Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ειχαμε βαρβατη ζεστη ολοκληρο τον ιουλιο απο τελη ιουνιου μεχρι 38 βαθμους.6 χρονια ειμαι εδω κ πρωτη φορα τετοια ζεστη!απο 30 εως 38 γιαα ενα μηνα κ κατι!τωρα ηρθαμε στα κανονικα μας εδδω κ 4-5 μερες:tongue: 15 με 23 βαθμους ...βροχες ε τα κλασσικα!ειδα οτι απο 10 του μηνος ανεβαινει παλι γυρω στους 30 με ηλιο αλλα ποσο να κρατησει?τα δικα μας τα πρωτοβροχια αρχισαν!γιαυτο ανοιγουν κ τα σχολεια :tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμάν ναι το ήξερα ότι ανοίγουν νωρίς εκεί.

τα καημένα τα παιδάκια πόσο καιρό έχουν διακοπές ?

εδώ κλασικά καύσωνας και πάλι καύσωνας, το βαρέθηκα το καλοκαίρι.

άντε να έρθει το φθινόπωρο να κυκλοφορούμε την μέρα άνετα. τώρα δεν τολμάμε να ξεμυτίσουμε με το μωρό. Έλεγα θα γεννήσω Μάιο και θα έχει ζέστη. Τον καιρό που γέννησα 12 του μηνός έκανε ένα κρύο δεν σου λέω τίποτα. όλος ο Απρίλης είχε ζέστη και ο Μάης μας κρύωσε. 40ντισα και μετά έστρωσε καλά ο καιρός.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

1 μηνα κλεινουν τα σχολεια!μια χαρα!οχι θα τα ειχα 3 μηνες σπιτι ολη μερα να μαλλιοτραβιουνται!σημερα ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝΕ στο ξυλο για μισο φυλλο χαρτι απο τετραδιο!ελεος!αντε να αρχισουν σχολειο να ηρεμησει το κεφαλι μου!9 του μηνος ξεκινανε!:D:D

Holy Diver

χαχα θηρία τα μικρά έτσι ? αμαν και θα γίνουν 3

Δήμητρα μου οπλίσου με κουράγιο γιατί θα σε τρελάνουν.

Άντε θα έρθει και δεύτερη κόρη , κόρη ήθελες εσύ ? κάποιος θυμάμαι ήθελε κοριτσάκι ο άντρας σου ήταν ή κάνω λάθος ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kαλέ και μενα το ιδιο εκανε χθες...Ακριβως το ιδιο...

Τωρα ψιλοκοιμαται στο ριλαξ και προσπαθω στον ελευθερο χρονο να μαζεψω πραγματα στη βαλιτσα δικα μου, μετα να μαζεψω και οοοοοοοοοολη την προικα του μικρου, μπας και καταφερουμε να φυγουμε πριν το φθινοπωρο...χχαχαααα...

Φυσικα θα χρειαστουμε νταλικα το λιγοτερο αλλα οκ θα βρουμε ακρη!

Μαλιστα χθες ο καλος μου μου εφερνε απεξω απεξω να δωσω το αμαξουνι μου λεει να παρουμε κανα πιο μεγαλο...Εχμ... ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ ομως! Οτι αλλο θελει ναι, το ερωτοαμαξακι μου ζαμέ!!!!!!:evil:

Κατα τ αλλα ολα καλά σημερα τον ζυγισα και εχει παει ηδη 6900!! Εμπρός καλη μου μεσουλααααα!:mrgreen:

Γενιως ανυπομονω να την κανουμε για διακοπουλες, μπας και δουμε και το μπαμπα μας καθολου, πηξαμε στη μοναξια λεμε!

Την Κυριακη πηγαμε σε μια πριβε πισινουλα και ριξαμε και τα μπανακια μας, αμεεεε..

Το μικρο δεν το βαλαμε στην πισινα, ειχαμε παρει μια φουσκωτη βαρκουλα της βαλαμε λιγο νερακι απο το δικτυο, ζεσταθηκε και τον πλατσουρισαμε, γουσταρε με τρελα!!

Απο κιλα πως πατεεεεεεε??? Εγω λογω θηλασμου δεν μπορω να κανω διαιτα, εχω χασει τα κιλα μου αλλα και παλι μου φαινομαι διαφορετικη...Αφηστε που με το θηλασμο δεν μπορω να βαλω οτι θελω μιας και δεν ξερω ποτε θα ζητησει μπουμπς ο κανακαρης...και αν θελει μπουμπς και δεν το παρει....σηκωνει το συμπαν..τενορος κανονικός!

Εσεις τι κανετε κουκλίτες??πως πατε με τη ζεστη???

ελα μαρη μπουμπου,

θα μας κοψομεσιασουνε τα τροφαντουλια μας..εμεις θα ζυγιστουμε στις 13.08,ειμαι σιγουρη οτι τα περασε τα 6.5 κιλονια.

Με πονανε τα χερια μου στις παλαμες,εκει που κανουν ανοιγμα δεικτης και αντιχειρας...και τα γονατα μου γιατι καμια φορα σηκωνομαι απο τον καναπε κρατωντας την και μαλλον βαζω δυναμη εκει..ουτε απο το ελλειπτικο δεν ειχα τετοιους πονους.

εγω απο κιλα εφτασα στα 75 οπως ηθελα και πραγματι βλεπω την τρελλη χαλαροτητα και στην κοιλια...ζυμαρακι!οι γραμμες μου ειναι πολυ καλες αλλα νιωθω το σωμα αλλιως...καλα με τετοιο σοκ που βιωσε ο οργανισμος μου και καλα ειμαι αλλα απο Σεπτεμβρη εχω υποσχεθει στον εαυτο μου γυμναστηριακι!!!!!Αααα,και καλη διατροφη...πλεον τερμα οι δικαιολογιες!!!

οσο για το τι θα κουβαλησουμε στο χωριο...ενα θα σου πω!!!!Θα παρουμε την κουνια της φισερ-πραις μαζι,το μπανακι,τα αποστειρωτηρια,το καροτσι...να δω που θα χωρεσουμε εμεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

επιτέλους κοιμήθηκε το θηρίο, κάναμε μπάνιο και ύπνο

κοιμόταν από τις 7 μέχρι τις 10 που να κοιμηθεί μετά, παρόλο που έφαγε 240 γρ.

είχε να φάει όμως 5 ωρες ο καημένος

μην μιλάτε για σώμα και χαλάρωση πληγώνομαι λέμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχα θηρία τα μικρά έτσι ? αμαν και θα γίνουν 3

Δήμητρα μου οπλίσου με κουράγιο γιατί θα σε τρελάνουν.

Άντε θα έρθει και δεύτερη κόρη , κόρη ήθελες εσύ ? κάποιος θυμάμαι ήθελε κοριτσάκι ο άντρας σου ήταν ή κάνω λάθος ?

αχ θηρια δε λες τιποτα!!!!ειδικα ο αλεξανδρος πολυ τσαμπουκας!το ξυλο που τρωει η ραφαελα η καημενη ασε:evil::evil: την εχει γεμισει σημαδια απο γρατζουνιες.ασε που αντι να ζηλευει η μεγαλη τον μμικρο ζηλευει ο μικρος τη μεγαλη!

ο αντρας μου ειχε λυσαξει για κοριτσακι εγω δεν ειχα προβλημα:tongue: 26 του μηνα εχω κ γυναικολογο κ θα κανουμε κ βιντεο γιατι λεει θελει να το καμαρωνει.χτες μου ειπε οτι στεναχωριεται που ειναι μονο του το καημενο εκει μεσα:shock::shock: καταλαβα....αμα κανει κ τη 2η κορη τοτε εμενα τελειως στο κλ@σιμο!:evil::twisted:

Holy Diver

χαχα ρε συ Δήμητρα εσείς σπάτε τον κανόνα που λέει ότι ο άντρας ζηλεύει επειδή η γυναίκα τον έχει στο κλάσιμο με τα παιδιά.

να χαίρεσαι που ο άντρας σου λατρεύει έτσι τα παιδιά γιατί δεν είναι δεδομένο το ξέρεις

υπάρχουν και αν δεν υπάρχουν άντρες που δεν σηκώνουν ούτε μπιμπερό να πιάσουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

επιτέλους κοιμήθηκε το θηρίο, κάναμε μπάνιο και ύπνο

κοιμόταν από τις 7 μέχρι τις 10 που να κοιμηθεί μετά, παρόλο που έφαγε 240 γρ.

είχε να φάει όμως 5 ωρες ο καημένος

μην μιλάτε για σώμα και χαλάρωση πληγώνομαι λέμε

240?????φτου φτου!!!εμενα εφτασαν 6 μηνων για να πιουν τοσο!καλλεεεεεε φαγανουλι!:-D:grin::-D

Holy Diver

χαχα και δεν θα το πιστέψεις μόλις ξύπνησε και έφαγε άλλα 40 σύνολο 280γρ

καλά πρώτη φορά το κάνει αυτό , σχεδόν 2 γεύματα μέσα σε 1 ώρα αλλά είχε να φάει 5,5 ώρες και την τελευταία φορά είχε φάει μόνο 80γρ που συνήθως χτυπάει τα 150.

καλά πήραμε από τα λητώ ένα σετ εσώρουχα , φανελάκι και βρακάκι όλα τα λεφτά. το βρακάκι είναι στυλ ανδρικό μποξεράκι αυτά που μοιάζουν με σορτς

μιλάμε για το γέλιο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

ετσι ετσι πρεπει να ειναι παντα σικ!:tongue::tongue:

εγω εχω παρει σοβαρα το θεμα να θηλασω 6 μηνες αυτη τη φορα κατι που δε καταφερα στα 2 παιδια.3 μηνες την κορη 15 μερες τον γιο:roll: αλλα τα μεγαλα θα πηγαινουν σχολειο θα κουβαλαν ενα σωρο αρρωστιες απο τον παιδικο κ ειδικα γαστρεντεριτιδες κ συναχι!πρεπει να θηλασω ενα 6μηνο σιγουρα!

Holy Diver

μεγάλο κεφάλαιο ο θηλασμός φιλενάδα

τώρα το κατάλαβα και εγώ , νόμιζα ότι επειδή το ήθελα εγώ πολύ θα το έκανα κιόλας

το θέμα δεν είναι μόνο να το θέλουμε εμείς αλλά και τα ζιζάνια

καλός ο θηλασμός αλλά και η ψυχολογία της λεχώνας είναι σημαντική

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Συμπάσχουμε μικρη μου Μαρσυ, και μενα με ποναει το χερι μου εκει αναμεσα στο δεικτη και τον αντιχειρα, απο τι λες να ειναι???

Εγω επισης χτιζω και ποδι, απο τις βολτες περα δωθε περα δωθε...χαχαχχααα

Σημερα επίσης παραλιγο να μεινω απο μεση...

Ρε κοριτσια τον ξαναπιασε αυτη η κριση τρελου κλαματος σημερα...:(:(:(

Πως κλαινε σπαρακτικα απο κολικους? Ετσι και χειροτερα και δεν ηρεμει... κολικοι δεν ειναι παντως! Το μωρο μου ποσο στεναχωριεμαι...

Ελπιζω να ειναι κατι τυχαιο και να περασει...

Οσο για το κουβαλημα...χοχοχοχ και εμεις κουνια φοσερ πραις, γυμναστηριο, καροτσι, βραστηρα, αποστηρωτη, + ρουχα και μπουρνουζοπετσετες...+βαλιτσες δικες μας + δωρα για τα πιτσιρικια των φιλων μας... μετακομιση κανονικη!

Δημητρουλααααααααααααααα ρε συ τωρα ειδα τις αναρτησεις σου, καλως μας ξαναρθες βρε θηριο, τι κανεις εσυυυυ? πως πας??

Εξαφανιστηκες αποτομα!! Ολα καλα?

Βρε ροουζακι εμενα μια χαρα κουκλα μου φαινεσαι στις φωτό..

Εγω παντως πρεπει να χτυπησω μια πιλατες για να στρωσει και η πλατη

ΥΓ. Εχετε ολες φιλακια απο τη Μαρα μας, παραθεριζει στην Αυλιδα, περνα μουρλια με το μπεμπεκι της και μας φιλα ολες!:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπούκα μου κουράγιο , αυτές οι ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά των μωρών είναι φυσιολογικές, έτσι μου είπε ο γιατρός. εκεί που έρχονται ξαφνικά εκεί και φεύγουν οπότε κάνε υπομονή. ξέρω είναι σκέτη τρέλα, αλλά φαντάσου και αυτά τι τραβάνε με τόση ζέστη και να είναι μόνιμα ανάσκελα στο έλεος μας

όσο για τις φωτό μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά αν περιμένεις να γίνεις όπως ήσουν 50 κιλά μέσα σε 3 μήνες ενώ έβαλες 17 στην εγκυμοσύνη απογοητεύεσαι

τα έβαλα τα κιλάκια μου τι να κάνω τώρα το πληρώνω άλλα 9 έμειναν υπομονή ο Σεπτέμβρης είναι κοντά για γυμναστήριο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ενταξει θελει και το χρονο του το σωμα για να επανελθει αλλα αληθεια σου λέω δεν φαινεσαι οτι εχεις γεννησει, μια χαρα κορμι λέμε!

Τι να πω μακαρι να περασει αυτο γιατι στεναχωριεμαι πολύ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...