Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε παιδιά, υπάρχει τρόπος να γίνω μέλος στο γκρουπ και να μην είναι αυτό ορατό στους υπόλοιπους? Δεν θέλω να φαίνεται σε ποιο φόρουμ μπαίνω και να με παρακολουθούν όλοι. Εσάς δεν σας απασχολεί αυτό???

Ναι βρε, αλλά έτσι μπορεί να ξέρει ο καθένας ανά πάσα στιγμή, τί κάνεις, τι μαγειρεύεις, εάν έριξες πυροτεχνήματα, εάν έχεις περίοδο, κτλ..:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εκτός και αν όλοι στο FB είναι στενοί σου φίλοι...

το οτι βλεπουν οι φιλοι σου στο φμπ οτι μπηκες στο ταδε γκρουπ δεν σημαινει τιποτα.Δεν εχουν προσβαση στο περιεχομενο του γκρουπ.Για να ξερουν ποτε εριξες πυροτεχνηματα θα πρεπει να γνωριζουν το ψευδονυμο σου εδω..

Βρε παιδιά, υπάρχει τρόπος να γίνω μέλος στο γκρουπ και να μην είναι αυτό ορατό στους υπόλοιπους? Δεν θέλω να φαίνεται σε ποιο φόρουμ μπαίνω και να με παρακολουθούν όλοι. Εσάς δεν σας απασχολεί αυτό???

Το συγκεκριμένο γκρουπ είναι κλειστό ακριβώς για να βάζουμε άφοβα φωτογραφίες!

6850 και 66.5 υψος το αγορακι μου :) (αδυνατουλης ειναι ή μου φαινεται ?? :)

Μια χαρά ο νεαρός!!! Βάλε μας πρόσφατες φωτογραφίες του στο προφίλ σου να τον δούμε!!!

Α κι εσύ στις "προσεκτικο-απρόσεκτες" Νατασούλα?

Κι εγώ είμαι για τεστ γιατί τόση υπνηλία χωρίς δικαιολογία...κάτι μου θυμίζει....και δε μου αρέσει μετά από καισαρική...

μετά την Αννια και εγώ σκεφτομαι συνεχεια για τεστ ! τις τελευταιες μέρες έχω κραμπες στην κοιλιά κ πόνο δεν πιστευω για εγκυμοσύνη αλλά καλού κακού!

Καλησπερα κοριτσια.... ειδα τις φωτογραφιες και ζηλεψα... ειπαμε τον Μαιο ερχομαι Αθηνα και να κανονισουμε ξανα συναντηση για να σας γνωρισω...

Εμενα με τρεχει ο μικρος... και το καλυτερο? απο χθες το βραδυ ειναι μπουκωμενος... τα νευρα μου. τον κολλησε ο ξαδερφουλης του... το ανιψακι του αντρα μου ειναι σε εμας μερα παρα μερα.. (η κουνιαδα που σας ελεγα) και τον λυπαμαι.. δεν μπορει να αναπνευσει ο καημενος... ας περασει γρηγορα τουλαχιστον. Και πανω που ειχα αρχισει να τον βαζω σε προγραμμα. Δεν τον ταιζω ποια τα βραδια.. αυτος ξυπναει βεβαια αλλα τελικα απο συνηθεια ετρωγε, αφου αν του δωσω πιπιλα κοιμαται ή αν τον παρω αγκαλιτσα κοιμαται.. ας ελπισω πως θα το κοψει το βραδινο..

Ετοιμαζομαστε για τα βαπτισια.... σχεδον ολα ετοιμα ειναι, προσκλητηρια κοιταμε τωρα και να καταληξω σε ρουχο εγω... ξερετε κανα site που να εχει ωραια στοιχακια για προσκλητηρια?

βαφτίζετε κιολας ή για να τα εχεις ετοιμα?

Διαφημίσεις

εγω συμμαζευω τον χαμο που αφησε ο ανιψιος μου (3,5 χρονων) ...μιση ωρα καθησε και τα εκανε λιμπα...και θυμηθηκα τα ορια που λεγαμε χθες...δεν ξερω βρε κοριτσια, η η αδερφη μου δεν μπορεσε να βαλει ορια, η αυτος ειναι ιδιαιτερη περιπτωση και δεν ακουει τιποτα!!

ηρθαμε και εμεις!!!!!

ναι ΦΑΜ βαρυκοκκαλη δεν λες τιποτα funny.gif

μια ειναι η λεξη....αγνο παρθενο λιπος!ugly004.gif

χαλαρα το πηρατε παντως.μονο η mamageor σαν διαιτολογος πρεπει να ειναι στα πατωματα τωρα και να προσπαθει να συνελθει!

λοιπον ειμαστε 63 εκ(απο 59) και 6,100 βαρος(απο 5400).μεσα σε 40 μερες,καλα ειναι.....και ολως παραδοξως χαμογελαγε στην παιδιατρο!

αα και η κεφαλα μας 41 περιμετρος!

αρινα στειλε μου την διευθυνση σου να σου στειλω τα κουπονια.

Angie μια χαρα ο παιδαρος σου, μην κοιτας της ΦΑΜ που ειναι χοντρομπαλας :twisted::tongue:

Σοφακι το βαρος που πηρε ειναι πολυ καλο αλλα και 4 ποντοι υψος ειναι σουπερ!! με το καλο και η βαπτιση!

Διαφημίσεις

ηρθαμε και εμεις!!!!!

ναι ΦΑΜ βαρυκοκκαλη δεν λες τιποτα funny.gif

μια ειναι η λεξη....αγνο παρθενο λιπος!ugly004.gif

χαλαρα το πηρατε παντως.μονο η mamageor σαν διαιτολογος πρεπει να ειναι στα πατωματα τωρα και να προσπαθει να συνελθει!

λοιπον ειμαστε 63 εκ(απο 59) και 6,100 βαρος(απο 5400).μεσα σε 40 μερες,καλα ειναι.....και ολως παραδοξως χαμογελαγε στην παιδιατρο!

αα και η κεφαλα μας 41 περιμετρος!

αρινα στειλε μου την διευθυνση σου να σου στειλω τα κουπονια.

τελεια η μικρούλα σου 4 εκ σούπερ!

εσένα εψαχνα! στον ουρανό σε εψαχνα, στη γη σε βρηκα! πήγα στα mothercare να παραγγείλω τον τιγρη που είναι σαν κουνια για να χοροπηδάει αλλά με πετάει εξω, το είδες σε καμια αλλη σελίδα που να μπορω να το πάρω με αντικαταβολή?

Να΄μαι κι εγώ !!!

Έγραφα τόση ώρα και τα έχασα όλα :( κι επειδή έχω φρικτό πονοκέφαλο δεν έχω κουράγιο να τα ξαναγράψω οπότε φιλεναδίτσες μου....συγχωρέστε με .....

Συμπεθέρα οι φωτογραφίες σου από τη συνάντηση είναι εξαιρετικές !!!!

Ινάκι μου το είδα το σερβίτσιο...καλό δε λέω, αλλά δεν είναι σαν το άαααααλο ;)

Μελινάκι μεγάλωσε το αγοράκι σου, κουκλάκι σκέτο ! κι εσένα Σοφία η Ερριέτα σου, σα να παραψήλωσε μέσα σε 40 μέρες !!!

Άντζυ μιά χαρά παίδαρος είναι το παιδί φτου,φτου !

Δε θυμάμαι άλλα..............κι είχα γράψει ένα σωρό........:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...