Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ?

ΓΙΑ ΣΚΕΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ?

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ?

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΜΙΛΑΜΕ ,ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ...........ΤΙΠΟΤΑ,ΗΣΥΧΙΑ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γκέλυ μου πολύ δύσκολη κατάσταση, για την δυσκοιλιότητα μόνο γυμναστική με τα ποδαράκια πάνω κάτω ξέρω. Τώρα για την γκρίνια ? Αγκαλιά και πάλι αγκαλιά. Τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις. Θα μεγαλώσει και θα στρώσει μην στεναχωριέσαι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

οχι μου ειπαν μολις τελειωσει και η αδεια μου \να παω

έχει περιθώριο 60 ημερών μετά την πάροδο και της κανονικής σου άδειας. έτσι μου είπαν εμένα γιατί το ρώτησα 100 φορές και το επιβεβαίωσα. Για να καταθέσεις τα χαρτια σου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

τι να πω άλλα πράγματα ισχύουν εδώ και άλλα στην Αθήνα ? παίζει και αυτό. Και τα χαρτιά που χρειάζονται στα έστειλα με μήνυμα. αυτά μου είπε να πάω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοιτα εγω κθα παω με τα εντυπα και βλεπω αλλιως θα τους τα παω ξανα τι να πω .Σ ευχαριστω για το μνμ φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τι να πω άλλα πράγματα ισχύουν εδώ και άλλα στην Αθήνα ? παίζει και αυτό. Και τα χαρτιά που χρειάζονται στα έστειλα με μήνυμα. αυτά μου είπε να πάω.

κοριτσια μολις τελειωσει η αδεια,κανετε τα χαρτια για το εξαμηνο

φιανεται και απο το εντυπο του ΟΑΕΔ αυτο

αν το προσεξετε ,ο λογιστης δεν μπορει να το συμπληρωσει σωστα αν δεν ειστε στο τελος της αδειας

:roll::roll: κια μην κατηγορειται παντα τον λογιστη,αυτο εντυπο φτιαχτηκε για να καλυψει αλλες αναγκες και δεν προσαρμοστηκε ποτε,με αποτελεσμα να συμπηρωνετε καθε φορα λαθος.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

εσας τα μωρακια σας σας κανουν γουλιτσες σε καθε γευμα?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εμενα τελειωνει η κανονικη αδεια , γραφει ομως μεσα στην αιτηση και για μειωμενο που εκανα προφανως ομως δεν το συμπληρωνω απλα γραφω την διαρκεια που θα ειχε το μειωμενο μου και θα το παρω αφου ληξει το εξαμηνο μου.

Εσυ σμουτς εχεις μειωμενο?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγώ ρώτησα εκεί και μου είπαν ότι υπάρχει περιθώριο 60 ημερών από την πάροδο και της κανονικής σου άδειας για να καταθέσεις τα χαρτιά σου. πήγα στον οαεδ και το ρώτησα 2 φορές. τι να πω ρε κορίτσια λέτε να έκανε λάθος αυτή ? θα ξαναρωτήσω γιατί σε λίγο τελειώνει η άδεια μου. τα χαρτιά μου είναι μαζεμένα μόνο το χαρτί που συμπληρώνει ο λογιστής για μετά την κανονική μου άδεια και την βεβαίωση για τα ένσημα της άδειας θέλω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

την έχω και εγώ αυτή την αίτηση την οποία την συμπληρώνει ο λογιστής μετά την πάροδο της άδειας σου. το διάστημα που λεει εκεί λογικά πότε ξεκίνησε η άδεια σου η κανονική

αυτή την βεβαίωση λέω ότι θέλω ακόμα και εγώ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια και απο μενα...τι κανετε????

εμεις εχθες πηγαμε στον γιατρουλη ...για τον μηνιαιο ελεγχο πια....και ο μπεμπακος μας μια χαρουλα!!!60 ποντακια...ο Doctor Τα επαιξε...για 40 ημερων!!το πρωτο εμβολιο αρχες Σεπτεμβρη..

Σημερα θα κανουμε και την πρωτη μας βολτουλα ...για παγωτο χιχιχιχιχ:wink:ελπιζω να μη γκρινιαζει!!!

Δημητρουλα ....καλωσορισες στην παρεουλα μας...πως παει η τριτη εγκυμοσυνη????ολα οκ???

Αντε δευτερη κορακλα.....με το καλο κοριτσι μου...ολα καλα να πανε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...