Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης...εβιταααααααααααααααααααααααααα που χαθηκεςςςςςςςςς????????εγω τελικα προβλημα το μωρο και μπιμπερο οταν της δινει η μανα μου...σπαραζειιιιιιιιιιιιιιι....το πινει με τα χιλια ζορια....

επισης μας βγηκε τσαουσα η μικρη...τοσους μηνες σοτ καροτσι απολαμβανε...τωρα κουνιεται και κατεβαινει προς τα κατω και σουρνεται και δε καθεται ....στο τσακ την προλαβαμε προχτες θα επεφτε το βλημα...το βρηκε κολπο για να την παιρνουμε αγκαλια ή να την βαζουμε καναπε καιστη τοκερατο μου....ουτε η μεγαλη δεν εκανε τετοια...α και δεν παιζει δεσιμο ////:roll:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

yasemi είσαι νο1!!!

Ρωτάς και απαντάς ό,τι θυμάσαι!!!!

Δύσκολη η μέρα σου αύριο...καλό κουράγιο...

Πάω να φτιάνω μηλόπιτα γερμανική..

ασε αφου κανω καιρο να μπω μετα οτι θυμαμαι...καιω καρβουνο...για φτιαξε και πες συνταγη....τρελαινομαι για μηλοπιτα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα τα λυσακα σας γραψατε παλι σημερα αλλα σας διαβασα..εγω δεν μπηκα καθολου γιατι ταβλιαστηκα στον καναπε με ζαλαδες και αναγουλες ωραια πραγματα..μετα μαγειρεψα συγυρισα λιγο εδω μεσα εχωσα και 2πληντυρια και να μαι..προσπαθω να βαλω τον μπεμπη για υπνο αλλα δεν κοιματε..εν το μεταξυ ειδα και τα ουλα του και εχουν φουσκωσει πολυ σχεδον 3δοντακια ειναι για σκασιμο για αυτο το καλο μου εχει τετοια γκρινια...παω να ξαπλαρω θα τα πουμε το βραδυ φιλακια...

:-D

και εγω θελω να κοιμηθω αλλα περιμενω τα πεθερικα....που ισως ερθουν!αυτο το ισως ειναι οτι χειροτερο.να κοιμηθω και να με ξυπνησουν???να περιμενω και να μην ερθουν και μετα να βριζω??????:evil:

Σας διαβασα και γω, ουφ! Τρομαξα να σας προλαβω πολυλογούδες!!!! Καλα, σπιτι και μωρα δεν εχετε, πως τα προλαβαινετε ολαααα;;; Μηπως δεν κανω εγω κατι καλα, πειτε μου το μυστικο;;;

Και τι να πρωτοσχολιασω που εχασα την μπαλα με τοσα που διαβασα...

Στεναχωρηθηκα που δεν ηρθα στη συναντηση, χαιρομαι που περασατε καλα και βγαλατε και ομορφες φωτογραφιουλες!!!

Mamageor περαστικα στο μικρο σου

Evita ευχομαι ο πεθερος να ειναι καλυτερα

ΦΑΜ εγραψες με τις προβλεψεις σου για το μελλον

Μαρινα μπραβο που το εψαξες και βλεπεις διαφορα!

Διαφημίσεις

και εγω θελω να κοιμηθω αλλα περιμενω τα πεθερικα....που ισως ερθουν!αυτο το ισως ειναι οτι χειροτερο.να κοιμηθω και να με ξυπνησουν???να περιμενω και να μην ερθουν και μετα να βριζω??????:evil:

κ εγω περιμενω τα δικα μου πεθερικα :) τι εγινε, το χει η μερα σημερα :) :)

Σας διαβασα και γω, ουφ! Τρομαξα να σας προλαβω πολυλογούδες!!!! Καλα, σπιτι και μωρα δεν εχετε, πως τα προλαβαινετε ολαααα;;; Μηπως δεν κανω εγω κατι καλα, πειτε μου το μυστικο;;;

Και τι να πρωτοσχολιασω που εχασα την μπαλα με τοσα που διαβασα...

Στεναχωρηθηκα που δεν ηρθα στη συναντηση, χαιρομαι που περασατε καλα και βγαλατε και ομορφες φωτογραφιουλες!!!

Mamageor περαστικα στο μικρο σου

Evita ευχομαι ο πεθερος να ειναι καλυτερα

ΦΑΜ εγραψες με τις προβλεψεις σου για το μελλον

Μαρινα μπραβο που το εψαξες και βλεπεις διαφορα!

εγω ειμαι ακαματρα 5yjbztv.gif

α αλεκααααααα.....η βανιλια κατι ειπες για αλλεργια....μπορει να κανει σε καποιο παιδι με προδιαθεση γιατι εχει μεσα αιθυλικη βανιλλινη (κατι τετοιο) που ειναι αλλεργιογονο...αλλα σε παιδια με προδιαθεση ....

.

σε εμας κανενας στα δυο σογια δεν ηταν αλλεργικος....παρ'όλα αυτα ξερω ότι αυτο σε πολλες περιπτωσεις δεν εχει καμια σημασια....επ΄ισης καποιο μεμονωμενο συστατικο οποιασδηποτε τροφης μπορει να προκαλκεσει αλλεργια σε οποιοδηποτε παιδακι...για αυτο εγω μιλαω παντα σε γενικες γραμμες.Από εκει και περα, ότι και να δοκιμασουμε, ειμαστε επιφυλακτικοι τον πρωτο καιρο.

re koritsia ενα ενα τα θυμαμαι...εχει καμια θυροειδη???εχω εντονη εφιδρωση και με αυτες τις αυξομειωσης βαρους μου ειπε μια γνωστη να τον κοιταξω....παιζει τετοιο θεμα στο θυροειδη??

εγω εχω...και οντως, αυτα σχετιζονται...στο πρωτο σταδιο χρειαζεται να κανεις εξετασειςft3, ft4, tsh....einai αιματος...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια θέλω να πάρω ένα καροτσάκι περιπάτου για να μπορώ να βγάζω τη μικρή καμιά βόλτα εδώ πάνω στα βουνά,αλλά όχι να δώσω μια περιουσία...

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν...ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ την Τρίτη βάλε-βγάλε στο πορτπαγκάζ την γκουμούτσα...και όπως λέει η Αρίνα σίγουρα στο τζάμπο θα βρούμε κάτι οικονομικό!

αυριο μας περιμενει δυσκολη μερα...απο το πρωι θα ειμαστε παιδων αλλεργιολογικο και με τις δυο για να εξετασουν τη μεγαλη σε διαφορα παλι θα γυρισουμε καλο μεσημερι και το απογευμα θα παω δουλεια....ουφ ηδη κουραστηκα...αντε να δουμε τι θα μου πουνε παλι εκει...θα σφαχτω τοξερω....και οσο σκεφτομαι τη μεγαλη που δε θα θελει να της κανουν τεστ αστα και βραστα....ουφ ουφ ουφ

ΦΑΜ εγω τι θα λεω σε 15 χρονια???με ξεχασες ;ΡΡΡΡ

Καλή επιτυχία αύριο, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ η πριγκήπισσά σου και τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα!!!

Σε 15 χρόνια η μικρή θα σου λέει: η κόρη σου η μεγάλη πάλι τη γλίτωσε με το 9άρι που έφερε στον έλεγχο!!! Εμ βέβαια, αυτή έπαιζε με φίσερ πράις κι εγώ με τάπερ!! Καλομαθημένη από την κούνιατην είχες!!!! ;););)

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλ και θα έλεγα "επειδ'η θέλω να μπω για μπάνιο, πήρα να δω αν θα έρθετε και τι ωρα για να έχω έννοια το κουδούνι"! Σωστ'η????

εγω ειμαι ακαματρα 5yjbztv.gif

Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

σε εμας κανενας στα δυο σογια δεν ηταν αλλεργικος....παρ'όλα αυτα ξερω ότι αυτο σε πολλες περιπτωσεις δεν εχει καμια σημασια....επ΄ισης καποιο μεμονωμενο συστατικο οποιασδηποτε τροφης μπορει να προκαλκεσει αλλεργια σε οποιοδηποτε παιδακι...για αυτο εγω μιλαω παντα σε γενικες γραμμες.Από εκει και περα, ότι και να δοκιμασουμε, ειμαστε επιφυλακτικοι τον πρωτο καιρο.

εγω εχω...και οντως, αυτα σχετιζονται...στο πρωτο σταδιο χρειαζεται να κανεις εξετασειςft3, ft4, tsh....einai αιματος...

και παλι δε μπορουσες να τα πεις καλυτερα...γιατι εγω απο γραπτη εκφραση χαλια....εμεις εγω και μπαμπας δεν ειμαστε πουθενα αλλεργικοι η μεγαλη φουλ....αστα....και θενκς για τα περι θυροειδη..θα παω να το κοιταξω...με βαλατε σε σκεψεις...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

εγω εδω γυροφερνω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τι εχει το σκατουλι? εμενα κοιμαται ο μικρος και με πρηζει ο μεγαλος.....παιζω παιζω....κουραστηκα η καυμενη....ειμαι και απο τις εφτα στο ποδι....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...