Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες.  
      Προτεινε εναλλάξ femara serpafar στον ίδιο κύκλο αλλά σε μεγαλύτερη δόση και όχι ενέσεις orgalutran όπως έκανα ως τώρα αλλά arvekap.

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου είχε προτείνει κι εμένα η κόρη του Πάντου τη συγκεκριμένη εξέταση για το Εύθραυστο Χ. Δεν φαίνεται στον καρυότυπο. Επίσης ο κίνδυνος είναι όντως μεγαλύτερος για τα αγόρια.

Ο Πάντος δεν μου την ανέφερε ποτέ και τελικά δεν την έκανα.

Όντως - η συχνότητα στα κορίτσια είναι 1/5000.

πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να μου στείλεις ότι θέλεις δεν έχω πρόβλημα. Απλά να ξέρεις θα σου έγραφε κάπου αριθμό επαναλήψεων CGG και θα έγραφε αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Δλδ κάπως έτσι βγαίνει το αποτέλεσμα. Και το γονίδιο είναι το FMR1. 

Δε μου επιτρέπει επισύναψη έτσι κ αλλιώς. Αναφέρει μόνο την τεχνική ζωνωσεων G- high resolution 550 bands. Αρα σίγουρα δεν είναι αυτό.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Εγω πηγα και εκανα κατι αλλαγες στα mothercare και πηρα κορμακια μακριμανικα ,τωρα απο αλλα ρουχαλακια δεν ξερω τι θα κανω , εχω και κατι σαλοπετες , θα δουμε .Αραγες καλτσον θα τους φοραμε απο τωρα?

indie Καλως ηρθες στην παρεα μας , και εμενα μου εχει πει για ορο να βαζει γιατι μπουκωνει με τα αιρκοντισιον , επισης πηρα ενα φοβερο tis chicco που ρουφαει τις μυξες της , ειναι φανταστικο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια,

ολες και ολα τα μπουμπουκια καλα??απο ζεστη πως πατε??

εμεις καλα ειμαστε,η μικρη ριχνει πολυ υπνο εν γενει και το βραδυ ειναι λιγο ξενυχτω,αν δεν παει 1.30-2 δεν κλεινει ματι.Χτες εκει που ηταν ολο χαμογελα και γκριματσουλες,πηγε να την παρει ο υπνος και εβαλε ενα σπαρακτικο κλαμμα ξαφνικα!!!την πηραμε 5 λεπτακια αγκαλια,περπατημα με το που την ξαπλωσε ο πατερας της στο κρεββατι,ξεραθηκε στον υπνο.Τι ξαφνικο ηταν αυτο???Εντελως κουφο ομως!!!

κατα τα αλλα ησυχια!!

γεια σας κοριτσια,

εμεις καλα ειμαστε,η μικρη ριχνει πολυ υπνο εν γενει και το βραδυ ειναι λιγο ξενυχτω,αν δεν παει 1.30-2 δεν κλεινει ματι.Χτες εκει που ηταν ολο χαμογελα και γκριματσουλες,πηγε να την παρει ο υπνος και εβαλε ενα σπαρακτικο κλαμμα ξαφνικα!!!την πηραμε 5 λεπτακια αγκαλια,περπατημα με το που την ξαπλωσε ο πατερας της στο κρεββατι,ξεραθηκε στον υπνο.Τι ξαφνικο ηταν αυτο???Εντελως κουφο ομως!!!

κατα τα αλλα ησυχια!!

Kαλέ και μενα το ιδιο εκανε χθες...Ακριβως το ιδιο...

Τωρα ψιλοκοιμαται στο ριλαξ και προσπαθω στον ελευθερο χρονο να μαζεψω πραγματα στη βαλιτσα δικα μου, μετα να μαζεψω και οοοοοοοοοολη την προικα του μικρου, μπας και καταφερουμε να φυγουμε πριν το φθινοπωρο...χχαχαααα...

Φυσικα θα χρειαστουμε νταλικα το λιγοτερο αλλα οκ θα βρουμε ακρη!

Μαλιστα χθες ο καλος μου μου εφερνε απεξω απεξω να δωσω το αμαξουνι μου λεει να παρουμε κανα πιο μεγαλο...Εχμ... ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ ομως! Οτι αλλο θελει ναι, το ερωτοαμαξακι μου ζαμέ!!!!!!:evil:

Κατα τ αλλα ολα καλά σημερα τον ζυγισα και εχει παει ηδη 6900!! Εμπρός καλη μου μεσουλααααα!:mrgreen:

Γενιως ανυπομονω να την κανουμε για διακοπουλες, μπας και δουμε και το μπαμπα μας καθολου, πηξαμε στη μοναξια λεμε!

Την Κυριακη πηγαμε σε μια πριβε πισινουλα και ριξαμε και τα μπανακια μας, αμεεεε..

Το μικρο δεν το βαλαμε στην πισινα, ειχαμε παρει μια φουσκωτη βαρκουλα της βαλαμε λιγο νερακι απο το δικτυο, ζεσταθηκε και τον πλατσουρισαμε, γουσταρε με τρελα!!

Απο κιλα πως πατεεεεεεε??? Εγω λογω θηλασμου δεν μπορω να κανω διαιτα, εχω χασει τα κιλα μου αλλα και παλι μου φαινομαι διαφορετικη...Αφηστε που με το θηλασμο δεν μπορω να βαλω οτι θελω μιας και δεν ξερω ποτε θα ζητησει μπουμπς ο κανακαρης...και αν θελει μπουμπς και δεν το παρει....σηκωνει το συμπαν..τενορος κανονικός!

Εσεις τι κανετε κουκλίτες??πως πατε με τη ζεστη???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημέρα , τι κάνουμε σήμερα ? Γκέλυ άντε έκανες και τα εγκαίνια με την βολτούλα

Δήμητρα μου εμείς είμαστε μια χαρούλα, ο μικρός ταραξίας είναι επίσης μια χαρά και τον λατρεύουμε. Πες μας κανένα νέο από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου ? Πως είναι η τρίτη εμπειρία ?

η τριτη εμπειρια ε?ξεχναω οτι ειμαι εγκυος καλε!η γαιδαρα!με 2 παιδια κ ενα σωρο τρεξιματα που καιρος?οι πρωτοι μηνες ηταν απαισιοι ουτε να τους θυμαμαι θελω!:evil:εμετοι αναγουλες κ φτου κ απο την αρχη:evil:

γεια σας κοριτσια,

κατα τα αλλα ησυχια!!

μαλλον ηθελε να κανει πριτς:mrgreen:

Holy Diver

Διαφημίσεις

μαλλον ηθελε να κανει πριτς:mrgreen:

xaxaxa...βασικα γκρουγκ ηθελε να κανει...μου ειπε ο αντρας μου οτι εριξε ενα ρεψιμο κατα τη διαρκεια της μινι βολτας στο σαλονι...αλλο πραγμα!!:mrgreen:

καλησπέρα, indie εμείς στο ριλάξ αρχίσαμε να καθόμαστε μετά τον 40 καλύτερα αν και λέει ότι κάνει και για νεογέννητα. Οι γιατροί λένε καλύτερα όχι. Αν και στην αρχή κλαίγαμε σιγά σιγά μέρα με την μέρα τον έβαζα για να μαθαίνει. τώρα τρελαίνεται. Για ποιο ριλάξ λες συγκεκριμένα ?

Δημητρούλα μου σε σκεφτόμουνα πολλές φορές και ρωτούσα τα κορίτσια αν είχαν νέα σου. Η σμουτς κάποιες φορές μάθαινε νέα σου και μας έλεγε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω τη μικρη 2 μηνων κ τον μικρο 15 ημερων τα εβαλα σε ριλαξ.μια χαρα βολευοταν΄/κιχ δεν εβγαζε στο ριλαξ.οταν τον εβγαζα ουρλιαζε κ μολις ττον εβαζα σταματουσε στο δευτερολεπτο:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

hello,

indie κι εγω την εβαλα 2 μηνων την μπεμπα στην κουνια της φισερ -πραις αλλα αν εχεις ρηλαξ που ξαπλωνει εντελως μπορεις να βαζεις το μωρακι σου κι απο πιο νωρις.

εγω πριν καμια ωρα ξεμπερδεψα απο γενικη του σπιτιου.Απο τις 5 το απογευμα,και καναμε μαζι με την πεθερα μου τα παντα εκτος απο ενα δωματιο το οποιο θελει ειδικη μεταχειριση και θα γινει αυριο με το καλο!

Ξεπατωθηκαμε που λεει κι ο Τρυφωνας!!!:mrgreen:

Παω να ριξω ενα γερο μπανακι να γινω ανθρωπος και θα τα ξαναπουμε!!!

πω πω με πήρε ο ύπνος στον καναπέ δίπλα στον μικρό. και πιάστηκα ολόκληρη.

μαρσολαν μου σε καταλαβαίνω, και εμείς για γενική είμαστε αλλά τώρα θα φύγουμε και όταν γυρίσουμε με τις βαλίτσες θα το κάνουμε πάλι χάλια. οπότε το αφήνουμε για μετά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτο που σε παιρνει ο υπνος οπου σταθεις κ οπου βρεθεις ,,,το ειχα ξεχασει!:tongue: εμενα με εχει παρει ο υπνος καθως εκανα βολτες τον μικρο στο χωλ για 2-3 δευτερα:rolleyes:αχχχχ ξανα μανα τα ιδια!

Holy Diver

χαχα όχι εγώ δεν το συνηθίζω να με παίρνει ο ύπνος

συνήθως το προσπαθώ για να με πάρει αλλά τώρα είπα να 5 λεπτά και τελικά με πήρα για παραπάνω και είχα και το a/c ανοιχτό και ξύλιασα.

Τι λέει η μακρινή Γερμανία ? τι καιρό έχει εκεί ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...