Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο δικος μου συζηξ ειναι 36...........

ερχονται τα πεθερικα :?:???::?:???::?:???:

αλλα θα μου φερουν το παρκο που ειχα παραγγελει και καπως παρηγοριεμαι:|:neutral::|.

και πρεπει και να μην απανταω και στην πεθερα μου....δυσκολο για εμενα αλλα θα με καταπιεσω...........

Κι ο δικός μου 36 είναι!!!

Με γεια το πάρκο!!!

Κάνε υπομονή, να σκέφτεσαι κάτι αστείο και μετά να μας τα πεις να ξεσπάσεις!!!!

Η φίλη ακόμα δεν έχει έρθει και έκανα μια προσπάθεια και έβαλα μερικές φώτος της μικρούλας μου. Τα κατάφερα; Τις βλέπετε; Ελπίζω να μην τις βλέπουν και τίποτα περίεργοι............

Περιμένω να με κάνεις φίλη να τις δώ κι εγώ!!! Και αύριο οποσδήποτε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του τεστ!!!!

ρε κοριτσια που τον βαζει τόσο υπνο ο μικρος?

κοιμήθηκε 1 το βραδυ ξύπνησε στις 1.30 ττο μεσημέρι ξανακοιμηθηκε στις 3.30 ξυπνησε στις 4.3 ξανακοιμηθηκε στις 5 κ ακόμα κοιμάααααααται

Πότε τρώει???????????

εγώ κορίτσια θα πάρω σήμερα φαρμακείου και θα το κάνω αύριο,αν μέχρι τις 11-12 δεν έχω μπει θα έχω λιποθυμήσει και το μωρό θα κλαίει,ελάτε να το ταίσετε....

ΟΚ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι ο δικός μου 36 είναι!!!

Με γεια το πάρκο!!!

Κάνε υπομονή, να σκέφτεσαι κάτι αστείο και μετά να μας τα πεις να ξεσπάσεις!!!!

Περιμένω να με κάνεις φίλη να τις δώ κι εγώ!!! Και αύριο οποσδήποτε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του τεστ!!!!

Πότε τρώει???????????

ΟΚ!!!!

μολις γκρινιαξει του δίνω μπιμπερο και τρωει κοιμησμενος

ακοοοοοοομα κοιμαται

γεια σας...εμεις σκα@#ουλες ..η Γεωργια απο χθες δεν εχει πυρετο και γενικα ειναι καλα αλλα επειδη της ποναει ο λαιμος εχει φοβηθει και δεν τρωει τιποτα....σημερα ολη μερα εχει φαει 2 μπισκοτα πτι μπερ. εχθες 5 κουταλακια ρυζι σουπα! Μ εχει σκασει αυτο το παιδι ρε κοριτσια...΄.πολυ δυσκολο στο φαγητο ...πολυ δυσκολο στα φαρμακα...μ εχει σκασει! α κολλησε και ο μικρος αλλα αυτος την περναει ποιο light. εκανε μονο χθες πυρετο μεχρι 38,5 ...απλα τον ποναει ο λαιμουδακος του κι αυτουνου κ δεν τρωει καλα.... εγω θα τον παω σημερα παιδιατρο για καλου και κακου ετσι να δωσουμε και το 50αρικο γιατι δεν ειχα που να το δωσω και μου τρωγοταν...αλλα χαλαλι ας μου ειπε οτι ειναι καλα και τα λεφτα τα χω χεσμ@να...

σταματησα και τη διαιτα γιατι χτες μεσα στο ξενυχτι και την κουραση σοριαστηκα στο πατωμα και δεν μ αφηνει πια ο αντρας μου!! παντως τα κιλα τα χασα παω για μειον απο τα κανονικα

τα υπολοιπα after

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ca_te_rinaki νεκταρίνι...δε σε βλέπω καλά,δεν πας να κάνεις κι εσύ ένα τεστ?εγώ κορίτσια θα πάρω σήμερα φαρμακείου και θα το κάνω αύριο,αν μέχρι τις 11-12 δεν έχω μπει θα έχω λιποθυμήσει και το μωρό θα κλαίει,ελάτε να το ταίσετε....

Ευχομαι να εχεις και συ και η Νατασσουλα το αποτελεσμα που επιθυμειτε!!!

Εγω παλι ποναω σαν να μου ερχεται περιοδος, λες;;;; Ειχα πολλλυυυυ καιρο να νιωσω ετσι! Μακαρι για να στρωσει λιγο και το ορμονικο, καιρος ειναι!

γεια σας...εμεις σκα@#ουλες ..η Γεωργια απο χθες δεν εχει πυρετο και γενικα ειναι καλα αλλα επειδη της ποναει ο λαιμος εχει φοβηθει και δεν τρωει τιποτα....σημερα ολη μερα εχει φαει 2 μπισκοτα πτι μπερ. εχθες 5 κουταλακια ρυζι σουπα! Μ εχει σκασει αυτο το παιδι ρε κοριτσια...΄.πολυ δυσκολο στο φαγητο ...πολυ δυσκολο στα φαρμακα...μ εχει σκασει! α κολλησε και ο μικρος αλλα αυτος την περναει ποιο light. εκανε μονο χθες πυρετο μεχρι 38,5 ...απλα τον ποναει ο λαιμουδακος του κι αυτουνου κ δεν τρωει καλα.... εγω θα τον παω σημερα παιδιατρο για καλου και κακου ετσι να δωσουμε και το 50αρικο γιατι δεν ειχα που να το δωσω και μου τρωγοταν...αλλα χαλαλι ας μου ειπε οτι ειναι καλα και τα λεφτα τα χω χεσμ@να...

σταματησα και τη διαιτα γιατι χτες μεσα στο ξενυχτι και την κουραση σοριαστηκα στο πατωμα και δεν μ αφηνει πια ο αντρας μου!! παντως τα κιλα τα χασα παω για μειον απο τα κανονικα

τα υπολοιπα after

αμαν μωρε περαστικά τους! ακριβως ετσι και εμενα μου τρωγόταν το 40 για να μου πει να δίνω ντεπόν αλλά ενταξει χαλάλι αφου ειναι καλά, μου ειπε κιολας η γιατρος οτι στα μωρα πρεπει να τα εξεταζουμε με το παραμικρο

Διαφημίσεις

Έλενά μου μύκητες είναι,είχαμε ακριβώς το ίδιο και μύριζε άσχημα,βάλαμε αυτές τις κρεμούλες που σου είπα και πέρασε σε 2 μέρες.....

Doraki πες μου πάλι για τις κρέμες σε παρακαλώ για να μην ψάχνω.

Πάντως έβρασα χαμομήλι.

Νατασούλα κάνε με φίλη γρήηηηηηγορα να δω την μπέμπα σου!!!

Νατασούλα κι εμένα!!!!!

Maliv τελικά τελείωσες με τον θηλασμό?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ca_te_rinaki αφού πίνει γαλατάκι και δεν μένει νυστικό, δεν πειράζει, άφησέ το να κοιμηθεί, θα το έχει ανάγκη! Ποιος ξέρει! θα έκανε πολλές δουλειες εχθές και θα κουράστηκε :tongue:.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα!!!!!!και μαλιστα χωρις αιματα!

ΦΑΜουλα εκανα υπομονη γιατι για ενα μηνα δεν θα την δω και επαιρνα κουραγια!ε ακουσα τις χαζομαρες μου και ηρθα να τα πουμε!α και σημερα σε ενα τοπικ του parents μου ειπε ενα μελος οτι εχω γινει ειδικη στις ιντερνετικες αγορες,οτι ειμαι φοβερη και οτι θα ρωταει εμενα για οτι θελει:tongue::tongue::tongue::tongue:!οι γνωσεις μου πιανουν τοπο!

sofia_m ακομα ψαχνω για αυτα που μου ειπες.θελεις μονο απο ιντερνετ σωστα?γιατι μπορεις να πας στο factory outlet στα mothercare,εχει καλες τιμες.παντως το ψαχνω.

πειτε μου κατι,χτες ρωτησα την παιδιατρο ποτε σταματαει η αποστειρωση και μου ειπε τον αλλο μηνα που θα ξεκινησει να τρωει.και την ρωταω 'φρουτα θα φαει για αρχη?' και μου ειπε οχι κρεμα βανιλια.πρωτον αυτη η κρεμα βανιλια εχει μεσα ζαχαρη ετσι δεν ειναι????επισης δεν θελω να της την δωσω,τι κανουμε οεο??????να της το πω?????η να ξεκινησω απο μονη μου φρουτα?:roll::roll::roll::roll:

κατερινακι ποσο εκανε η κρεμα συγκαματος weleda?πηρες και τιποτα αλλο αυτης της μαρκας?????εγω εχω στοκ για ενα χρονο:-D.

ca_te_rinaki αφού πίνει γαλατάκι και δεν μένει νυστικό, δεν πειράζει, άφησέ το να κοιμηθεί, θα το έχει ανάγκη! Ποιος ξέρει! θα έκανε πολλές δουλειες εχθές και θα κουράστηκε :tongue:.

χαχαχαχα

ηρθα!!!!!!και μαλιστα χωρις αιματα!

ΦΑΜουλα εκανα υπομονη γιατι για ενα μηνα δεν θα την δω και επαιρνα κουραγια!ε ακουσα τις χαζομαρες μου και ηρθα να τα πουμε!α και σημερα σε ενα τοπικ του parents μου ειπε ενα μελος οτι εχω γινει ειδικη στις ιντερνετικες αγορες,οτι ειμαι φοβερη και οτι θα ρωταει εμενα για οτι θελει:tongue::tongue::tongue::tongue:!οι γνωσεις μου πιανουν τοπο!

sofia_m ακομα ψαχνω για αυτα που μου ειπες.θελεις μονο απο ιντερνετ σωστα?γιατι μπορεις να πας στο factory outlet στα mothercare,εχει καλες τιμες.παντως το ψαχνω.

πειτε μου κατι,χτες ρωτησα την παιδιατρο ποτε σταματαει η αποστειρωση και μου ειπε τον αλλο μηνα που θα ξεκινησει να τρωει.και την ρωταω 'φρουτα θα φαει για αρχη?' και μου ειπε οχι κρεμα βανιλια.πρωτον αυτη η κρεμα βανιλια εχει μεσα ζαχαρη ετσι δεν ειναι????επισης δεν θελω να της την δωσω,τι κανουμε οεο??????να της το πω?????η να ξεκινησω απο μονη μου φρουτα?:roll::roll::roll::roll:

κατερινακι ποσο εκανε η κρεμα συγκαματος weleda?πηρες και τιποτα αλλο αυτης της μαρκας?????εγω εχω στοκ για ενα χρονο:-D.

γύρω στα 9 ε οχι δεν εχω πάρει κάτι αλλο κ αυτη δε μου αρεσε οπως μυρίζει αλλά απλώνεται ωραια

ρε κοριτσια λιγο ακόμα κ θα μπουσουλήσε ο μικρος :eek:

για την κρεμα δεν ξερω εγω θα φοβομουν να παρω ρισκο, μηπως λέει για βανίλια γιατι την ειδε αδυνατη? το βιβλιο που εχω που λεγεται τι να περιμενεις τον πρωτο χρονο του μωρου σου λεει οτι για αρχη ειναι ιδανικη η βανίλια νομιζω

με το βιβλιο απο ε-σοπ τι εγινε εμένα ήρθε αλλά δεν ξερω ποτε θα πάω!

:-D.

διαβασα τα συστατικα της βανιλιας και δε λεει ζαχαρη αλλα λεει σακχαροζη :roll:.....καλα εμενα δεν με ενδιαφερει να του κανω εναλλακτικη διατροφη....

Αν δεν θες, να της το πεις και να αρχισεις με φρουτα, και να σου προτεινει τις αλλες κρεμες που υτπαρχουν για αυτες τις περιπτωσεις...στο παρεντς εχει νομιζω αναλογα θεματα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπέρα!!!!!!!Δεν κατάφερα να μπω όλη την μέρα λόγω γκρίνιας μικρού.......Βλέπω είστε όλες καλά και χαίρομαι.......

Κορίτσια με τις υποψίες εγκυμοσύνης εύχομαι τα αποτελέσματα να δείξουν οτι επιθυμείτε!!!!

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο:(:(

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...