Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια ...εγω τρεχωωωωωωωωωωω.ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧ βαφτησι δεν ηθελα καλα να παθω.Για τις αγκαλιες που λετε , εγω λιωνω να την εχω αγκαλια και να κοιμαται πανω μου . Σε λιγα χρονια δεν θα μπορει αλλωστε και η ιδια μερικες φορες δεν θελει να ειναι πανω μου ζεσταινεται και τοτε στεναχωριεμαι εγω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evi μου αφού το δέχεται το μωρό χωρίς κλάματα τότε τι πρόβλημα να υπάρχει. Οι γιατροί λένε όχι πιπίλα συνήθως για να μην μπερδεύετε το μωρό.

Φαιρυ μου με την ζέστη και εμείς έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Στο φαγητό ιδιαίτερα γιατί είναι το γάλα ζεστό ζεσταίνει τα μέσα του και η θερμοκρασία το κάνει χειρότερο. Οπότε βάζω το μαξιλάρι με ένα σεντονάκι από πάνω και τον ξαπλώνω η μέση και πάνω στο μαξιλάρι και η μέση και κάτω στο κρεβάτι. Έχω και τα χέρια μου ελεύθερα να του κάνω αέρα με μία βεντάλια και δεν τον ιδρώνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αναρωτιέμαι αν πειράζει η εναλλαγή από το στήθος στο μπιμπερό και το αντίθετο.Ως τώρα τα δέχεται και τα δυο με την ίδια χαρά.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

Πρόσεξε την σύγχιση των θηλών...Το μωρό σου είναι πολύ μικρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έχεις δίκιο female είναι μικρό ακόμα

υπάρχει περίπτωση δηλαδή όσο μεγαλώνει να μην δέχεται το στήθος ?

μαρσολάν που χάθηκες ?

γενικά πολύ ερημιά σήμερα στο φόρουμ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έχεις δίκιο female είναι μικρό ακόμα

υπάρχει περίπτωση δηλαδή όσο μεγαλώνει να μην δέχεται το στήθος ?

μαρσολάν που χάθηκες ?

γενικά πολύ ερημιά σήμερα στο φόρουμ

Όταν το μωρό είναι πολύ μικρό και πριν εδραιωθεί η γαλουχία μπορεί να προτιμήσει το μπουκάλι από όπου κατεβάζει άφθονο γάλα και χωρίς κόπο από το στήθος στο οποίο πρέπει να κοπιάσει για να πάρει την τροφή του. Έτσι δεν δίνουμε μπουκάλι πριν σαραντίσει το μωρό αλλά και μετά δίνουμε όταν είναι απόλυτη ανάγκη πχ. να λείψει η μητέρα.

Εμείς αυτό πάθαμε όταν ομικρός ήταν 10 ημερών και αρνιόταν πεισματικά το στήθος...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

εγώ είχα και αυτό το πρόβλημα γιατί ο μικρός 5 μερες στην κλινική τρέφονταν αποκλειστικά με μπιμπερό και όταν γύρισα στο σπίτι και προσπάθησα να τον θηλάσω με συνδυασμό το οτι αργούσε να κατέβει το γάλα μου ο μικρός αρνούνταν να θηλάσει. Έκλαιγε γοερά και μετά από 2 ρουφηξιές άφηνε το στήθος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσιαααα,

ολα καλα???Χαθηκα λιγακι εεε???Προεκυψαν πολλες δουλιτσες εξωτερικες κυριως κι οταν εμπαινα δεν εβλεπα καμια σας μεσα,οποτε συνεχιζα με τα του σπιτιου:D

Πως ειστε??Εμεις καλα,τρωμε,παμε βολτες,χτες η μπεμπα εφαγε στις 24.15 και μετα στις 7.15 και 12.30.Απιστευτο αλλα αληθινο,χεχε!!Λετε να το συνεχισει?Θα δειξει..

Κατα τα αλλα,σιγα μην ακουω τι λεει ο καθενας...στο θεμα συναισθημα και αγκαλια δηλωνω ενοχη..θα τα παρεχω στο παιδι μου απλετα,οσο και οποτε θελει...

Δεν προκειται να της αρνηθω ποτε,καλα δεν το συζηταμε για τωρα που εξαρταται απολυτα απο εμενα,ουτε 3 μηνων δεν ειναι καλα-καλα.

φυσικά και σε συνδυασμό το γάλα μου που αργούσε να κατέβει έκαναν την δουλειά

είναι και ο μπέμπης τσατίλας και πεινάλας

αλλά τρώει πολύ αργά παρόλο που θέλει να φάει και χτυπιέται όταν ξεκινάει κάνει και 40 λεπτά να φάει. ελπίζω να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αλλά τρώει πολύ αργά παρόλο που θέλει να φάει και χτυπιέται όταν ξεκινάει κάνει και 40 λεπτά να φάει. ελπίζω να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή

Αργότερα θα εξαφανίζει το μπουκάλι σε ώρα μηδέν!

Ο μικρός μου στην ηλικία σας έκανε 2 ώρες να θηλάσει και πλέον κάθεται στο στήθος 5-6 λεπτά. Μόνο στο βραδινό γεύμα κάνει 10-12 επειδή γεμίζει καλά τις δεξαμενές:)

Είναι πολύ μικρούλι το μωράκι σου και κουράζεται να τραβάει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ρε συ ροουζ,τα παιδια μας μονο στο φυλο διαφερουν!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

μακάρι female γιατί ειλικρινά τα βράδια είναι κουραστικό και άλλο κανένα 10 για το ρέψιμο φτάνουμε την 1 ώρα. ευτυχώς δεν ξυπνάει συχνά κάνει και 6 ώρες να ξυπνήσει στο πρώτο γεύμα το βραδινό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πες το ψεμματα:mrgreen::mrgreen:μας βγηκαν τα ταυρακια και φαγανα και με το πασο τους!!!!

ααα,και κατι ακομη:η κοπελια για τις αγορες γυρισε στην βαση της!!

μην σου πω καλυτερα τι λογαριασμο θα κανω!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...