Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συγνώμη που πετάγομαι αλλά βοηθήστε με σε κάτι: έχει κοκκινήσει ο λαιμός του μπέμπη εδώ και κάτι μέρες, τι να του βάλω? Έχω δοκιμάσει αυτή που του βάζω στον πισινούλη του, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλενα από τι δημιουργήθηκε η κοκκινίλα στο λαιμό του μπεμπούλη?

Εμένα η δικιά μου την προηγούμενη βδομάδα είχε σπυράκια σε όλο το πρόσωπο και κάτω από το σαγόνι από αλλεργία στο γάλα που πίνω,και της έβαλα elocon και επειδή το σαγονάκι δεν περνούσε,της έβαλα dactodor 3-4 φορές και έγινε τζάμι.

Μαρίνα εγώ σε φαντάζομαι σε 30 χρόνια στο "Μια νύφη για το γιο μου",θα παρουσιάσει η κόρη της Καραβάτου,θα είσαι εσύ ακόμα κοκκαλιάρα,με λουλάκι βαμμένο μαλλί,στρίγγλα,ο Δημητράκης κύριος,με χωρίστρα,πουκάμισο και γιλέκο μπλε και θα λέει "θέλω μια γυναίκα που να μοιάζει με τη μαμά μου",και στην πορεία της εκπομπής θα αποκαλυφτεί ότι εσύ έδιωξες όλες τις προηγούμενες σχέσεις του γιατί έβαζαν πολύ κιμά στα ντολμαδάκια!!!!

oCxsp2.png

Μαρίνα εγώ σε φαντάζομαι σε 30 χρόνια στο "Μια νύφη για το γιο μου",θα παρουσιάσει η κόρη της Καραβάτου,θα είσαι εσύ ακόμα κοκκαλιάρα,με λουλάκι βαμμένο μαλλί,στρίγγλα,ο Δημητράκης κύριος,με χωρίστρα,πουκάμισο και γιλέκο μπλε και θα λέει "θέλω μια γυναίκα που να μοιάζει με τη μαμά μου",και στην πορεία της εκπομπής θα αποκαλυφτεί ότι εσύ έδιωξες όλες τις προηγούμενες σχέσεις του γιατί έβαζαν πολύ κιμά στα ντολμαδάκια!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

λοιπον σκεφτομουνα πριν.........αν η αρινα ειναι 47 κιλα....τοτε εγω........ειμαι............2 Αρινες 126fs2277341.gif

Xaxaxaxa!!!

ΦΑΜουλα ξεχασα να πω οτι οι ατακες που θα λεμε στα παιδια μας ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Eυχαριστώ!! ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε καμία...:roll::roll::roll:

Τέλειο !!!!!!:D:D:D:D

Γιάυτό μ' αρέσεις συμπεθερούλα μου , επειδή βλέπεις......μπροστά !!!!!!!!!!!

Έχω φαντασία ώρες-ώρες...

μπαααα!!!

λοιπον χθες ετσι ζαλισμενη που ημουν δεν μπορουσα να πιασω ολο το νοημα του ποστ της συμπεθερουλας σου!!! τωρα ομως εχω ριξει το τρελο γελιο!!

Κι από κοντά περισσότερα!!!!

Επιστρέφω σε λίγο.

Πάω να μαζέψω λουλουδάκια από την παραλία.........

Και μετά ζηλεύεις εμάς...

κ εγω τωρα το διαβασα!!! μου φαινεται μας εχεις ψυχολογησει ολες, ε:P???

Μάλλον μου έχετε δώσει στοιχεία!!!

αμα ειναι τοσο κουτσομπολιδες και εχουν τοσο χρονο να κατσουν να ασχοληθουν με το τι γραφεις στο παρεντς ειναι βλαμενοι ηλιθιοι και καλο θα κανεις να μην ασχολεισαι μαζι τους και να μην τους εχεις καν για φιλους!!! αυτη ειναι η γνωμη μου...

Και η δική μου!!!

1. μεχρι ποτε βαζουμε τα μωρα για ρεψιμο ?

2. εχετε να προτεινετε κανενα καθισματακι φαγητου? λογικα δεν πρεπει να το εχω οταν αρχισουμε κρεμουλες ?

3. ξετετε πως βγαινει λεκες απο κακαο απο ρουχα??????????

1. Έλα ντε???? Δεν έχω ιδέα!!!

2. Το ρηλάξ ή το καρότσι!! Εμείς αυτό κάναμε...περιττό έξοδο δεν κάνουμε ούτε για πλάκα αυτή την εποχή!!!!

3. Όχι, αλλά ξέρω πώς μπάινει!!!! Χαχαχαχα!! Παλιοσοκολατού!!! Μου χάρισες και τα μαντηλάκια για τα χέρια...αν τα είχες θα σκούπιζες αμέσως τον λεκέ!!!!

ο καημενος μου την τριτη ειχε πολυ ασχημη μερα στη δουλεια κ ομως μας εφερε κ εκανε βολτες μονος του για να μη χαλασει τη διαθεση των υπολοιπων...

Ντοράκι κάποια στιγμή που πήγαινα τουαλέτα τους πέτυχα πατέρα και κόρη που περπατούσαν αγκαλίτσα και της μιλούσε τόσο τρυφερά...λίγωσα...φαντάσου είχε και άσχημη μέρα...μπράβο του!!!!!!

Έχετε σκεφτεί ποτέ μήπως μπουν οι άντρες μας και δουν τι γράφουμε..οεο οεο;;;;

Ναι αμέ, ας μπεί!!!

Μαmageor πώς είναι η κορούλαααα?????

Μαρινάκι πραγματικά ευχαριστόύμε για όσα μας λες...εγώ τα βρίσκω πάρα πολύ χρήσιμα!!!!

Κάναμε το εμβολιάκι μας!!! Όλα καλά!!!:P

Με τις υγείες σας!!!

α και ετοιμαστειτε θυμηθηκα αυτο που ηθελα να πω

Άντε πες το!!!!

θελω να την βαζω στο τραπεζι μαζι μας να φαει και το υψος του τραπεζιου δεν μου επιτρεπει να φερω πολυ κοντα το καθισμα...να το κοιταξετε αυτο αν σας ενδιαφερει!!!

Πολύ ωραία παρατήρηση!!! ευχαριστούμε άυπνο Ινάκι!!!!!

...πως γινεται να εμαθε ρε λουσυ να βαζει νερο μονος του και μεχρι τωρα:ε μπορω ειμαι μικρος??

Αλήθεια τί του είπες και το έκανε μόνος του????

Συγνώμη που πετάγομαι αλλά βοηθήστε με σε κάτι: έχει κοκκινήσει ο λαιμός του μπέμπη εδώ και κάτι μέρες, τι να του βάλω? Έχω δοκιμάσει αυτή που του βάζω στον πισινούλη του, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Μήπως πρέπει να το δει γιατρός αν είναι πολλές μέρες??? Πάντως εμε'ις όλο και καμιά κοκκινίλα βγάζουμε αλλά φεύγει αμέσως με πλύσεις με χαμομηλάκι!!!

ΆΠΑΙΧΤΗ Ντοράκι!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να πάρω ένα καροτσάκι περιπάτου για να μπορώ να βγάζω τη μικρή καμιά βόλτα εδώ πάνω στα βουνά,αλλά όχι να δώσω μια περιουσία...

Το άλλο το μεγάλο το έχουμε μόνιμα μες στο πορτ-μπαγκάζ για όταν βγαίνουμε όλοι μαζί,μιας και ακόμα δεν έχω μάθει τα τερτίπια του...

oCxsp2.png

Εμας η παιδίατρος μας είχε δώσει μια κρέμα με βιταμίνη Α θα το βρω και θα σου πω πως λέγετε...

Κορίτσια θέλω να πάρω ένα καροτσάκι περιπάτου για να μπορώ να βγάζω τη μικρή καμιά βόλτα εδώ πάνω στα βουνά,αλλά όχι να δώσω μια περιουσία...

Το άλλο το μεγάλο το έχουμε μόνιμα μες στο πορτ-μπαγκάζ για όταν βγαίνουμε όλοι μαζί,μιας και ακόμα δεν έχω μάθει τα τερτίπια του...

Να πας στα JUMBooooo σίγουρα θα βρεις κάτι φθηνό...

Σκεφτομουν ΛΗΤΩ για να παρω και κουταλακια σιλικονης,βρηκα δυο μεσα στην τιμη που να μπορω να τα παρω κ μ'αρεσουν κιολας,ΡΟΖ!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=1432694

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=1284923

sofia_m σημερα ειχαμε φακες κ θυμηθηκα αυτο που εκανες με τις μικρες σου κ το εκανα κ γω κ γλυφοτανε η μπουμπουκα!!

oCxsp2.png

ειμαι στην δουλεια, χιλοπηγμενη και ριχνω και καμαι ματια!!:D

Εάν θέλει κάποιος μπορεί να βρει τις μανούλες Δεκεμβρίου 2009 στο forum μας και να παρακολυθήσει τη συζήτηση. Δεν χρειάζεται να ξέρει το ψευδώνυμο, αφού τα τικεράκια και οι συζητήσεις προδίδουν το ποια είναι η κάθε μια...

Τώρα εάν δεν σας πειράζει, αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά χαλαρά κάποιος "κουτσομπόλης" μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα που σας είπα και να σας παρακολουθεί καθημερινά. Εδώ δεν ελέγχεις ποιες πληροφορίες βλέπει ο καθένας όπως στο FB. Εϊναι ορατές σε όλους.

Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται τα γκρουπ στα οποία είμαι μέλος στο FB?

ετσι ειναι...ευκολο ειναι να μας βρουν για αυτο αν καποια εχει καποιο θεμα ας μην ξανοιγεται...γενικως...εμενα με ξερουν όλοι στον κυκλο μου και δεν με παρξηγουν μποχαχαχχαα :tongue::tongue::tongue:

Έχετε σκεφτεί ποτέ μήπως μπουν οι άντρες μας και δουν τι γράφουμε..οεο οεο;;;;

μακαρι.......

Ε και αν δουν τι εγινε??τι γραφουμε μωρε νοικοκυρες σε απογνωση ειμαστε που ειχε πει και η Αλεκα δικαιολογουμαστε

ναι κοριτσακι μου, σιγα....τι θα διαβασουν?? ότι ημασταν που ημασταν γιναμε τελειως τρελες τωρα...

Βρε Αρινα μου αν ο Θεος σε εχει κανει μπαζο το δεχομαι αλλα δεν φορας δαντελωτο καλσον με μινι φουστα και γαμπα σαν μπουκαλες οξυγονου ουτε αφηνεις το μουστακι σαν παπας ελεος

και εμενα κοκαλο με εκανε ο θεουλης μα πολυ κοκαλο και αβυζη εντελως δεν φοραω στραπλες και σορτσακι

σωστηηηηη...και εγω ντυνομαι πια σαν μια απλη χοντρη....δε φοραω αυτα που μου αρεσουν...

Όπως η Αλέκα διαφωνεί με τους παιδιάτρους και κάνει τα δικά της, εγώ διαφωνώ με τους παιδοψυχολόγους....

:rolleyes::rolleyes:...ναι αλλα εγω.....ειμαι γιατρος...:roll:...μπουχαχα, το πιστεψα.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια εγώ τους ιατρούς τους ακολουθώ όσο μπορώ κατα 70-80% δεν κάνω του κεφαλιού μου απλά μπορεί να χρησιμοποιώ δικό μου τρόπο προσέγγισης.

και εγω....

ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΘΕΙ και να μην προκαλει γιατι μωρη χοντρη μου χαλας την ασθητικη με το κολητο

στραπλες φορεμα και με το κολαν??Γιατι πρεπει να πιω τον καφε μου και να μου τραβας το ματι??Γιατι??

σωστηηηηηη

Εγώ πιστεύω , χωρίς παρεξήγηση ,οτι πρέπει να τής λες και κανένα όχι και να καταλάβει ότι δεν μπορεί να είναι το ίδιο μεγάλη με τη μαμά.

και αυτο σωστο ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ουφ...τα καταφερα σας διαβασα...και βεβαια καμια δεν μας θυμηθηκε φτουσας...και ειδα πειρατε και νεα να σας καθαριζει το βραδυ...ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ την ΕΚΓΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ????τς τς τς...μη λειψω αρχιζετε τις αηδιες...

λοιπον γενικα ...μη δινετε πεταμενα λεφτα σε πραγματα τυπου καρεκλακια φαηγτου (μια χαρα ειναι και το καροτσι) ....ή πραγματα και καλα εξειδικευμενα του τυπου ειδικα σετ φαγητου ειδικα κουταλια κλπκλπ...μια χαρα εχει και το τζαμπο και μια χαρα ειναι πολλα πιο φθηνα και ΜΗ ΕΙΔΙΚΑ....μη μπαινετε σε φαση καταναλωτισμου πιστεψτε με πεταμενα λεφτα ...πολλα μου βγηκανε ΑΧΡΗΣΤΑ.

επιμεινω να το λεω γιατι και εγω σαν πρωταρα εσκαγα του κοσμου τα λεφτα σε πολλα και τελικα πιο καλα παιζουν με το καπακι απο το ταπερ πχ παρα με την τριακοστη κουδουνιστρα ειδικο μασητικο κλπ κλπκ π

τωρα ειπατε πολλα....δε τα θυμαμαι ολα....

μαρινα μπραβο κοπελα μου....συμφωνω με λουσι για το θεμα επειμενω για κατι ...και εγω εαν πραγματικα κατι δε θελει να το κανει δε θα επειμεινω εκεινη τη στιγμη...και επειδη πολλες φορες τσατιζεται που δε μπορει να κανει κατι της αρχιζω την παρλα αξιζει ηπροσπαθεια και μπλα μπλα και μετα απο καποιο διαστημα επανερχεται μονη της να κανει οτι θελει...α και μαρινα ακου να δεις...η μεγαλη μου ακομη θυμαται τον δικο σου....κοιτα κακομοιρα μου μη τυχον και συμπεθεριασουμε θα σε βριζω εαν βγει μαμακιας....!!!

αυριο μας περιμενει δυσκολη μερα...απο το πρωι θα ειμαστε παιδων αλλεργιολογικο και με τις δυο για να εξετασουν τη μεγαλη σε διαφορα παλι θα γυρισουμε καλο μεσημερι και το απογευμα θα παω δουλεια....ουφ ηδη κουραστηκα...αντε να δουμε τι θα μου πουνε παλι εκει...θα σφαχτω τοξερω....και οσο σκεφτομαι τη μεγαλη που δε θα θελει να της κανουν τεστ αστα και βραστα....ουφ ουφ ουφ

μαμαγεωργ περαστικααααααα...συνηλθατε?

ευχαριστω και για τα καλα σας σχολια για τα μικρα τις φωτο...δεν προλαβα να σχολιασω τιποτα στο φβ....

ΦΑΜ εγω τι θα λεω σε 15 χρονια???με ξεχασες ;ΡΡΡΡ

παω για υπνο ...εαν δε με παρει ο υπνος το βραδυ θα μπω παλι....αλλιως αυριο βραδυ με νεα παο το αλλεργιολογικο...ουφ...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

α αλεκααααααα.....η βανιλια κατι ειπες για αλλεργια....μπορει να κανει σε καποιο παιδι με προδιαθεση γιατι εχει μεσα αιθυλικη βανιλλινη (κατι τετοιο) που ειναι αλλεργιογονο...αλλα σε παιδια με προδιαθεση ....

οσο για φαγητα...και εγω στη μιξρη προχτες εδωσα λιγο αχλαδι να γλυψει και λιγο μηλο ....και ειμαι και καμενη με αλλεργιες ε???αλλα το εκανα...η ξινιλα της ητανε ολα τα λεφτα..το βλπεω θα εχουμε θεμα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

re koritsia ενα ενα τα θυμαμαι...εχει καμια θυροειδη???εχω εντονη εφιδρωση και με αυτες τις αυξομειωσης βαρους μου ειπε μια γνωστη να τον κοιταξω....παιζει τετοιο θεμα στο θυροειδη??

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

τι του αλλαξες/εδωσες???αλλο απορρυπαντικο???φαγητο??κατι ???εκτος απο του να του βαλεις κατι ψαξε λιγο την αιτια της κοκκινιλΑς

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...