Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδώ είμαιαιαιαι!!!! σας διαβάζω και με την πρώτη ευκαιρία γράφω. Μολις τους μπανιάρισα και πάω να ξεβρωμίσω και εγώ! Εγώ πάντως, και με τα ψιλοραμματάκια, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα από έγκυος. Ανάσανα μιλάμε!!!!! Το'χω ξαναπει νομίζω ότι αυτός που είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι η ομορφότερη περίοδος της γυναίκας, ήταν άντρας. Αλλά χαλάλι όπως έχουμε πει. επάνερχομαι κούκλες!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε ωραια κανε ενα μπανακι και εσυ να χαλαρωσεις..

εγω παντως στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν πολυ πιο καλα απο τωρα,ισως επειδη δεν ειχα αλλο παιδακι να με τρεχει απο το πρωι ως το βραδυ..τωρα λεω αντε υπομονη ακομα 4-5βδομαδες ακομα,κουραστηκα πλεον παρα πολυ..

:-D

Εδω ειμαι κι εγω ετοιμαζομαι να βαλω σκουπα να καθαρισω λιγακι να ριξω κανα σφουγγαρισμα και μετα να κανω μπανακι και να φτιαξω αυτο το χαλι που λεγεται μαλλι και με την εγκυμοσυνη εχω γινει σα λαδωμενος ποντικος!Εγω που το μαλλι μου λαδωμενο δεν ηξερα τι οψη εχει,τοσο ξηρο ηταν μιλαμε...Τωρα μου σπαει τα νευρα ειναι τοσο μαλακο που δε στεκεται με τιποτα...Αυριο εχω γιατρο κοριτσακια...Θα περιποιηθθω οσο μπορω και την ευαισθητη περιοχη γιατι θα το φαω το ψαχουλεμμα δεν θα το γλιτωσω...Θα σας πω τα νεα μου πρωτα ο θεος αυριο το βραδακι...

Μαρη Μαρινα ολο για μας λες αλλα και σενα δε σε βλεπω σημερα μεσα; καθολου!Τι θα γινει με τη συνταγη θα μας τη φερεις η θα γεννησουμε και μετα?;)

Αλεκακι τι ομορφα ξεμπερδεψες και απολαμβανεις τον μπεμπακο σου και τον Αγγελακο σου!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Βρε Ελίνα σταμάτα το σφουγγάρισμα!!! Στο πάτωμα τρώτε???

Τι αντοχές είναι αυτές??? Σε θαυμάζω!!!

Dεν βγαίνεις βόλτες με την Sofou να καταναλώσετε και οι δύο την ενέργεια που σας περισσεύει????

Sofia_m χάλασε το σχέδιο...και απόψε πρέπει να κοιμηθώ γιατί νιώθω ότι δεν με κρατάνε τα πόδια μου...Θέλω να πιστεύω ότι όταν θα ξενυχτάω για να φροντίζω το μπουμπούκι μου, θα είναι τελείως διαφορετικές οι αντοχές μου λόγω της χαράς μου!!! Αλλά τώρα αν μείνω τρίτο βράδυ άυπνη από τις κ@λ@καούρες, θα τα σπάσω όλα!!!

Σας εύχομαι καλό βράδυ συνγκαστρούλες!!!

Αλεκα, συγκινήθηκα διαβάζοντάς σε και σχεδόν δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι ανάμεσά μας και όχι έγκυος αλλά με το μπεμπάκι σου αγκαλιά.!!! Ούτε να φανταστώ δεν μπορώ την ευτυχία σου... Κι απ' ό,τι κατάλαβα δεν ήταν καθόλου μικρότερη από την πρώτη φορά.

Σύντομα και στα δικά μας, κορίτσια.

omNop3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρά σας !!!!!!

Επέστεψα στη βάση μου και διαβάζω τα νέα σας....

Αχ! τι έπαθα σήμερα !!!!

Εκεί που περπατούσα ωραία και καλά,δεν ξέρω τί ακριβώς πίεζε η μπεμπούλα μου με το κεφαλάκι της αλλά με γαργαλούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κρατηθώ. Αρχισα λοιπόν κι εγώ να κακαρίζω μες τη μέση του δρόμου και να μη μπορώ να σταματήσω με τίποτα....Να΄με κοιτάει ο κόσμος και να μη ξέρει τί να κάνει...κι εγώ να προσπαθώ να εξηγήσω ότι γαργαλιέμαι.....:tongue::tongue::tongue:

Αλλο να σας το λέω και άλλο να με βλάπατε !!!!! ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ !!!!!.......αλλά ευχαριστήθηκα γέλιο :P:p:p:p

Καλησπερα κοριτσακια και κοιλουμπιτσες...

Ελπιζω οι αρρωστουλες μας να εγιναν καλα... δοκιμαστε τον ευκαλυπτο.. κανει θαυματα...

Αχ! αυτες οι τελευταιες μερες... δεν περνανε δεν περνανε

a84026bdda.png

Γεια σας μανουλίτσες μέλλουσες και "υφιστάμενες" (Δε μου ερχόταν άλλη λέξη...)

Σήμερα πήγαμε Χαλκιδική στο εξοχικό των πεθερικών μου για λαβράκια!!! Γιάμι!!!! Τέλεια! Και ειδικά, όταν τα βρίσκεις όλα έτοιμα και μετά το φαγητό πας να απλωθείς... Σήμερα ήμουν πρησμένη στο φουλ!!! Μιλάμε, το ρολόι που μου πλέει, μου ήταν τσίμα-τσίμα! Τα δάχτυλά μου, σα λουκανικάκια πικ-νικ! Και έχω ακόμα και αυτό το καταραμένο μπουκωμα!!! 13 μέρες έχει! ΕΛΕΟΣ!!!

Επίσης, σήμερα έμαθα κάτι που δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει... Η θεία του άντρα μου, γέννησε την κόρη της με συνάχι... Εννοώ ότι το μωρό γεννήθηκε συναχωμένο! Έπαθα πλάκα! Την άρπαξε η θεία τις τελευταίες μέρες και πέρασε και στο μωρό. Καλό, ε??? Κορίτσια, συναγωνίστριες, συνσυναχωμένες, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ!!!!! Ο άντρας μου λέει "τι ωραία!μου αρέσει όταν φτερνίζονται τα μωρά!" Είπα να του δώσω καμία μπας και συνέλθει, αλλά μετά σκέφτηκα ότι τζάμπα θα βιαιοπραγήσω... Άντρες...

15y6xxxv0qx3picm.png

Μελσακι μου να ΄σαι καλα.... γελαω και κουνιεται και ο μπεμπης.... δεν νομιζω βρε να ειναι οπως τα λεει η θεια.... μηπως το κρυωσε μετα το νινακι και ηθελε να δικαιολογηθει?

Άσχετο αλλα θα γεννησεις στην Γαληνος?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Μελσακι μου να ΄σαι καλα.... γελαω και κουνιεται και ο μπεμπης.... δεν νομιζω βρε να ειναι οπως τα λεει η θεια.... μηπως το κρυωσε μετα το νινακι και ηθελε να δικαιολογηθει?

Άσχετο αλλα θα γεννησεις στην Γαληνος?

Λες? Μου είπε ότι με το που γεννήθηκε το μωρό και το καθάρισαν, οι γιατροί είδαν ότι ήταν "συναχωμένο". Δεν ξέρω με ποιά έννοια, αλλά πάντως, δεν ήταν τελείως υγιές! Anyway, μακριά από εμάς, όπως και να΄χει!

Ναι, στο Γαληνό θα γεννήσω. Άλλες 2 βδομαδούλες περίπου!

15y6xxxv0qx3picm.png

Mε χει πιασει οξεια φρενιτιδα με το καθαρισμα αυτες τις μερες φοβαμαι μη γινει τιποτα και λειπω και ειναι αχουρι!!Μη δινετε σημασια θα μου περασει!Κατα τα αλλα εγω εχω τον λαιμο μου ξηρο και βηχω σχετικα ακομη...Για να δουμε θα μας περασει συντομα??

Μαρινακι φετα φετα θα σε ψαχνω και μετα τη γεννα και ακομη θα σε ρωταω για τη συνταγη δεν τα ξεχναω εγω αυτα,χεχε!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Με το καλο.... Θα γεννησει μια φιλη μου εκει τον Ιανουαριο... και μου ειπε πως εχει ενα προγραμμα οπου μαμα και νινακι μενουν μονο 2 μερες... ισχυει? και εχουν δικη τους εταιρεια βλαστοκυτταρων?

a84026bdda.png

Με το καλο.... Θα γεννησει μια φιλη μου εκει τον Ιανουαριο... και μου ειπε πως εχει ενα προγραμμα οπου μαμα και νινακι μενουν μονο 2 μερες... ισχυει? και εχουν δικη τους εταιρεια βλαστοκυτταρων?

Για το πρόγραμμα ισχύει, αλλά εγώ προτίμησα το κλασικό, 4 βράδια 5 μέρες. Σε δίκλινο κοστίζει €900, οπότε δεν είναι και πολύ μεγάλο το κόστος, αν σκεφτείς ότι θα έχεις βοήθεια και θα σε νταντεύουν 3 μέρες παραπάνω... :)

Για δική τους εταιρία βλαστοκυττάρων δεν ξέρω. Δεν το ψάξαμε ιδιαίτερα και πιθανότατα δεν θα το κάνουμε, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό, αφού ο Γαληνός-πλέον Βιοκλινική, είναι μέλος του Ομίλου Βιοιατρική, ο οποίος, αποκλείεται να μην έχει εταιρία βλαστοκυττάρων...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...