Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι είχε στο καροτσι της η αρίνα???? οέο????
εχεις δικιο, και μενα κατι φιλοι ηθελαν να βαλουν φωτο απο το μωρακι τους να το δουν μοοονο φιλοι και ειχαν κανει ενα private group και τις ειχαν ολες εκει

θα το κοιταξω αν γινεται...η μηπως επρεπε να το δουμε κατα την δημιουργια;;;

αχα! εγώ βασικά θελω κατι σαν http://global.ebay.com/Happy_Farm_Activity_Stroller_Arch_-_Lullababy_Brand_NEW/330418914898/item γιατι το θελω περισσότερο για καθισματακι αυτοκινητου... μονο της chicco βρηκα ενα, αλλά δε μ' αρεσει...:(

της αρινας απλα το κρεμας...ναι ειναι διαφορετικο...θα κοιταξω να σου πω!

καλημερα κοριτσακια εχτες ειχαμε παει παιδοψυχολογο κοριτσια τα πραγματα τα οποια εμαθα σε αυτες τις 2 μονο επισκεψεις ειναι τρομερα εκτος οτι ο Μιμακος χωρις πλακα εχει διαφορα.

ενα απο τα πραγματα που ειπαμε εχτες ηταν το παιχνιδι:δεν αφηνουμε το παιδι να κανει μια μονο δραστηριοτητα πχ αυτοκινητακια περνουμε πραγματα για την ηληκια του οπως παζλ ο δικος μου εχτες μολις πηγε με τηνκοπελα να φτιαξει ενα 6 κομματιων αρχισε να τη χτυπαει να ουρλιαζει και να κανει σαν να επαθε κατι κακο αυτο εγινε επειδη ζοριστηκε συνηθως τα παζλ που του περνω δεν τα φτιαχνει και δεν με ενοιαζε κιολας ΚΑΚΩΣ πρεπει να τον πιεσεις να το φτιαξει δεν τον αφηνεις να σηκωθει αν δεν τελειωσει γιατι ετσι μαθαινει να τα παραταει ευκολα και στο σχολειο θα εχει θεμα οταν το φτιαχνει η ικανοποιηση του ειναι αλλο πραγμα εχει φιαξει γυρω στα20 το ενα 25 κομματια παρακαλω

μαρινακι πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που μας λες, σε ευχαριστουμε!!

Εμένα στο γραφείο του άνετα μπορεί να μας διαβάσει.....Μου το έχει πει .Είμαι πολύ περίεργος να δω τι σκ... γράφεις και είσαι συνέχεια με το λαπ τοπ αγκαλιά....

Για τα πυροτεχνήματα λέω και εγώ τι θα μας πουν......

χαχα!! ε αφου ξερουν οτι ειμαστε κουτσομπολες και λεμε τα παντα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτη μου ειπε οτι θα τον βαλω να το λυσει οπως και να εχει απο τη στιγμη που εισαι βεβαια οτι μπορει αν τον αφησεις να κανει κατι αλλο δεν θα μαθει να προσπαθει αν δεν θελει τον αφηνεις 5 λεπτα να ηρεμησει και μετα τον ξαναβαζεις και τον ενθαρυνεις συνεχως.Γιατι στο σχολειο που εχουν και κατασκευες θα γκαριζει και θα κοπανιεται γιατι τα βρηκε ζορια??

Επισης οχι πολλα παιχνιδια σημαντικο θα παει στο σχολειο και δεν θα του κανει τιποτα κλικ γιατι πολυ απλο θα τα εχει παιξει ολα οπως εμεις εχτες δεν του τραβηξε τιποτα την προσοχη δεν υπηρχε κατι εκει μεσα που δεν το ειχε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνωμη μωρη τι γραψατε σε 1 μερα ειστε τρελες δεν εχετε σπιτια, παιδια τι Σκ@τα νοικοκυρες ειστε ολο μπουρ μπουρ εδω δεν καρατιουνται τα σπιτια ετσι κοπελιεεεεεεεες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγώ όταν βλέπω καμία που είναι κακοφτιαγμένη στενοχωριέμαι έτσι την έκανε ο θεός τι να κάνει;;;;;;;;;Αν και η αδερφή μου μου λέει ότι δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα αλλά απεριποίητη.

Εγώ όταν βλέπω καμία που είναι κακοφτιαγμένη στενοχωριέμαι έτσι την έκανε ο θεός τι να κάνει;;;;;;;;;Αν και η αδερφή μου μου λέει ότι δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα αλλά απεριποίητη.

Ένα δίκιο το έχει η αδερφή σου αλλά ένα μόνο!!!Μην παίρνει και αέρα!!!

Άσε,δε θα μιλήσω γιατί θα γίνω κακιά και δε θέλω...:mrgreen:

oCxsp2.png

Για το καρεκλακι αυτοκινητου...εγω εχω ενα απο την αδερφη μου αλλα δεν με βολευει πολυ...γιατι θελω να την βαζω στο τραπεζι μαζι μας να φαει και το υψος του τραπεζιου δεν μου επιτρεπει να φερω πολυ κοντα το καθισμα...να το κοιταξετε αυτο αν σας ενδιαφερει!!!

Μελινακι μηπως να παρεις κατι τετοιο; http://www.smarttoys.gr/product_info.php?manufacturers_id=91&products_id=3167

Βρε Αρινα μου αν ο Θεος σε εχει κανει μπαζο το δεχομαι αλλα δεν φορας δαντελωτο καλσον με μινι φουστα και γαμπα σαν μπουκαλες οξυγονου ουτε αφηνεις το μουστακι σαν παπας ελεος

και εμενα κοκαλο με εκανε ο θεουλης μα πολυ κοκαλο και αβυζη εντελως δεν φοραω στραπλες και σορτσακι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αυτό είναι κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη,δεν γίνεται να έχουμε όλο το jumbo και το Μουστάκα μαζί.

Άσε που δε θα χωράμε στο σπίτι μετά...

συμφωνώ .Πολλά παιχνίδια τής μπέμπας που δεν είναι για την ηλικία της που της τα έχουν φέρει δώρο τα έχω στη αποθήκη δεν τής τα έχω ανοίξει καν... ας παίξει με αυτά που είδη έχει και μετά με τα άλλα .

Βρε Αρινα μου αν ο Θεος σε εχει κανει μπαζο το δεχομαι αλλα δεν φορας δαντελωτο καλσον με μινι φουστα και γαμπα σαν μπουκαλες οξυγονου ουτε αφηνεις το μουστακι σαν παπας ελεος

και εμενα κοκαλο με εκανε ο θεουλης μα πολυ κοκαλο και αβυζη εντελως δεν φοραω στραπλες και σορτσακι

αχ τι ωραια που τα λεω τη ρουμπωσα την Αρινα νομιζω?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως η Αλέκα διαφωνεί με τους παιδιάτρους και κάνει τα δικά της, εγώ διαφωνώ με τους παιδοψυχολόγους... :-) Δεν έχω βέβαια και τον αντίλογο στις απορίες που μου δημιουργούνται, αλλά γενκά πιστεύω ότι πρέπει με έμμεσο τρόπο να επιτυγχάνεις αυτό που θέλεις και όχι να του λες "κάτσε τελείωσε το παζλ, αλλιώς δεν θα σηκωθείς" Και αν αρνηθεί να το τελειώσει τι θα κάνεις? Θα τον βάλεις τιμωρία?

Εγώ την ενθαρρύνω στο να ολοκληρώσει κάτι που ξεκινάει, αλλά με θετικό τρόπο. Δηλαδή δεν φαίνεται ότι την πιέζω και ότι είναι σημαντικό για μένα. Βέβαια είναι πιο μικρή...

Όσο για τα παιχνίδια, έχουμε πάρα πολλά αλλά εστιάζει την προσοχή της σε ορισμένα από αυτά. Αργότερα που θα τα βαρεθεί παίζει με κάτι άλλο και κάποια στιγμή επανέρχεται και στα προηγούμενα.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Συμφωνώ....αλλά υπάρχουν και μερικές που είναι χάλια εντελώς κακοφτιαγμένες ρε παιδί μου.Αυτες τι να κάνουν....;;;;;

Επισης ηταν πολυ καθετη στο θεμα συμπεριφορα και συνεπεια οτι και να κανεις σε αυτη τη ζωη εχει συνεπειες και τα παντα πρεπει να τα κερδιζεις οπως εγω τα λεφτα δουλευω και περνω κατι που θελω ετσι και εσυ λοιπον κερδιζεις την βολτα το παιχνιδι την προσοχη κλπ.οταν ειναι υστερικοςς αναγωγος και αλλα τετοια ωραια φευγεις αποτο δματιο συνεχως μεχρι να ζητησει αυτο που θελει ομορφα οχι ομως να το ζητησεις με τσαμπουκα :ακου να σου πω θα μιλας ωραια στην μαμα γιατι θα τα σπασω ολα

κοριτσια σας λεω πολλα πραγματα και οντως εχουμε διαφορα μονο που εχει μαλιασει η γλωσσα μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...