Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι δε μου έγραψε κάτι άλλο. Μόνο σίδηρο και φυλλικό μετά από φάρμακα. Μπορεί να μην ήθελε να μου μετρήσει τα άλλα γιατί πήρα φάρμακα για εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα άρα δε θα ήταν αληθή τα αποτελέσματα. Δική μου υπόθεση.

FSH την πρώτη φορά που έκανα όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες είχα 12, σε όλες τις επόμενες μετρήσεις 7 -8. Άρα είναι και θέμα κύκλου. Η τωρινή βλαστοκύστη ήταν κι αυτή poor? Άρα φυσικός κύκλος και κύκλος με φάρμακα έδωσαν ίδιο μοτίβο εμβρύων?

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

βανιλιτσα μου γιατι εχεις αγχος με τις εξοδους....το οτι εκανες μωρακι δεν σημαινει οτι πρεπει να κλειστεις στο σπιτι....τα μωρακια ξετρελλαινονται με τις βολτουλες....χρειαζονται και αυτα αλλαγη περιβαλλοντος οπως και οι γονεις...

δεν μπορω να καταλαβω τι σε αγχωνει???

εμενα ο ζουζουνος χθες κοιμοτανε,τον εβαλα στο traveller πηγαμε στον παιδιατρο και ειναι μονο 15 ημερων....και ηταν μια χαρα,το καταευχαριστηθηκε μπορω να σου πω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανουν τα μωρακια σας...σκεφτομαι για το σλινγκ...μηπως βοηθαει να βαζω το μουργο μου εκει οταν ειμαστε εξω για να μην εχω το αγχος οτι φαινεται το στηθος μου που τον θηλαζω....εσεις που το εχετε λετε να με εξυπηρετησει???

εγω οταν θηλαζα εξω επελεγα ενα απομερο μερος κ εριχνα ενα σεντονακι μικρο πανω απο το μωρο κ μια χαρουλα.

καταρχην τα μωρα κ 10 ωρες να εχουν κοιμηθει με το που τα βαζεις στο καροτσι τα παιρνει ο υπνος:tongue: οποτε καλες βολτες οσο ειναι καιρος.γιατι μετα τον 5ο-6ο μηνα θα γκρινιαζουν στο καροτσι γιατι θα βαριουνται!

Holy Diver

vanilitsa θα σε δειρω , βγες καλε εξω αντε εκει καθεσαι μεσα αμα βγειτε ολο εξω θα θελετε να ειστε μετα.Να φτιαξεις ενα μπιμπερο με πολυ πολυ ζεστο νερο και να το εχεις μαζι αμα κλαψει δωστο .Ουτε φτιαχνεις ουτε τιποτα αμα ειναι για πολλες ωρες εχουμε πει παρε θερμο ζεστο νερο και δοσομετρητη με σκονη , κανεις δεν θα σε παρεξηγησει .Και αμα σε παρεξηγησεις Χ.....ες ωωωω σιγα μην κοιτας τι θα πουν οι αλλοι , εσυ και το μπεμπακι σου να ειστε καλα.

Εγω βασικα εξω δεν εχω θηλασει ποτε , μονο μια φορα μεσα στο αυτοκινητο αυτο ναι δεν μπορω να το κανω ντρεπομαι πολυ .

Βρε κοριτσια σημερα πηρα ενα χοντρο ολοσωμο για τις βολτες της τον χειμωνα το πηρα μιση τιμη αλλα λετε μηπως δεν το βολευτω?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγω οταν θηλαζα εξω επελεγα ενα απομερο μερος κ εριχνα ενα σεντονακι μικρο πανω απο το μωρο κ μια χαρουλα.

καταρχην τα μωρα κ 10 ωρες να εχουν κοιμηθει με το που τα βαζεις στο καροτσι τα παιρνει ο υπνος:tongue: οποτε καλες βολτες οσο ειναι καιρος.γιατι μετα τον 5ο-6ο μηνα θα γκρινιαζουν στο καροτσι γιατι θα βαριουνται!

κι εγω το ιδιο θα κανω...αλλιως αν ειναι κοντα το αμαξι θα πηγαινω στο αμαξι...παντως δεν θα χανω τις βολτουλες,ειδικα οσο εχει καλο καιρο...

76IGp3.png

κοριτσια ερωτηση: ποτε σταματησαν τα λοχεια,εμενα σταματουν δυο μερες και μετα αντε παλι για καμποση ωρα και μετα ξανα τα ιδια.....ο γιατρος μου ειπε οτι κρατανε σχεδον 3 βδομαδες,αντε γιατι δεν αντεχω αλλο με τις σερβιετες και οταν λεω να μην ξαναβαλω μου ξαναρχονται...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

στο πρωτο σταματησαν μετα απο 42 μερες κ στο 2ο μετα απο 35!πανω κατω 6 εβδομαδες κραταει το αιμα ξερω κ απο μενα κ απο αλλες γνωστες που γεννησαν.3 εβδομαδες δεν εχω ξαναακουσει

Holy Diver

κι εγω το ιδιο θα κανω...αλλιως αν ειναι κοντα το αμαξι θα πηγαινω στο αμαξι...παντως δεν θα χανω τις βολτουλες,ειδικα οσο εχει καλο καιρο...

ναι εδω αλλες κ αλλες που τα πετανε στην παραλια τοπλες η βγαινουν με το ξωβυζο κ το βυζι ως το σαγονι δε ντρεπονται.θα ντραπει μια μανα που απλα θα ταισει το μωρο της γιατι απαυτο επιβιωνει?οκ δεν ειπαμε να βγαλουμε το βυζι μεσα σε 10 ατομα.αλλα σε μια γωνια που δεν εχει πολυ κοσμο η μεσα στο αμαξι με ενα σεντονακι απο πανω που ειναι το προβλημα?μονο στην ελλαδα υπαρχει αυτο το ταμπου!εδω θηλαζουν οπου βρουν οι γυναικες.σε εστιατορια σε καφετεριες σε μαγαζια!μια φορα μια γυναικα θηλασε το μωρο της σε ενα μαγαζι με παπουτσια!κ εγω τη μικρη μια φορα τη θηλασα σε μαγαζι που νοικιαζε ντιβιντι!:tongue:τι να εκανα αφου πριν φυγουμε την ταισα κ μολις φτασαμε αρχισε να ουρλιαζει κ να τρωει τα χερια της!πηρα το μωρο εκατσα σε ενα μερος σε μια γωνια με ενα σεντονι κ το θηλασα 10 λεπτα ηθελε μονο!

Holy Diver

στο πρωτο σταματησαν μετα απο 42 μερες κ στο 2ο μετα απο 35!πανω κατω 6 εβδομαδες κραταει το αιμα ξερω κ απο μενα κ απο αλλες γνωστες που γεννησαν.3 εβδομαδες δεν εχω ξαναακουσει

μηπως δεν καταλαβα καλα???κατι μου επε για 3 βδομαδες αλλα μαλλον μου ειπε απο τη μερα που πηγα να κοψω τα ραμματα....

76IGp3.png

ναι εδω αλλες κ αλλες που τα πετανε στην παραλια τοπλες η βγαινουν με το ξωβυζο κ το βυζι ως το σαγονι δε ντρεπονται.θα ντραπει μια μανα που απλα θα ταισει το μωρο της γιατι απαυτο επιβιωνει?οκ δεν ειπαμε να βγαλουμε το βυζι μεσα σε 10 ατομα.αλλα σε μια γωνια που δεν εχει πολυ κοσμο η μεσα στο αμαξι με ενα σεντονακι απο πανω που ειναι το προβλημα?μονο στην ελλαδα υπαρχει αυτο το ταμπου!εδω θηλαζουν οπου βρουν οι γυναικες.σε εστιατορια σε καφετεριες σε μαγαζια!μια φορα μια γυναικα θηλασε το μωρο της σε ενα μαγαζι με παπουτσια!κ εγω τη μικρη μια φορα τη θηλασα σε μαγαζι που νοικιαζε ντιβιντι!:tongue:τι να εκανα αφου πριν φυγουμε την ταισα κ μολις φτασαμε αρχισε να ουρλιαζει κ να τρωει τα χερια της!πηρα το μωρο εκατσα σε ενα μερος σε μια γωνια με ενα σεντονι κ το θηλασα 10 λεπτα ηθελε μονο!

αυτο σκεφτομουνα κι εγω...να σου πω βεβαια στην αρχη θα ντρεπομαι αλλα μετα θα συνηθισω...νομιζω πιο πλυ θα αγχωνεται και θα ντρεπεται ο συζυξ

76IGp3.png

μηπως δεν καταλαβα καλα???κατι μου επε για 3 βδομαδες αλλα μαλλον μου ειπε απο τη μερα που πηγα να κοψω τα ραμματα....

μαλλον καταλαβες λαθος.κανονικα 40 μερες κρατανε πανω κατω.υπομονη ξερω ειναι απαισιο!ειδικα τωρα που ειναι κ καλοκαιρι!εγω χειμωνα κ τις 2 φορες κ δε το αντεχα με τιποτα!

αυτο σκεφτομουνα κι εγω...να σου πω βεβαια στην αρχη θα ντρεπομαι αλλα μετα θα συνηθισω...νομιζω πιο πλυ θα αγχωνεται και θα ντρεπεται ο συζυξ

να μη ντρεπεσαι καθολου.το μωρο σου ταιζεις.απλα κ διακριτικα!οποιος σκεφτει οτιδηποτε πονηρο σαυτη τη θεα μιας μανας που ταιζει το μωρο της ειναι πολυ απλα ανωμαλος!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε? Σας διάβασα λίγο βιαστικά αλλά από ότι κατάλαβα είστε όλες καλά με τις αναμενώμενες πάντα αγωνίες!

Eμείς εδώ Σέρρες, δεν πήγαμe πουθενά για μέρες, απλά τρέχουμε στα εξοχικά τα σκ. Αύριο πχ θα πάμε στο εξοχικό των γονιών μου στην Χαλκιδική.

Μάρα μου καλώς μας επέστρεψες και πάλι! Σε σκευτόμασταν όλες! Πολλά φιλάκια στην μικρή σου πούκι και θέλουμε σύντομα φώτο στο fc.

Βανιλίτσα όπως πολύ σωστά σου εξηγήσανε και οι κοπέλες να μην διστάσεις καθόλου να βγαίνεις! Εμείς μέχρι και σε θερινό σινεμά πηγαίνουμε. Ολα μια ιδέα είναι. Στην αρχή σίγουρα λίγο παράξενα ίσως και δύσκολα, αλλά μετά όλα στρώνουνε!

Χαπάκι με τον δημόσιο θηλασμό να μην διστάσεις καθόλου. Εγώ αντίθετα νιώθω πολύ περήφανα όποτε το κάνω. Το sling εμένα με βόλεψε πολύ, αλλά όχι τώρα με τις πολλές ζέστες. Το μωρό ιδρώνει εύκολα μέσα.

Μαρσολανάκι υπομονή και σε εσένα, σε λίγες μερούλες φεύγετε! Και εγώ ψηφίζω χωριό για τα μπεμπάκια μας, είναι ότι το καλύτερο!

Δημητρούλα μου πολύ σε χαίρομαι που είσαι και πάλι κοντά μας!

Πολλά φιλάκια σε Ζουζουνάκια και μπέμπη, στην Φαιρούλα,Ζωή και την Εβη και στις μπεμούλες τους!

Την μπέμπα μας τελικά θα την βαφτίσει η γυναικα του αδερφού μου. Δυστηχώς οι κουμπάροι μας μάλλον θα χωρίζουνε. Παθαμε ένα ψιλοσοκ όταν μας το είπανε την ημέρα που πήγαμε να τους πούμε για την βάφτιση.

Ο άντρας μου σήμερα είναι διανυκτέρευση και έτσι είμαι μόνη σπίτι. Η μπεμπόυλα κοιμήθηκε και εγώ απολαμβάνω την μπύρα μου στο μπαλκόνι.

Φιλάκια πολλά σε όλες και συγνώμη αν ξέχασα να σχολιάσω κάτι.

αντε βρε νεφελακο που εισαι καλε?τι κανει η ζουζουνα?ολα καλα?μπραβο βρε που δε δισταζεις στο θηλασμο,καλα κανεις!ειπαμε δε το πεταμε κ στη φορα αλλα μην εχεις αναστολες για το τι θα πει ο καθε ασχετος !μπραβο νεφελακι!

Holy Diver

εμενα εχει ακομα κολικους και ειναι και λιγο γκρινιαρα και τα βραδακια δεν παμε πουθενα..το σαββατο πηγαμε για καφε και μολις την βαλαμε στο καροτσι κλαμααα.΄..αντε να στρωσει λιγο..σημερα λεω να παω για κατι ψωνια μ,ε τον αντρα μου ελπιζω να μεινει στην μαμα και στην πεθερα και να μην κλαει πολυ και γυρισουμε πισω..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα κοριτσια μου(οσα μεινατε και οσα λειπετε:)),

πριν λιγο γυρισαμε απο παιδιατρο,η μπεμπουλα εκανε τα 2 εμβολια του 3ου μηνα,ολα καλα πηγαν εβαλε τα κλαμματα πιο πολυ στο ποσιμο παρα στο ενεσιμο...ηταν μυγιαγγιχτη σημερα-ολο παραπονο,πηγε να της τεντωσει τα ποδαρακια η γιατρος μας και η κυρια νευριασε που της χαλασαμε τη βολη και τα εμπηξε...

κατα τα αλλα ολα καλα,γιναμε 6900(αααχχ,τα ερμα τα χερακια μου) και φτασαμε 65 ποντους,μεγαλωνουμε μωρε!

την ρωτησα τη γιατρο αν μπορω λιγο να την βαλω σε θαλασσινο νερο,και μου εδωσε το οκ,αρκει να ειναι μετα τις 7 το απογευμα και μονο τα ποδαρακια...οποτε,πηραμε μια τεραστια φουσκωτη πισινα,θα την γεμισουμε νερακι και τις αλλες ωρες θα μπαινουμε μαζι της και θα την πλατσουριζουμε εκει!!!

μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!ανυπομονω να φυγουμε και να χαλαρωσουμε!

καλημεραααααα!!!

σου ειπε ο γιατρος οτι οταν κανει εμβολιο δε κανει να μπει στο νερο για 24 ωρες?εδω ετσι λενε αλλα δε ξερω το γιατι:shock: επισης αν εχει γκρινια κ νοθρωτητα για 2 μερες μην ανυσηχεις απο το εμβολιο ειναι.τα δικα μου σε καθε εμβολιο γκρινιαζαν ολη μερα κ ειχαν ενα υφος απολυτης βαρεμαρας:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...