Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδωσα και εγω στο μπεμπε μου βανιια...πρωτη φορα....τρελαθηκε!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω συμμαζευω τον χαμο που αφησε ο ανιψιος μου (3,5 χρονων) ...μιση ωρα καθησε και τα εκανε λιμπα...και θυμηθηκα τα ορια που λεγαμε χθες...δεν ξερω βρε κοριτσια, η η αδερφη μου δεν μπορεσε να βαλει ορια, η αυτος ειναι ιδιαιτερη περιπτωση και δεν ακουει τιποτα!!

Και εγώ έχω αυτή την απορία φταίνε τα παιδιά ή οι μανούλες....

Κορίτσια έχει πανσέληνο απόψε....

Διαφημίσεις

Σοφάκι "αγνό παρθένο λίπος" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Σούπερ η κοπελάρα σου!!! Το πιο ήσυχο και καλόβολο μωράκι!!!!! Έτσι είναι και στο σπίτι???

Ινάκι όλες θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για τα παιδάκια μας...τουλάχιστον όπως το εκλαμβάνει η καθεμία...τί θα καταφέρουμε όμως, είναι άλλο θέμα... Μας φαντάζεσαι σε 15 χρόνια εδώ στο φόρουμ να τα λέμε?

Ινάκι: Η Δήμητρα πάλι έχασε το κάστινγκ του Ντιόρ γιατί τη πήρε ο ύπνος!!! Αμάν αυτό το κορίτσι!!! Όσο δεν κοιμήθηκε μωρό, κοιμάται τώρα!!!

Σοφάκι: Η Εριέτα δεν λέει να καταλάβει πώς κάνουμε αγορές στο ίντερνετ!!! Τίποτα δεν πήρε από τη μανούλα αυτό το παιδί!!!

Ντοράκι: Κορίτσια η Εσθήρ πάλι άφησε ασυμμάζευτο το δωμάτιό της!!! Έτσι μου ρχεται να της κόψω το χαρτζηλίκι!!!

Μαρίνα: Ο Δημήτρης και ο Μανώλης πάλι πλακώσανε στο ξύλο τις τρίδυμες (το 3ο παιδί που θέλει η Μαρίνα)!!! Πώς θα τους μαζέψω?!?!?!

Αλέκα: Πάλι στο σχολείο με ρώτησαν αν είμαι η μεγάλη αδερφή των γιων μου!!!! Φουστάνε σ΄ αγαπώ!!!!

Σοφού: Τώρα που ήρθαμε επιτέλους Αθήνα, την κάνατε όλες για επαρχία???

Αρίνα: Αμάν αυτή κόρη μου, σαν τσίχλα έιναι...είπαμε κι εγώ ήμουν αδύνατη κάποτε, αλλά όχι κι έτσι!!!!

Σοφία: Αυτές οι βρώμες πάλι την κοπάνησαν το βράδυ και γύρισαν ξημερώματα, ευτχώς που δεν τις πήρε χαμπάρι ο πατέρας τους!!! Μα ούτε εγώ έκανα έτσι στα νειάτα μου!!!!

Άννια: Κορίτσια σοβαρά τώρα, πείτε μου!!! Μήπως το 11ο παιδί ήταν υπερβολή??????

Άμα σκεφτώ κι α΄λλα θα σας γράψω!

Angie μια χαρα ο παιδαρος σου, μην κοιτας της ΦΑΜ που ειναι χοντρομπαλας :twisted::tongue:

Είναι χοντόοοος, πνιγμένος μες στο λίποοοος!!! Λαλαλαλαλα!!!!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Η πανσέληνος φταίει!!! Χαχαχα!!! Έλα ντε??? Μάλλον και τα 2...

αληθεια ?? για πες εντυπωσεις !! μουειπε οτι θα ξεκινησουμε απο βανιλια που ειναι πιο νοστιμη

κοιτα..εγω ως γιατρος :rolleyes::rolleyes: δεν ακολουθησα τις συμβουλες παιδιατρου αλλα εβγαλα δικο μου προγραμμα,....εδωσα βανιλιτσα και σε κανα δυο εβδομαδες θα δωσω και τα φρουτακια. Του μικρου του αρεσε πολυ...ειχε βαρεθει το γαλα....Για πρωτη ημερα εδωσα μονο 5 κουταλιτσες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τελεια η μικρούλα σου 4 εκ σούπερ!

εσένα εψαχνα! στον ουρανό σε εψαχνα, στη γη σε βρηκα! πήγα στα mothercare να παραγγείλω τον τιγρη που είναι σαν κουνια για να χοροπηδάει αλλά με πετάει εξω, το είδες σε καμια αλλη σελίδα που να μπορω να το πάρω με αντικαταβολή?

36,30 ευρω.........αν θυμαμαι καλα λες αυτο....

http://www.amazon.co.uk/First-Years-Tigger-Door-Bouncer/dp/B000F1S1XW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=baby&qid=1272478814&sr=1-6

αλλα οχι με αντικαταβολη.

Ινάκι: Η Δήμητρα πάλι έχασε το κάστινγκ του Ντιόρ γιατί τη πήρε ο ύπνος!!! Αμάν αυτό το κορίτσι!!! Όσο δεν κοιμήθηκε μωρό, κοιμάται τώρα!!!

Σοφάκι: Η Εριέτα δεν λέει να καταλάβει πώς κάνουμε αγορές στο ίντερνετ!!! Τίποτα δεν πήρε από τη μανούλα αυτό το παιδί!!!

Ντοράκι: Κορίτσια η Εσθήρ πάλι άφησε ασυμμάζευτο το δωμάτιό της!!! Έτσι μου ρχεται να της κόψω το χαρτζηλίκι!!!

Μαρίνα: Ο Δημήτρης και ο Μανώλης πάλι πλακώσανε στο ξύλο τις τρίδυμες (το 3ο παιδί που θέλει η Μαρίνα)!!! Πώς θα τους μαζέψω?!?!?!

Αλέκα: Πάλι στο σχολείο με ρώτησαν αν είμαι η μεγάλη αδερφή των γιων μου!!!! Φουστάνε σ΄ αγαπώ!!!!

Σοφού: Τώρα που ήρθαμε επιτέλους Αθήνα, την κάνατε όλες για επαρχία???

Αρίνα: Αμάν αυτή κόρη μου, σαν τσίχλα έιναι...είπαμε κι εγώ ήμουν αδύνατη κάποτε, αλλά όχι κι έτσι!!!!

Σοφία: Αυτές οι βρώμες πάλι την κοπάνησαν το βράδυ και γύρισαν ξημερώματα, ευτχώς που δεν τις πήρε χαμπάρι ο πατέρας τους!!! Μα ούτε εγώ έκανα έτσι στα νειάτα μου!!!!

Άννια: Κορίτσια σοβαρά τώρα, πείτε μου!!! Μήπως το 11ο παιδί ήταν υπερβολή??????

..

:mrgreen::mrgreen: μπουχαχαχα που λεει και η φιλη μου η Κιμι

221882cb0gkyh7q4.gif

αυτο με το Φουστανο μου αρεσε...με εβαλε σε σκεψεις χαχχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τι εγινε ρε παιδια??? ολες γκαστρωθηκατε????

μολις γυρισαμε απο γιατρο !

6850 και 66.5 υψος το αγορακι μου :) (αδυνατουλης ειναι ή μου φαινεται ?? :)

να ναι καλα οοοολα τα μωρακια μας :)

ψιλο ειναι το παιδι!!!! οχι αδυνατο!!! φτου σας!!!( δεν το λεω κ δυνατα γιατι οποτε λεω φτου σου , γελανε οι μικρες:confused::tongue:...)

ηρθαμε και εμεις!!!!!

λοιπον ειμαστε 63 εκ(απο 59) και 6,100 βαρος(απο 5400).μεσα σε 40 μερες,καλα ειναι.....και ολως παραδοξως χαμογελαγε στην παιδιατρο!

αα και η κεφαλα μας 41 περιμετρος!

αψογη η εριεττουλα!!!!!

με το καλο κ η βαφτιση!!! απο ολα εκανες σημερα, ε??? παιδιατρο, εκκλησια jumbo....:lol: τελικα την βρηκες την φαρμα???

κ μια βοηθεια... πες κανενα σαιτ για ρουχαλακια-πυτζαμακια ψαχνω βασικα, αυτα που φοραμε μεσα στο σπιτι... ισα να βγαλω τον μηνα γιατι ξαφνικα δεν τους κανουν κ βαριεμαι να τρεχω στα μαδερκεαρ...

αντε καλη αρχη!!! κ εμεις αυριο δοκιμαζουμε...:P

λες να σεληνιαστουμε???? κ καλα εμεις... μην σεληνιαστουν οι αντρες μας ομως:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αιγοκερως εγω

το σερβιτσιο που λεμε ειναι αυτο http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=652

ελα καλε!! κ εσυ??? μου φαινεται ειμαστε μπολικες! σαν να τις φαγαμε τις υπολοιπες....

κοιτα..εγω ως γιατρος :rolleyes::rolleyes: δεν ακολουθησα τις συμβουλες παιδιατρου αλλα εβγαλα δικο μου προγραμμα,....εδωσα βανιλιτσα και σε κανα δυο εβδομαδες θα δωσω και τα φρουτακια. Του μικρου του αρεσε πολυ...ειχε βαρεθει το γαλα....Για πρωτη ημερα εδωσα μονο 5 κουταλιτσες

δηλ. ο γιατρος δεν σου ειχε πει??? παντως κ εγω υποψιαζομαι οτι το βαρεθηκαν... εμ, δικιο εχουν... αν εμεις τρωγαμε για 5 μηνες το ιδιο , τι θα καναμε???

baJfp2.png

το γαλα σε σκονη αυτο το κακο εχει...εχει παντα την ιδια γευση, πως να μην το βαρεθουν;;;

ελα ντε... παντως πιστευω οτι θα παμε καλα αυριο... μια φορα (θα πω την αμαρτια μου κ ας με κραξετε:lol:) εδωσα με το δαχτυλο λιγο ζουμακι απο φακες ... μην φανταστειτε πολυ ισα 2 σταγονες... κ αλλη μια απο χυλοπιτες...ξερογλυφοντουσαν οι ατιμες!!!! αφου ηθελαν κι αλλο!!!

baJfp2.png

δηλ. ο γιατρος δεν σου ειχε πει??? παντως κ εγω υποψιαζομαι οτι το βαρεθηκαν... εμ, δικιο εχουν... αν εμεις τρωγαμε για 5 μηνες το ιδιο , τι θα καναμε???

ο γιατρος μου δινει φρουτα στον 6ο για να αποφυγουμε δυσκοιλιοτητα....και μετα βανιλια, φαγακι κλπ.....Ο μικρος όμως ενεργειται δυο φορες την ημερα....τακτικοτατος ο κυριος....οποτε δυσκοιλιοτητα δε νομιζω να αποκτησει.....τωρα για το θεμα ρισκου αλλεργιας (για αυτο δεν δινουν φαγητο μεχρι τον 6ο) επιφυλασσομαι αν και η βανιλια δεν κανει αλλεργιες...τωρα ειναι 5 μηνων και δεκα ημερων...δεν ειναι πολυ μικρουλης. Τον Αγγελο τον ειχα αρχισει τετοια εποχη με μηλο

το γαλα σε σκονη αυτο το κακο εχει...εχει παντα την ιδια γευση, πως να μην το βαρεθουν;;;

ναι...σωστα....εχει όμως αλλα καλα όσο και αν ακουγεται 'κουφο' αυτο σε εσενα...:)

221882cb0gkyh7q4.gif

ελα ντε... παντως πιστευω οτι θα παμε καλα αυριο... μια φορα (θα πω την αμαρτια μου κ ας με κραξετε:lol:) εδωσα με το δαχτυλο λιγο ζουμακι απο φακες ... μην φανταστειτε πολυ ισα 2 σταγονες... κ αλλη μια απο χυλοπιτες...ξερογλυφοντουσαν οι ατιμες!!!! αφου ηθελαν κι αλλο!!!

εγω πριν μια εβδομαδα τον ειχα αφησει να γλυψει μπανανα...γενικα δεν εδωσα τιποτα μεχρι πεντε μηνων

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...