Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Μπορείς να το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα νομίζω πιο εύκολα 

Θα της το στείλω αν δεν έχει προβλημα εφόσον είναι γνώστρια η @dimi.tra. Αλλά νομίζω ήδη απάντησε με αυτά που είπε. 

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
      Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό. 
      Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων. 

Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις. 

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Είσαι θεά πραγματικά.Μου πρότεινε ένα κέντρο να κάνω τις εξετάσεις για το εύθραυστο Χ, λέγεται access to Genome. Οχι δεν έχω κάνει ποτέ καμπύλη ζαχαρου κ αντίσταση ινσουλίνης, ούτε Β12. Μόνο τις βιταμίνες που κάνω στις κλασικές αιματολογικες. Αν έχω όντως το εύθραυστο Χ ( ή τη μετάλλαξη αυτού αν το λέω καλά) θα πρέπει να κάνω προεμφυτευτικό έλεγχο με κίνδυνο να χάσω τα έμβρυα σωστά ; Εννοώ επειδή πρακτικά τα υποβάλεις σε μια έξτρα ταλαιπωρία.

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι ζεστη δεν εχει παιζει και κλιματιστικο παντα στους 28 και με πορτα ανοιχτη..

δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεβη αυτο δυο μερες συνεχομενες, δεν εχουμε αλλάξει κατι ουτε στη συμπεριφορα μας, ουτε στο προγραμμα του!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τι να πω, λες να τον ενοχλούν τα δοντάκια από τώρα ? παίζει και αυτό

ίσως είναι απλά και μια φάση όπως λέει και ο γιατρός

δύσκολο πράγμα όταν κλαίνε δεν ξέρεις τι να κάνεις

πως πάει το μάζεμα ? πότε το υπολογίζεται να τελειώσετε ? έχετε κάνει κανένα χρονοδιάγραμμα ?

πως και το αποφασίσατε να μετακομίσετε με το μωρό, πολύ δύσκολο πράγμα

δεν μπορούσατε νωρίτερα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μωρε το ξερω το κεφαλαιο θηλασμος ποσο δυσκολο ειναι τελικα.απλα τωρα μετα απο 2 παιδια τωρα ειμαι πιο ενημερωμενη...θα προσπαθησω για 6μηνο.πιο πολυ λογω ασθαινιων απο τον παιδικο που θα πανε τα αλλα.δε φανταζεσαι για τι μιλαμε...το ταμπελακι που λεει ''κρουσμα γαστρεντεριτιδας''ειναι κολημενο στην πορτα του σχολειου απο οκτωβριο μεχρι μαρτιο ΜΟΝΙΜΑ:evil:αφου καλε τα στελνουν αρρωστα γιατι βαριουνται να τα εχουν σπιτι.μου το ειπαν οι δασκαλες/τις παιρνουν τηλ μετα να πανε να τα παρουν αλλα ως τοτε το μικοβιο εχει εξαπλωθει:evil:

Holy Diver

Συμπάσχουμε μικρη μου Μαρσυ, και μενα με ποναει το χερι μου εκει αναμεσα στο δεικτη και τον αντιχειρα, απο τι λες να ειναι???

Εγω επισης χτιζω και ποδι, απο τις βολτες περα δωθε περα δωθε...χαχαχχααα

Σημερα επίσης παραλιγο να μεινω απο μεση...

Ρε κοριτσια τον ξαναπιασε αυτη η κριση τρελου κλαματος σημερα...:(:(:(

Πως κλαινε σπαρακτικα απο κολικους? Ετσι και χειροτερα και δεν ηρεμει... κολικοι δεν ειναι παντως! Το μωρο μου ποσο στεναχωριεμαι...

Ελπιζω να ειναι κατι τυχαιο και να περασει...

Οσο για το κουβαλημα...χοχοχοχ και εμεις κουνια φοσερ πραις, γυμναστηριο, καροτσι, βραστηρα, αποστηρωτη, + ρουχα και μπουρνουζοπετσετες...+βαλιτσες δικες μας + δωρα για τα πιτσιρικια των φιλων μας... μετακομιση κανονικη!

Δημητρουλααααααααααααααα ρε συ τωρα ειδα τις αναρτησεις σου, καλως μας ξαναρθες βρε θηριο, τι κανεις εσυυυυ? πως πας??

Εξαφανιστηκες αποτομα!! Ολα καλα?

Βρε ροουζακι εμενα μια χαρα κουκλα μου φαινεσαι στις φωτό..

Εγω παντως πρεπει να χτυπησω μια πιλατες για να στρωσει και η πλατη

ΥΓ. Εχετε ολες φιλακια απο τη Μαρα μας, παραθεριζει στην Αυλιδα, περνα μουρλια με το μπεμπεκι της και μας φιλα ολες!:D

μηπως θελει κακακιια?ρεψιμο?συνηθως οταν εχουν αερα κλαινε ετσι πολυ.αν το κρατησεις μπρουμυτα στα ποδια σου ηρεμει????

Holy Diver

Διαφημίσεις

μωρε το ξερω το κεφαλαιο θηλασμος ποσο δυσκολο ειναι τελικα.απλα τωρα μετα απο 2 παιδια τωρα ειμαι πιο ενημερωμενη...θα προσπαθησω για 6μηνο.πιο πολυ λογω ασθαινιων απο τον παιδικο που θα πανε τα αλλα.δε φανταζεσαι για τι μιλαμε...το ταμπελακι που λεει ''κρουσμα γαστρεντεριτιδας''ειναι κολημενο στην πορτα του σχολειου απο οκτωβριο μεχρι μαρτιο ΜΟΝΙΜΑ:evil:αφου καλε τα στελνουν αρρωστα γιατι βαριουνται να τα εχουν σπιτι.μου το ειπαν οι δασκαλες/τις παιρνουν τηλ μετα να πανε να τα παρουν αλλα ως τοτε το μικοβιο εχει εξαπλωθει:evil:

έλα ρε συ υπάρχουν τέτοιες μάνες ? αυτό είναι λυπηρό αλήθεια

φυσικά ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο για πολλούς λόγους, θωρακίζει τον οργανισμό του μωρού. σίγουρα η εμπειρία είναι σημαντικό όπλο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Βασικα αυτες τις μερες εχει σαλάκια και τρωει με μανια τον ωμο μου...εχει μια σχετικη αρνηση για το στηθος ενω εκανε σαν τρελός γι αυτο...δεν ξερω, μακαρι να ναι φαση..

Πραγματι δυσκολο να μην ξερεις τι να κανεις...

Με τη μετακομιση εχουν μεινει κατι κουτες ακομη του σαλονιου και των βιβλιοθηκων, όπως επίσης και καποιες βαλίτσες τσαντες κτλ.

καλα για διακοσμητικα δεν το συζητω ουτε καν...

Για τη μετακομιση το αποφασισαμε μπαμ μπαμ...αρχικα δεν ηταν να μετακομισουμε λογω του μωρού και ολης της καταστασης!

Αλλά μολις το μωρο μας γεννηθηκε ειδαμε πως δεν χωραμε με τιποτα!!Σκουντουφλουσαμε συνεχεια σε πραγματα, το σαλονι ηταν πια ενα αχουρι και το παιδικο δωματιο με την προσθηκη της εξτρα ντουλαπας εγινε σαν διαδρομος σχεδόν..! Δεν ηταν πλεον βιωσιμο..αλλα ειπαμε να κανουμε υπομονή.

Ομως ενας φιλος μας πολυ καλος θα εφευγε απο το διαμερισμα του και ετσι το αποφασισαμε μιας και ειναι στην ιδια περιοχή να κανουμε τη μετακομιση

α καλα εδω η αλλη ελληνιδα τον εστειλε τον μικρο με 39 κ μου λεει ''του εδωσα αντιπυρετικο κ ας παει!οχι θα τον εχω σπιτι να γκρινιαζει κ να θελει να δει παιδικα!'' ακουσον ακουσον!!

Holy Diver

μηπως θελει κακακιια?ρεψιμο?συνηθως οταν εχουν αερα κλαινε ετσι πολυ.αν το κρατησεις μπρουμυτα στα ποδια σου ηρεμει????

Ρε Δημητρουλα,

δυστυχως δεν ειναι ρεψιμο, ισως να ειναι αερια αλλα δεν ηρεμει με τιποτα..

και μπρουμυτα τον κρατουσα και βολτες του εκανα και μασαζ και όλα..

Τι να πω, μοιαζει σαν να ναι κολικοι, αλλα δεν ειναι απλα κλαιει σπαρακτικά!:(

μπουμπου μπορει οντως να ειναι δοντια.μερικα βγαζουν μικρα.η κορη μου εβγαλε 4,5 μηνων το πρωτο!ο αδερφος μου 3,5 μηνων μου ειπε η μανα μου!εχει ειδικες αλοιφες που μπαινουν ψυγειο κ τις βαζεις στα ουλα.απο χαμομηλι ειναι

Holy Diver

Διαφημίσεις

και εγώ έχω ακούσει και 3 μηνών να βγάλει το πρώτο

καλά σάλια και εμείς έχουμε μπόλικα και βάζουμε το χέρι συνέχεια μέσα

είναι το πρώτο στάδιο των δοντιών ,πιθανόν να είναι και αυτό

όσο για την μετακόμιση καλά κάνατε και το αποφασίσατε γιατί η ταλαιπωρία θα περάσει και θα μείνει μετά το σπίτι να το χαίρεστε.

Ρε συ Δήμητρα τι γαιδάρες μάνες είναι αυτές ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροουζ δε μπορεις να φανταστεις.οταν με το καλο παει το νινι σου παιδικο θα δεις .εδω τα εστελναν με οστρακια κ κολησαν κ τα 2 τα δικα μου κ ημουν κ εγκυος κ φοβομουν μη κολλησω κ εγω!!

Holy Diver

κάποια από τις παιδικές είναι επικίνδυνη για την έγκυο αλλά δεν θυμάμαι ποια η οστρακιά είναι ?

γομάρες τι άλλο να πω , γιατί γίνονται μάνες αυτές οι γυναίκες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...