Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Θα το κοιτάξω οπωσδήποτε με τον ανδρολόγο να δω τι θα πει κ αυτός γιατί οι εμβρυολογοι μας έλεγαν πως δε το λαμβάνουν υπόψιν. Εκτος αν αξιολογούν την σοβαρότητα ανάλογα το βακτήριο. Σήμερα πάντως ο άντρας μου πήρε αρκετά συμπληρώματα για να ξεκινήσει. Περιμένω να μιλήσω και εγώ με γυναικολόγο για να πάρω τα δικά μου.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι έχεις δίκιο , φυσικά και δεν ήμουν ποτέ από τις μάνες που ήθελαν ένα συγκεκριμένο φύλο και τίποτα άλλο. Αλλά μια και το σπίτι μου έχει μόνο ένα παιδικό δωμάτιο θα ήταν καλύτερα για τα παιδιά να έχουν το ίδιο φύλο. Αλλά ότι θέλει ο θεός , πάνω από όλα γερό να είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω την αληθεια,σε ολους εχει περασει απο το μυαλο αυτο...κι εμενα θα μου αρεσε να ειναι κοριτσοπουλο και το 2ο για να μοιραζονται κοινο δωματιο,κοινες εμπειριες,μυστικα αλλα αυτο δεν ειναι στο χερι μας...:rolleyes:

το μονο που δεν θελω ειναι να εχουν πολλα χρονια διαφορα,μεχρι 3 το πολυ!

καλημερα κοριτσια.τι κανετε???που ειστε ολες καλε??

ο μπεμπης μου ειναι ανησυχος , κοιμαται και πεταγεται με κλαματα!!ξανακοιμαται και ξανα τα ιδια!!ανα 10λεπτα ολα αυτα!!τι να εχει το καμαρι μου???????:rolleyes:

εχω τρομερο προβλημα με τον υπνο του!!δεν κοιμαται ευκολα γμτ!!επιστρατευει τρια ατομα(εμενα την μανα μου και τον αντρα μου) καθε φορα για να τον παρει ο υπνος!!αντε να σαραντησουμε να τον παμε καμια βολτα με το πορτ-μπεμπε να ηρεμησουμε!!!

οταν τα βγαλατε εξω τους φορεσατε και καλτσακια και σκουφακι ??

λεμε να του κανουμε καμια βολτα στο λιμανι στην ραφηνα απογευματακι και φοβαμαι μη κρυωσει....Μηπως ειμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ??

Δεν ξερω αλλα μια φοβια μετα την ουρολημωξη την εχω!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια.τι κανετε???που ειστε ολες καλε??

ο μπεμπης μου ειναι ανησυχος , κοιμαται και πεταγεται με κλαματα!!ξανακοιμαται και ξανα τα ιδια!!ανα 10λεπτα ολα αυτα!!τι να εχει το καμαρι μου???????:rolleyes:

εχω τρομερο προβλημα με τον υπνο του!!δεν κοιμαται ευκολα γμτ!!επιστρατευει τρια ατομα(εμενα την μανα μου και τον αντρα μου) καθε φορα για να τον παρει ο υπνος!!αντε να σαραντησουμε να τον παμε καμια βολτα με το πορτ-μπεμπε να ηρεμησουμε!!!

οταν τα βγαλατε εξω τους φορεσατε και καλτσακια και σκουφακι ??

λεμε να του κανουμε καμια βολτα στο λιμανι στην ραφηνα απογευματακι και φοβαμαι μη κρυωσει....Μηπως ειμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ??

Δεν ξερω αλλα μια φοβια μετα την ουρολημωξη την εχω!

ελα βρε Βανιλιτσα,καλημερα...τι καλημερα δηλαδη,μεσημεριασε..:rolleyes:

να το βγαλεις το παιδι,εγω της φοραω καλτσακια οταν νιωθω οτι τα ποδαρακια της ειναι κρυα,πιαστα στα χερια σου και θα δεις.Οταν ειχε τον καυσωνα ας πουμε ηταν ζεστα,τωρα που επεσε η θερμοκρασια ειναι κρυα.

Αφου θα τον βγαλεις και κοντα σε θαλασσα..

Οσο για σκουφακι,δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο..εγω θα σου προτεινα να του παρεις ενα καπελακι μουρικο,πιο πολυ για την μοστρα του παρα για ζεστη!!

rose μου 11 σεπτεμβριου , εκλεισα μπουμπουνιερες ευτυχως , οριακα ειμαι γιατι τον αυγουστο κλεινουν αυτα τα μαγαζια και γινεται χαμος απο σεπτεμβριο με βαπτισεις.Προσκλητηρια πρεπει να κλεισω τωρα αμεσα!!! τις παιδικες μπουμπουνιερες θα τις φτιαξω μονη μου σαν δωρακι για τα παιδακια :D

Μαρσολαν ασε τι περασαμε βρε κοπελια βεβαια οταν βλεπω την μπεμπα μου τα ξεχναω ολα .

Εν το μεταξυ βλεπω στο φεις που σου κανουν και σενα σχολια που αδυνατησες ....που να ξεραν τι περασαμε χιχιχιχι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

αααα τι ωραια , θα τα λεμε οποτε , εσυ τα εχεις κανονισει ολα? εγω μαγαζι για μετα ακομα δεν βρηκα

Hallo girls!

Τι κάνετε κοριτσάκια? Πολλά φιλάκια στα μπεμπάκια σας. Γέννησε και το Χαπάκι από ότι έμαθα οπότε αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε άλλη εγκυούλα.

Χαπάκι μου να τον χαίρεστε τον παίδαρο! Καλότυχος και υγειής να είναι πάντα στην ζωή του!

Θέλω πολύ να ανεβάσω φώτο στο fc να μας δείτε και εμάς, αλλά έχουμε πρόβλημα με την φωτογραφική μας και αναγκαστηκά πρέπει να αγοράσουμε άλλη. Το πρόβλημα είναι ότι ο άντρας μου δεν έχει καθόλου χρόνο αυτό το διάστημα και το παιδί μεγαλώνει και δεν το έχουμε φωτογραφήσει πολύ. Με το θηλασμό τα παμε καλά, υπάρχουνε και μέρες που δεν παίρνει συμπλήρωμα. Πλέον και εγώ ειμαι εντάξει ψυχολογικά με αυτό το θέμα οποτε και να αποθηλάσω κάποια στιγμή δεν θα με πειράξει, κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το ζουζουνακι μου. Να μαστε καλά εμείς να μπορούμε να τα χαιρόμαστε και να τα φροντίζουμε και το ξένο γαλατακι μια χαρα είναι.

Βρε κορίτσια με στο θέμα της αγκαλιάς τι κάνετε? Εμένα δεν μπορεί να κοιμηθει χωρίς αγκαλιά ή βυζάκι. Τι θα την κάνω! Την αφηνώ να κλάψει αλλά δεν το αντέχω πολύ. Θέλω να ξεμπερδεύω οπότε την παίρνω αγκαλιά ή την έχω ξαπλωμένη στο κρεβατι και την θηλάζω και κοιμαται έτσι εύκολα και γρήγορα. Αν την αφήσω μόνη μπορεί και να πάρει μία ώρα κλαίγοντας για να ηρεμήσει και αν ηρεμήσει. Αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν βελτιωνόμαστε. Είναι κολλημένη πάνω μου και λογικό είναι γιατί όλη την ημέρα είναι μαζί μου.

Δυστηχώς την περασμένη εβδομάδα χάσαμε την γιαγιά μου και οι γονείς μου βρίσκονται στην Χαλκιδική εδώ και αρκετό καιρό (εκεί έμενε και η γιαγιά), τα πεθερικά και αυτά στο εξοχικό, ο άντρας μου τρέχει με την ανακαίνιση, ο αδερφός μου είναι διακοπές και έτσι μένω μόνη όλη μέρα με την μικρή. Δεν έχω και φίλες εδώ οπότε καταλαβαίνετε.

Σας διαβαζω καθημερινα να το ξέρετε άσχετα αν δεν έχω χρόνο να γράψω.

Ροουζ με το καλό να πάτε το ταξίδι σας στη Τυνησία, να μας βάλετε και φώτο να δούμε όταν επιστρέψετε. Παρεπιπτώντος ήσουνα μια κούκλα νύφη!

Μαρσολανάκι μ΄αρέσεις πολύ γιατί είσαι πολύ μπροστά με τις αγορές μέσω enternet και μας βοηθάς και εμάς αρκετά να παίρνουμε ιδέες.

Μπουμπουκάκι sorry, με πήρες χθες τηλ που κοιμηζα την μικρή και δεν μπορούσα να μιλήσω. Θα σε πάρω σήμερα να τα πούμε, χάρηκα πάρα πολύ.

Φαίρη μου με το καλό οι ετοιμασίες! Βάλε μας φώτο να δούμε μπομπονιέρες και προσκλητήρια που διαλεξες.

Βανιλάκι μου με το καλό να πάρετε ευχούλα και να ερχίσετε τις βόλτες! Λυπάμαι πολυ για αυτό που συνέβει στον μπέμπη με την ουρολήμωξη. Τέλος καλό όλα καλά όμως. Στη αρχή μπορεί να μην κάθεται εύκολα ούτε στο καρότσι (η δικιά μας ακόμη μας κάνει νούμερα), αλλά με το καιρό ευελπιστώ και εγώ να συνηθίσουνε.

Γκελάκο μπράβο για τον μπέμπαρο σου, φαγανούρης είναι ε? Κοιταξε και σύ όσο μπορείς τον εαυτό σου αυτό το διαστημα και να μην γίνεσαι χίλια κομμάτια. Η δουλειά μπορεί και να περιμένει όσο πιεστικά και αν είναι τα πράγματα. Εχω περάσει και εγώ από δύσκολες καταστάσεις με την δουλειά μου και αυτό που διδάχτηκα τελικά είναι ότι πιο σημαντικό από την ψυχική μας ηρεμία δεν υπάρχει, η δουλειά μπροστα στο παιδί μας και την οικογένεια μας δεν μετράει καθόλου. Σου τα λέει ένα άτομο που άφησε μια καλή καριέρα με αρκετά χρήματα παρόλο τις μακροχρόνιες σπουδές για την οικογένεια.

Θέλω πολύ να σας γνωρίσω τώρα που θα κατέβω κάτω. Και εννοείτε είστε όλες ευπρόδεκτες στις Σέρρες στα βαφτίσια της μικρής μας. Ακομη δεν κανονίστηκε τίποτε αλλά μάλλον για τέλη Οκτώβρη είμαστε.

fairy μου νωρις νωρις την βαφτιζεις ε??

απο την μια ειναι καλο γιατι θα ηρεμησετε απο ολα..αλλα απο την αλλη δεν θα ειναι πολυ πολυ μικρουλα???

μωρε τα φοβαμαι τα τοσο μικρουλια στην κολυμπιθρα!!

ειχα παει σε μια βαφτιση περισυ , σε ενα κοριτσακι 5 μηνων και η νονα φοβοταν και να την κρατησει!!!

Να σου πω και γω σκεφτομουν να τον βαφτισω στην γιορτη του (τα Χριστουγεννα δηλ) αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι νωρις!Θα δουμε!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας,κοριτσάρες!!!!Πόσο χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!!Το ίδιο είμαστε και εμείς!!!Ανυπομονούμε να σαραντίσουμε,για να κάνουμε βολτίτσες!!!!!

Να σας ρωτήσω σε κάτι τη γνώμη σας??Όταν μου ματώνουν πολύ οι θηλές έχω νοικιάσει ένα θήλαστρο της medela και βγάζω γάλα και ευτυχώς τρέφεται μια χαρά το μωράκι μου.Είναι κακή αυτή η εναλλαγή??Έχω πάρει το τελευταίο μοντέλο μου μιμείται τις θηλαστικές κινήσεις του νεογνού...

Επίσης όταν το πιάνουν πονάκια στην κοιλίτσα έχετε κανένα κόλπο για ανακούφιση??

EVi να σου ζήσει το μωράκι σου. Ποια εναλλαγή ρωτάς αν είναι κακή? Έχεις το symphony της medela?

Για τα ποναλάκια λένε ό,τι ανακουφίζει λίγο το μασαζάκι στην κοιλίτσα και να την κρατάς είτε πάνω σου (η κοιλίτσα της να ακουμπάει στο στήθος σου), είτε να βάλεις ένα μαξιλάρι στα πόδια σου και να την ξαπλώσεις μπρούμυτα πάνω στο μαξιλάρι. Αυτή η πίεση ανακουφίζει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου

εμείς βαφτίζουμε 3/10 και δεν είδαμε τίποτα ακόμα, λέτε να τρέχουμε μετά ?

λέμε να γυρίσουμε με το καλό από διακοπές και μετά να αρχίσουμε.

νεφέλη μου όλα τα μωράκια που θηλάζουν έχουν αυτή την εξάρτηση με της μαμάδες

εδώ εμείς που δεν θηλάζουμε και θέλει αγκαλίτσα συνέχεια. κάποιες φορές λεω και εγώ τώρα θα προσπαθήσω χωρίς να τον κουνάω αλλά παλι δεν τα καταφέρνω.

βανιλίτσα και εμέις θα είμαστε 5 μηνών αλλά αν τον δεις τώρα που είναι 2,5 είναι βαρβατούλης οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. και οι νονές θα είναι οι αδερφές μου που είδε τον καταφέρνουν από τώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

female θα εχω γυρω στα 130 ατομα , τις παιδικες μπουμπουνιερες θα τις φτιαξω εγω ,

Παντως κοριτσια με αγχωσαν στα μαγαζια μου λεγαν οτι κλεινουν για παραγγελιες και τετοια .Ευτυχως εκλεισα μπουμπουνιερες και προσκλητηρια .Τωρα μενει ο στολισμος και ο φωτογραφος και φυσικα το τραπεζι , το εχουν παρακανει και αυτοι με τις τιμες εδω στην παραλιακη ελεος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...