Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ca_te_rinaki όχι,δεν θα μπορέσω τελικά να ανέβω,θα τα πούμε όταν κατέβεις Αθήνα.Δεν μπορείς?Α τι κρίμα...

Πού πας κι εσύ 53 κιλά?????Να τα βάλεις με το βουνό????

Όχι κοριτσάκι μου,πρώτα θα χάσω τα κιλά και μετά θα έρθω να σε συναντήσω,δεν την ξαναπατάω,όπως χτες,όλες μια χαρά και τελικά εγώ τα περισσότερα κιλά από όλες....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειμαι 10 κιλα πανω απο το κατερινακι!

Σοφια και να μην κοιμηθει το απογευμα δεν ειναι σιγουρο οτι θα κοιμηθει το βραδυ, το εχω προσπαθησει πολλεσ φορες!

παντως το μητσακι με αποζημιωσε σημερα με τα κατορθωματα του!!! λετε γιαυτο να μην κοιμοταν;;;

κατι ηθελα να σχολιασω ΦΑΜ σε αυτα που γραφεις αλλα μου διΑΦευγει τωρα... την γλυτωσες κοινως!!!

inaki μου και πάλι σου ρίχνω 11!!!!

Τώρα που λες για κατορθώματα,προσέξατε πόσο ψώνιο είναι η δικιά μου με τη φωτογραφική μηχανή...

Σήμερα την κρατούσα στον καθρέφτη για να ζεσταθεί το νερό να την ξεσκ@τίσω και κοιτιόταν και γελούσε!!Το έκανε και χτες αλλά δεν ήμουν σίγουρη,πιστεύω όμως ότι αρχίζει και καταλαβαίνει τη μάπα της!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ!!!!!!!80 κιλά παρακαλώ....Δεν μου είπε κάτι το Doraki βρε ΦΑΜ μου...Απλά διάβασα κάτι που είχε στο blog της και ένιωσα τύψεις(ακόμα περισσότερες) για τον μικρό:(:(:(Τάισα μπέμπη,άλλαξα μπέμπη,έστρωσα τραπέζι και τώρα αλανεύω......

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Όχι,δεν κάνω λάθος,είμαι 74 κιλά.Ποια με περνάει????????

Καλέ δεν σου φαίνετα με τίποτα...είσαι ομοιόμορφη πάντως!!! Που είναι η κοιλιά σου??? Οεο???

παντως το μητσακι με αποζημιωσε σημερα με τα κατορθωματα του!!! λετε γιαυτο να μην κοιμοταν;;;

κατι ηθελα να σχολιασω ΦΑΜ σε αυτα που γραφεις αλλα μου διΑΦευγει τωρα... την γλυτωσες κοινως!!!

Τί έκανε το Μητσάκιον???

:tongue::tongue::tongue:

Επιτέλους και μια πιο βαριά!!!!

αναλεύω????????μετάφραση???

ΦΑΜ όλο το πρωί μου έχει κολλήσει το τραγουδάκι που έλεγες χτες στον Κομπόστα τον καημένο,με το λίπος κλπ,το έβαλα στο γοογλε και μου έβγαλε ότι είναι του Πανούση,δεν το ήξερα!!!

oCxsp2.png

Τώρα που λες για κατορθώματα,προσέξατε πόσο ψώνιο είναι η δικιά μου με τη φωτογραφική μηχανή...

Σήμερα την κρατούσα στον καθρέφτη για να ζεσταθεί το νερό να την ξεσκ@τίσω και κοιτιόταν και γελούσε!!Το έκανε και χτες αλλά δεν ήμουν σίγουρη,πιστεύω όμως ότι αρχίζει και καταλαβαίνει τη μάπα της!!

Ε με τέτοια φατσούλα, πώς να μην χαίρεται που τη βλέπει?!?!?!!?!?! Έχω την εικόνα της τρελοκοτσιδούς!!!!

Εγώ!!!!!!!80 κιλά παρακαλώ....Δεν μου είπε κάτι το Doraki βρε ΦΑΜ μου...Απλά διάβασα κάτι που είχε στο blog της και ένιωσα τύψεις(ακόμα περισσότερες) για τον μικρό:(:(:(Τάισα μπέμπη,άλλαξα μπέμπη,έστρωσα τραπέζι και τώρα αλανεύω......

Μα μόλις το παιδί ζήτησε φαγητό το τάισες!! Μη μου στενοχωριέσαι άδικα σε παρακαλώ!!!!!!!!!!!;););)

Όχι,δεν κάνω λάθος,είμαι 74 κιλά.Ποια με περνάει????????

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ8)8)8):cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ντορακι εγω μολις ζυγιστηκα...ειμαι 84....απο 112 που ειχα φτασει τη μερα που πηγα να γεννησω!! Θελω να παω 70 που ειμαι κανονικη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ναι,τα παίρνω ομοιόμορφα τρομάρα μου...Σε λίγο θα χρειάζομαι πανοπλία,όχι κορσέδες...Και θυμήθηκα το κατερινάκι που θέλει να βάλει και κορσέ να μαζέψει την κοιλιά,εγώ δηλαδή τι να βάλω????????

oCxsp2.png

αναλεύω????????μετάφραση???

ΦΑΜ όλο το πρωί μου έχει κολλήσει το τραγουδάκι που έλεγες χτες στον Κομπόστα τον καημένο,με το λίπος κλπ,το έβαλα στο γοογλε και μου έβγαλε ότι είναι του Πανούση,δεν το ήξερα!!!

ΑΛΑΝΕΥΩ!!! Όχι αναλεύω!!! Από την αλάνα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σοβαρά είναι του Πανούση??? Δεν το ήξερα!!! θα το ψάξω κι εγώ γιατί σίγουρα θα έχει κι άλλους τέτοιους χαριτωμένους στίχους!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...