Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου χειρότερο από το να διαγιγνώσκεται ο άντρας σου με καρκίνο στα 31 του δεν υπάρχει.

Αλλά του καθενός ο πόνος του φαντάζει ο μεγαλύτερος, είναι ανθρώπινο.

Αισιόδοξη δεν είμαι, αυτός είναι ο αγώνας μου: να αποδέχομαι τα βάσανα όπως και τις χαρές. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,να είναι κάτι περαστικό για τον σύζυγο, δύναμη και στους δύο σας ,και να είστε σίγουροι ότι ο Θεούλης έχει για όλους μας ....

• Ευχαριστώ 1
      • Ευχή 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

smoutsaki ....κουκλα η κορη σου:)να την χαιρεσαι!!!!!!!

την βαφτισατε???

αντε ποτε θα μεγαλωσουν και τα δικα μας ετσι να ηρεμησουμε λιγουλακι!!!

ποτε πατε διακοπουλες??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!

Καλως την Δημητρα!Με το καλο να ολοκληρωθει και η 3η εγκυμοσυνη

Ροζουλα,ειδες???Ολα καλα με τον μικρουλη σου!

τα παρηγγειλα ολα,μεχρι να γινει 1 ετους...ολα ομως-απο φουστανακια μεχρι παπουτσακια αγκαλιας και μπουφανακια.Καλα δεν συζητω για κορμακια,εσωτερικα και εξωτερικα με ποδαρακι.Περιμενω να δω ποσο πηγε το μαλλι,σιγουρα γυρω στα 500,αλλα ηθελα να ξεμπερδευω οπως ειπα.

Και μενα εξακολουθουν να της φερνουν ρουχαλακια και παω και τα αλλαζω και παιρνω η μεγαλυτερα η χειμερινα.Μιλαμε δεν προλαβαινει να τα βαλει το παιδι!

ειναι και μεταβατικη η περιοδος 3-6,την πιανει απο 12 Αυγουστου εως 12 Νοεμβρη οποτε τα θελουμε ολα και καλοκαιρινα καινουργια και με μακρυ μανικι.

Σμουτς,χαθηκες με την ανακαινιση!Πως τα πατε???

Ζουζουνακι,οταν λες δυσκοιλιοτητα εννοεις οτι δεν ενεργειται ή οτι κανει σκληρα κακα σαν κατσικουλας??Αν ειναι το πρωτο εχω να σου προτεινω το εξης μιας και το περασαμε για λιγο καιρο.Καταρχην και 4-5 μερες να μεινει χωρις να κανει κακα δεν ειναι προβλημα,αρκει να κανει πριτσακια.Οταν ερθει η ωρα ομως θα του κανεις μασαζ στην κοιλιτσα και πιεση με τα ποδαρακια.Αν αυτο δεν φερει αποτελεσμα τοτε θα του δωσεις σε ενα γευμα χαμομηλι μαζι με το γαλα.πχ αν πινει 90 μλ γαλα τα 30 να ειναι χαμομηλονερο.Εμενα η δικια μου αμεσως μετα απο λιγο τα εκανε!!!!Αυτο εννοειται μας το ειπε η παιδιατρος να το κανουμε.

Δημητρούλα, πως ειναι η εγκυμοσυνη σου τωρα? Τα παιδακια σου τι κανουν? Πως εχουν παρει τον επικείμενο ερχομο του νεου μελους της οικογενειας?

μια χαρα ολα εκτος απο τις γνωστες καουρες αλλα οκ :tongue: βλεπω τη μικρη σου στο φεις ε ειναι τελειααα!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ?

ΓΙΑ ΣΚΕΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ?

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ?

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΜΙΛΑΜΕ ,ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ...........ΤΙΠΟΤΑ,ΗΣΥΧΙΑ

θηλαζεις η οχι?ποσο ειναι ο μπεμπης?για να ξερω τι να σου απαντησω:tongue:

Holy Diver

smoutsaki ....κουκλα η κορη σου:)να την χαιρεσαι!!!!!!!

την βαφτισατε???

αντε ποτε θα μεγαλωσουν και τα δικα μας ετσι να ηρεμησουμε λιγουλακι!!!

ποτε πατε διακοπουλες??

χαχαχαα καλοοοοοο:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

χαχαχαα καλοοοοοο:tongue::tongue::tongue:

δεν παιζει αυτο ε???????????:roll::?:roll:

τουλαχιστον βρε παιδι μου να επικοινωνουμε ...να μου λεει πειναω...ποναω...θελω κακα και δεν μπορω...τωρα ειναι λιγο δυσκολοτερα γιατι δεν ξερουμε την θελουν και παιδευομαστε!!

εμεις ας πουμε στις 20 μερες παθαμε ουρολοιμωξη με 40 πυρετο και γω νομιζα πως ειχε κολικους και ποναγε και μαζευε τα ποδαρακια στην κοιλιτσα και αυτο υπεφερε....!!!!!!!!!

βρε κοριτσια θελω να παω γυναικολογο και φοβαμαι το σκηνικο του τεστ παπ!!!!!!!!!!

το κολπικο δεν με ενοχλει......:roll:

η περιοδος παντως ...βαρια και ασηκωτη!!μιλαμε εχω 3-4 μερες και υποφερωωωωωωωωωω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

μαρσολαν μου τα πήρες όλα ? τι λες ρε παιδί μου μακάρι να μπορούσα και εγώ αλλά είπαμε δεν θα αρχίσω να πληρώνομαι από τον οαεδ

να δούμε καμιά άσπρη μέρα. Ο μικρός μια χαρά ούτε πυρετό ούτε γκρίνια. τώρα κοιμάται στο καινούργιο του παρκοκρέβατο της chicco που του πήραν οι γονείς μου σαν άρχοντας. τι ήταν αυτό μέσα στην καλαθούνα το καημένο. στο σπίτι να δω που θα τον κοιμίζω . δεν θελω να τον βάλω ακόμα στο κρεβατάκι του νιώθω ανασφάλεια. και θα είμαι στο πήγαινε έλα όλη την ώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι ροζουλα,τα πηρα ολα.Μου ηρθεν κατι χρηματα απο δωρακια,τσονταρα κι εγω απο ενα ενοικιο που παιρνω και τελειωσα.Οχι τιποτε αλλο γιατι οταν με το καλο αρχισουν οι δοσεις του δανειου θα στεναξουμε και θα ειναι δυσκολοτερα τα πραγματα.

εμας η γιατρος μας ειπε οτι το μωρο ειναι καλο να ειναι στην κουνια του μεσα στο δωματιο των γονιων τουλαχιστον μεχρι 6 μηνων...οχι οτι απαγορευεται να μπει στο δικο του νωριτερα αλλα δεν υπαρχει προβλημα να παραμεινει σε εσας παραπανω.

Καλα,η δικια μου θα μεινει μεχρι 1 ετους λογω ελλειψης χωρου και θα μπει σε δικο της στο καινουργιο σπιτι με το καλο!!!

καλά και εμάς δεν μας είπε να το βάλουμε απλά τον ρώτησα τώρα που δεν χωράει στην καλαθούνα τι να κάνω μου είπε στο δωμάτιο του δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

και εγώ περιμένω να γυρίσουμε να κάνω την παραγγελία αλλά θα πάρω λίγα πράγματα. 173 λίρες θα βγουν. είναι 2-3 σετ ρουχαλάκια ένα πακέτο φορμάκια των 3 κομματιών. λίγα πράγματα. αν μείνω ευχαριστημένη θα κάνω και άλλε αγορές με τον καιρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μια χαρα ολα εκτος απο τις γνωστες καουρες αλλα οκ :tongue: βλεπω τη μικρη σου στο φεις ε ειναι τελειααα!

ευχαριστω πολυ, και τα δικα σου ειναι κουκλια ειδικα η κορη σου. ολο ναζι ποζαρει.

θηλαζεις η οχι?ποσο ειναι ο μπεμπης?για να ξερω τι να σου απαντησω:tongue:

α ρε δημητρουλα γιατρινα μου εσυ. αντε να αρχισεις να δινεις καμια συμβουλη αλλα παλαια :tongue:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Πού σαι ρε Δημητράκι και μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς γεννήσαμε να σε περιμένουμε και εσύ κοντεύεις να γεννήσεις!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Άντε με το καλό,κοριτσάρα μου!!!!!!

καλησπέρα!!!

Εδώ και 12 μέρες έχουμε παρέα μια όμορφη μπέμπα!!!

Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και θέλω της γνώμη σας:

Ο παιδίατρος μου είπε να κάνω 2 φορές την ημέρα πλύσεις με φυστιολογικό ορό τη μυτούλα τη μικρής... μια το πρωί και μια το βράδυ μετά το μπάνιο... Εγώ όμως δε βρίσκω το λόγο μιας και δεν έχει μυξούλες, μπούκωμα κλπ...

Ποια είναι η γνώμη σας??

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

δεν παιζει αυτο ε???????????:roll::?:roll:

τουλαχιστον βρε παιδι μου να επικοινωνουμε ...να μου λεει πειναω...ποναω...θελω κακα και δεν μπορω...τωρα ειναι λιγο δυσκολοτερα γιατι δεν ξερουμε την θελουν και παιδευομαστε!!

εμεις ας πουμε στις 20 μερες παθαμε ουρολοιμωξη με 40 πυρετο και γω νομιζα πως ειχε κολικους και ποναγε και μαζευε τα ποδαρακια στην κοιλιτσα και αυτο υπεφερε....!!!!!!!!!

βρε κοριτσια θελω να παω γυναικολογο και φοβαμαι το σκηνικο του τεστ παπ!!!!!!!!!!

το κολπικο δεν με ενοχλει......:roll:

η περιοδος παντως ...βαρια και ασηκωτη!!μιλαμε εχω 3-4 μερες και υποφερωωωωωωωωωω!!!

για να σου λεει τι θελει ακριβως...περιμενε 2 χρονακια!αλλα μην ανησυχεις ως τοτε θα εχεις εκπαιδευτει!πριν καν γκρινιαξει θα ξερεις τι θελει:tongue:

τι προβλημα εχεις καλε με το τεστ παπ?δε ποναει καθολου!

Δημητρούλα μου τι κάνεις ? πόσος καιρός πέρασε ? σαν χτες ήταν που μας έδινες τις συμβουλές σου.

καλα ροζακι!εσεις τι κανετε?το νινι?

καλησπέρα!!!

Εδώ και 12 μέρες έχουμε παρέα μια όμορφη μπέμπα!!!

Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και θέλω της γνώμη σας:

Ο παιδίατρος μου είπε να κάνω 2 φορές την ημέρα πλύσεις με φυστιολογικό ορό τη μυτούλα τη μικρής... μια το πρωί και μια το βράδυ μετά το μπάνιο... Εγώ όμως δε βρίσκω το λόγο μιας και δεν έχει μυξούλες, μπούκωμα κλπ...

Ποια είναι η γνώμη σας??

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

ο φυσ.ορος δεν ειναι τιποτα.απλο νερακι ειναι.εμενα βεβαια δε μου ειχαν πει να τα βαζω,μαλλον βοηθαει για να μην κανει μυξουλες κ μπουκωσει!

Holy Diver

κοριτσια πηγαμε βολτα στο mall με τον μπεμπη

ψωνισαμε ωραια φορμακια

ευχαριστω για την βοηθεια σχετικα με την δυσκοιλιοτητα

τελικα καναμε τον συνδιασμο του frisolac comfort με το frisolac 1 και εγινε δουλεια:D:D:D:D

η γκρινια βεβαια καλα κρατει..................

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημέρα , τι κάνουμε σήμερα ? Γκέλυ άντε έκανες και τα εγκαίνια με την βολτούλα

Δήμητρα μου εμείς είμαστε μια χαρούλα, ο μικρός ταραξίας είναι επίσης μια χαρά και τον λατρεύουμε. Πες μας κανένα νέο από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου ? Πως είναι η τρίτη εμπειρία ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...