Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εννοειται!!!και ριχνει κατι καλες το παλιογατακι:Dαφου οταν δεν προλαβαινω να της κοψω τα νυχια της φοραω γαντακια αλλιως θα βγαλει καιτα ματια της οπως το παει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά εμένα να δείτε πιάνει τσουλούφια και τα ξεπατώνει κάθε φορά κάνω αμάν να του ξεμπλέξω τα μαλλιά από τα χέρια γιατί τα έχει γροθιά σφιχτεί.

Τόσο σφιχτά που ασπρίζει το χέρι. Εμείς κάνουμε ακόμα γρατσουνιές στα μάγουλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και τι μας περιμενει ακομα να λετε:Dνα ναι καλα μωρε τα ζουζουνακια μας!!!

Σας αφηνω...πεταξε την πιπιλα,ανοιξε τα ματια κι αρχισε τα αγκου και τα γελια!!!για να δουμε..τιωρα θα τα ξανακλεισει.

φιλακια-τα λεμε αυριο

Διαφημίσεις

Rose μου εσυ δεν θα κοιμηθεις ? και εγω κοιμηθηκα μεσημερι αρκετα αλλα λεω να την πεσω για να αντεξω ...φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

βλέπω το dvd και θέλει ακόμα 20 λεπτά μετά θα πάω και εγώ, σήμερα ξύπνησα αργά και έχω αντοχές αλλά θα το μετανιώσω αν δεν πάω σύντομα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

kalhmera κοριτσακια μου..εμας ηρθαν τα μπουκαλια dr brown την παρασκευη και της φτιαχνω μονο σε αυτα γαλα..κανα 2 μερες δεν ειχαμε το ασταματητο απογευματινο κλαμα των κολικων..για να δουμε..εντωμεταξυ με εχει τρελανει θελει συνεχεια να ειμαι κοντα της και κλαιει ολη την ωρα για αγκαλια..εσας ετσι κανουν η εμενα ειναι γκρινιαρα?σημερα κανει και ζεστα αλλο πραγμα..σημερα θα την παρω στη δουλεια μια βολτα ελπιζω να καθησει..γιατι κι εγω μεσα στο σπιτι εχω φρικαρει..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

καλημέρα Ζωή

και εμένα όταν είναι ξύπνιος θέλει να ασχολούμαι μαζί του αλλά προσπαθώ να τον απασχολώ αλλιώς και εγώ δίπλα. Μια στο κρεβάτι και του μιλάω μια στο ρηλάξ. Και έτσι κάτι γίνεται. Η ζέστη είναι και εδώ άλλο πράγμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

kαι μενα θελει αγκαλιες αλλα την βαζω σε κουνια και ηρεμω λιγο .Σημερα πηγα ως το φαρμακειο και το σουπερ μαρκετ με το καροτσι ποδαρατα...Νιωθω λες και πηγα σε κανα φανταστικο μερος .Ξελαμπηκαρα ολη μερα μεσα χιχιχιχιχι.

Εν το μεταξυ ειδα και ενα ωραιο μαγαζακι που φτιαχνει διακοσμησεις η κοπελα για βαφτιση μαλλον θα την κλεισω .Καλες τιμες και χειροποιητα .Δεν θελω να μου φυγει μια περιουσια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

nai fairoyla moy an ειναι ετσι να την κλεισεις!ναι ρε κοριτσια πολυ βαρετο αυτο το μεσα..πρωι μεχρι απογευμα εχει ηλιο που να την παω..μετα απογευμα δουλευω απο το σπιτι και μετα αρχιζουν οι κολικοι..παμε καμια βολτιτσα κι αυτο ειναι..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Μόλις ήρθα, σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και είμαστε σε αναμονή 24ωρη.

Ελπίζω να μην έχουμε κλάματα όλη νύχτα. Κλάψαμε λίγο με το τσίμπημα αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα. Το βάρος μας 6620 και 61εκ. Ο γιατρός μας είπε ότι μεγαλώνουμε πιο γρήγορα από την ηλικία μας σε όλα. Το κεφαλάκι αρχίσαμε και το κρατάμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...