:tongue:

Holy Diver

η θερμοκρασια στα βρεφη ξερετε ποσο ειναι....μου φανηκε ζεστος ο μικρουλης και του εβαλα θερμομετρο και εχει 37,1.........αλλα διαβασα οτι ειναι φυσιολογικο...εσεις ξερετε να μου πειτε?????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω..οταν το εμαθα ημουν 4 εβδ.μεχρι 9 εβδ περιπου ειχα φαει μια απιστευτη φρικη!δε μου περασε καν βεβαια απο το μυαλο να κανω κατι αποτροπαιο!με τιποτα!αλλα ελεγα μεσα μου ''μα με μια φορα χωρις προφυλαξη κ να πιασω με τη μια παιδι!!!!'' τα αλλα 2 ακομα μικρα...αλλα σιγα σιγα αρχισε να μαρεσει καλε!:tongue: κ τελικα συνειδητοποιησα πως εδω κ 5 χρονια ειμαστε μονιμα με ενα μωρο!μολις εγινε η κορη μου 2.5 σχεδον εκανα τον γιο μου.μολις γινει ο γιος μου 2.5 κ κατι θα εχουμε την μπεμπα...δεν μπορουμε χωρις νινι μαλλον!:tongue: περα απο την πλακα...αυτο θα ειναι το τελευταιο!το ειπε κ ο αντρας μου γιατι αυτος επεμενε για τριτο.κ μαλιστα ηθελε κ κοριτσι!:rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...