Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εμείς τοποθετούμε τα καλλυντικά στο φαρμακείο σήμερα και βοηθάω και εγώ. Εχουμε και την μπέμπα στο καρότσι να μας επιβλέπει όποτε δεν κλαίει.

Θέλω να πάω και εγώ διακοπές, αλλά φέτος το καλοκαιρι δυστηχώς δεν μας βλέπω για πολλά. Η πόλη εδώ έχει αδειάσει κυριολεκτικά. Χθες βγηκαμε για ποτό, με την μικρή να κοιμάται στο πορτ μπεμπέ και τα ήπιαμε. Καιρό είχα να κρεπαλιάσω έτσι.

Βρε κορίτσια αρχίσατε το σεχ? Είναι μόνο για μενα ένα μαρτύριο...ή και εσείς νιώθετε κάπως. Πέρα του ότι πρέπει να ξανασυντονιστούμε από την αρχή, με τα ράμματα νιώθω ότι η περιοχή κάτω έχει στενέψει πολύ. Χθες που δοκιμάσαμε πόνεσα αρκετά και το αφήσαμε, με συνέπεια να ξενερώνουμε και οι δύο. Ο γιατρός όταν είχα πάει για να με ελένξει μου είπε ότι θα πονέσω λίγο στην αρχή και θα τρέξει το πιο πιθανό και αίμα. Δεν θέλω να το ξαναδοκιμάσω αλλά πρέπει να το ξεπεράσω κάποια στιγμή και καλό είναι και σύντομα. Πείτε μου και εσείς την δικιά σας εμπειρία. Smoutsaki μου θυμάμαι που μας τα έλεγες, αλλά δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό για πολύ. Ειδικά για τους άντρες δεν το συζητώ...

Ροζάκι η μικρή μας έχει σχεδόν τα ίδια ωράρια στον ύπνο με τον δικό σας.

Α να σας ανακοινώσω και το όνομα.

Δεν θέλω σχόλια please

Παντελίνα!!!

Από το όνομα της πεθεράς που το τροποποιήσαμε κάπως, την λένε Παντελίτσα...ουδέν σχόλιο σας παρακαλώ.

Η βάφτιση για τέλη Οκτώβρη πηγαίνει και μάλλον θα την βαφτίσουνε ο αδερφός μου. Με τους κουμπάρους μας δεν βγάλαμε άκρη, τα παιδιά περνάνε μια δύσκολη φάση και δεν είναι για βαφτίσεις και τέτοια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου Νεφελακι ....πως πατε με την μπεμπουκα σας???

προσαρμοστηκατε ???

θηλαζεις ακομη?

εμεις προσπαθουμε ...ο μπεμπακος που και που ειναι ησυχουλης αλλα κυριως γκρινιαρης και φαγανουλης!!!ακομη δεν εχουμε προσαρμοστει ...περασαμε και αυτο με την ουρολημωξη και τον εχουμε παρει απο φοβο βλεπεις!!

και συ νωρις νωρις την βαφτιση ε???αντε με το καλο κοριτσι μου!

οσο για το σεξ....τι να σου πω:roll:θα δειξει!εγω σημερα αδιαθετησα για πρωτη φορα ακριβως στις 40 μερες, και γιατρο θα παω μαλλον κατα τις 10 του μηνα να δω τι θα μου πει...και κυριως τι θα μου κανει:rolleyes:!!!Φανταζομαι μονο κολπικο....και οχι τεστ παπ ακομη...εσυ εκανες και παπ??

μπανακι κοριτσια εχετε κανει???θελω σα τρελη να ριξω μια βουτια ρε γμτ αλλα περιμενω να παρω το ΟΚ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βρε κοριτσια που το πηγατε την πρωτη του βολτιτσα??? θελω να το παμε λιμανακι μερια και το σκεφτομαι !!!

επισης εχουμε παθει και ενα αλλο τρελο κολλημα.....φοβομαστε να το βαλουμε στο καθισματακι του αυτοκινητου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι τρελα κολληματα μας εχουν βγει δεν σας λεωωωωωωωωωω!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Nefelitsa τα ιδια ηταν και μενα στην αρχη αλλα μετα το ξεπερασαμε χιχιιχιχιχι τωρα ολα καλα.

Βανιλιτσα εγω ακομα δεν την βαζω στο καθισμα της καθομαι πισω και την κραταω αγκαλια .Δεν μπορω την βλεπω να γερνει στο καθισμα και δεν θελω .

Εμεις ετοιμαζομαστε για ενα τριημερακι να ξελαμπικαρω και εγω λιγο γιατι με εχει φαει το μεσα.

Τρεχουμε να δουμε με αυτη την βαφτησι τι θα κανω .Εκλεισα και φωτογραφο αυτος που ειχε κανει τον γαμο μου.Θελω να δω απο στολισμο τωρα τι θα κανω οταν βεβαια κλεισουμε το μαγαζι .Ελεγα για κετερινγκ στην αυλη του σπιτιου μου αλλα θα κουραστω οποτε καλυτερα εξω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπερουδια,

τι μου κανετε???Εμεις υγιαινουμε:),γκρινιαζουμε,κανουμε αγκου,αααα,μεσα-μεσα ριχνουμε και κανενα κλαμμα ετσι για να μην ξεχνιομαστε,παμε βολτες...χαχα!!

νεφελη,πολυ ωραιο το ονομα της μικρης και ιδιαιτερο...ενταξει το Παντελιτσα δεν ειναι πολυ ευηχο αλλα το Παντελινα εμενα μου ακουγεται υπεροχο.Δεν σου κανω πλακα,το εννοω!!

Βρε Φαιρουλα μου,ξεκινα να το βαζεις το κοριτσακι σου στο καθισματακι του.Στο λεω με καθε καλη διαθεση,ειναι πολυ επικινδυνο να την κρατας αγκαλιτσα.στο παραμικρο φρεναρισμα μπορει το παιδι να σου φυγει,η να τρανταχτει πολυ.Ακομη και για μικρες διαδρομες μην το ρισκαρεις,η Αθηνα ειναι δυσκολη και γενικα οι δρομοι με τους παλιοαπροσεχτους οδηγους και μπορει να συμβουν πολλα.

Δεν εχει ειδικο ινσερτ το καθισματακι???ποιο εχεις?εμας η μικρη καθεται πολυ καλα,δεν γερνει καθολου το κεφαλι της και την τοποθετησαμε εκει απο 5 ημερων,μια σταλιτσα ηταν κι εκανε αποσταση 45 λεπτων μεχρι το σπιτι μας.

Εχω δυο περιστατικα στο ευρυτερο φιλικο περιβαλλον με μωρα που ειχαν ασχημο τελος και τρεμω,γι αυτο τουλαχιστον δεν βγαινει απο το καθισμα με τιποτε.

Διαφημίσεις

καλησπέρα

νεφέλη μου εγώ έκανα καισαρική οπότε δεν έχω άποψη για το θέμα των ραμμάτων από κάτω. Είχαμε ένα θέμα γενικά με την τομή στην αρχή αλλά το ξεπεράσαμε. Ο άντρας μου δηλαδή φοβόταν μην με πονέσει όσο και αν του έλεγα ότι δεν την αισθάνομαι καν.

Φαιρυ μου δίκιο έχει η μαρσολάν μην ρισκάρεις ,η αγκαλιά είναι απόλυτα επικίνδυνη γιατί εκτός από το φρενάρισμα έχει και το δικό σου βάρος να πέφτει πάνω στο μωράκι.

Τα καθισματάκια είναι φτιαγμένα για νεογέννητα ακόμα. ΤΟ κεφαλάκι το γέρνει από συνήθεια όπως και εμένα δεν είναι επειδή είναι μικρούλα. Εμένα από την πρώτη μέρα είχε μια τάση να γέρνει και ακόμα την βρίσκει έτσι.

Μαρσολάν μου τι κάνεις ? Γιατί γκρίνιαζε η μικρή σήμερα ?

Εγώ μόλις τον κοίμισα , αργήσαμε λίγο σήμερα γιατί ρίξαμε ύπνους και την μέρα.

Και τώρα κάνω dvd τα βίντεο που τράβηξα με τον μπέμπη. Έχω γεμίσει πάνω από 5 ώρες βίντεο. Εκτυπώνω και εξώφυλλα και είναι σούπερ.

Α νεφέλη μου μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα για το όνομα. Είναι αλήθεια αυτό που είπε η μαρσολάν είναι πρωτότυπο όνομα. Μην νομίζεις ότι και το Αντωνάκης με τρελαίνει αλλά είναι του μπαμπά μου και το λατρεύω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροουζ μου,τι να πω δεν ξερω!!!!!μιλαμε ενα κλαμμα αλλο πραγμα,ανικανοποιητη σημερα...εκλαιγε για γαλα,της διναμε,ετρωγε ελαχιστα και μετα εδιωχνε το μπουκαλι κι αν μετα απο λιγο πηγαιναμε να της ξαναδωσουμε εκλαιγε ακομη πιο πολυ.Εννοειται το επομενο γευμα το ετρωγε ολο απο την πεινα και στο μεθεπομενο παλι τα ιδια.Την εκανα μπανακι,το απολαυσε και μολις την σκουπιζαμε εμπηξε τα κλαμματα παλι και δεν σταματαγε με τιποτε,τι αγκαλια,τι κουβεντα...μολις την απιθωσα στο κρεββατι....ταβλιαστηκε στον υπνο!!!!!!!!!!!!!

μαλλον σημερα δεν ηταν η μερα της,δεν ξερω!!!!!

καλά είναι φυσιολογικό , μήπως εμείς οι μεγάλοι δεν έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες ?

Έτσι και τα μωρά, εμάς τις ζεστες μέρες ζητάει γάλα ανά 1-1,5 ώρα και πίνει 50 γρ. και σταματάει. Πότε θα τελειώσει αυτό το καλοκαίρι το βαρέθηκα .

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια αυπνιες βλεπω.

Εχετε δικιο απο δω και στο εξης θα την βαζω στο καθισματακι της .

Μια φιλη μου την εβγαλε Νικολινα απο το Νικολετα .Πολυ ωραιο και πρωτοτυπο ονομα οποτε Νεφελιτσα μην το σκεφτεσαι καθολου

Διαφημίσεις

καλά είναι φυσιολογικό , μήπως εμείς οι μεγάλοι δεν έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες ?

Έτσι και τα μωρά, εμάς τις ζεστες μέρες ζητάει γάλα ανά 1-1,5 ώρα και πίνει 50 γρ. και σταματάει. Πότε θα τελειώσει αυτό το καλοκαίρι το βαρέθηκα .

Μια απο τα ιδια:mrgreen::mrgreen:δεν μου καιγεται καρφακι για το αν θα τελειωσει το καλοκαιρι...ασε που απο παντα ημουν φαν του χειμωνα

εντωμεταξυ,υποψιαζομαι οτι εχει να κανει και με τα δοντια η ολη φαση!!!οσο περνανε οι μερες με τοσο μεγαλυτερη μανια βαζει τις μπουνιτσες στο στομα...αφου οταν την εχω αγκαλια και ακουμπα στο προσωπο μου,γυρναει να με φαει...ανοιγει το στομα και προσπαθει να με δαγκωσει με τα ουλα!!!!!!

άσε και εμένα τα χέρια μέσα, όλη την ώρα και προσπαθώ να του βάζω την πιπίλα

πάνω που μπήκαμε σε ένα πρόγραμμα θα αρχίσουμε τα κλάματα πάλι για τα δοντάκια. Ώρε γλέντια που έχουν να γίνουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Και εγω κουραστηκα με το καλοκαιρι οχι τιποτα αλλο σιγα τις βολτες που παμε , ακομα δεν ειμαστε για πολλα πολλα.

Εμενα βρε κοριτσια πολλα νευρα η δικια μου , τραβαει τα μαλλια της και δεν ξερω τι θελει , τι την ενοχλει .

Και εγω κουραστηκα με το καλοκαιρι οχι τιποτα αλλο σιγα τις βολτες που παμε , ακομα δεν ειμαστε για πολλα πολλα.

Εμενα βρε κοριτσια πολλα νευρα η δικια μου , τραβαει τα μαλλια της και δεν ξερω τι θελει , τι την ενοχλει .

χαχαχαχαααχαχα...να σαι καλα ρε φαιρουλα...με εκανες και γελασα...την φανταζομαι την νεαρα να μαλλιοτραβιεται!!

Η δικια μου αυτοσφαλιαριζεται:mrgreen::mrgreen:μαδιεται,πως να το πω...εμεις μπορει να μην εχουμε μαλλια αλλα εχουμε μαγουλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:χαχαχχααα

Ναι οντως ειναι αστειο με τα μαλλια , ανησυχησα αλλα διαβασα μολις τωρα οτι το κανουν πολλα μωρα οταν βαριουνται , εχουν στρες και τετοια .

Και σενα γρατζουναει τα μουτρα της?? τι νευρα ειναι αυτα βρε παιδι μου που εχουν και αυτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...