Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου ....εμεις ειχαμε γκρινια σχεδον ολη νυχτα,δεν ετρωγε και καλα και δεν χορταινε και ξυπνουσε πολυ γρηγορα και κοιμοταν μονο στην αγκαλια μου...μεχρι να ξαπλωσω και να με παρει ο υπνος ξαναξυπνουσε,πρωτη φορα το εκανε αυτο....

ελπιζω ομως να μη μου τα κανει συχνα αυτα....

ερωτηση: εχει αρχισει να ξεφλουδιζει σε ολο το σωμα,ειναι φυσιολογικο αυτο,του βαζω λαδακι καθε απογευμα μετα το μπανακι αλλα παλι μετα ξεφλουδιζει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου ξεφλουδιζει στο σωματακι βαλε κ λιγο αμυγδαλελαιο στα μαλλια του μια φορα τη μερα κανενα 8ωρο πριν το μπανακι για να μη σου κανει νινιδα.η κορη μου 2 φορες την περασε σε απιστευτο σημειο...ειχε γεμισει λεπια σε ολο το κεφαλακι μεχρι τα φρυδια!ημουν κ ασχετη τοτε δεν ηξερα το κολπο με το λαδι..3 μηνες εκανα να την καθαρισω!ο μικρος δεν εβγαλε γιατι του εβαζα μεχρι 3 μηνων προληπτικα αμυγδαλελαιο στο δερμα του κεφαλιου 8 ωρες πριν το μπανιο

Holy Diver

καλημεραααααα!!!

σου ειπε ο γιατρος οτι οταν κανει εμβολιο δε κανει να μπει στο νερο για 24 ωρες?εδω ετσι λενε αλλα δε ξερω το γιατι:shock: επισης αν εχει γκρινια κ νοθρωτητα για 2 μερες μην ανυσηχεις απο το εμβολιο ειναι.τα δικα μου σε καθε εμβολιο γκρινιαζαν ολη μερα κ ειχαν ενα υφος απολυτης βαρεμαρας:tongue:

γεια σου Δημητρα!!

οχι,δεν μου ειπε κατι τετοιο!ισα-ισα μου ειπε αν κανει πυρετουλι μεχρι 38 να το καταπολεμησω με δροσερο μπανακι!

ναι,ετσι ειναι οπως τα λες,ιδιως σε αυτα που εκανε τον προηγουμενο μηνα ηταν το παιδι ζαβλακωμενο,κοιμοταν συνεχεια,δεν εφαγε και μετα ειχε γκρινια 2 μερες.

Σε αυτα τωρα,μου ειπε η γιατρος θα ειναι πιο ηπια τα συμπτωματα γιατι ειναι πιο ελαφρα!Ειδωμεν!!

καλησπερα κοριτσακια μου ....εμεις ειχαμε γκρινια σχεδον ολη νυχτα,δεν ετρωγε και καλα και δεν χορταινε και ξυπνουσε πολυ γρηγορα και κοιμοταν μονο στην αγκαλια μου...μεχρι να ξαπλωσω και να με παρει ο υπνος ξαναξυπνουσε,πρωτη φορα το εκανε αυτο....

ελπιζω ομως να μη μου τα κανει συχνα αυτα....

ερωτηση: εχει αρχισει να ξεφλουδιζει σε ολο το σωμα,ειναι φυσιολογικο αυτο,του βαζω λαδακι καθε απογευμα μετα το μπανακι αλλα παλι μετα ξεφλουδιζει

χαπακι,θα περασουν ολα μωρε...περνανε φαση κι αυτα με την πολλη ζεστη.

Οπως σου ειπε και η Δημητρα ειναι φυσιολογικο...κι εμενα μολις βγηκαμε απο το νοσοκομειο και της εκανα το πρωτο μπανιο αρχισε να βγαζει το παιδι νιφαδες απο ολο το σωματακι,ακομη και αναμεσα στα φρυδια.Μονο στα μαλλια δεν εβγαζε...ξεφλουδιζε.Αλλα την ενυδατωνα με κανονικο ελαιολαδο εγω(δεν ειχα παρει αμυγδαλελαιο)και σιγα-σιγα εστρωσε!

Διαφημίσεις

φυσιολογικο ειναι μην ανυσηχεις.κ τα δικα μου το ειχαν,τι λαδακι βαζεις?το αμυγδαλελαιο ειναι πολυ καλο!

του βαζω ενα της nivea που εχει αμυγδαλελαιο και φυτρο σιταριου...

76IGp3.png

αφου ξεφλουδιζει στο σωματακι βαλε κ λιγο αμυγδαλελαιο στα μαλλια του μια φορα τη μερα κανενα 8ωρο πριν το μπανακι για να μη σου κανει νινιδα.η κορη μου 2 φορες την περασε σε απιστευτο σημειο...ειχε γεμισει λεπια σε ολο το κεφαλακι μεχρι τα φρυδια!ημουν κ ασχετη τοτε δεν ηξερα το κολπο με το λαδι..3 μηνες εκανα να την καθαρισω!ο μικρος δεν εβγαλε γιατι του εβαζα μεχρι 3 μηνων προληπτικα αμυγδαλελαιο στο δερμα του κεφαλιου 8 ωρες πριν το μπανιο

ναι και στο προσωπακι ξεφλουδιζει ο μικρουλης μου....

76IGp3.png

αχου μωρε !βαλτο κ στα μαλακια λιγο μη σου κανει νινιδα .προληπτικα 3 μερες την εβδομαδα.μερα παρα μερα δηλαδη.για 6-8 ωρες αστο στο κεφαλακι του πριν το μπανακι

Holy Diver

αχου μωρε !βαλτο κ στα μαλακια λιγο μη σου κανει νινιδα .προληπτικα 3 μερες την εβδομαδα.μερα παρα μερα δηλαδη.για 6-8 ωρες αστο στο κεφαλακι του πριν το μπανακι

το ξεκινησα απο σημερα.....και μετα απο το μπανακι του εβαλα λιγο λαδακι και στο προσωπακι...θα του βαζω καθε δευτερη μερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τιποτα δεν ειναι παντως.σχεδον ολα τα νινακια το εχουν.απο υπνο πως πατε?

σε γενικες γραμμες πολυ καλα,τον αγαπαει τον υπνο...οπως και οι γονεις του αλλωστε

76IGp3.png

πολυ ωραια!μακαρι κ εμενα να βγει υπναρου γιατι τα εχω δει ολα με τον μικρο μου...απο τοτε που γεννηθηκε το αργοτερο που εχει ξυπνησει ειναι 8 το πρωι!σημερα σηκωθηκε 6.30!!μεσα στην τρελη χαρα!

Holy Diver

κοριτσια καλημερα....help me.................

μεσα σε 10 μερες παλι περιοδος???κανονικοταο αιμα λεμε και ποναω!!!αδιαθετησα για πρωτη φορα στις 01/08 και τωρα παλι??εχει συμβει σε καμια σας????θα παρω τηλ τον γιατρο αλλα ελεγα 15αυγουστος ειναι μην ενοχλησω ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...