Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

δεν ξερω εχω μπερδευτει με αυτες τις αδειες και με τον οαεδ...

φαιρυ εμενα αν πειναει παρα πολυ τοτε κλαιει,τις περισσοτερες ομως φορες απλα μουρμουραει λιγακι....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια εσας χαλανε τον κοσμο οταν πεινανε? εμενα γινεται χαμος , κοκκινιζει κλαιει στριγγκλιζει , τραβαει τα μαλλια της ,δεν κρατιεται , γινομαι μουσκεμα μεχρι να της φτιαξω γαλα.

ακριβως!!!μονο μαλλια δεν τραβαει γιατι δεν τα εχουμε και πολλα:mrgreen::mrgreen:γι αυτο εγω πηρα το beabaki.γαλα σε 30 δευτερα μετρημενα!!μερικες φορες την προλαβαινω τοσο συντομα που δεν προλαβαινει να κλαψει,στο μουρμουρητο που λεμε.

ιντι μου,το ειδα!!Απο luxbaby.com εεεε???

εγω την ψιλοαποφευγω την Αμερικη,λογω τελωνειου αλλα αν στην εστειλαν με απλο ταχυδρομειο δεν θα ειχες προβλημα.

την ειχα δει κι εγω στο mytoys.de αλλα δεν την προλαβα...ηταν sold out οπως σου ειπα.

Παντως,αφου δισταζεις προς το παρον,μην την βαλεις ακομη.Μετα τον σαραντισμο ομως δοκιμασε το,εστω και χωρις να κουνιεται.Θα δεις οτι αυτη η κουνια του στυλ papasan ειναι τελεια για τα μωρακια.

από το toysrus το πήρα, και μέχρι να το παραλάβω ήταν γολγοθάς...

το παρέλαβε πρώτα ένας φίλος στο Αmerica και μου το έστειλε απλό ταχυδρομείο... από τιμή μια από τα ίδια μου βγήκε...

Δεν είναι όμως άψογο????

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Ακουστε τι εκανα εγω,

ο μικρος οταν πεινουσε εκανε ακριβως ετσι.κ μαλλια τραβουσε κ αυτια κ γρατζουνιοταν!στο εντελως ξαφνικο αρχιζε να ουρλιαζει!εγω ειχα τη φαηνη ιδεα λοιπον:rolleyes: ειχα παντα στην πριζα εναν θερμαντηρα με το μπιμπερο μεσα στο οποιο ειχα την ποσοτητα νερου για το γαλα κ το μπιμπερο το ειχα μεσα στον θερμαντηρα.ετσι το νερο ηταν ολη μερα ετοιμο στην καταληλη θερμοκρασια.διπλα ακριβως ειχα ενα πολυ μικρο ταπερακι με τη σκονη που αναλογει για ενα γευμα.ετσι με το που εκανε κιχ εγω πεταγομουν αδειαζα τη σκονη στο ετοιμο με νερο μπιμπερο κ του το εβαζα στο στομα:rolleyes::mrgreen::tongue: μολις τελειωνε ετοιμαζα κ για το επομενο γευμα:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας

δεν βλεπω καμια μεσα αλλα τελος παντων..............

κι εμενα οταν πειναει παντως δεν προλαβαινω

μιλαμε για πολεμο....κλαμα σπαρακτικο.........μηπως μπορειτε να ξαναβαλετε το link για εκεινη την συσκευη που φτιαχνει το γαλα μονη της?!?!

ψαχνω σε παλαιοτερες σελιδες και δεν το βρισκω................

παντως κοριτσια κολικους μπορει να εχουν απο τον δευτερο μηνα

δειτε τα κακακια.....αν εχουν πρασινο,τοτε τα πονακια ηταν κολικοι

επισης και για τα δοντακια,τις πρωτες ενοχλησεις ,το βιβλιο μου ,λεει ,οτι τις εχουν απο τον τριτο μηνα,αν δειτε σαλακια,και να βαζουν την χουφτα στο στομα ,τοτε ειναι δοντακια,οχι οτι θα βγουν,απλα εχουν τις πρωτες ενοχλησεις στα ουλα

να ρωτησω και κατι

εμεις οταν τον πηραμε απο την μοναδα ,ο αφαλος του ηταν μεσα

τωρα,μετα απο ενα μηνα,με το κλαμα,και το ζορι που βαζει,αφου δυναμωσε σιγα σιγα,ο αφαλος του πεταχτηκε,τι κανω?

ο παιδιατρος μου λεει, τιποτα.........αλλα εμενα δεν μου φιανεται φυσιολογικο

ξερετε κατι σχετικο?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

να σου πω αυτο που λες το ειχε παθει ο γιος μου γιατι ηταν νευρικος κ οταν εκλαιγε τεντωνοταν σαν τυραμολας:tongue: ο παιδιατρος του εβαζε μια κρεμα με γαζα κ πηγαινα μερα παρα μερα κ του την αλλαζε κ καθαριζε το σημειο.πηγα 3 φορες συνολο κ μετα οκ.δε ξερω βεβαια αν ειναι η ιδια περιπτωση με εσενα..δε παιρνεις κ μια 2η γνωμη?

Holy Diver

Ακουστε τι εκανα εγω,

ο μικρος οταν πεινουσε εκανε ακριβως ετσι.κ μαλλια τραβουσε κ αυτια κ γρατζουνιοταν!στο εντελως ξαφνικο αρχιζε να ουρλιαζει!εγω ειχα τη φαηνη ιδεα λοιπον:rolleyes: ειχα παντα στην πριζα εναν θερμαντηρα με το μπιμπερο μεσα στο οποιο ειχα την ποσοτητα νερου για το γαλα κ το μπιμπερο το ειχα μεσα στον θερμαντηρα.ετσι το νερο ηταν ολη μερα ετοιμο στην καταληλη θερμοκρασια.διπλα ακριβως ειχα ενα πολυ μικρο ταπερακι με τη σκονη που αναλογει για ενα γευμα.ετσι με το που εκανε κιχ εγω πεταγομουν αδειαζα τη σκονη στο ετοιμο με νερο μπιμπερο κ του το εβαζα στο στομα:rolleyes::mrgreen::tongue: μολις τελειωνε ετοιμαζα κ για το επομενο γευμα:P

γεια σου δημητρα

μια χαρα μου φιανεται το συστημα σου,αλλα δεν πρεπει να εχουμε τα μπιμπερο στο ψυγειο ,για να διτηρουμε την αποστειρωση?

εγω εχω ετοιμο το νερο σε θερμος και την ποσοτητα της σκονης ,σε αυτα τα δοχεια,δοσομετρητες σκονης,που εχουμε για οταν βγαινουμε εξω,οποτε,γινεται πιο συντομο,αλλα οπως και να εχει,ενα πενταλεπτο το θες,και με τον μπεμπη αγκαλια,γινεται πιο δυσκολο,ασε οτνα ειναι 2-3-4-5 η ωρα το πρωι,τους ξυπνας ολους;);););)

ΓΚΕΛΥ

γεια σου δημητρα

μια χαρα μου φιανεται το συστημα σου,αλλα δεν πρεπει να εχουμε τα μπιμπερο στο ψυγειο ,για να διτηρουμε την αποστειρωση?

εγω εχω ετοιμο το νερο σε θερμος και την ποσοτητα της σκονης ,σε αυτα τα δοχεια,δοσομετρητες σκονης,που εχουμε για οταν βγαινουμε εξω,οποτε,γινεται πιο συντομο,αλλα οπως και να εχει,ενα πενταλεπτο το θες,και με τον μπεμπη αγκαλια,γινεται πιο δυσκολο,ασε οτνα ειναι 2-3-4-5 η ωρα το πρωι,τους ξυπνας ολους;);););)

εγω ειχα μονο τη θηλη στο ψυγειο γιατι με βολεψε απιστευτα αυτο το συστημα.σε 15 δευτερα ειχα γαλα.ενω αλλιως ηθελα 5 λεπτα στανταρ κ με τις τσιριδες σου φαινεται αιωνας:rolleyes:

Holy Diver

εγω ειχα μονο τη θηλη στο ψυγειο γιατι με βολεψε απιστευτα αυτο το συστημα.σε 15 δευτερα ειχα γαλα.ενω αλλιως ηθελα 5 λεπτα στανταρ κ με τις τσιριδες σου φαινεται αιωνας:rolleyes:

αχ,ποσο δικιο εχεις:roll::roll::roll::roll::roll:

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

γειααααα

μόλις έκατσα επιτέλους ο μικρός μετά από γκρίνια όλο το απόγευμα κοιμήθηκε

εγώ το γάλα του το ετοιμάζω με θερμό στην θερμοκρασία που πρέπει και έναν δοσομετρητή. ο χρόνος που χρειάζομαι είναι να βάλω το νερό στο μπουκάλι από το θερμό και να αδειάσω την δόση σκόνης του δοσομετρητή. λίγα δεύτερα.

και εμένα όταν πεινάει αυτό κάνει απλά σπάνια τον πιάνει το απότομο κλάμα συνήθως έχει μικρο διαμαρτυρίες που με ξυπνάνε το βράδυ και του ετοιμάζω το γάλα πριν ξυπνήσει. όσο για την διάρκεια της μέρας εκεί είναι πιο εύκολο να τον καταλάβω ότι έρχεται η ώρα του.

για την άδεια φαίρυ μου θα τα καταθέσω την πρώτη εβδομάδα μετά τις διακοπές δεν θα περιμένω όλο το διάστημα φυσικά.

Γκέλυ αυτό που λεει η μαρσολαν είναι αυτό

http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/newproducts/latest

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σου απαντησα πιο πανω για τον αφαλο δε ξερω αν ειδες. εσας ειναι εντελως εξω?η ειναι σα να εχει μια μπιλια?καπως ετσι ηταν του δικου μου

συγνωμη,αλλα τωρα ξεμπερδεψα με τον μπεμπη

ο αφαλος του ειναι σαν μπιλια

ειδα τι μου απαντησες

μαλλον αυριο που θα παει ο αντρας μου στο γιατρο του ΤΕΒΕ ,παμε με τον μπεμπη να του δειξουμε,τον αφαλο,και τα μικρα σπιρακια που εχει ο μπεμπης,μαλλον απο τον ιδρωτα ,και την επαφη του με μας ,οταν προσπαθουμε να τον ρεψουμε.....

κατι ακομα,γενικα εχει καλη θερμοκρασια,εκτοσ απο το πισω μερος του κεφαλιου και τον σβερκο που ειανι πολυ ζεστα,το βρισκετε φυσιολογικο?

ΓΚΕΛΥ

γειααααα

μόλις έκατσα επιτέλους ο μικρός μετά από γκρίνια όλο το απόγευμα κοιμήθηκε

εγώ το γάλα του το ετοιμάζω με θερμό στην θερμοκρασία που πρέπει και έναν δοσομετρητή. ο χρόνος που χρειάζομαι είναι να βάλω το νερό στο μπουκάλι από το θερμό και να αδειάσω την δόση σκόνης του δοσομετρητή. λίγα δεύτερα.

και εμένα όταν πεινάει αυτό κάνει απλά σπάνια τον πιάνει το απότομο κλάμα συνήθως έχει μικρο διαμαρτυρίες που με ξυπνάνε το βράδυ και του ετοιμάζω το γάλα πριν ξυπνήσει. όσο για την διάρκεια της μέρας εκεί είναι πιο εύκολο να τον καταλάβω ότι έρχεται η ώρα του.

για την άδεια φαίρυ μου θα τα καταθέσω την πρώτη εβδομάδα μετά τις διακοπές δεν θα περιμένω όλο το διάστημα φυσικά.

Γκέλυ αυτό που λεει η μαρσολαν είναι αυτό

http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/newproducts/latest

ευχαριστω

μαλλον θα το παρω γιατι δεν τον προλαβαινω,και στην προσπαθεια μου να φτιαξω γαλα με τον μπεμπη αγκαλια ,για να τον ηρεμω,με ποναει πολυ ο αριστερος μου ωμος,και να φανταστεητε οτι ο μπεμπης δεν ειναι ακομη ουτε 4 κιλα8)8)8)8):cool:

μηπως ξερουμε ποσο κανει?

αααα,και για ποσο καιρο τα παιδακια τρεφονται με μπιμπερο?

νομιζω οτι απο τον εκτο μηνα αρχιζουμε τις φρουτοκρεμες ,ετσι δεν ειναι?

ΓΚΕΛΥ

Γκελυ μου και εγώ την ίδια παρατήρηση έκανα σήμερα

παρόλο που είναι δροσερός το κεφαλάκι του και ο αυχένας έβγαζαν φωτιά

πιθανόν από την ζέστη γιατί εγώ του έβαλα θερμόμετρο και ήταν οκ

καλά δεν το συζητώ ότι δεν γίνεται δουλειά με το μωρό στην αγκαλιά , όσες φορές έκλαιγε σπαρακτικά και τον πήρα μέχρι να το ετοιμάσω ήταν πανικός

καλύτερα που λέει ο λόγος να κλάψει 2 δεύτερα όσο θα χρειαστεί να ετοιμάσω το γάλα παρά να τον ζορίζω στην αγκαλιά μου προσπαθώντας να το ετοιμάσω και να κάνω περισσότερο χρόνο.

για να σε βοηθήσει αυτή η συσκευή πρέπει να έχεις το νερό αποστειρωμένο μέσα στα μπουκάλια στο ψυγείο, οπότε χρειάζεσαι αρκετά μπουκαλάκια

εγώ βρίσκω για μένα πιο χρονοβόρο να ζεσταίνω συχνά νερό γιατί όσο νά 'ναι τα μπουκάλια τελειώνουν πιο γρήγορα από έναν θερμό. ίσως γιατί βολεύτηκα τώρα έτσι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...