Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

παντως εμεις καποια στιγμη το καλοκαιρι θα ανεβουμε κατερινη κ με κατερινακι λεμε να βρεθουμε αν ειναι κι εκεινη εκει!

ναι! όταν κανονίσετε να ανεβείτε θα μου πεις και θα ερθουμε δεν είναι τίποτα για εμάς

Πεζικό.Υπηρετεί στην Χαλκηδόνα τώρα και μένουμε Γιαννιτσά

θα σε βολέψει να ερθεις αν κανονίσουμε συναντηση? ειναι μακρυα τα Γιαννιτσα?

Πάω για τάισμα γιατί θα μου γκρεμίσει το σπίτι.......Δύο φορές έριξε κάτω το γυμναστήριό του!!!!Θα πω και εγώ τον άντρα μου να περάσει τις καινούργιες φωτο να μας δείτε με το μαλλί καρφάκια!!!!:):):)

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Είναι 45 λεπτά απο την Θεσ/νίκη.Εξαρτάται απο τις υπηρεσίες του Χρήστου αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα.Πάμε συχνά στη Θεσ/νίκη

ωραία μια μέρα που δε θα εχει υπηρεσία να κανονίσουμε συναντηση αρκει να είναι ΔΕ ΤΕ ΣΑ απογευμα για να ειναι κλειστο το μαγαζί! τους άντρες τι θα τους κάνουμε?

μάλλον ο μικρός πέρασε τον κίνδυνο ωτίτιδας, δεν γκρινιάζει απλά εχει λίγο βηχα με φλέματα

Γεια σου ΦΑΜ. Τί λένε τα κορίτσια; Αλήθεια αδυνάτισες; Γιατί εγώ είμαι μια από τα ίδια όπως όταν γέννησα!!!!!!!!!!!!!!! Έχω 2-3 μέρες που προσπαθώ να κάνω πιο σωστή διατροφή μήπως και χάσω κανά κιλό. Δεν αντέχω άλλο, έχω και την βάπτιση σε 2 μήνες, μ' ακούει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;

Έλα μπρόοος!!! Πάρε το μηδέν....χρρρρρρ...ααα τώρα σε ακούω! Λοιπόν Νατασούλα ξεπρήστηκα και έχει μαζέψει κάπως η λεκάνη, αλλά η κοιλιά εκεί ...αγέρωχη...από κιλά τώρα μόλις ζυγίστικα και ΈΧΩ ΧΑΣΕΙ 2 (από τον Φεβρουάριο...)!!!! Είμαι 70!!! Άντε άλλα 12 να γίνω άνθωπΑς!!!!!!

Εμείς οι 2 θα βρεθούμε κάποια στιγμή γιατί το χωριό μου είναι 20 λεπτά από τη Χαλκίδα!!! Ελπίζω μες στο καλοκαίρι!!!

Αχ βρε Doraki τι μου έκανες τώρα........Τώρα νιωθω ακόμα περισσότερες τύψεις που νευρίασα προχθές που δεν έτρωγε ο μικρός και τον έβαλα έτσι για ύπνο....:(:(:(:(

Άντε καλέ!! Τί σου είπε το Ντοράκι?? Έκλαψε το παιδί από πείνα και δεν το τάισες?? Όχι!! Άρα, γιατί στενοχωρήθηκες??? Έλα Δημητρούλα, πες μααααας!!!!

Μελινάκι κι εγώ πιστεύω στο μάτι!! Άντε λίγα κιλά σου έμειναν...και στην φωτογραφία φαίνεσαι ότι ξεφούσκωσες!!!! Άντε και στα δικά μας!!!! Και ο γιος όλα τα λεφτά!!!!

'Ελενα πολύ ωραία η φωτογραφία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...