Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ήρθεεεεεεεεεεεε ? ουάου χαχα τώρα δεν έχω λεφτά όταν γυρίσω από Τυνησία θα φροντίσω να κρατήσω ένα ποσό. Αρχές του Αυγούστου δηλαδή.

Μπορώ να της γράψω από τώρα τι θέλω και να κάνω την παραγγελία σε 2 εβδομάδες ? Να μου πει και το κόστος ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακάρι female γιατί ειλικρινά τα βράδια είναι κουραστικό και άλλο κανένα 10 για το ρέψιμο φτάνουμε την 1 ώρα. ευτυχώς δεν ξυπνάει συχνά κάνει και 6 ώρες να ξυπνήσει στο πρώτο γεύμα το βραδινό.

Τι μου λες βρε κορίτσι μου? Εμένα ξυπνάει και 4-5 ή και 6-7 φορές ακόμη και μπορεί να κάνει και 1 ώρα να ξανακοιμηθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πλάκα κάνει female ? εμάς έχει καμιά 20 μέρες που έστρωσε στον ύπνο και κοιμάται γύρω στις 9 με 10 συνήθως το πρώτο γεύμα το ζητάει κατά τις 3-4 και κοιμάται αμέσως αφού σχεδόν κοιμισμένος είναι και το επόμενο γεύμα είναι γύρω στις 3-4 ώρες μετά. και συνήθως ξυπνάει μετά. Αλλά όλη μέρα στο πόδι δεν κοιμάται καθόλου. Σαν τον κλέφτη κανένα 10λεπτο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έχει αρχίσει να βάζει τα χεράκια στο στόμα και να βγάζει σάλια οπότε άρχισε η διαδικασία των δοντιών. ωχ θεε μου τρέμω στην ιδέα της γκρίνιας και των κλαμάτων από τα δόντια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ναι ροουζ,μπορεις να επικοινωνησεις μαζι της με μνμ στο facebook,και να την ρωτησεις ο,τι θες!!!!!!

εμας το νυχτοπουλι,κοιμαται και στην διαρκεια της μερας αρκετα,τρωει στις 24.00 και μετα ξανα στις 5 ή και αργοτερα,σημερα εσπασε ρεκορ εκανε να φαει 7 ωρες!!!!!

ήρθεεεεεεεεεεεε ? ουάου χαχα τώρα δεν έχω λεφτά όταν γυρίσω από Τυνησία θα φροντίσω να κρατήσω ένα ποσό. Αρχές του Αυγούστου δηλαδή.

Μπορώ να της γράψω από τώρα τι θέλω και να κάνω την παραγγελία σε 2 εβδομάδες ? Να μου πει και το κόστος ?

Φαντάζομαι ό,τι αυτά που θα θέλεις τώρα μπορεί να μην υπάρχουν σε 2 βδομάδες, είναι μεγάλο το διάστημα.

Τυνησία πρέπει να είναι υπέροχο. Εμείς είχαμε πάει Αίγυπτο πρόπερσι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έχει αρχίσει να βάζει τα χεράκια στο στόμα και να βγάζει σάλια οπότε άρχισε η διαδικασία των δοντιών. ωχ θεε μου τρέμω στην ιδέα της γκρίνιας και των κλαμάτων από τα δόντια

κι εμενα ρε παιδι μου,βαζει μπουνιτσα το χερακι της στο στομα κι εχει σαλακια..της εχω παρει ηδη μασητικα αλλα ακομη δεν θα μπορει να τα χρησιμοποιησει γιατι δεν μπορει να τα πιασει και να τα φερει στο στομα μονη της...νομιζω απο τον 4ο μηνα και μετα!!!

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι ό,τι αυτά που θα θέλεις τώρα μπορεί να μην υπάρχουν σε 2 βδομάδες, είναι μεγάλο το διάστημα.

Λες βρε female μου,να την πατησουμε και να ειναι out of stock???Αν ειναι να βιαστω κι εγω...απο Δευτερα να χτυπησω!!!

ναι δεν είναι σε θέση ακόμα να κουμαντάρουν τα χεράκια τους

και εμείς έχουμε για τα δοντάκια αλλά δεν είναι ακόμα καιρός τους

τα χεράκια μπουνιές όντως οπότε του βάζω πιπίλα γιατί είναι καλύτερα λένε πιπίλα παρά το χέρι στο στόμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

λες να μην τα βρω ? τι να κάνω τώρα δεν έχω μια

θα κρατήσω στον γυρισμό λεφτά.

Τυνησία και εγώ άκουσα καλά λόγια και γιαυτό είπαμε να πάμε να δούμε τι θα βγει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Λες βρε female μου,να την πατησουμε και να ειναι out of stock???Αν ειναι να βιαστω κι εγω...απο Δευτερα να χτυπησω!!!

Ναι μπορεί γιατί είναι εκπτώσεις, η Σαλοπέτα έλειπε και θα ορμίσει πολύς κόσμος τώρα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...