Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τι ξενυχτι ήταν το χθεσινο?

Σοφια μ αυτο που ρωτας για τις καισαρικες ειναι σχετικο.Ηπρωτη καισαρικη που εκανα οχι γα να γεννησω ομως εκανα 1 μηνα να περπατησω ισια και βγηκα απο το νοσοκομειο με αναπηρικο καροτσι!!Η ξαδερφη μου το ιδιο ηνυφη μου την ιδια μερα ηταν ορθια.Οταν γεννησα την αλλη μερα εξυπηρετουσα το παιδι μονη μου σηκωθηκα και σε μια εβδομαδα οχι μονο πηγαινα βολτα αλλα οδηγουσα κιολας.Τωρα τι να σου πω δεν ξερω που οφειλεται αλλα δεν αντιδρουμε ολοι το ιδιο ουτε καν οι ιδιοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια τι ξενυχτι ήταν το χθεσινο?

Σοφια μ αυτο που ρωτας για τις καισαρικες ειναι σχετικο.Ηπρωτη καισαρικη που εκανα οχι γα να γεννησω ομως εκανα 1 μηνα να περπατησω ισια και βγηκα απο το νοσοκομειο με αναπηρικο καροτσι!!Η ξαδερφη μου το ιδιο ηνυφη μου την ιδια μερα ηταν ορθια.Οταν γεννησα την αλλη μερα εξυπηρετουσα το παιδι μονη μου σηκωθηκα και σε μια εβδομαδα οχι μονο πηγαινα βολτα αλλα οδηγουσα κιολας.Τωρα τι να σου πω δεν ξερω που οφειλεται αλλα δεν αντιδρουμε ολοι το ιδιο ουτε καν οι ιδιοι.

με όλο το θαρρος... μήπως τελικά ειναι κ ψυχολογικό το πότε θα σηκωθεις??? το λέω γιατι την πρωτη φορα που λες καταλαβαινω οτι δεν υπηρχε ευχαριστο κίνητρο ενώ την δευτερη είχες το παιδάκι σου να φροντισεις...

η αληθεια ειναι οτι εχω την απορεια αυτη απο τότε που μου είπε η φίλη μου την δική της εμπειρια κ μετα αρχισαν όλοι να μου λένε "πω, πω, 10-15 μέρες δεν θα μπορείς εκείνο, δεν θα μπορεις το αλλο..." κ η αληθεια είναι οτι στο περιβαλλον μου δεν εχω ατομα με εμπειρία απο καισαρική...

baJfp2.png

εγώ αυτά Σοφάκι τα θεωρώ υπερβολές... εγώ και τις δύο φορές ήμουν ξάπλα το πρωτο 24ωρο και μετά σηκώθηκα. Την πρωτη ημέρα που σηκώθηκα πόναγα λίγο, την δευτερη ελάχιστα και σήμερα μόνο όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι. Από όσο θυμάμαι γύρω στο 10ημερο ισιώνεις τελειως αλλά και πριν δεν είναι ότι πονάς απλά νιώθεις ενόχληση. Το ψυχολογικό παίζει μεγάλο ρόλο, πιστευω ότι ηχαρά που έχεις όταν κρατάς το μωράκι σου σε βοηθάει να ξεπερνάς τους όποιους πόνους.

και οι κοπέλες του Νοεμβρίου με τις καισαρικές έτσι νιώθουν, και με τις φίλες μου που μιλάω τα ίδια νιωθουν. Τώρα, αν ο χαρακτηρας κάποιας είναι να παραπονιεται έτσι και αλλιώς, η καισαρική είναι αλήθεια ότι δίνει πολλές αφορμές, το ίδιο και η λοχεία. Μην φοβάσαι, Σοφία, δεν είσαι από αυτούς τους χαρακτήρες!!!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγώ αυτά Σοφάκι τα θεωρώ υπερβολές... εγώ και τις δύο φορές ήμουν ξάπλα το πρωτο 24ωρο και μετά σηκώθηκα. Την πρωτη ημέρα που σηκώθηκα πόναγα λίγο, την δευτερη ελάχιστα και σήμερα μόνο όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι. Από όσο θυμάμαι γύρω στο 10ημερο ισιώνεις τελειως αλλά και πριν δεν είναι ότι πονάς απλά νιώθεις ενόχληση. Το ψυχολογικό παίζει μεγάλο ρόλο, πιστευω ότι ηχαρά που έχεις όταν κρατάς το μωράκι σου σε βοηθάει να ξεπερνάς τους όποιους πόνους.

και οι κοπέλες του Νοεμβρίου με τις καισαρικές έτσι νιώθουν, και με τις φίλες μου που μιλάω τα ίδια νιωθουν. Τώρα, αν ο χαρακτηρας κάποιας είναι να παραπονιεται έτσι και αλλιώς, η καισαρική είναι αλήθεια ότι δίνει πολλές αφορμές, το ίδιο και η λοχεία. Μην φοβάσαι, Σοφία, δεν είσαι από αυτούς τους χαρακτήρες!!!!;)

κ εγω κατι τετοιο πιστεύω οτι ισχυει αλλα ήθελα να το επιβεβαιωσω!!!!;););)

thank you!!!!!!!

baJfp2.png

Σοφια Μπορει δεν ξερω να σου απαντησω αλλα και η νυφη μου τις 2 καισαρικες που εκανε και σηκωθηκε αμεσως δεν ηταν καθολου ευχαριστες.Δεν ξερω αν οφειλεται στο γιατρο στη ναρκωση δεν ξερω καθολου Ηπρωτη που εκανα ηταν πριν 11 χρονια μηπως ηαν αλλιως τα πραγματα.Ειχα κανει μια αποβολη και ημουν στο νοσοκομειο απο τις 11 το βραδυ ως τισ 1 το μεσημερι με ορο και χαλια Σεμια αλλη που εκανα σε αλλο νοσοκομειο μπηκα 8 το πρωι 11 ημουν σπιτι και σωματικα μια χαραοτν ρωτησα τον γιατρο γιατι αυτη η διαφορα απο την στιγμη που δεν ειχε περασει και πολυς καιρος μου ειχε πει οτι επαιζε ρολο το φαρμακο η μεθοδος και το καλυτερο?Αλλο φαρμακο χρησιμοπουν σε μελαχροινη και αλλο σε ξανθια γιατι θεωρουνται οι μελαχροινες πιο γερα σκαρια ας πουμε.Κουφο???Δεν ξερω λοιπον να σου απαντησω καθολου αλλα νομιζω λιγο υπερβολη να μην μπορει να κουνηθεις οτν εχεις τη χαρα να φροντιζεις το μωρακι σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια,μωράκια και κοιλίτσες!!!

Καλέ τι αυπνίες είναι αυτές που σας πιάνουν??Εγώ γιατί κοιμάμαι σχετικά καλά??Να ανησυχώ???

Για τσίσα σηκώνομαι μόνο μια φορά κατά τις 4 και μετά πάλι όταν ξυπνήσω,αλλά σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα πρόβλημα με τη συχνοουρία.

Χτες που ξάπλωσα,μετά από ένα 5λεπτο νιώθω το στήθος μου υγρό,κοιτάω και είχε βγει τόσο γαλατάκι όσο ποτέ άλλοτε...Αλλάζω μπλούζα και φοράω και το σουτιέν και το πρωί πάλι άλλο τόσο είχε βγει...Στο μεταξύ,λίγο αργότερα από αυτό,μου δίνει η μικρή μια σπρωξιά με το κεφάλι που λέω τώρα θα βγει,δεν μπορεί...και αμέσως νιώθω κάτι σαν να φεύγει προς το σερβιετάκι,αλλά πήγα τουαλέτα και ήταν απλά λίγα υγρά (όχι,δε μου έσπασαν τα νερά).

Αχ πότε θα γεννηθούν τα ζουζούνια μας??????

oCxsp2.png

μα κ εγω οταν ακουσα τετοιες ιστοριες , λεω υπερβολες!!!! κ αρχισα να το σκεφτομαι τωρα, που πλησιαζει η ωρα κ το μονο που θελω , ειναι να μπορω να σηκωθω αμεσως γιατι ειμαι κ λιγο στριμαδι κ θελω να εχω τον πρωτο λογο κ να μην επεμβαινει κανενας!!!

baJfp2.png

Σοφακι αν εισαι και στριμαδι οπως λες οπως ειμαι και εγω περιεργιδου δεν υπαρχει περιπτωση να κατσεις στο κρεββατι με τιποτα εμεις βρε ειμαστε σκληρα καρυδια οχι κοριτσακια του καναπε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφακι αν εισαι και στριμαδι οπως λες οπως ειμαι και εγω περιεργιδου δεν υπαρχει περιπτωση να κατσεις στο κρεββατι με τιποτα εμεις βρε ειμαστε σκληρα καρυδια οχι κοριτσακια του καναπε.

χθες ελεγε ο αντρας μου οτι μεχρι τα τεσσερα τους θα τις εχω μαθει να κανουν δουλειες απο την λόξα μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

χθες ελεγε ο αντρας μου οτι μεχρι τα τεσσερα τους θα τις εχω μαθει να κανουν δουλειες απο την λόξα μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσενα ειναι και κοριτσακια εμενα που βοηθαει στο στρωσιμο του τραπεζιου και καθαριζει τα τζαμια και τα inox με το σφουγγαρι της κουζινας??Μη σου πω βεβαια πως τα κανει αλλαη προσπαθει μετραει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πού είστε ζουμπουρλούδες μου??? Τρώτε, εεεεε????

Εγώ δεύτερη νύχτα άυπνη...και σέρνομαι... αγχώνομαι αν θα υποδεχτώ το μπεμπόνι με κούραση!!!

Sofia_m δεν πρέπει να μας τρομάζουν αυτά που ακούμε αλλά καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ότι μπορεί να είμαστε σε 1 ημέρα στο πόδι μπορεί και σε 10... Κανείς δεν το ξέρει αυτό... Όχι όμως να μας τρομοκρατούν, αλλά ούτε και να μας χαϊδεύουν τα αυτιά!!!

Sofou ωραίο το ανεκδοτάκι!!!

Inaki πολύ γλυκά τα λογάκια σου!!!

ξαναηρθα!

πήγαμε για φαγητο στη μαμα μου... στο δρομο επεσε μια χαζη πανω μας κ μας τρακαρε! κ εκανε οτι δεν το καταλαβε κ πηγε να φυγει!!!!! αλλα την προλαβαμε ... χωρια που βγηκε ολος ο κοσμος εξω κ κοιταζε! πεταχτηκα κ εγω γιατι μετα το πρωτο ταρακουνημα με επιασαν τα νευρα μου που εφευγε!!!!!! ευτυχως δεν ειναι μεγαλη ζημια ,αλλα ειναι καινουριο αυτοκινητο ρε γ@$#$@το!!!

Εσενα ειναι και κοριτσακια εμενα που βοηθαει στο στρωσιμο του τραπεζιου και καθαριζει τα τζαμια και τα inox με το σφουγγαρι της κουζινας??Μη σου πω βεβαια πως τα κανει αλλαη προσπαθει μετραει

δεν εχει σημασία βρε:tongue::tongue::tongue: εχει πλακα ομως να βλεπεις πιτσιρικια να θελουν να κάνουν δουλειες!!!!

Εγώ δεύτερη νύχτα άυπνη...και σέρνομαι... αγχώνομαι αν θα υποδεχτώ το μπεμπόνι με κούραση!!!

Sofia_m δεν πρέπει να μας τρομάζουν αυτά που ακούμε αλλά καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ότι μπορεί να είμαστε σε 1 ημέρα στο πόδι μπορεί και σε 10... Κανείς δεν το ξέρει αυτό... Όχι όμως να μας τρομοκρατούν, αλλά ούτε και να μας χαϊδεύουν τα αυτιά!!!

ααααα! μου φαινεται οτι δεν παμε αναποδα τελικα;)!!!

οσο για την καισαρικη βρε , δεν τρομαζω απλα μου φανηκαν υπερβολικά αυτα που μου ελεγαν....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...