Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γκελάκο μου,κι εγώ με εξωσωματική θα κάνω και το δεύτερο παιδάκι.Βέβαια εγώ την μπέμπα την έκανα σε φυσικό κύκλο.Δε θα ήταν κακή σκέψη και για σένα για να μη χρησιμοποιήσεις φάρμακα και επιβαρυνθείς.Πάντως θα προσπαθήσω μετά από 2 χρόνια,να ξεκουραστώ και να επανέλθω λιγάκι.

Σμουτσάκι μου,καλά να περάσεις!!!!!Όταν θα γυρίζεις εγώ θα φεύγω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια...καλες διακοπες σε οσες φευγουν!!!

γκελυ μου ξερω κοπελα που μετα απο εξωσωματικη εμεινε 2 φορες εγκυος φυσιολογικα,ενω της ειχε απορριψει ο γιατρος της οτι θα καταφερει να κανει παιδακια με αλλο τροπο εκτος εξωσωματικης...

αλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολυ νωρις να βαλεις μπροστα για το δευτερο,ο οργανισμος σου δεν εχει ξεκουραστει απο την 1η εγκυμοσυνη(βεβαια αυτη ειναι η γνωμη μου)

76IGp3.png

εγω δεν ξερω αν θα κανω δευτερο..παλι απο την αρχη εγκυμοσυνη αγχος και αν κατι δεν παει καλα?δεν ξερω κι ενα παιδακι καλα ειναι πιστευω..εξαλλου και τα χρηματα ειναι παρα πολλα..με αυτη την οικονομικη κριση ολα πρεπει να τα σκεφτομαστε.΄.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

κοριτσια καλημερα....τι κανετε????

που πηγατε καλε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς????

ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣΣΣ???

Εμεις σπιτακι μας με τον μπεμπακο μας ...μοναχουλια...οι γονεις μας φυγανε ...για διακοπες και ουτε για καφε δεν μπορουμε να παμε!!!

πηγα και στον γιατρο μου την παρασκευη και ολα καλα ...μου εκανε εξεταση με τον κολποδιαστολεα..και μονο!!σε κανα μηνα θα παω για τεστ παπ και υπερυχο γιατι πριν την εγκυμοσυνη μου ειχα μια κυστη ενδομητριωσης και θελει να δει αν μεγαλωσε ή εξεμφανιστηκε!!

ο μπεμπης που και που γκρινιαζει και δεν ξερουμε τι να κανουμε...μαλλον εχει πονακια και αλλες μερες ειναι ησυχουλης και τρωει και κοιμαται!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα,

ξερω οτι οι περισσοτερες λειπετε και περνατε ομορφα και χαλαρα.Μπραβο σας,να το απολαυσετε και με το καλο να επιστρεψετε.Εμεις θα φυγουμε στις 17 Αυγουστου θα επιστρεψουμε 29 και μετα θα ξαναφυγουμε στις 3.09 για Κεφαλλονια ενα 3ημερακι.

ομως δεν θα σας χασω..να ειναι καλα το ιντερνετ ον δε γκοου και τα πλεονεκτηματα του,χεχεχε

Καλη ξεκουραση σε ολες σας

φιλια

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια πως πατε διακοπες??εννοω παιρνετε και τα μπεμπακια σας μαζι η τα αφηνετε στους γονεις σας??

εμεις θελουμε να παμε 2 μερες καπου και μας φαινετε βουνο.....:rolleyes::confused:?!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπερα...βανιλιτσα μην σου φαινεται βουνο..οπως εισαστε σπιτι θα εισαστε και αν πατ καπου...εγω περιμενω πως και πως να τελειωσει ο συζυξ τη δουλεια μπας και καταφερουμε να παμε καπου τα τρια μας....ενταξει δεν μπορεις να πας σε μπαρακια και τετοια,αλλα σε μια ταβερνουλα ...για ενα καφεδακι μια χαρα θα τα καταφερεις...

76IGp3.png

Γεια σας κοριτσια , γυρισα ανανεωμενη , εκανα τα μπανακια μου και συνηλθα .Αντε τωρα να δουμε ποτε θα ξαναφυγω ως τοτε εχω ετοιμασιες για την βαφτιση .....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγω περιμενω να σαραντησω να περνω τον μπεμπουλη μου να κανουμε βολτιτσες το απογευμα...θα εχει φυγει και η πολυ ζεστη και θα ειναι υπεροχα..

πες μου οτι θα εχεις το μωρο 40 μερες μεσα να κουφαθω εντελως καλεεεεε

τη μεγαλη την εκανα οκτωβριο κ 15 ημερων την πηγα βολτα πρωτη φορα ΄κ τον μικρο γεναρη κ 7 ημερων πηγαμε εξω για φαι,δηλαδη οχι εξω στο δρομο σε εστιατοριο ημασταν αλλα πηγαμε με τα ποδια ως εκει για να τον κανουμε βολτιτσα!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια πως πατε διακοπες??εννοω παιρνετε και τα μπεμπακια σας μαζι η τα αφηνετε στους γονεις σας??

εμεις θελουμε να παμε 2 μερες καπου και μας φαινετε βουνο.....:rolleyes::confused:?!!!

εμεις,ολοι μαζι διακοπες!!!!!!!!το μπεμπεκι δεν το αφηνω με τιποτε μονο του προς το παρον!!!!

πες μου οτι θα εχεις το μωρο 40 μερες μεσα να κουφαθω εντελως καλεεεεε

τη μεγαλη την εκανα οκτωβριο κ 15 ημερων την πηγα βολτα πρωτη φορα ΄κ τον μικρο γεναρη κ 7 ημερων πηγαμε εξω για φαι,δηλαδη οχι εξω στο δρομο σε εστιατοριο ημασταν αλλα πηγαμε με τα ποδια ως εκει για να τον κανουμε βολτιτσα!!

ναι θα τον εχω μεσα,γεννηθηκε και λιγο μικρουλης και θελω να παρει τα πανω του πριν τον βγαλω εξω....

76IGp3.png

κοριτσια ο μπεμπουλης μου καθε βραδυ απο τις 9 μεχρι τις 12 θελει μονο αγκαλια....

το εχει κανει συστημα και μ'αρεσει τρομαρα μου οτι θελω να του μαθω και προγραμμα...

οσο θελω να το καταφερω τοσο εκεινος μου κανει νουμερα...

76IGp3.png

κοριτσια καλημερα

δεν βλεπω καμια μεσα..............

μαλλον ειστε διακοπουλες

καλα να περνατε

δημητρα,η περιγραφη σου,για την ζωη με 2 παιδια ηταν τρομακτικη,με επεισες:o:p:o:p:o:p

εμεις πηγαμε στον παιδιατρο χθες

ο μπεμπης εχει παρει σε 1 μηνα 6 ποντους-ο γιατρος κουφαθηκε

απο γραμμαρια καλα παμε,απο φαγητο....τον αμπακο...και με πολυ κλαμα....σαν να τον ειχα σε διαιτα ......μερες

καναμε και το πρωτο μας εμβολιο........και δυστυχως του εχει κανει δεκατα

ειναι ο μπεμπης μαστουρωμενος απο χθες βραδυ και ανησυχος

τελικα,ψιλολουκι τα εμβολια................

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα φιλεναδες μου...τι κανετε???

εγω εδω με τον μπεμπακο μου...χθες πειναγε πολυ πολυ λεμε και του εδωσα αρκετο γαλατακι αλλα δυο φορες μου εβγαλε γουλιες..προς εμετουλη θα το ελεγα !!αγχωθηκα πανικοβληθηκα και ελεγα να παρω το γιατρο αλλα μετα ηρεμησε και αυτος και εγω!!

δε ξερω αλλα το εχω παρει απο φοβο ρε γμτ ειδικα τωρα που λειπει και η μανα μου!!!

για διακοπες δε το συζητω φοβαμαι να τον παρω μαζι αλλα και ουτε εμεις προβλεπεται να παμε καπου!!!

περιιμενω για το πρωτο εμβολιο τελος του μηνα και εχω αγχωθει και γι΄αυτο!!!

εχει ψηλωσει και μενα το μαναρι μου ...και ειναι γλυκας οταν χαμογελα!!

βολτα το πατε με το πορτ-μπεμπε ή με αυτο του αυτοκινητου??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...