Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες μου...τι κανετε???

εγω εδω με τον μπεμπακο μου...χθες πειναγε πολυ πολυ λεμε και του εδωσα αρκετο γαλατακι αλλα δυο φορες μου εβγαλε γουλιες..προς εμετουλη θα το ελεγα !!αγχωθηκα πανικοβληθηκα και ελεγα να παρω το γιατρο αλλα μετα ηρεμησε και αυτος και εγω!!

δε ξερω αλλα το εχω παρει απο φοβο ρε γμτ ειδικα τωρα που λειπει και η μανα μου!!!

για διακοπες δε το συζητω φοβαμαι να τον παρω μαζι αλλα και ουτε εμεις προβλεπεται να παμε καπου!!!

περιιμενω για το πρωτο εμβολιο τελος του μηνα και εχω αγχωθει και γι΄αυτο!!!

εχει ψηλωσει και μενα το μαναρι μου ...και ειναι γλυκας οταν χαμογελα!!

βολτα το πατε με το πορτ-μπεμπε ή με αυτο του αυτοκινητου??

καλημερα βανιλιτσα

εγω με το πορτ μπεμπε ,τον παω ακομη

αν δεν δω ,να στηριζει αρκετα καλα το κεφαλι του ,δεν τον βαζω στο καροτσι

μην φοβασε με τις γουλιες

το οριο ειναι ,αν ειναι παραπανω απο ,περιπου,2 κουταλιες της σουπας

αν εινια περισσοτερο και συνεχιζεται,τοτε παιρνεις τον γιατρο

αλλιως,εφαγε πολυ,thats all...............

γιατι δεν πατε διακοπες,εγω εχω δει ,οτι εκτος σπιτιου,μια χαρα περνανε τα μπεμπεκια,δεν συζηταμε για μας.....νομιζω οτι θα κανετε λαθος,αν δεν πατε καπου,εστω και για ενα τριημερο,οπως εμεις.....

παντως για το εμβολιο,κι εγω ημουν αγχωμενη,πριν,μετα και κατα......αλλα ,ο μπεμπης εκλαψε λιγο,του εχωσα και το μπιμπερο,μετα για να σταματησει το κλαμα,οποτε ΟΚ

την επομενη εκανε κατι δεκατα,και τελος........

χαλαρωσε,οι στιγμες που περναμε ειναι μοναδικες,μην τις σπαταλας,χωνοντας τες στο αγχος.......ζηστες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geia sas geia sas!!

μολις γυρισαμε απο σεριφο.. 4ημερακι εγω και ο συζυξ για ανανεωση.. σας το συστηνω ανεπιφυλακτά!!!

τι κανετε τσουπράκια? διαβαζω στα πεταχτα και χαιρομαι που όλες και ολα τα μωρουδια ειμαστε καλά.. η πουκι κοντευει 2 μηνων και την λέω γκοτζιλιτσα... 5.300 και 59 εκατοστα..μουαχαχαχα το κτηνακι! τρωει τον αμπάκο και γουσταρει τρελά τα μπιτσ μπαρ.. δωστης μπιτσ μπαρ και καθετε κυρια ανέμελη.. συμβουλη. οσες εχετε μεινει ακομη αθηνα.. παρτε τα μπεμπε και δρομο..καπου που να εχιε αέρα.. θα δειτε ΑΛΛΟ παιδακι..εμενα στην αθηνα με ταραξε στην τσιριδα με το [που πήγε εξοχή τσαααφφ ισιωσε.. και ουτε γουλιές ουτε κολικοι ουτε μιρλες ουτε τπτ τπτ..υποφερουν τα ερμα εδώ.. φυγετε οποσδήποτε εστω και για λίγο!! και οσες εχετε χωριά..ακομη καλύτερα βουρ στα χωριά...

οπως ειπα και σε άλλες φιλενάδες σε άλλο τοπικ.. τωρα που στανιαρα με τις πριβγε διακοπες με τον συζυγο 8α αρχισω να σας παιρνω τηλς! το νμου σας!! θα σκασω τελεφωνικώς όταν δεν8α με πειρμενετε

Σασ αγαπω..κάργα! και ανυπομονώ σπο σεπτέμβριο να βρεθουμε οοοοολες μαζι με τα καροτσια και τα μπεμπουδια για αις τι και μπιμπεροκατασταση... αμα δεν μασ βολευει οξω διαθετω και την οιικια του σπιτιου μου

υγ.. ω ναι..σας αγαπω τα μάλα

dZJip3.png

αγαπητη μου Μπουμπουκα,συμπασχουμε κι εμεις και τα μωρα μας.Ακριβως τα ιδια κανει η μικρη μου εδω και 2-3 μερες...γκρινια και κλαμμα απο το πουθενα,οποτε την εχω αγκαλια κανει να φαει τον ωμο μου η το μαγουλο μου και το πιο κουλο ειναι οτι δεν πινει το γαλα που επινε...εχει ψιλοαρνηση για το μπουκαλι οπως ο δικος σου εχει ψιλοαρνηση για το στηθος.

Το καλο που μας θελω να ειναι τα δοντια,γιατι εμενα το παιδι μου δεν ηταν ετσι-ηταν μεσα στην τρελλη χαρα,εκλαιγε μονο για γαλα κι οταν της το παρειχες σταματαγε ενω τωρα ουρλιαζει μαλλον απο πονο κι οποτε πλεον την βλεπω να κλαιει κατ'αυτον τον τροπο διαλυομαι μιλαμε!!!

κολικοι που να αρχιζουν στον 3ο μηνα???????Το σκεφτηκα κι εγω αλλα το αποκλειω μετα απο συνεχη παρατηρηση!!!!

δες μηπως ειναι ψιλο δυσκοιλιουλικο και κλαιει επειδη τα κακακια που κατεβαινουν το ενοχλουν... γενικά τα κακαια τα ενοχλουν τα μάλλα...ειδαλως..μηπως ζεσταινεται?

dZJip3.png

αλο αλο μαρα μου επιτελους ...ειχα αρχισει να ανησυχω που ειχες εξαφανιστει...

βανιλιτσα μην πανικοβαλεσαι και αγχωνεσαι δεν υπαρχει λογος ενα μικρο ανθρωπακι ειναι και εκεινο και θελει και βολτουλες και εκδρομουλες...

γκελυ μου τι κανετε???σε σκεφτομουνα ηθελα να σε παρω τηλ,αλλα ολο το σκεφτομαι και μετα ασχολουμαι με το μουργο μου και ξεχνιεμαι...

76IGp3.png

Ελα ρε Μαρααααααααα,

που εισαι μαρη κοπελια???περασες ωραια στα χωρια και στα εξοχικα???Ελπιζω ναι,και να επεστρεψες δριμυτερη,χεχεχε!!!

μεγαλωνει η πουκυ εεεε???γουσταρε εξοχη και διασκεδαση η κοπελα???

κι εμας οποτε βγαινει βολτα καραγουσταρει,ιδιως οπου εχει πρασιναδα πολλη και νερο,κοιταει τα πλατανια,τα λουλουδια,χαζευει με τα χρωματα τριγυρω...και στο χωριο φινα θα περασουμε!Εννοειται,οποιος μπορει να την κανει με ελαφρα,τα μπεμπακια τρελλαινονται για φρεσκο και διαφορετικο αερακι!!!

Χαπι μου,τι κανει το αγορακι σου???ολα καλα βλεπω,κρατιεστε ακομη,αλλα μετα τον σαραντισμο να αρχισεις τις βολτες και να μην φοβασαι τιποτε...ενα γαλατακι απο κοντα και βουουουρ...

Διαφημίσεις

Ελα ρε Μαρααααααααα,

που εισαι μαρη κοπελια???περασες ωραια στα χωρια και στα εξοχικα???Ελπιζω ναι,και να επεστρεψες δριμυτερη,χεχεχε!!!

μεγαλωνει η πουκυ εεεε???γουσταρε εξοχη και διασκεδαση η κοπελα???

κι εμας οποτε βγαινει βολτα καραγουσταρει,ιδιως οπου εχει πρασιναδα πολλη και νερο,κοιταει τα πλατανια,τα λουλουδια,χαζευει με τα χρωματα τριγυρω...και στο χωριο φινα θα περασουμε!Εννοειται,οποιος μπορει να την κανει με ελαφρα,τα μπεμπακια τρελλαινονται για φρεσκο και διαφορετικο αερακι!!!

Χαπι μου,τι κανει το αγορακι σου???ολα καλα βλεπω,κρατιεστε ακομη,αλλα μετα τον σαραντισμο να αρχισεις τις βολτες και να μην φοβασαι τιποτε...ενα γαλατακι απο κοντα και βουουουρ...

ολα καλα κοριτσακι μου σημερα τον ειδε και ο ντοκ...πηραμε 200γρ ολοκληρα...οσο για τις βολτουλες δεν μπορεις να φανταστεις πως τις περιμενω...και δεν εχω θεμα να κουβαλαω μπουκαλια και γαλατα,εχω το βυζι το πεταω εξω και τρωμε:D...εσεις ολα καλα?η μπεμπουλα σου???

76IGp3.png

Που εισαι καλε Μαρα γυρνουσες? ω ναι η εξοχη ανανεωνει τα παιδια , εμενα τρελαινεται στην Αιγινα ειδικα οταν ακουμε τζιτζικια ριχνουμε κατι υπνους!!!

Πηρα και αστερακι το σλινγκ , σημερα πηγα στο σουπερ μαρκετ μ αυτο η μικρη σαν να ασφυκτιουσε σε καποια φαση αλλα μετα κοιμηθηκε , απο την βιασυνη μου το φορεσα και αναποδα .Μαρσολαν εσυ το φορας συχνα ?

Παντως σημερα ειχαμε πολλους εμετους , δεν ξερω ισως το ξενο γαλα να την πειραξε , μιλαμε για πολυ εμετο ολο πανω ανεβαινε .Γιατρο δεν πηρα εχω αρχισει να ψιλοχαλαρωνω την αφησα να το βγαλει και μετα της εδωσα χαμομυλακι και συνηλθε αλλα ολα τα επομενα γευματα ηθελε μονο στηθος , το μπουκαλι ουτε να το δει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Χαπι,μια χαρα λοιπον με το ζιζι,φορητη ταιστρα μιλαμε:mrgreen::mrgreen:πολυ χαιρομαι που τα καταφερνετε,ετσι θα ειναι ακομη πιο ευκολο!!!Εμεις σημερα πηγαμε στην λιμνη για καφε,ολα καλα,η μπεμπα γουργουριζε απο ευτυχια,πεινασε,εφαγε το γαλατακι και....τα εκανεεεε!!!!!Κοιταω στην τσαντα της,μπειμπιλινο γιοκ!!!!!!!!

την καθαριζω κι εγω,την τυλιγω με μια πετσετουλα γυρω-γυρω,εβαλα κι ενα σελτεδακι στο καθισματακι του αυτοκινητου και φυγαμε ετσι....επρεπε να με δειτε ευρεσιτεχνια της τελευταιας στιγμης...για πολυ γελιο μιλαμε!Στην διαδρομη κατουρησε μεν αλλα διαρροη καμια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φαιρουλα,εγω την φοραω συχνα-θα μπορουσα και συχνοτερα αλλα την κυκλοφορω πλεον πολυ και με το καροτσακι γιατι θελω να απολαμβανει και τις ξαπλες τις!

παντως,οποτε μπαινει εκει της αρεσει πολυ,ξεκιναμε με ανοιχτα ματια και μετα απο λιγο....τσουουουπ,υπνακος!

Τωρα στο χωριο θα την κυκλοφορω στο περπατημα με το σλινγκ σαν γυμναστικουλα.

προσεξε να το φορας καλα,γιατι αν το βαλεις λαθος μπορει να σε πονεσει ο ωμος σου!

παντως εγω περιμενω πως και πως να στηριξει λιγο ακομη το κεφαλακι και τοτε θα την βαζω με το προσωπακι στραμμενο προς τα εξω,,,να βλεπει απο ψηλα και να της αρεσει!!!

geias σας φιλεναδουλες!ΜΑΡΑΑΑΑ επιτελους ξανα στην παρεα μας..εμεις μενουμε σε χωριο εδω και 3 μηνες αλλα η γκρινια καλα κραταει!για τους κολικους πηρα τα μπουκαλια..μια βδομαδα ηταν οκ και τωρα οι βρωμοκολικοι επεστρεψαν ΞΑΝΑΑΑΑ..δεν λενε να φυγουν απο την κοριτσαρα μου..κατα τα αλλα το μπεμπουλινακι μου ολο γελια ειναι οταν δεν την ποναει κατι!με εχει ξετρελανει..και ολο αγκαλιες...ερηπειο κατανταω σιγα σιγα..εμεις λογω δουλειας δεν παμε διακοπουλες..μονο βολταρουμε..σας φιλω ολεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σαε κοριτσια...τι μου κανετε ???ολο βολτες εεε?>??

εμεις τιποτα ακομη!η μονη βολτα που εχει παει ο μπεμπακος ειναι μεχρι τον παιδιατρο!!!

την ωρα που λεμε να τον παμε αυτος κοιματα και ετσι τιποτα!\

επισης δεν ειναι μονο αυτο...φοβαμαι μηπως πεινασει και γκρινιαξει και δεν ξερω τι να τον κανω!!!!

να παρω λετε νερακι στον θερμο??:rolleyes:το ξερω ρωταω βλακειουλες αλλα μου φαινεται πως θα τα χασω στην βολτα και θα κομπλαρω:confused:

maraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa που εισαι κοπελα μου???σε πεθυμησαμε....πηγες διακοπουλες με τον αντρα σου???αχου τι ομορφα???και το μπεμπε στην μανουλα???

και μεις λεμε να παμε ενα ΣΚ καπου αλλα δισταζουμε ακομη!!!λειπουν και οι γονεις μου και δεν ....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

βανιλιτσα μη μασας!καταρχην υπαρχουν θερμαντηρες που ειναι ειδικοι για τις βολτες!περνεις το μπιμπερο με το νερο κ το βαζεις στον θερμαντηρα.προσθετεις κ τη σκονη κ τελος!εγω παλι επειδη δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν...φετος το εμαθα...! επαιρνα στο θερμος νερο.ταιζα το μωρο πριν φυγουμε κ εβαζα το νερο λιγο πιο ζεστο απο το κανονικο.ετσι 2-3 ωρες μετα το κρατουσε στην κανονικη θερμοκρασια.ειχα κ ενα μικρουλι ταπερακι με την δοσολογια σκονης κ μια μεζουρα μαζι.παντα εβαζα 3 μεζουρες παραπανω σε περιπτωση που χυθει η που δε χορτασει!μη μασας λεμε!

Holy Diver

Δημητρά μου,όλα καλά με την ενόχληση που είχες??

Μάρα μου,καλωσήρθες στην παρεούλα μας!!!Έχεις απόλυτο δίκιο για τις διακοπές.Κι εμείς κατά τις 25 Αυγούστου την κάνουμε για το χωριό γιατί τα έχουμε παίξει κι εμείς και το μωράκι μας!!!!!

βανιλιτσα,καλα σου λεει η Δημητρα!Βγες εξω με το μωρο,ακομη κι αν κοιμαται βαλτο στο καροτσακι του κοιμισμενο!!Δεν προκειται να ξυπνησει,ασε που θα συνεχισει τον υπνακο του με την βολτα.

Αν ειστε με αυτοκινητο παρε αυτα που σου εδειξε η Δημητρα.Αν πας με καροτσι βαλε 2 μπιμπερο με ζεστο νερακι σε αυτη την ειδικη μονωμενη τσαντουλα,παρε και εναν δοσομετρητη με 3 μεριδες γαλα και φυγατεεεε λεμε.

Αν ζητησει γαλα,πολυ απλα εκει που καθεσαι για το καφεδακι σου ταιζεις το μπεμπεκι,ηρεμει,ξαναξαπλαρει κι εσυ απολαμβανεις την βολτα σου!!!

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανουν τα μωρακια σας...σκεφτομαι για το σλινγκ...μηπως βοηθαει να βαζω το μουργο μου εκει οταν ειμαστε εξω για να μην εχω το αγχος οτι φαινεται το στηθος μου που τον θηλαζω....εσεις που το εχετε λετε να με εξυπηρετησει???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...