Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικα αυτες τις μερες εχει σαλάκια και τρωει με μανια τον ωμο μου...εχει μια σχετικη αρνηση για το στηθος ενω εκανε σαν τρελός γι αυτο...δεν ξερω, μακαρι να ναι φαση..

Πραγματι δυσκολο να μην ξερεις τι να κανεις

αγαπητη μου Μπουμπουκα,συμπασχουμε κι εμεις και τα μωρα μας.Ακριβως τα ιδια κανει η μικρη μου εδω και 2-3 μερες...γκρινια και κλαμμα απο το πουθενα,οποτε την εχω αγκαλια κανει να φαει τον ωμο μου η το μαγουλο μου και το πιο κουλο ειναι οτι δεν πινει το γαλα που επινε...εχει ψιλοαρνηση για το μπουκαλι οπως ο δικος σου εχει ψιλοαρνηση για το στηθος.

Το καλο που μας θελω να ειναι τα δοντια,γιατι εμενα το παιδι μου δεν ηταν ετσι-ηταν μεσα στην τρελλη χαρα,εκλαιγε μονο για γαλα κι οταν της το παρειχες σταματαγε ενω τωρα ουρλιαζει μαλλον απο πονο κι οποτε πλεον την βλεπω να κλαιει κατ'αυτον τον τροπο διαλυομαι μιλαμε!!!

κολικοι που να αρχιζουν στον 3ο μηνα???????Το σκεφτηκα κι εγω αλλα το αποκλειω μετα απο συνεχη παρατηρηση!!!!

Έχω ριλάξ της fisher price, αυτό το χαμηλό με τη δόνηση, και μια κούνια σαν ριλάξ, πάλι fisher price.... αυτό εδώ:

http://myluxbaby.com/images/lamb%20swing.jpg

αλλά δεν τηνέχω βάλει ακόμα... νομίζω ότι είναι πολύ μικρούλα...

να ρωτήσω αυτά τα ριλάξ, βοηθάνε στους κολικούς?? αχρείαστα να είναι.... και μακρυά από δω οι Κοι κολικοί...!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Έχω ριλάξ της fisher price, αυτό το χαμηλό με τη δόνηση, και μια κούνια σαν ριλάξ, πάλι fisher price.... αυτό εδώ:

http://myluxbaby.com/images/lamb%20swing.jpg

αλλά δεν τηνέχω βάλει ακόμα... νομίζω ότι είναι πολύ μικρούλα...

να ρωτήσω αυτά τα ριλάξ, βοηθάνε στους κολικούς?? αχρείαστα να είναι.... και μακρυά από δω οι Κοι κολικοί...!!!!

καλημερα indie!η κουνια σου ειναι υπεροχη,την εψαχνα αλλα ηταν sold ουτ!ειναι ακομη καλυτερη απο τις δικες μας γιατι εχει ακομη πιο ανατομικο σχεδιασμο και δεν νομιζω να εχεις προβλημα,γιατι αγκαλιαζει την μεσουλα και την πλατη και εχει και το μαξιλαρακι!παντως με αυτο το καινουργιο μοντελο εγω θα το τολμουσα να την βαλω και νωριτερα απο τον 2ο μηνα!

καλε αυτα τα λεγανε για τα παλια ριλαξ!που ηταν σκετο πανι κ σιδερο!τωρα εχουν βγει ενα σωρο ανατομικα!βαλτε τα μωρα να ηρεμησουν εκει μεσα!εγω ειχα βρει την υγεια μου παντως!σαν δωρο θεου ενα πραγμα ηταν το ριλαξ στον γιο μου!κ μια χαρα πλατη εχει για ταβλι που λενε:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλε αυτα τα λεγανε για τα παλια ριλαξ!που ηταν σκετο πανι κ σιδερο!τωρα εχουν βγει ενα σωρο ανατομικα!βαλτε τα μωρα να ηρεμησουν εκει μεσα!εγω ειχα βρει την υγεια μου παντως!σαν δωρο θεου ενα πραγμα ηταν το ριλαξ στον γιο μου!κ μια χαρα πλατη εχει για ταβλι που λενε:tongue::tongue:

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!

καλημερα indie!η κουνια σου ειναι υπεροχη,την εψαχνα αλλα ηταν sold ουτ!ειναι ακομη καλυτερη απο τις δικες μας γιατι εχει ακομη πιο ανατομικο σχεδιασμο και δεν νομιζω να εχεις προβλημα,γιατι αγκαλιαζει την μεσουλα και την πλατη και εχει και το μαξιλαρακι!παντως με αυτο το καινουργιο μοντελο εγω θα το τολμουσα να την βαλω και νωριτερα απο τον 2ο μηνα!

Δεν της έχω βάλει μπαταρίες ακόμα, γιατί νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για τη μικρούλα μου... πάντως φαίνεται πιο ανατομική σε σχεση με τα άλλα.

Από αμερική τη παρήγγειλα... εδεώ δεν το έβρισκα... το είχε κάποια στιγμή το mytoys.de αλλά δε τοπρόλαβα...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Δεν της έχω βάλει μπαταρίες ακόμα, γιατί νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για τη μικρούλα μου... πάντως φαίνεται πιο ανατομική σε σχεση με τα άλλα.

Από αμερική τη παρήγγειλα... εδεώ δεν το έβρισκα... το είχε κάποια στιγμή το mytoys.de αλλά δε τοπρόλαβα...

ιντι μου,το ειδα!!Απο luxbaby.com εεεε???

εγω την ψιλοαποφευγω την Αμερικη,λογω τελωνειου αλλα αν στην εστειλαν με απλο ταχυδρομειο δεν θα ειχες προβλημα.

την ειχα δει κι εγω στο mytoys.de αλλα δεν την προλαβα...ηταν sold out οπως σου ειπα.

Παντως,αφου δισταζεις προς το παρον,μην την βαλεις ακομη.Μετα τον σαραντισμο ομως δοκιμασε το,εστω και χωρις να κουνιεται.Θα δεις οτι αυτη η κουνια του στυλ papasan ειναι τελεια για τα μωρακια.

γεια σας κοριτσια , σημερα το πρωι γυρναγαμε , πηρα υλικα απο τα τζαμπο να φτιαξω παιδικα δωρακια για τα παιδια την ημερα της βαφτισης , ελπιζω να μην θελουν οι μεγαλοι .Θα γεμισω μεσα σε κεσαδακια , καραμελες μαρκαδορους, σαπουνοφουσκες και αλλα τετοια .

Εχθες ηρθαν και τα προσκλητηρια μου , οι μπομπονιερες μου θα ειναι Νεραιδες και πριγκιπισες που θα κρεμονται πολλες πολλες κορδελιτσες .

Πως βαζω εικονες εδω?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Πηγα και οαεδ , σκατουλες δεν καταφερα να κανω τιποτα γιατι εκει με το μειωμενο ωραριο ηταν λαθος πρεπει να παρω τηλ τον λογιστη ή την επιθεωρηση εργασιας για να μου πουν .Και μου ειπαν οτι μπορω να καταθεσω τα χαρτια μεσα σε 59 εργασιμες μερες οποτε εχεις δικιο ροζουλα

Διαφημίσεις

γεια σας μπουμπουκες μου...τι κανουν τα ζουζουνια σας???

εμεις ειμαστε μια χαρα....

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι???

τωρα που γεννησα νωριτερα η αδεια κυοφοριας μεταφερετε στην αδεια λοχειας....

ποτε πρεπει να παω στον οαεδ...???

76IGp3.png

χάπι μου τι έγινε κούκλα μου ? πως είναι ο μικρός πρίγκιπας σου ?

περιμένουμε φωτό

όσο για την άδεια ναι μεταφέρονται όλες οι μέρες που περίσσεψαν στην άδεια λοχείας κανονικά. Πως ήταν η γέννα σου ? πόνεσες πολύ ?

φαίρυ μου σου είπα ότι το ρώτησα μέσα από τον οαεδ σε άτομο που παίρνει τα χαρτιά για την άδεια αυτή γιαυτό μου έκανε εντύπωση. είπα λες να έκανε τόσο λάθος αλλά στην Ελλάδα που ζούμε όλα είναι πιθανά.

Δημητρούλα μου με έκανες και γέλασα πάλι με την πλάτη του γιόκα σου που είναι ίσια για τάβλι.

Έχεις δίκιο τα ρηλάξ τα παλιά ήταν άγαρμπα αλλά και πάλι καλό είναι να περιμένει μέχρι τις 40 μέρες άλλωστε τα περισσότερα μωρά μέχρι τότε είναι μαμ κακά και νάνι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε κοριτσια εσας χαλανε τον κοσμο οταν πεινανε? εμενα γινεται χαμος , κοκκινιζει κλαιει στριγγκλιζει , τραβαει τα μαλλια της ,δεν κρατιεται , γινομαι μουσκεμα μεχρι να της φτιαξω γαλα.

ροζ να πας ομως μεσα στις επομενες 59 μην πας μολις κλεισεις 60 μερες .Απλα σου δινουν το περιθωριο να καταθεσεις τα χαρτια αυτες τις μερες

ρε κοριτσια εσας χαλανε τον κοσμο οταν πεινανε? εμενα γινεται χαμος , κοκκινιζει κλαιει στριγγκλιζει , τραβαει τα μαλλια της ,δεν κρατιεται , γινομαι μουσκεμα μεχρι να της φτιαξω γαλα.

ΕΤΣΙ:rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

χάπι μου τι έγινε κούκλα μου ? πως είναι ο μικρός πρίγκιπας σου ?

περιμένουμε φωτό

όσο για την άδεια ναι μεταφέρονται όλες οι μέρες που περίσσεψαν στην άδεια λοχείας κανονικά. Πως ήταν η γέννα σου ? πόνεσες πολύ ?

φαίρυ μου σου είπα ότι το ρώτησα μέσα από τον οαεδ σε άτομο που παίρνει τα χαρτιά για την άδεια αυτή γιαυτό μου έκανε εντύπωση. είπα λες να έκανε τόσο λάθος αλλά στην Ελλάδα που ζούμε όλα είναι πιθανά.

Δημητρούλα μου με έκανες και γέλασα πάλι με την πλάτη του γιόκα σου που είναι ίσια για τάβλι.

Έχεις δίκιο τα ρηλάξ τα παλιά ήταν άγαρμπα αλλά και πάλι καλό είναι να περιμένει μέχρι τις 40 μέρες άλλωστε τα περισσότερα μωρά μέχρι τότε είναι μαμ κακά και νάνι.

μια χαρα ειμαστε....ο μουργος μου ειναι πολυ καλος...

δεν πονεσα ιδιαιτερα...και η γεννα μια χαρα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο μου δεν με ενοιαξε καθολου,λιγο με τα εντερακια μου ειχα προβλημα,αλλα τωρα ενταξει...

οποτε εγω που γεννησα 28/7 και ειχα πητ 25/8 εχω αλλες 28 μερες υπολοιπομενες +τις 63....οποτε μετα που θα τελειωσει ολη η αδεια θα παω στον οαεδ ε???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...