Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπαααα!!!

λοιπον χθες ετσι ζαλισμενη που ημουν δεν μπορουσα να πιασω ολο το νοημα του ποστ της συμπεθερουλας σου!!! τωρα ομως εχω ριξει το τρελο γελιο!!

Σοφια καλη σας ορεξη!!

κ εγω τωρα το διαβασα!!! μου φαινεται μας εχεις ψυχολογησει ολες, ε:P???

καλημερες !!

κομματια η αντζυ σημερα ... ανησυχος ο μικρος ανησυχη κ εγω, εσμηξαν οι ανησυχιες κ εκανα εναν υπνο μουρλια !! με ποναει κ ολο μου το κορμι .... εχω χουφταλιασει μου φαινεται κ πρεπει να το παρω αποφαση :( να δω με τη δυναμη θα κανω αδερφακι στον παιδαρα μου .....

αννια, οντως το καφε λαμπικο το εκανες - μπραβο κουκλιτσα !!:)

παρε βρε ενα απο τα 11 της αννιας:tongue:

κοριτσια κοιταξα τωρα τα κουπονια μου και εχουν ληξει...που με συμφερει να παω χωρις κουπονια;;; για λιμπερο ψαχνω, σκλαβενιτη η ΑΒ;

ουτε εγω ειχα κουπονια... πηρα απο αβ 6 , δεν ξερω αν προλαβω να παω κ αυριο...

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;Και εγώ μαύρο ύπνο έκανα....Δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα, Έχω κοιμηθεί μόνο 2 ώρες το πρωί....

τι παθατε ολες κ δεν κοιμηθηκατε χθες? σεληνιαστηκατε????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εμείς έχουμε εμβολιάκι σήμερα και αγωνιώ...

το οτι βλεπουν οι φιλοι σου στο φμπ οτι μπηκες στο ταδε γκρουπ δεν σημαινει τιποτα.Δεν εχουν προσβαση στο περιεχομενο του γκρουπ.Για να ξερουν ποτε εριξες πυροτεχνηματα θα πρεπει να γνωριζουν το ψευδονυμο σου εδω..
Το συγκεκριμένο γκρουπ είναι κλειστό ακριβώς για να βάζουμε άφοβα φωτογραφίες!

Βρε κορίτσια, το ξέρω ότι είναι κλειστό το γκρουπ αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αφού το γκρουπ αναφέρει στον τίτλο και στην περιγραφή "μανούλες Δεκεμβρίου 2009 που γνωρίστηκαν στο forum του parents.gr"

Εάν θέλει κάποιος μπορεί να βρει τις μανούλες Δεκεμβρίου 2009 στο forum μας και να παρακολυθήσει τη συζήτηση. Δεν χρειάζεται να ξέρει το ψευδώνυμο, αφού τα τικεράκια και οι συζητήσεις προδίδουν το ποια είναι η κάθε μια...

Τώρα εάν δεν σας πειράζει, αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά χαλαρά κάποιος "κουτσομπόλης" μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα που σας είπα και να σας παρακολουθεί καθημερινά. Εδώ δεν ελέγχεις ποιες πληροφορίες βλέπει ο καθένας όπως στο FB. Εϊναι ορατές σε όλους.

Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται τα γκρουπ στα οποία είμαι μέλος στο FB?

ΦΑΜ μου άρεσαν πολύ οι προβλέψεις σου!:tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερα!!!!

inaki και ο σκλαβενιτης εχει τις μεγαλες συσκευασιες -9 ευρω.το -9 ευρω στις οικονομικες συσκευασιες ειναι μιση τιμη.θα σου βγει ιδια τιμη με τον αβ,εμπιστεψου με:D.πηγα χτες σε 3 αβ και δεν ειχε πανες Νο 4 καθολου,αν ο σκλαβενιτης ειναι πιο κοντα σου πηγαινε εκει.δεν το ξερουν για τον σκλαβενιτη ενω ο βασιλοπουλος το διαφημισε.

Τώρα εάν δεν σας πειράζει, αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά χαλαρά κάποιος "κουτσομπόλης" μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα που σας είπα και να σας παρακολουθεί καθημερινά. Εδώ δεν ελέγχεις ποιες πληροφορίες βλέπει ο καθένας όπως στο FB. Εϊναι ορατές σε όλους.

Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται τα γκρουπ στα οποία είμαι μέλος στο FB?

ΦΑΜ μου άρεσαν πολύ οι προβλέψεις σου!:tongue:

αμα ειναι τοσο κουτσομπολιδες και εχουν τοσο χρονο να κατσουν να ασχοληθουν με το τι γραφεις στο παρεντς ειναι βλαμενοι ηλιθιοι και καλο θα κανεις να μην ασχολεισαι μαζι τους και να μην τους εχεις καν για φιλους!!! αυτη ειναι η γνωμη μου...δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να μην φαινονται τα γκρουπ σου, θα κοιταξω και θα σου πω

πηγα ΑΒ ειχε μονο 2 απο το μεγεθος που ηθελα...αμα προλαβω θα παω και σκλαβενιτη

Διαφημίσεις

θυμισε μου τι φορμακια θελεις?????

αυτα που φορανε μεσα στο σπιτι με τα κουμπακια μπροστα... μας μικρυνανε ολα κ δεν νομιζω οτι βγαζω τον μηνα...

αμα ειναι τοσο κουτσομπολιδες και εχουν τοσο χρονο να κατσουν να ασχοληθουν με το τι γραφεις στο παρεντς ειναι βλαμενοι ηλιθιοι και καλο θα κανεις να μην ασχολεισαι μαζι τους και να μην τους εχεις καν για φιλους!!! αυτη ειναι η γνωμη μου...δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να μην φαινονται τα γκρουπ σου, θα κοιταξω και θα σου πω

πηγα ΑΒ ειχε μονο 2 απο το μεγεθος που ηθελα...αμα προλαβω θα παω και σκλαβενιτη

εμενα δεν με νοιαζει για τα γκρουπ παλι...ουτως ή αλλως, μην νομιζεις , οι περισσοτεροι απλα κανουν αποδοχη στα γκρουπ που τους στελνουν κ δεν καταλαβαινουν τιποτα... μπορει να νομιζουν κ για εσενα το ιδιο... τα σχολια δεν γουσταρω να βλεπουν...

baJfp2.png

Συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη... Ήθελα να κρατήσω το προφίλ μου στο FB σε κλειστό κύκλο, αλλά ξέρεις πως είναι... Δεν μπορώ να πω στον άλλον κατάμουτρα, δεν θέλω να σε κάνω φίλο... Και ψευδώνυμο έβαλα, αλλά με βρήκαν μέσω κοινών φίλων που προφανώς είπαν πια είμαι...:rolleyes: Δεν έχω να κρύψω τίποτα, αλλά δεν θέλω πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι μόνο για τα μάτια λίγων (τρόπος του λέγειν... απλώς ό,τι συζητάμε εδώ είναι άχρηστο σε κάποιον άγνωστο, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον γνωστό) Εϊμαι υπερβολική???:mrgreen:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη... Ήθελα να κρατήσω το προφίλ μου στο FB σε κλειστό κύκλο, αλλά ξέρεις πως είναι... Δεν μπορώ να πω στον άλλον κατάμουτρα, δεν θέλω να σε κάνω φίλο... Και ψευδώνυμο έβαλα, αλλά με βρήκαν μέσω κοινών φίλων που προφανώς είπαν πια είμαι...:rolleyes: Δεν έχω να κρύψω τίποτα, αλλά δεν θέλω πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι μόνο για τα μάτια λίγων (τρόπος του λέγειν... απλώς ό,τι συζητάμε εδώ είναι άχρηστο σε κάποιον άγνωστο, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον γνωστό) Εϊμαι υπερβολική???:mrgreen:

Συμφωνώ αλλά δεν βαριέσαι δεν λέμε και τα μυστικά του κράτους.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...