Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια , τα εχω παιξει ολο με την μικρη ειμαι γιατι ο αντρας μου δουλευει και λειπει συνεχεια.Εχω κουραστει λιγο .

Αυτο τον καθρεφτη θα τον παρω και εγω ,δεν ηξερα οτι τον εχει στα mothercare .

Τι θα γινει θα παμε για κανα καφε που λεγαμε ? ή να περιμενουμε μετα τις διακοπες ?

Εμεις μπανακι ακομα κανουμε στον νιπτηρα με το σφουγαρι , το απολαμβανει η μπουμπου .

Μαρσολαν ποσα κιλα ειναι η δικια σου ? νομιζω εχουμε κοντινες ημερομηνιες γεννησης.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φανταστικό το καθρεφτάκι που παραθέσατε μάνουλες μου

fairy baby σε νιώθω κοπέλα μου και εγώ κάπως έτσι είμαι μόνη με τον μικρό και είμαι και έγκυος και νυστάζω τρελά και ο μικρός θέλει παιχνίδια και όταν αυτός κοιμηθεί εγώ έχω ξαγρύπνησε καλή ώρα τώρα :D:D:D:D

:tongue::tongue:

γεια σας κοριτσια ....τι γινεστε???πως ειστε??

εμεις σαραντιζουμε πρωτα ο Θεος αυριο και θα παμε εκκλησια!

ελπιζω απο δω και περα ο μπεμπακος μου να στρωσει λιγο με τα ωραρια!!

αν και τωρα το τελευταιο γευμα το κανει κανει κατα τις 11 και ξυπναει γυρω στις 6 οποτε καλα παμε για σχεδον 2 μηνων μωρακι!!

βρε κοριτσια πιο μπανακι εχετε και σας βολευει τοσο γιατι εγω εχω παρει ενα μεγαλουτσικο και δεν μπορουμε να τον κανουμε ανετα μπανακι φοβομαστε πολυ!!

κοριτσια στον γυναικολογο πηγατε αφου αδιαθετησατε η οχι??εμενα μου ειπε να παω αφου σαραντισω....αλλα περιοδο ακομη!!!και ανησυχω γιατι εδω και 3-4 μερες εχω πονους περιοδου αλλα τιποτα....

επισης ενα αλλο θεμα που με ανυσηχει ειναι πως ο μικρος πειναει συνεχεια ...κατεβαζει 180 με 200 γραμ. γαλα ...και φοβαμαι το στομαχακι του!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλώς τα κορίτσια μου βανιλίτσα φαγανό το μικρό σου

γιατί να φοβάσαι εμάς ο γιατρός μας είπε να το ταίζουμε όσο θέλει που σημαίνει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Μαρσολαν μου ο καφές και η βόλτα με τον άντρα μου και τις αδερφές μου είναι απόλαυση πάντα και παράδοση.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δηλ βρε rose μου και συ του δινεις αρκετο γαλατακι??

δεν κρατας τα στανταρ που λενε???σε 3 ωρες τοσο σε 2,5 πρεπει τοσο και κ.ο.κ.???

αχ ναι η βολτουλα κανει καλο και επιβαλλεται μερικες φορες αν εχεις καποιον να σε βοηθησει....δεν το συζητω!!!και γω προσπαθω να πεισω τον αντρα μου να βγαινουμε σιγα-σιγα μιας και εχω και γω την μητερα μου διπλα αλλα .....πολυ δυσκολο!!!φοβαται...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

από την αρχή ο δικός μας γιατρός ήταν της θεωρίας, αφήνουμε το μωρό να μας δείξει τις ανάγκες του. Που σημαίνει τρώει μόνο όταν πεινάσει ότι ώρα και αν είναι και όση ποσότητα θέλει. Δηλαδή, αν πεινάσει στις 2 ώρες δεν τον κρατάω μέχρι τις 3. Και αν αδειάσει το μπουκάλι του κάνω και άλλο μέχρι να αφήσει ποσότητα. Και μέχρι τώρα αυτό κάνω. Είμαστε μια χαρά. Και όσο αφορά την βόλτα πες τον άντρα σου ότι αν έχει εμπιστοσύνη στην μητέρα σου πιο είναι το πρόβλημα ? όλα ξεκινάνε από το πόσο εμπιστευόμαστε το άτομο που θα αφήσουμε το μωρό και στην τελική στους παιδικούς σταθμούς ξέρεις τι άτομα είναι και τι μπορεί να συμβεί ? Όλα είναι στο μυαλό μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

μπορείς να το συζητήσεις με τον γιατρό σου αυτό , πάντως ο δικός μας μου έχει δώσει αυτή την εντολή και μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να βάλει κανένα κιλό παραπάνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα σε ολες,

εμεις βγηκαμε μια μικρη βολτουλα με το ρινγκ-σλινγκ μας και γυρισαμε με ορεξουλα!

Βανιλιτσα,κι εμεις οπως η Ροουζ κανουμε.Κι η δικια μας η παιδιατρος ειναι της ιδιας γνωμης.Δινουμε στο παιδι οσο θελει κι οποτε θελει.Το στομαχακι δεν παθαινει τιποτε αφου το ιδιο το μωρακι δεν δυσφορει.Δεν κραταμε 3ωρα,2ωρα απλα αν παρατηρησεις το καθε παιδακι εχει το προγραμμα του.Εμενα ας πουμε τρωει μεχρι 130 μλ αλλα κανει και 7 γευματα το 24ωρο!Το ζητημα ειναι να μην υποσιτιζεται,απο την στιγμη που το παιδι ζηταει δωστου και μην κρατας ρολογια.Μονο γαλα πινουνε αλλωστε,σιγα τα πολλα κιλα που θα βαλουν.

Οταν αρχισει το φαγητο ναι...εκει καλο ειναι να μην τα παραταιζουμε!!

Φαιρυ μου,η μπεμπα οταν ηταν 2 μηνων βγηκε 6 κιλα στο ζυγι!:mrgreen:Τωρα η επομενη μετρηση ειναι στις 13/08 οταν θα ειναι 3 μηνων,οποτε θα δουμε!!!

yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:D:D:D:D:D

Εχετε δει φυλο ? παω στοιχημα οτι ειναι κοριτσακι .Οι παλιοι λεγαν οτι ο αδελφος στον αδελφο δεν δινει γαλα απο το στηθος.

Μαρσολαν στρουμπουλη η δικη σου . Εμενα 2 μηνων ηταν 5.150 .Η γιατρος μου εχει δωσει προγραμμα 4 ωρου ωστε να κοιμαται την νυχτα .Νομιζω οτι σιγα σιγα το καταφερνουμε αν και μερικες φορες μου το κανει και 3ωρο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Και ο δικός μας είναι τροφαντούλης στην μέτρηση των 2 μηνών ήταν 5680

τώρα ξεπεράσαμε τα 6 κιλά.

Εμείς τρώμε συνήθως 150 γρμ αλλά κάποιες φορές και λιγότερα ,σπάνια δε περισσότερα.

Είναι στο παιδί πως θέλει να μοιράσει τα γεύματα του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας!!!!!!!!!Εμείς πήραμε μέσα σε 1 εβδομάδα 300 γραμμαριάκια και είμαστε πολλοί χαρούμενοι!!!!!!Φθάσαμε 3.310 15 ημερών και ήταν 3.010 το σαμιαμίδι μου.Μ έχει σώσει το θήλαστρο της medela γιατί βγάζω πολύ γάλα και αναγκάζομαι και αποθηκεύω.Έτσι τα βράδια τρώει από το μπιμπερό της και είναι πολύ ευχαριστημένη και χορτασμένη!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...