Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

συγνωμη,αλλα τωρα ξεμπερδεψα με τον μπεμπη

ο αφαλος του ειναι σαν μπιλια

ειδα τι μου απαντησες

μαλλον αυριο που θα παει ο αντρας μου στο γιατρο του ΤΕΒΕ ,παμε με τον μπεμπη να του δειξουμε,τον αφαλο,και τα μικρα σπιρακια που εχει ο μπεμπης,μαλλον απο τον ιδρωτα ,και την επαφη του με μας ,οταν προσπαθουμε να τον ρεψουμε.....

κατι ακομα,γενικα εχει καλη θερμοκρασια,εκτοσ απο το πισω μερος του κεφαλιου και τον σβερκο που ειανι πολυ ζεστα,το βρισκετε φυσιολογικο?

κ του δικου μου σαν μπιλια ηταν.ας το πας να δεις τι θα σου πει.ισως να μην ειμαστε ιδια περιπτωση αλλα για καλο κ για κκακο...

το πισω μερος λογικα ειναι ζεστο επειδη ξαπλωνουν.αν θες βαλτου θερμομετρο στον ποπο.παντως τον πυρετο σε μωρο δε τον καταλαβαινεις απο το μετωπο αλλα απο το σβερκο το λαιμο κ την πλατη.συνηθως εκει καινε.εχει καμια ανησυχια παραξενη?

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα εμείς είχαμε ανησυχία και γιαυτό του έβαλα θερμόμετρο αλλά δεν είχαμε

καλύτερα όχι στον πωπώ το θερμόμετρο είναι και αγοράκι

εμείς κανονικά στην μασχάλη το βάλαμε , αυτό το ηλεκτρονικό που σε 2 δευτερα έχει πάρει θερμοκρασία

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γκελυ μου και εγώ την ίδια παρατήρηση έκανα σήμερα

παρόλο που είναι δροσερός το κεφαλάκι του και ο αυχένας έβγαζαν φωτιά

πιθανόν από την ζέστη γιατί εγώ του έβαλα θερμόμετρο και ήταν οκ

καλά δεν το συζητώ ότι δεν γίνεται δουλειά με το μωρό στην αγκαλιά , όσες φορές έκλαιγε σπαρακτικά και τον πήρα μέχρι να το ετοιμάσω ήταν πανικός

καλύτερα που λέει ο λόγος να κλάψει 2 δεύτερα όσο θα χρειαστεί να ετοιμάσω το γάλα παρά να τον ζορίζω στην αγκαλιά μου προσπαθώντας να το ετοιμάσω και να κάνω περισσότερο χρόνο.

για να σε βοηθήσει αυτή η συσκευή πρέπει να έχεις το νερό αποστειρωμένο μέσα στα μπουκάλια στο ψυγείο, οπότε χρειάζεσαι αρκετά μπουκαλάκια

εγώ βρίσκω για μένα πιο χρονοβόρο να ζεσταίνω συχνά νερό γιατί όσο νά 'ναι τα μπουκάλια τελειώνουν πιο γρήγορα από έναν θερμό. ίσως γιατί βολεύτηκα τώρα έτσι.

ενδεχομενως να εχεις δικιο

απλα δεν μπορω να τον βλεπω να κλαιει σπαρακτικα για 100 ml γαλατακι:roll::roll::roll::roll::roll:

προσπαθω να βρω τον συντομοτερο τροπο για το γαλα του

μεχρι τωρα .εχω ετοιμο τον δοσομετρητη με το γαλα σκονη και το νερο ζεστο στο θερμος ,και τα μπιμπερο στο ψυγειο,ολο αυτο μου παιρνει κανενα πενταλεπτο.......αν τον αφησω και δεν τον εχω αγκαλια,μπορει να ξυπνησει και το επομενο οικοδομικο τετραγωνο με το κλαμα του

και να φανταστεις οτι θελουμε να παμε στην μαμα μου,που κανει διακοπες στα καμενα βουρλα,στο διαμερισμα τους

θα ξυπνησουμε οχι μονο την πολυκατοικια που ειναι η μαμα μου ,αλλα και τις γυρω:P;):P;):P;):P;)

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κ του δικου μου σαν μπιλια ηταν.ας το πας να δεις τι θα σου πει.ισως να μην ειμαστε ιδια περιπτωση αλλα για καλο κ για κκακο...

το πισω μερος λογικα ειναι ζεστο επειδη ξαπλωνουν.αν θες βαλτου θερμομετρο στον ποπο.παντως τον πυρετο σε μωρο δε τον καταλαβαινεις απο το μετωπο αλλα απο το σβερκο το λαιμο κ την πλατη.συνηθως εκει καινε.εχει καμια ανησυχια παραξενη?

βαλαμε θερμομετρο ,δεν ειχε πυρετο

ΓΚΕΛΥ

Γιατί σου παίρνει τόσο χρόνο να το ετοιμάσεις

έχεις αφήσει το νερό να κρυώσει λίγο πριν το βάλεις στο θερμό? άφησε το λίγο να πάρει την θερμοκρασία που πρέπει και μετά βάλε το μέσα. οπότε μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γεμίσεις το μπουκάλι ρίχνοντας το νερό και την δόση σκόνης. πόσο χρόνο θέλεις για αυτό ? εγώ 1 λεπτό. πιο πολύ μου παίρνει να το ανακατέψω για να λιώσει η σκόνη και να βγάλω τον αέρα που αυτά θα τα κάνεις και με την συσκευή αυτή. δεν θα τα αποφύγεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα εμείς είχαμε ανησυχία και γιαυτό του έβαλα θερμόμετρο αλλά δεν είχαμε

καλύτερα όχι στον πωπώ το θερμόμετρο είναι και αγοράκι

εμείς κανονικά στην μασχάλη το βάλαμε , αυτό το ηλεκτρονικό που σε 2 δευτερα έχει πάρει θερμοκρασία

γιατι καλε τι σχεση εχει που ειναι αγορακι:tongue::tongue: αν εχεις αυτο που ειναι ειδικο για μασχαλη κ δειχνει σε 2 δευτερα οκ.

Holy Diver

χαχα δεν θέλω τίποτα εκεί , άσε καλύτερα

πλάκα κάνω φυσικά , απλά ο γιατρός μας είπε όχι στον πωπω ούτε στο στόμα

στην μασχάλη κλασικά και το ηλεκτρονικό κάνει 1 λεπτό μέχρι να το βάλεις έτοιμο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου ροουζ!

γεια σου ζουζουνακι!(εγω στο εστειλα με πμ το λινκ)

τι κανετε?σημερα εχει τρελλη απνοια και ζεστη,η μπεμπα ευτυχως σημερα ειχε πολυ λιγοτερη γκρινια!ολο κοιμοταν,ηπιε και ικανοποιητικη ποσοτητα γαλατακι,τωρα ειναι ξυπνια και χαζολογαει ως συνηθως τρωγοντας τις μπουνιτσες παραλληλα!

κι εγω δεν της βαζω θερμομετρο στον πωπο,στην μασχαλιτσα κανονικα!παντως βρε κοριτσια καινε εκει πισω ολα τα μωρακια με τοση ζεστη,καλα δεν το συζητω οταν τα κραταμε να πιουνε γαλα...η δικια μου ιδρωνει απιστευτα

γεια σου ροουζ!

γεια σου ζουζουνακι!(εγω στο εστειλα με πμ το λινκ)

τι κανετε?σημερα εχει τρελλη απνοια και ζεστη,η μπεμπα ευτυχως σημερα ειχε πολυ λιγοτερη γκρινια!ολο κοιμοταν,ηπιε και ικανοποιητικη ποσοτητα γαλατακι,τωρα ειναι ξυπνια και χαζολογαει ως συνηθως τρωγοντας τις μπουνιτσες παραλληλα!

κι εγω δεν της βαζω θερμομετρο στον πωπο,στην μασχαλιτσα κανονικα!παντως βρε κοριτσια καινε εκει πισω ολα τα μωρακια με τοση ζεστη,καλα δεν το συζητω οταν τα κραταμε να πιουνε γαλα...η δικια μου ιδρωνει απιστευτα

το ειδα κοριτσαρα

με ησυχασατε λιγο ,[που μυ λετε οτι ολα τα παιδακια,ειναι ζεστα σε αυτο το σημειο

εγω κοριτσια,μολις ταισα,και με λιγη τυχη θα κοιμηθω μεχρι τις 4

εκανε και ενα εμετουδακι....τελος παντων

παω να πλυνω μπιμπερο και υπνο......

εχω και μια ημικρανια.....ξαναρχησαν.......ηρθαν μαζι με την περιοδο......

μολις σταματησα τον θηλασμο....ειπε ο γιατρος ,αφου ειναι μονο 10-5 ml και απο τα δυο στηθη,σταματατο......και το σταματησα

καλη η παρεα σας ,....αλλα θα σας αφησω

θα τα πουμε αυριο

καληνυχτα

ΓΚΕΛΥ

γεια σας κοριτσακια μου..εμενα η μπεμπα μου τρωει γυρω στα 100γρ ειναι λιτοδιαιτη!αλλα απο κιλα μια χαρα 5700 ειναι τωρα κι ο γιατρος λεει οτι ειναι πανω απο το μεσ ορο..καλα εμενα απο γκρινια αλλο τιποτα..συνεχεια θελει αγκαλια και προσοχη..δεν τολμαω να την αφησω μονη πουθενα..σηκωνει τον τοπο απο το κλαμα..εντωμεταξυ δεν ξερω τι να κανω με την δουλεια..τωρα δουλευω τα απογευματα απο το σπιτι ααλα πρεπει τουλαχιστον 3 πρωινα να πηγαινω..τωρα περνανε ολα απο τον αντρα μου κι εχει σαλταρει!αλλα αν την αφησω στην πεθερα μου και κλαιει ολη μερα???????αφηστε,,προβλημα η κατασταση!εμενα επιτελους οι κολικοι μειωθηκαν με τα μπουκαλια dr browns αλλα τα κακα της ειναι παντα πρασινα..το γαλα ειναι?τι να πω?το ΝΑΝ της NESTLE της δινω..πολλες φορες να ξεφευγω κι εγω την παιρνουμε κανα μεσημερακι στην δουλεια..μια χαρα καθετε εκει..κατα τα αλλα ολη μερα βολτες αγκαλια και ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ να παιζει στο cd!σας φιλω ολεεεεεες!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε .Θα κανω τελικα καιε γω αυτο το συστημα rose θα το βραζω θα το αφηνω λιγο να κρυωνει και μετα θα το βαζω στο θερμος .

Αυριο φευγουμε παμε για κανα τριημερο ΑΙγινα γι ακανα μπανακι.

Η μπεμπα αρχισε να κανει μπουνιτσες τα χερια της και να τα μασουλαει ωχ λετε να παμε για δοντακι , απο τοσο μικρη ?

Εν το μεταξυ φτιαχνω και τις παιδικες μπουμπουνιερες οταν βρισκω χρονο.Σας ειπα α δεν σας ειπα ακομα δεν εχω κλεισει μαγαζι για φαγητο !!!!:twisted:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Να μαι και εγώ, καλημέρα! τι μου κάνετε μανούλες?

Κλείσαμε τελικά την βάφτιση για 17 Οκτώβρη και την μικρή θα την βαφτίσει η γυναίκα του αδερφού μου. Εχουμε βρει και τα πιθανά μέρη για το τραπέζι και μένει να διαλέξουμε τελικά το κατάλληλο. Βρε κορίτσια τι ψωνίζει η/ο νονα/νονός στο παιδί ακριβώς για την βαφτιση?

Την μικρή αποφάσισα να την φωνάζω Ελίνα από το Παντελίνα, και λέω αποφάσισα γιατί ο άντρας μου είναι κολλημένος και θέλει να την φωνάζουμε με ολόκληρο το όνομα. Χαχα, δεν νομίζω να το καταφέρει, το παιδί το δικό μου θα συνηθίσει μια και είναι όλη την ημέρα μαζί μου.

Τρέχω και εγώ με το εξάμηνο του ΟΑΕΔ. Μία ερώτηση, την άδεια του 2010 την είχατε εξαντλήσει πριν αρχίσει η άδεια της εγκυμοσύνης? Σας το ρωτήσανε αυτό στον ΟΑΕΔ? Γιατί εγώ δεν την πήρα όλη και ενδέχεται γι' αυτό τον λόγο να μου κόψει το εξάμηνο!!! Ηδη μου απορριφθηκε η αίτηση για το επίδομα.

Αχ πόσο συμπάσχουμε τελικά όλες! Και εγώ με την μικρή τα ίδια περνάω. Ολο σάλια και τα χεράκια της στο στόμα είναι. Δεν είναι όμως μια γλύκα. Και εμένα δεν κάθεται μόνη της καθόλου, θέλει συνέχεια προσοχή και τις περισσότερες φορές μόνο την δική μου προσοχή. Εγώ τα έχω παίξει με το θέμα των τσιμπράγκαλων που πρέπει να κουβαλάω κάθε φορά που είναι να βγούμε. Πρέπει να εχω έτοιμη την τσάντα του καροτσιού με πάμπερσς, δεύτερο ρουχαλάκι κτλ, να κουβαλάω την δική μου τσάντα (που πλέον αντικαταστάθηκε σε μία πλάτης) και το καρότσι και να τα φορτώνω και να τα ξεφορτώνω από το αυτοκινητο και ξανα στήσιμο και ξεστήσημο. Δεν μπορώ να φανταστώ τα πράγματα με δεύτερο παιδί.

καλημερα κοριτσουδια μου, σημερα τελευταια μερα στη δουλεια, και μετα διακοπουλες.......

αχ τι ωραια.

δεν εχω πολυ χρονο γιατι πρεπει να πηξω λιγο μπας και φυγω νωρις

σας φιλω

καλημερα

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσουδια μου, σημερα τελευταια μερα στη δουλεια, και μετα διακοπουλες.......

αχ τι ωραια.

δεν εχω πολυ χρονο γιατι πρεπει να πηξω λιγο μπας και φυγω νωρις

σας φιλω

καλημερα

Ελα ρε Smoutsaki μου ζηλεύω, διακοπούλες, πάτε και σε πολύ όμορφο μέρος!

Να κοιτάξετε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

καλεεε τι ωρες ειναι αυτεεεες?5?????6??????:roll::roll::roll::shock::shock::shock:

καποια μπεμπακια δε κοιμοταν!:tongue: καλα γελαω εγω τωρα λες κ δε τα ξερω τι με περιμενει!:rolleyes:σμουτσακι καλες διακοπες βρεεεε!!!

νεφελη κ εγω ελεγα ''σιγα μη κανω δευτερο!'' κ μαλιστα το ενιωθα απιστευτα αυτο που ελεγα!:tongue::tongue:αλλα οπως βλεπεις ....ποτε μη λες ποτε!καλα ειναι τα αδερφακια αλλιως το εχεις κολλημενο ολη μερα πανω σου κ σκας με την παραμικρη λεπτομερια (αχ χτυπησε στο δαχτυλο,αχ εκλασε στραβα κλπ:mrgreen:)

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...