Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα....help me.................

μεσα σε 10 μερες παλι περιοδος???κανονικοταο αιμα λεμε και ποναω!!!αδιαθετησα για πρωτη φορα στις 01/08 και τωρα παλι??εχει συμβει σε καμια σας????θα παρω τηλ τον γιατρο αλλα ελεγα 15αυγουστος ειναι μην ενοχλησω ...

καλημερα!εμενα μου συνεβη κατι παρομοιο.Μολις σταματησαν τα λοχεια,μου ηρθε περιοδος κανονικα,σταματησε και μετα απο λιγες μερες ειχα ξανα αιμα.Πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι ειχα ενα αυγουλακι που δεν εσπασε και αυτο μου προκαλουσε την αιμορραγια.Πηρα προγεστερονη και πηγαν ολα καλα,εφυγε η κυστουλα.

Παρτον τηλεφωνο και πεστου τι συμπτωματα εχεις!Αυτος θα ξερει καλυτερα εννοειται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια,ο μπεμπουλης λαγοκοιμαται στον καναπε....αυτο το παιδι θα μαθει να κοιμαται οπουδηποτε αλλου εκτος το κρεββατι του...νομιζω οτι τον εχει πιασει και η ζεστη και ειναι ανησυχος ....σκεφτομαι να τον εχω μονο με το παμπερς αλλα μετα φοβαμαι μην κρυωσει...εσεις πως τα ντυνεται τωρα με τη ζεστη???

βανιλιτσα νομιζω οτι πρεπει να παρεις το γιατρο σου να το πεις....

δημητρα..σου το ευχομαι καλη μου να κοιμαται αρκετα η ζουζουνα σου

76IGp3.png

βανιλιτσα κ εγω αυτο σκεφτηκα μην ειναι καμια κυστη.οντως παρε τηλ το γιατρο σου τι πειραζει που ειναι 15αυγουστος:P

χαπι καλυτερα μη το εχεις εντελως γυμνο γιατι πρεπει να φοραει κατι για να αποροφαει τον ιδρωτα.εχετε στην ελλαδα ολοσωμα φανελακια αμανικα.δε θα το ζεσταινουν κ τοσο πολυ.

Holy Diver

χαπι μου,μην το αφηνεις μονο με το παμπερς.Φορεσε του εστω ενα τιραντε κορμακι.Πρωτον,ειναι ακομη μικρουλι και πρεπει να ειναι τα πλευρακια του προστατευμενα-επειτα τα κορμακια απορροφανε τον ιδρωτα κι επισης ανειναι γυμνουλι δεν θα μπορεις να το πιασεις ευκολα,θα κοκκινιζει το κορμακι απο τα χερια σου ασε που δεν πιανεται πολυ καλα και μπορει να σου γλυστρησει.

Εγω την αφησα ετσι 1-2 φορες και ειδα οτι δεν ειναι βολικο γιατι το σεντονακι δεν το αποφυγαμε,οποτε φορμακια και παλι φορμακια!

καλε δεν τον αφηνω μια φορα το ειχα κανει αλλα δεν το ξαναεκανα,απλα ειπα οτι το σκεφτομαι...του φοραω φανελακι αμανικο....

κοριτσια οποτε ανοιγω το κλιματιστικο αρχιζει και φταρνιζεται....

πω ...πω δεν ξερω τι να κανω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

....σκεφτομαι να τον εχω μονο με το παμπερς αλλα μετα φοβαμαι μην κρυωσει...εσεις πως τα ντυνεται τωρα με τη ζεστη???

χαπάκι και εγώ κάποιες φορές την άφησα με το παμπερς... δυσανασχετούσε απότη ζέστη... όπως λένε και τα κορίτσια με ένα αμάνικο φανελακι είναι οκ!

Το ότι φταρνίζεται δε σημαίνει ότι κρυώνει...

Το κλιματιστικό το έχω σχεδόν μέρα-νύχτα ανοικτό γιατί αλλιώς θα λιώσουμε!! ΚΑι είμαστε και στο βορρά!!! Που να ήμασταν στη Κρήτη!!!

Βέβαια είναι αναμένο στο σαλόνι και το φυστίκι το έχω σε ένα από τα υπνοδωμάτια...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Να ρωτήσω τις ήδη πιο παλιές μανούλες:

Έχει αφυδατωθεί το δερματακι τη μικρής μου στις μασχάλες και φαίνεται σα να ξεφλουδίζει. Της βάζω κρεμούλα της Frezyderm και babyoil, αλλά δεν είδα καμιά διαφορά...

Έχετε να προτείνετε κάτι πιο δραστικό και ενυδατικό????

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

χαπακι,φταρνιζεται μονο οταν εχεις ανοιχτο το κλιματιστικο??...η δικια μου φταρνιζεται συχνα,ολες τις ωρες.Μαλιστα οταν την ειχα φερει απο το μαιευτηριο ειχε και μυξουλες και νομιζα οτι ειναι κρυωμενη.Ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου ειπε οτι θα το κανει για να καθαρισουν τα πνευμονακια της,δεν εχει σχεση με κρυο!

παντως κι εμεις πολυ συχνα ειμαστε με τον κλιματισμο.

Το σβηνουμε το βραδυ και λυωνουμε

Μετανιωνω που ακουσα τον αντρα μου και δεν πηρα ενα μικρουλι για το δωματιο μας..θα το εβαζα στο χαλαρο,με μισανοιχτο παραθυρο και δεν θα ιδρωκοπουσε το παιδι,ουτε εγω!!

Ιντι,πως μεγαλωνει η μπεμπουλα σου??ολα καλα??

εγω βαζω κηραλοιφη ή ελαιολαδο σε τετοιες περιπτωσεις,οπως ειπα και στην χαπι..μπορεις να χρησιμοποησεις και αμυγδαλελαιο..δεν φευγει γρηγορα,οτι και να κανεις...υπομονη και σιγα-σιγα θα το εξαφανισεις.

Να ρωτήσω τις ήδη πιο παλιές μανούλες:

Έχει αφυδατωθεί το δερματακι τη μικρής μου στις μασχάλες και φαίνεται σα να ξεφλουδίζει. Της βάζω κρεμούλα της Frezyderm και babyoil, αλλά δεν είδα καμιά διαφορά...

Έχετε να προτείνετε κάτι πιο δραστικό και ενυδατικό????

αυτο που ειπε η μαρσολαν ειναι καλο.αν κ για καλοκαιρι η κηραλοιφη μου ρχεται καπως..επειδη ειναι πιο γλοιωδης!αλλα κανει πολυ καλη δουλεια,κ το αμυγδαλελαιο επισης.δοκιμασε το αμυγδαλελαιο μετα απο καθε μπανιο κ 1-2 φορες τη μερα εξτρα απο το μπανιο

Holy Diver

κοριτσια τον πηρα τον doctor μου ειπε ειναι φυσιολογικοτατο γιατι οι ορμονες δεν εχουν παρει ακομη τον δρομο τους...θα ισιωσει σε λιγο καιρο και καλο ειναι να αποφυγουμε τα φαρμακα...θα φτιαξει απο μονο του το ολο σκηνικο!!!

ο μπεμπης κοντευει τα 5 κιλακια και εχει κανει μπουτακια!!!

βρε κοριτσια εσας τα μπεμπακια καθε ποσες ωρες τρωνε??

το βραδι ξυπνανε ???εμενα το παει σερει 11 με 7 το πρωι και φοβαμαι μην αφυτωθει με τοση ζεστη.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου γλυκα, τι κανετε? Ιντερνετ στο δωματιο οποτε βρήκα ευκαιρια να σας πω ενα γεια.

μια συμβουλή θα σας δώσω, παρτε τα μωρα σας και πατε διακοπες. Πιστεψτε με ειναι πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας διακοπες με ενα μωρο 13 μηνων που μολις εχει αρχισει να περπαταει και θελει 5 διαφορετικα γευματα την ημερα. Και δεν μασαει και καλα, αρα αλεθω. φανταζεστε τι εχω κουβαλησει μαζι μου!!! Αλλα δεν μασαω καθολου. Και μπανια κανουμε και πολυ καλα περναμε.

Τα δικα σας ειναι μαμ κακα και νανι και το κυριοτερο θελουν μονο γαλα.

Και φυσικα ειναι πολυ πιο ανθεκτικά απ' οσο νομιζετε.

φιλακια πολλα να περνατε καλα.

ααα. φαιρυ, στην ερωτηση που μου εκανες για το δημιουργουμε μαζι, ναι απο εκει εκλεισα τις μπομπονιερες. ειναι φιλη μου η κοπελα. και η αδελφη μου εκει ειχε κανει ολο το γαμο.

εγω τωρα επειδη δεν θα κανω τραπεζι εχω κλεισει μονο μπομπονιερες και οχι στολισμους κλπ. ειναι πολυ συνεργασιμη η μαρινα και θα σε βοηθησει πολυ.

αληθεια πως το καταλαβες οτι εχω παει εκει?

4Rnfp3.png

εμενα η μπεμπα κανει τελευταιο γευμα γυρω στις 23.00-23.30,ξυπναει για φαγητο γυρω στις 4.30-5 και μετα ανα 3ωρο.Παντως μην φοβασαι,δεν αφυδατωνονται τα μωρακια ετσι ευκολα!!Μακαρι να κοιμοταν κι η δικια μου ετσι,μια-δυο φορες που το εκανε και κοιμηθηκα κι εγω μαζι της τοσες ωρες σερι,πεταγα την υπολοιπη μερα!!!

κοριτσια τον πηρα τον doctor μου ειπε ειναι φυσιολογικοτατο γιατι οι ορμονες δεν εχουν παρει ακομη τον δρομο τους...θα ισιωσει σε λιγο καιρο και καλο ειναι να αποφυγουμε τα φαρμακα...θα φτιαξει απο μονο του το ολο σκηνικο!!!

ο μπεμπης κοντευει τα 5 κιλακια και εχει κανει μπουτακια!!!

βρε κοριτσια εσας τα μπεμπακια καθε ποσες ωρες τρωνε??

το βραδι ξυπνανε ???εμενα το παει σερει 11 με 7 το πρωι και φοβαμαι μην αφυτωθει με τοση ζεστη.

βρε μη μιλας καθολου εισαι πολυ τυχερη!δεν αφυδατωνεται μη φοβασαι!αρχισε να κανει ωραριο το νινι σου!κ μαλιστα κ αρκετα νωρις!μπραβο εχεις πολυ καλο μωρο βρε:tongue:

Holy Diver

κοριτσάκια μου γλυκα, τι κανετε? Ιντερνετ στο δωματιο οποτε βρήκα ευκαιρια να σας πω ενα γεια.

μια συμβουλή θα σας δώσω, παρτε τα μωρα σας και πατε διακοπες. Πιστεψτε με ειναι πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας διακοπες με ενα μωρο 13 μηνων που μολις εχει αρχισει να περπαταει και θελει 5 διαφορετικα γευματα την ημερα. Και δεν μασαει και καλα, αρα αλεθω. φανταζεστε τι εχω κουβαλησει μαζι μου!!! Αλλα δεν μασαω καθολου. Και μπανια κανουμε και πολυ καλα περναμε.

Τα δικα σας ειναι μαμ κακα και νανι και το κυριοτερο θελουν μονο γαλα.

Και φυσικα ειναι πολυ πιο ανθεκτικά απ' οσο νομιζετε.

φιλακια πολλα να περνατε καλα.

ααα. φαιρυ, στην ερωτηση που μου εκανες για το δημιουργουμε μαζι, ναι απο εκει εκλεισα τις μπομπονιερες. ειναι φιλη μου η κοπελα. και η αδελφη μου εκει ειχε κανει ολο το γαμο.

εγω τωρα επειδη δεν θα κανω τραπεζι εχω κλεισει μονο μπομπονιερες και οχι στολισμους κλπ. ειναι πολυ συνεργασιμη η μαρινα και θα σε βοηθησει πολυ.

αληθεια πως το καταλαβες οτι εχω παει εκει?

σμουτςςςςς τυχερουλαααααα κανε κ κανενα μπανιο για μας καλε!καλα τα λες πιο δυσκολο ειναι να πας καπου με χρονιαρικο μωρο παρα με 3 μηνων!το 2-3 μηνων μωρο εκει που θα το αφησεις εκει θα κατσει.θα πινει ολο γαλα κ ολα μια χαρα!το χρονιαρικο?θελει αλεσμα κυνηγητο να εχεις τα ματια σου 400 μη κανει καμια σκανταλια κ χτυπησει κλπ κλπ ουφ!!!καλα να περασεις βρεεε μπραβο παντως...εγω δε θα πηγαινα διακοπες με τα μιξερακια κ γενικα ολο τον εξοπλισμο με τιποτα!!!δεν εχω υπομονη για κατι τετοιο!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...