Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

λες να μην τα βρω ? τι να κάνω τώρα δεν έχω μια

θα κρατήσω στον γυρισμό λεφτά.

Τυνησία και εγώ άκουσα καλά λόγια και γιαυτό είπαμε να πάμε να δούμε τι θα βγει

ελα μωρε,ολο και κατι καινουργιο θα βγαλουν!!!Βλεποντας και κανοντας.Κι εγω περιμενω να πληρωθω και μετα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eίπα να σας πω ενα γεια κοριτσαρες, ετοιμαζομαι να παω για λιγες εξωτερικες δουλειες..

Υποτιθεται σε λιγες μερες θα φυγουμε αλλα για να δουμε τι θα γινει με τη βενζινη...

Κατα τ αλλα ειμαστε σουπερ, εκανε και το πρωτο εμβολιο χθες...αουτς πονεσε η καρδια μου μιλαμε!!

Η παιδιατρος είπε πως ειναι σε ολες τις καμπυλες στα ανωτατα επιπεδα...Γενικως ολα βαινουν καλως η παλιο παλινδρομιση καλα κρατει ομως αλλα που θα μας παει θα την φαμε λαχανο κι αυτη!!

Τι κανετε εσεις??

Ετοιμαζεστε για αγορες??

Εγω ρε κοριτσια θελω να τα παρω οοοοοολα να ξετιναξω οτι εχω και δεν εχω αλλα κανω λιγο κρατει γιατι στο τελος θα τρωμε ρουχα...χαχαχαααα!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

mpoumpououou...

εκλαψε το μαναρακι μου???απο το παλιοφαρμακο παρα απο το τσιμπημα...ετσι κι η δικια μου,ειχε ηδη βγαλει την βελονα η γιατρος και μετα το πηρε χαμπαρι απο το τσουξιμο!!!

Λοιπον,θελω help..

ποιο καθρεφτακι εχεις παρει για να τσεκαρεις το μπεμπεκι σου στο αυτοκινητο???κι απο που???

Επισης,με το μπανακι του και την μεση σου(λογω υψους) πως βολευσαι??Εχεις παρει τιποτε ειδικο να προτεινεις??

Κοριτσια στο μπιμπερο παιρνετε πιπιλες με δυο τρυπες ? το γαλα ειναι πιχτο και πηρα εχθες με δυο ελπιζω να εκανα καλα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες.

Happiness να σου ζήσει το μπεμπάκι. Να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο.!

Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε και δεν είχα χρόνο να γράψω. Πολύ πράγμα βρε παιδί μου.! Πρώτη φορά που φεύγουμε και αναρωτιόμαστε αν θα τα χωρέσει όλα το αυτοκίνητο :)

Ηθελα να ευχηθώ σε όλες σας να έχετε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να περάσετε υπέροχα με τα μπουμπούκια σας είτε φύγετε για διακοπούλες είτε μείνετε σπίτι.!

Φιλιά.!:wink:

krEEp3.png

IjZep2.png

Καλησπέρα κορίτσια , περιμένω να ετοιμαστούν οι αδερφές μου για να πάω για καφεδάκι. Ο μικρός στην γιαγιά του φυσικά.

Για την παραγγελία εγώ έστειλα mail να μου πει πόσο θα κοστίσουν να ξέρω που βρίσκομαι αν και φοβάμαι ότι θα πιάσουμε το 200 με τα μεταφορικά και την πληρωμή της κοπέλας. Τώρα αν δεν βρω κάποιο κομμάτι δεν βαριέσαι θα βγει κάτι άλλο.

Φαίρυ μου εμείς πήραμε πιπίλα για 3+ και δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει πνίγεται ο καημένος. Ήλπιζα να του κάνει μπας και τρώει γρηγορότερα αλλά μπα. Θα ρωτήσω τον γιατρό να μου πει πότε πρέπει να αλλάξω την πιπίλα σε μεγαλύτερη.

Όσο για το εμβόλιο εμείς έχουμε ραντεβού την Δευτέρα. Παναγία μου μόνο που το σκέφτομαι τρέμω. Και ειδικά τις παρενέργειές, θα έχει δεν θα έχει?

Δώσαμε και 30 ευρώ για να το πάρουμε. Πω πω ρε παιδί μου.

Μπουμπού μου καλό κουράγιο με όλα αυτά, μια η παλινδρόμηση , μια οι υποχρεώσεις. Υπομονή τι άλλο μπορεις να κάνεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζουλα,καλο καφε!!!να περασετε ωραια οι 3 αδελφες..μπραβο.

Μην τρεμεις για το εμβολιο,αν μοιαζει λιγο ο Αντωνακης με την δικια μου,την Πηνελοπη θα το περασει ηπια!!!:):)

Καλα,30 ευρω το εμβολιο???????Εγω νομιζα οτι ειναι δωρεαν για ολα τα παιδια..εμεις δεν πληρωασαμε ας πουμε!

θα τα πουμε απο αυριο

φιλακια πολλα

Στεφαν,καλες διακοπες!!!!!!Have fan!(η πολυθρονα απο το σαιτ φοβερη και οικονομικη αλλα δεν θα χωραει στο δωματιο γαμωτο....ηθελα κατι πιο μαζεμενο;))

Μπουμπου,σαν κομητης μπαινοβγαινεις..χεχεχε!!!

στεφαν καλες διακοπες.

Εμεις της μπεμπουλας της ανοιξαμε βιβλιαριο , το επομενο εμβολιο κανει 75 ευρω και το προηγουμενο εκανε35 .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σου fairy,

ρε τι γινεται με τα εμβολια???και σου λεει μετα δωρεαν περιθαλψη:evil:

οσο για την θηλη στο μπουκαλι,νομιζω οτι επειδη εσεις πινετε αντιαναγωγικο που ειναι πιο πηχτο απο το κανονικο καλα εκανες και πηρες με μεγαλυτερη τρυπουλα.

Εγω παντως που εχω avent χρησιμοποιω το νο2 δηλ απο 1 εως 3 μηνων.Μολις κλεισουμε τον 3ο θα παρω το επομενο δηλ3-6 και ελπιζω να το δεχτει αλλιως θα παραμεινουν ως εχουν

Διαφημίσεις

να μαι και εγώ πάλι , μόλις μπήκαμε σπίτι και ο μικρός κοιμάται.

τελευταίο γεύμα απόψε ήταν κατά τις 10 οπότε ελπίζω να χτυπήσει το 7 πάλι.

μαρσολαν ελπίζω να έχουμε ελαφριά συμπτώματα και εμείς σαν την Πηνελοπίτσα.

Τα μπουκάλια της avent δεν τα έχω δοκιμάσει καθόλου είναι καλά ? Πλαστικά έχεις εσύ ?

Η θηλή είναι στρόγγυλη ? Γιατί αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα της νουκ. Ηταν κουραστικό ξημερώματα το μωρό να κλαίει από πείνα και εγώ να ψάχνω να βρω πια είναι η καλή μεριά να του βάλω το μπιμπερό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Να ρωτήσω και κάτι άλλο τα θερμό κάθε πότε τα ξεβγάζεται με χαμομήλι ?

Εγώ βράζω χαμομήλι και το αφήνω για λίγα λεπτά και μετά βάζω άλλο νερό καθαρό.

Εϊναι για τα άλατα λένε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

mpoumpououou...

εκλαψε το μαναρακι μου???απο το παλιοφαρμακο παρα απο το τσιμπημα...ετσι κι η δικια μου,ειχε ηδη βγαλει την βελονα η γιατρος και μετα το πηρε χαμπαρι απο το τσουξιμο!!!

Λοιπον,θελω help..

ποιο καθρεφτακι εχεις παρει για να τσεκαρεις το μπεμπεκι σου στο αυτοκινητο???κι απο που???

Επισης,με το μπανακι του και την μεση σου(λογω υψους) πως βολευσαι??Εχεις παρει τιποτε ειδικο να προτεινεις??

ναι ρε γαμωτο, το παλιοφαρμακο αυτο ποναει μου το πε και η παιδιατρος, του εκανα μια μεγαλη αγκαλια και παρηγορηθηκε!!

Λοιπον το καθρεπτακι το εχω παρει απο το cozy corner! Ειναι πλαστικος αρα δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας και τοποθετειτε στο προσκεφαλο των πισω καθισματων!

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1704

Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη!:D

Τωρα για το μπανακι εμεις εχουμε παρει της fisher price που εχει και δυχτακι για νεογεννητα και μπορεις να το κανεις και μονη μπανιο..

Προσαρμοζεται ακροβως στη μπανιερα μας και κρατιεται πολύ καλα, δεν χρειαζεται να σκυβω ιδιαιτερα!!

Για πες νεακιαα!!!:D:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημέρα κορίτσια. Καλές διακοπές στις κοπέλες που φεύγουν!!!

Μαρσολάν τον καθρέπτη αυτόν θα τον βρεις και στο motehrare, Αγγλικό και Ελληνικό. Από Αγγλία τον είχα παραγγείλει και εγώ, τις παλιές καλές εποχές που έστελνε Ελλάδα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κοριτσια,

ΣΚ πλεον...για οσες δουλευετε ευκαιρια να χαλαρωσετε λιγο!!!

Μπουμπουκα,κι εγω αυτο το μπανακι εχω,το μπλε(Aquarium) και ειναι πραγματι πολυ καλο,σφηνωνει στην μπανιερα-η κυρια καθεται στον θρονο της και απολαμβανει...Απλα ελεγα μην τυχον ειχες κανενα αλλο συστημα που να το ανεβαζει πιο ψηλα...

Οσο για τον καθρεφτη τον εβαλα στην παραγγελια απο αμαζον αλλα ηταν το μοναδικο πραγμα που δεν εστελνε.

οποτε θα τσεκαρω μαδερκερ και κοζικορνερ να το παρουμε κι αυτο να ξεμπερδευουμε

Ροουζ μου,καλο το καφεδακι με τις αδελφες???Αυτα ειναι,κι εγω οποτε ξεκλεβω λιγο χρονο για κανεναν καφε με καμια φιλεναδα νιωθω να αναπτερωνομαι.

Της Αβεντ ειναι πλαστικα ναι,ειμαι πολυ αγαρμπη και τα γυαλινα θα τα ειχα κανει θρυψαλα...οποτε,πλαστικα αλλα bpa free!H θηλη ειναι απο σιλικονη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το πως τα δεχτηκε το παιδι,μια χαρουλα πινει,δεν εχω αλλαξει μπουκαλι ουτε το σκεφτομαι...μαλιστα για αργοτερα εχω παρει και τις λαβες αλλα και το ειδικο στομιο και ετσι θα γινουν τα ιδια τα μπουκαλια εκπαιδευτικα ποτηρακια...ουτε καινουργια,ουτε αλλαγες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...