Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοίτα προσπαθώ να τον μάθω να κάθεται και αλλού , όπως στο ρηλαξ που στην αρχή δεν του πολύ άρεσε αλλά τώρα κάθεται και κάθε μέρα περισσότερο. Μια στο ρηλάξ μια στην καλαθούνα οτιδήποτε να μην είναι πάνω μου. Οπότε τώρα που μεγάλωσε κάπως κάθεται και μπορώ να κάνω μικρό δουλειές ανά μισάωρα για να μην κλαιει. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα αν και δεν έκλαιγε ούτε γκρίνιαζε αλλά ήθελε αγκαλιά και την προσοχή μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΠΑΚΙΙΙΙΙ NA SOY ZHSEI ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΣΕς ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!ΑΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ..ΑΥΤΑ!ΝΕΦΕΛΑΚΟΟΟΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK!KI ESY EVITAKI MOY!BANILITSA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΟΤΑΝ 40ΣΕΙΣ..ΕΜΕΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ..ΕΙΧΕ ΚΛΑΜΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σας κοριτσια μου,

ολα καλα???

εμεις μια χαρα,εχει δροσισει και λιγο οποτε ειναι και η πολη πιο υποφερτη!!!!!Η μπεμπα μας καλα ειναι,καθε μερα μεγαλωνει,μας κανει ναζια,αγκου και γελαει συνεχεια..αααχ,ποτε θα αρχισει να "κακαριζει" κιολας!!!!!Ειναι εδω και ολοι οι θειοι και ολοι μαζι της ασχολουνται...η καλυτερη της!

χαπι....λογικα θα εχεις γεννησει!!!!!!Να σου ζησει το μωρουλι σου,παντα ευτυχισμενοι να ειστε και υγεια πανω απο ολα!!

ζωζα,υπομονη...θα περασουν κι οι παλιοκολικοι-που θα παει.

ροουζ,που θα πατε διακοπες???καλα θα περασετε κι οι δυο σας κι εννοειται οτι οι γονεις μας ειναι ατομα εμπιστοσυνης.Εμενα η μαμα μου ειναι ατομο με δυσκολιες στην υγεια της πολλες,η πεθερα μου δουλευει αλλα και την ψιλοφοβαται την μπεμπα τωρα που ειναι μικρη να την κρατησει για μερες,οποτε θα την εχουμε μαζι μας.

Μολις ομως μεγαλωσει,καλα να ειμαστε-φραγκα να υπαρχουν θα την αφηνουμε κι εμεις να ξεφευγουμε κανενα εξωτερικουλι:D

εγω θα ξαναπαω γιατρο την Παρασκευη,να δουμε αν εφυγε εκεινη η βρωμοκυστουλα που μου εφερε αιμορραγια και με γεμισε σπυρακια σε ολη την δεξια πλευρα του προσωπου.Να δουμε...θα μπαινει ο κολποδιαστολεας γιατι την τελευταια φορα δεν...χεχε!!!

μαρσολάν μου ο καιρός είναι καλός και εδώ μετά τις τελευταίες βροχές

χθες πήγαμε και συναυλία είδαμε τον Γιάννη Χαρούλη ελπίζω να το έχετε ακουστά γιατί ειναι υπέροχη φωνή. Διακοπές θα πάμε Τυνησία για μια εβδομάδα. Ελπίζω να περάσουμε καλά αν και έχω ακούσει καλά λόγια.

Εμένα οι γονείς μου έχουν τρελαθεί με τον μικρο και θα τον κρατήσουν με μεγάλη χαρά. Τους έχω εκπαιδέυση και όλο αυτό το διάστημα ξέρουν όλα τα χούγια του μωρού Περιμένουμε πως και πως να έρθει ο καιρός.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχω ακουσει κι εγω τα καλυτερα για Τυνησια,ειναι ωραιος προορισμος.Θα περασετε καλα και θα μας ανεβασεις και καμια φωτο να σας χαρουμε.

Ειδα και τις φωτο του γαμου σας...υπεροχες,Ροουζ εισαι πολυ αρχοντικη,ωραιο μαλλι-ωραιο νυφικο!!Και πολυ ωραιες ποζες!!

Κι εμας εχουν ξετρελλαθει ολοι,σαν χαζοι κανουν με την μπεμπα,η δε πεθερα μου με 2 γιους...εκει να δεις χαρα με την εγγονα.Ειναι το πρωτο εγγονι και για τις 2 οικογενειες και εχουν λαλησει.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ και από εδώ για τα καλά σου λόγια για τις φωτό

φυσικά και θα ανεβάσω και απο τις διακοπές μας, το έχω πει οτι οι φωτογραφίες είναι η αδυναμία μου.

Καλά όσο αφορά τους παππούδες τι σημασία έχει πόσα παιδιά έχουν , τα εγγόνια είναι διαφορετικά. Η μαμά μου λέει και ξανά λέει είναι ευλογία να βλέπεις τα παιδιά σου να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχεις απολυτο δικιο!Ετσι λεει κι η μαμα μου,απλα οταν ερχεται ενα εγγονακι για πρωτη φορα οπως και να το κανεις ειναι πρωτογνωρο συναισθημα,οπως ακριβως και με το πρωτο παιδι.Μετα απλα γλυκαινεσαι..και θες κι αλλα:D

έχετε στο νου και για δεύτερο ? σύντομα ? εμείς θέλουμε 100% Αλλά με την καισαρική το βλέπω μετά από κανένα χρόνο και κάτι. καλύτερα κιόλας για να χαρώ τον μπεμπούλη μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έχετε στο νου και για δεύτερο ? σύντομα ? εμείς θέλουμε 100% Αλλά με την καισαρική το βλέπω μετά από κανένα χρόνο και κάτι. καλύτερα κιόλας για να χαρώ τον μπεμπούλη μου

εννοειται θα κανω δευτερο,δεν μπορω να σκεφτω οτι θα εχω μονο ενα αλλα οχι συντομα..Να παει η μικρη μας 2 χρονων και μετα θα ξαναβαλω μπρος..ειχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη και θελω να χαρω το μωρο μου λιγο παραπανω,να συννενοειται,να καταλαβαινει...και μετα θεου θελοντος να προχωρησω στο δευτερο!

γιατί έτσι ρε συ μαρσολάν τόσο δύσκολη εγκυμοσύνη ? τι έφταιξε σου είπε κανένας γιατρός ?

και εγώ θέλω να χαρώ τον μικρούλη αλλά μετά τον χρόνο δεν ξέρω για πόσο θα περιμένω. όσο θέλει ο Θεός . Εγώ είχα καλή εγκυμοσύνη παρόλο που γέννησα με καισαρική.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

τιποτε...δυστυχως ειναι θεμα αντιδρασης οργανισμου!!!Ειμαι στο 10% των γυναικων που υποφερουν απο εμετους σε σημειο εξαντλησης μεχρι τον 9ο.Απλα τα πραγματα.Δεν υπαρχει καμια εξηγηση αλλη.

Γι'αυτο δεν θελω να ξαναμπω σε διαδικασια συντομα...παρολο που δεν σημαινει οτι θα ειναι το ιδιο στην επομενη ομως αν τυχον ξαναπερασω τα ιδια θελω το παιδι μου να ειναι λιγο μεγαλυτερο,να μπορω οσο γινεται να του εξηγω γιατι δεν μπορω,να το κουμανταρει πιο ευκολα η πεθερα μου!!

Αλλα,ναι σιγουρα θα προχωρησω σε 2ο!!

ξέρω πολλές γυναίκες που έκαναν εμετό από τον πρώτο έως τον τελευταίο μήνα. Εγώ είχα μόνο κάτι αναγούλες σε μυρωδιές το πρώτο τρίμηνο κατά τα άλλα φυσιολογικότατα όλα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι και η δεύτερη εγκυμοσύνη θα είναι ίδια.

Ούτε για σένα ούτε και για μένα. Τι φύλο θα ήθελες το δεύτερο ? Εγώ αφού βγήκε ο μικρός τότε θέλω πάλι αγοράκι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kαλα χειροτερη εγκυμοσυνη απο την δικη μου δεν υπηρχε , αμα ειναι να ξανακανω τετοια δεν θα αντεξω , ποσο ακομα και αν εχεις και παιδι που θα πρεπει να εισαι απο πανω του.

Παντως και εγω ειχα εμετους Μαρσολαν , μεχρι που γεννουσα οταν μου εβαλαν την επισκληριδιο , νομιζω κληρονομικα ειναι και η μαμα μου τα ιδια ειχε .

Τρεχω με την βαπτιση κοριτσια τα εχω παιξει , καναν και εργα εδω σπιτι με ακουσε ολη η γειτονια που τους φωναζα !!!:tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρυ,νομιζω οτι ναι κι η δικια σου ηταν μαυρο χαλι...φαντασου να εχεις παιδακι και να πρεπει να εισαι ξαπλα,να μην μπορεις να το παρεις αγκαλια,να βγεις μια βολτα μαζι του....Δεν ειναι τυχαιο οτι και οι δυο γεννησαμε σχεδον 1 μηνα πριν....

Περασμενα-ξεχασμενα ομως!!

Ροουζ μου,δεν ξερω στ'αληθεια τι θα ηθελα να ερθει.Νομιζω οτι εκεινη την ωρα θα ξερω...οπως και τωρα,ενω παντα ηθελα να κανω πρωτα αγορι,οταν εμεινα εγγυος ευχομουν να ειναι κοριτσι...δεν ξερω γιατι,αλλα ειχα αυτη την διαθεση και οταν το εμαθα καταχαρηκα...

Στην τελικη,γερα παιδια να ειναι κι οτι θελει ο θεος ας στειλει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...