Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξερω και εγω μαλλον απο τα δοντια υποφερει γιατι οταν του δινω ντεπον ηρεμει καπως..βλεπω οτι ειναι αλλα 3δοντια για σκασιμο..ασε ολη μερα ζητημα να κοιματε 2ωρες..και την νυχτα 9με 2-3διαλειμματα

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμενα. εχθες ηταν δευτερο βραδυ που δεν καλοκοιμηθηκε.....όλη την ωερα στο ποδι ημουν...δεν πειραζει αννια μου..θα μεγαλωσουν και θα πεθυμουμε τις στιγμες που τα ειχαμε μικρα....εμεις ...οι υπολοιπες.γιατι εσυ αλλο ενα σκατουλι θα εχεις χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σοφάκι "αγνό παρθένο λίπος" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Σούπερ η κοπελάρα σου!!! Το πιο ήσυχο και καλόβολο μωράκι!!!!! Έτσι είναι και στο σπίτι???

Ινάκι όλες θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για τα παιδάκια μας...τουλάχιστον όπως το εκλαμβάνει η καθεμία...τί θα καταφέρουμε όμως, είναι άλλο θέμα... Μας φαντάζεσαι σε 15 χρόνια εδώ στο φόρουμ να τα λέμε?

Ινάκι: Η Δήμητρα πάλι έχασε το κάστινγκ του Ντιόρ γιατί τη πήρε ο ύπνος!!! Αμάν αυτό το κορίτσι!!! Όσο δεν κοιμήθηκε μωρό, κοιμάται τώρα!!!

Σοφάκι: Η Εριέτα δεν λέει να καταλάβει πώς κάνουμε αγορές στο ίντερνετ!!! Τίποτα δεν πήρε από τη μανούλα αυτό το παιδί!!!

Ντοράκι: Κορίτσια η Εσθήρ πάλι άφησε ασυμμάζευτο το δωμάτιό της!!! Έτσι μου ρχεται να της κόψω το χαρτζηλίκι!!!

Μαρίνα: Ο Δημήτρης και ο Μανώλης πάλι πλακώσανε στο ξύλο τις τρίδυμες (το 3ο παιδί που θέλει η Μαρίνα)!!! Πώς θα τους μαζέψω?!?!?!

Αλέκα: Πάλι στο σχολείο με ρώτησαν αν είμαι η μεγάλη αδερφή των γιων μου!!!! Φουστάνε σ΄ αγαπώ!!!!

Σοφού: Τώρα που ήρθαμε επιτέλους Αθήνα, την κάνατε όλες για επαρχία???

Αρίνα: Αμάν αυτή κόρη μου, σαν τσίχλα έιναι...είπαμε κι εγώ ήμουν αδύνατη κάποτε, αλλά όχι κι έτσι!!!!

Σοφία: Αυτές οι βρώμες πάλι την κοπάνησαν το βράδυ και γύρισαν ξημερώματα, ευτχώς που δεν τις πήρε χαμπάρι ο πατέρας τους!!! Μα ούτε εγώ έκανα έτσι στα νειάτα μου!!!!

Άννια: Κορίτσια σοβαρά τώρα, πείτε μου!!! Μήπως το 11ο παιδί ήταν υπερβολή??????

Άμα σκεφτώ κι α΄λλα θα σας γράψω!

Είναι χοντόοοος, πνιγμένος μες στο λίποοοος!!! Λαλαλαλαλα!!!!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Η πανσέληνος φταίει!!! Χαχαχα!!! Έλα ντε??? Μάλλον και τα 2...

:D:mrgreen::tongue: όλα τα λεφτά

36,30 ευρω.........αν θυμαμαι καλα λες αυτο....

http://www.amazon.co.uk/First-Years-Tigger-Door-Bouncer/dp/B000F1S1XW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=baby&qid=1272478814&sr=1-6

αλλα οχι με αντικαταβολη.

τελικά δε θα το πάρω κάπου δίάβασα οτι δεν είναι ασφαλές

κ εμενα η γιατρος με ρωτησε πως παμε απο κακακια κ επειδη της ειπα οτι κανουμε 2-3 φορες την ημερα χωρις ζορι κ δεν ειναι κ σφιχτα μου εδωσε οκ. κ οταν φανε ολοκληρο γευμα κρεμα κ δεν συμπληρωσω γαλα να ξεκινησω κ φρουτα για δεκατιανο...

να σου πω... αυτο το εκανα πριν 2 εβδομαδες περιπου... αλλα πολυ λιγο.. ισα που εβαλα στο μικρο μου δαχτυλακι... ε, ηταν κ πολυ ελαφρια μαγειρεμενα...βασικα παρασυρθηκα που ετρωγα εγω κ με κοιτουσαν μεσα στο στομα:lol::lol::lol:

angie ειχε την οικονομικη συσκευασια -9 ευρω δηλαδη μιση τιμη.οπως και ο βασιλοπουλος αλλα αυτο το ξερεις μιας και μας το ειπες προχτες.

εγω αγορασα 7 συσκευασιες και απο 129 ευρω τις πηρα 39:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:!

αννια εγω νομιζα ησουν φανατικη των pampers,δεν ηξερα οτι αγοραζεις και λιμπερο.

μπα η φανατική των παμπρς ειμαι εγώ!!!:mrgreen:

Συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη... Ήθελα να κρατήσω το προφίλ μου στο FB σε κλειστό κύκλο, αλλά ξέρεις πως είναι... Δεν μπορώ να πω στον άλλον κατάμουτρα, δεν θέλω να σε κάνω φίλο... Και ψευδώνυμο έβαλα, αλλά με βρήκαν μέσω κοινών φίλων που προφανώς είπαν πια είμαι...:rolleyes: Δεν έχω να κρύψω τίποτα, αλλά δεν θέλω πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι μόνο για τα μάτια λίγων (τρόπος του λέγειν... απλώς ό,τι συζητάμε εδώ είναι άχρηστο σε κάποιον άγνωστο, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον γνωστό) Εϊμαι υπερβολική???:mrgreen:

οχι, κ εγώ το σκεφτόμουν στην αρχή πιο πολύ επειδη γραφω για πεθερικά κλπ και επειδη ειδα μια "φίλη" ηθελε να μπει στο γκρουπ αλλά μετά το ξανασκεφτηκα γραφω οτι εζησα και τα συναισθηματα μου δεν κατηγορω κάποιον αδικα είναι ο δικός μου τρόπος! κ τελικά δεν με νοιαζει πλεον

δοντια μπορει να βγαζουμε...μαλλι ποτε θα βγαλουμε;;;; Αρινα δωσε μας λιγες μπουκλιτσες!!

Αρίνα από ΄νεογεννητο ειχε μπουκλες γιατι ο μικρος μου μεχρι στιγμης εχει ισια αλλά φοβάμαι μην πάρει από τον μπαμπά του κ αντι για μαλλιά εχει καλώδια τηλεφωνου.....στα κοριτσακια ειναι ωραιο αλλά για αγορακι μου φερνει λίγο ταμτακο (ναι λέω τον αντρα μου ταμτακο)

Ρε κορίτσια βλέπετε καθόλου "Μια νύφη για το γιο μου"??Εγώ το ψιλοπαρακολουθώ,μιας και είναι η ώρα που παίρνω την μπέμπα για τάισμα-ύπνο..

Είναι εκεί μια Θεανώ που λέει ότι είναι 22 χρονών,αλλά φαίνεται τουλάχιστον για 38...

Τη βλέπω κάθε φορά και λέω είναι δυνατόν να της ρίχνω και 4 χρόνια??????

ελα ντε το ίδιο σκεφτομουν

Ναι και εγώ είμαι 15 πες της............ασε μας μωρέ με τα σουργελα .Τι προσωπικότητες έχουν αυτές οι γυναίκες μου λες;;;;;;;;;;;;Δεν ντρέπονται καθόλου;;;;;;;

πραγματικά η υπέρτατη ξεφτιλα για μια κοπέλα

Ναι,κι όμως!!Άμα είναι ξυρισμένος φαίνεται σαν μαθητούδι,νοιώθω σαν να τον αποπλάνησα!!!

Μια φορά είχε αφήσει μούσια και όταν ξυρίστηκε άφησε μουστάκι,πολύ γέλιο!!

Φόραγε μια χακί βερμούδα και μπλε t-shirt που έγραφε ITALIA...

πόσο χρονων είναι οι αντρούληδες σας? τα ίδια κ εγώ στον γαμο ήταν φρεσκοξυρισμένος κ στις φωτό δειχνει 16 χρονων!!! εμένα είναι κοντα 29

Έχετε σκεφτεί ποτέ μήπως μπουν οι άντρες μας και δουν τι γράφουμε..οεο οεο;;;;
το εχω σκεφτει κ πιστευω οτι εχει μεγάλη απορία αλλά πιστευω οτι θα μπερδευεται με το παρεντς

αλλά κ να δει δε με πειραζει χθες του έλεγα πόσο πολύ με βοηθησε στην εγκυμοσυνη κ στη λοχεια η παρεα σας κ το κατάλαβε κ ο ιδιος σου λεει από το να με βλεπει ολη μερα να κλαιω ας ξημεροβραδιαζομαι εδω μέσα!!!

Επισης ηταν πολυ καθετη στο θεμα συμπεριφορα και συνεπεια οτι και να κανεις σε αυτη τη ζωη εχει συνεπειες και τα παντα πρεπει να τα κερδιζεις οπως εγω τα λεφτα δουλευω και περνω κατι που θελω ετσι και εσυ λοιπον κερδιζεις την βολτα το παιχνιδι την προσοχη κλπ.οταν ειναι υστερικοςς αναγωγος και αλλα τετοια ωραια φευγεις αποτο δματιο συνεχως μεχρι να ζητησει αυτο που θελει ομορφα οχι ομως να το ζητησεις με τσαμπουκα :ακου να σου πω θα μιλας ωραια στην μαμα γιατι θα τα σπασω ολα

κοριτσια σας λεω πολλα πραγματα και οντως εχουμε διαφορα μονο που εχει μαλιασει η γλωσσα μου

πολύ με ενδιαφερουν αυτα που μας λες

οι περιγραφες μου θυμιζουν τις ντανταδες σε δραση (αυτη την εκπομπη στον σκαι, το βλεπετε καθολου ? )

το παρατηρησα κ εγω

λες να με δεις στο μια νυφη για το γιο μου???

εγω εχω κλεισει συμμετοχη από τωρα αλλά θελω να ειμαι καλή πεθερα, να βγαινω με τη νυφη μου για καφε!

Έλενα από τι δημιουργήθηκε η κοκκινίλα στο λαιμό του μπεμπούλη?

Εμένα η δικιά μου την προηγούμενη βδομάδα είχε σπυράκια σε όλο το πρόσωπο και κάτω από το σαγόνι από αλλεργία στο γάλα που πίνω,και της έβαλα elocon και επειδή το σαγονάκι δεν περνούσε,της έβαλα dactodor 3-4 φορές και έγινε τζάμι.

Μαρίνα εγώ σε φαντάζομαι σε 30 χρόνια στο "Μια νύφη για το γιο μου",θα παρουσιάσει η κόρη της Καραβάτου,θα είσαι εσύ ακόμα κοκκαλιάρα,με λουλάκι βαμμένο μαλλί,στρίγγλα,ο Δημητράκης κύριος,με χωρίστρα,πουκάμισο και γιλέκο μπλε και θα λέει "θέλω μια γυναίκα που να μοιάζει με τη μαμά μου",και στην πορεία της εκπομπής θα αποκαλυφτεί ότι εσύ έδιωξες όλες τις προηγούμενες σχέσεις του γιατί έβαζαν πολύ κιμά στα ντολμαδάκια!!!!

χαχαχα :mrgreen: καλό

Διαφημίσεις

ο δικος μου συζηξ ειναι 36...........

ερχονται τα πεθερικα :?:???::?:???::?:???:

αλλα θα μου φερουν το παρκο που ειχα παραγγελει και καπως παρηγοριεμαι:|:neutral::|.

και πρεπει και να μην απανταω και στην πεθερα μου....δυσκολο για εμενα αλλα θα με καταπιεσω...........

πωπω ο μικρος σημερα πολυυυυυυυυυυυυ γκρινια ολη μερα .... :( με εχει ξεκουφανει ........ δεν ξερω τι αλλο καραγκιοζιλικι να κανω ???

τουλαχιστον εσας αντχι ειναι απο το εμβολιο εμεις εδω και καμια βδομαδα 10μερες εχουμε τρελλαθει οικογενειακως..

αδιαφορησε οσο αυτο ειναι δυνατο,αλλα αν σου σπασει τα νευρα καντης αυτο..s10710.gif εγω θα ηθελα πολυ να κανω αυτο στην πεθερα μου..s10230.gif

εγώ θα ήθελα να τα κάνω κ τα 2!!!

αλλα θα μου φερουν το παρκο που ειχα παραγγελει και καπως παρηγοριεμαι:|:neutral::|.

και πρεπει και να μην απανταω και στην πεθερα μου....δυσκολο για εμενα αλλα θα με καταπιεσω...........

υπομονή! εγώ οταν με ρωταει η λέει κάτι κάνω οτι δεν ακούω καλά!!!

Διαφημίσεις

Έλενα από τι δημιουργήθηκε η κοκκινίλα στο λαιμό του μπεμπούλη?

Εμένα η δικιά μου την προηγούμενη βδομάδα είχε σπυράκια σε όλο το πρόσωπο και κάτω από το σαγόνι από αλλεργία στο γάλα που πίνω,και της έβαλα elocon και επειδή το σαγονάκι δεν περνούσε,της έβαλα dactodor 3-4 φορές και έγινε τζάμι!!!!

Μήπως πρέπει να το δει γιατρός αν είναι πολλές μέρες??? Πάντως εμε'ις όλο και καμιά κοκκινίλα βγάζουμε αλλά φεύγει αμέσως με πλύσεις με χαμομηλάκι!!!!!
Εμας η παιδίατρος μας είχε δώσει μια κρέμα με βιταμίνη Α θα το βρω και θα σου πω πως λέγετε...
τι του αλλαξες/εδωσες???αλλο απορρυπαντικο???φαγητο??κατι ???εκτος απο του να του βαλεις κατι ψαξε λιγο την αιτια της κοκκινιλΑς

Είναι κόκκινο εκεί που διπλώνει ο λαιμουδάκος του. Είναι σαν να έχει συγκαεί. Δεν έχω αλλάξει απορρυπαντικό και από φαγητό, το θηλάζω, οπότε... Το μεσημέρι που τον έκανα μπάνιο, δεν του έβαλα τίποτα και τώρα είναι κατακόκκινος και αν καμιά μέρα δεν τον κάνω μπανάκι, μυρίζει άσχημα!

Γιατί να μην της απαντάς καλέ? Τι σου έκανε η γυναίκα?

Ο δικός μου είναι 31! Του ρίχνω 2 χρόνια!:mrgreen:

αδιαφορησε οσο αυτο ειναι δυνατο,αλλα αν σου σπασει τα νευρα καντης αυτο..s10710.gif εγω θα ηθελα πολυ να κανω αυτο στην πεθερα μου..s10230.gif

Βρε συ!!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ελενακι εμενα ειχε βγαλει τωρα που το θυμηθηκα κοκκινιλα σαν συγκαμα στον αφαλο του,και πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του βαλω 2-3μερες σε καθε αλλαγη πανας καθε 3ωρες δηλαδη κρεμα που του βαζω και στο συγκαμα..δοκιμασε και εσυ καθε 3ωρες να του βαζεις στο λαιμουδακι του μηπως υποχωρησει..

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!!! Περιμένω να έρθει μια φίλη μου και μπορεί να με χάσετε για καμιά ώρα. Τεστ εγκυμοσύνης έκανα αλλά αύριο θα βγούν τα αποτελέσματα. Αργότερα θα ανεβάσω και φώτος, πήρα το καλώδιο, γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :P!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

ελενακι εμενα ειχε βγαλει τωρα που το θυμηθηκα κοκκινιλα σαν συγκαμα στον αφαλο του,και πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του βαλω 2-3μερες σε καθε αλλαγη πανας καθε 3ωρες δηλαδη κρεμα που του βαζω και στο συγκαμα..δοκιμασε και εσυ καθε 3ωρες να του βαζεις στο λαιμουδακι του μηπως υποχωρησει..

αννια η δική μου γιατρός είπε ότι αν βάλουμε στο συγκαμα κρεμα με ψευδαργυρο πχ sudocrem ο οργανισμός αντιδρα κ το μωρό αρρωσταινει

και κάτι πιο σιγουρο για τις πεθερες

s11646.gif

ασχετο, θελω να φαω νεκταρίνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...