Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια μου

εμείς βαφτίζουμε 3/10 και δεν είδαμε τίποτα ακόμα, λέτε να τρέχουμε μετά ?

λέμε να γυρίσουμε με το καλό από διακοπές και μετά να αρχίσουμε.

νεφέλη μου όλα τα μωράκια που θηλάζουν έχουν αυτή την εξάρτηση με της μαμάδες

εδώ εμείς που δεν θηλάζουμε και θέλει αγκαλίτσα συνέχεια. κάποιες φορές λεω και εγώ τώρα θα προσπαθήσω χωρίς να τον κουνάω αλλά παλι δεν τα καταφέρνω.

βανιλίτσα και εμέις θα είμαστε 5 μηνών αλλά αν τον δεις τώρα που είναι 2,5 είναι βαρβατούλης οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. και οι νονές θα είναι οι αδερφές μου που είδε τον καταφέρνουν από τώρα.

Αχ γατί να μην το κουνάς το παιδάκι σου και να το κοιμίζεις ξέρεις πόσο γρήγορα θα μεγαλώσει και θα αναπολείς τις μέρες που το κοίμιζες στην αγκαλιά σου :D:D:D

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σου μαμαλευτερακι το ξέρω ότι δίκιο έχεις , θα περάσουν τα χρόνια σαν νερό αλλά μας έχουν μουρλάνει ρε συ . Ο ένας λέει μην το μάθεις αγκαλιά ο άλλος μη το μάθεις να κοιμάται με κούνημα τι να κάνουμε και εμείς τα παίξαμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γειά σου μαμαλευτερακι το ξέρω ότι δίκιο έχεις , θα περάσουν τα χρόνια σαν νερό αλλά μας έχουν μουρλάνει ρε συ . Ο ένας λέει μην το μάθεις αγκαλιά ο άλλος μη το μάθεις να κοιμάται με κούνημα τι να κάνουμε και εμείς τα παίξαμε.

Να κάνεις αυτό πους σε ευχάριστη έξαλλου ποιος βλέπει τι κάνεις εσύ σπίτι σου χιχιιχ

;);););)

χαχα ναι είναι μια αλήθεια αυτή, στην τελική κάθε παιδί είναι μοναδικό δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες σε όλα τα πράγματα. Κάποια ισχύουν και κάποια όχι εκεί πρέπει να κρίνουμε τι είναι καλύτερο για το παιδί μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Να κάνεις αυτό που θέλεις και θεωρείς εσύ σωστό. Το πως θα μεγαλώσεις το παιδί σου είναι δική σου επιλογή και ευθύνη. Τα ίδια άκουγα και ακούω και εγώ αλλά τελικά επικρατεί το μητρικό μου ένστικτο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το θέμα είναι ό,τι σε αγχώνουν και τελικά σε νιώθουν να νιώθεις χάλια επειδή εσύ άλλα θέλεις να κάνεις και άλλα προσπαθούν να σου περάσουν.

Αυτό που λέω στον άντρα μου είναι ό,τι δικό μας είναι το παιδί και δικαίωμά μας να το κακομάθουμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σωστές σασ βρίσκω να και θέλετε λίγο ακόμη σπρώξιμο:D:D:D:D

εδώ εγώ θα σας σπρώχνω να μην ακούτε και να κάνατε του κεφαλιού σας

και θα δείτε θα δικαιωθείτε :wink::wink::wink::wink:

χαχα ελπίζω αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν κάνω καμιά υπερβολή ούτε το να πάρω το μωρό αγκαλιά από αγάπη το θεωρώ λάθος.

Σε λίγα χρόνια εμείς θα θέλουμε και αυτό δεν θα κάθεται

δεν είναι καρφιτσωμένος πάνω μου γενικά αλλά όταν είναι ξύπνιος θέλει την προσοχή μου είναι μικρός άλλωστε ακομα. Ούτε 3 μηνών. Είναι απόλυτα λογικό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχα ελπίζω αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν κάνω καμιά υπερβολή ούτε το να πάρω το μωρό αγκαλιά από αγάπη το θεωρώ λάθος.

Σε λίγα χρόνια εμείς θα θέλουμε και αυτό δεν θα κάθεται

δεν είναι καρφιτσωμένος πάνω μου γενικά αλλά όταν είναι ξύπνιος θέλει την προσοχή μου είναι μικρός άλλωστε ακομα. Ούτε 3 μηνών. Είναι απόλυτα λογικό.

καλέ εμένα είναι δυο χρονών και τον παίρνω ακόμη αγκαλιά και τον νανουρίζω άμα το ζήτηση σπάνια βεβαία αλλά το απολαμβάνω

Θα σου πω μια Ατάκα της Αδελφής μου

ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΛΙΩΣΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΥΡΝΑ

σωστό, νομίζω ότι δεν είμαι χαζή ξέρω να κρατάω τις ισορροπίες , ξέρω πότε πρέπει να σταματήσω. το κάνω τόσα χρόνια άλλωστε στην ζωή μου γιατί να αλλάξει στο παιδί μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...